• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Tilbake til alene hverdagen

  Helgen har gått så alt for fort, faktisk så fort at vi ikke fikk med oss at i går var det faktisk mandag. På lørdag hadde vi besøk av min familie på pappa sin side, og jeg lagde til med middag og kaker. Jeg syns det er utrolig gøy å lage til med selskap og sånt, vi skulle bare hatt et fint kjøkken og et nytt spisebord. Jeg syns nesten det er litt flaut å ha gjester når vi har et gul/brunt kjøkken fra 70 tallet, og stuen har gult tak, vegger, gulv og brune gamle møbler, hehe.. Jeg får vel bare holde ut i to år til, da er det stor oppussing her i huset.

  På søndagen var det klart for høsttakkefest og henting av fire års boken i kirken. Jeg har ikke vært med på høsttakkefest før, så jeg hadde ikke lest lappen skikkelig før om morningen. Der sto det at vi skulle ha med en kurv med høsten grøder (eller noe sånt?), så jeg måtte ut i hagen klokken halv 8 om morningen for å plukke litt frukt fra trærne, hehe (i morgenkåpe og crogs faktisk). Madelen var kjempe flink i kirken, og gikk frem til alteret selv. Jeg ble så stolt, for hun pleier være så sjenert av seg.

  I går gikk dagen så fort at jeg fikk ikke med meg hvilken dag det var en gang. Madelen skulle egentlig i barnehagen, men vi forsov oss, så det rakk vi ikke. Det eneste jeg gjorde i hele går var å sløve. Jeg var utrolig trett i går, og hadde en dårlig dag, så da sov jeg like gjerne bort store deler av dagen.

  Idag har vi fått gjort litt mer, men langt i fra nok. Vi fikk levert Madelen i barnehagen, så da fikk vi ryddet litt i huset. Kim reiser på jobb i morgen tidlig, og det er så utrolig vanskelig å få ryddet skikkelig når jeg er alene. Det eneste jeg rekker om dager er en klesvask og litt rydding og støvsuging i stuen. Derfor er det litt greit å få tørket støv osv idag, så jeg slipper å tenke så mye på det. Nå er Madelen hentet i barnehagen og vi skal ha pai til middag. Jeg ville egentlig ha biff til middag idag, men det ville ikke Kim, så da måtte jeg vel bare gi meg da. Så da blir jeg litt småsur for jeg ikke får viljen min, hehe, men det går nok over.

  Klar for høsttakkefest!  Søte lillebroren min som nett fylte 1 år.

   

  Hva har dere gjort i helgen?

   
  Kommentarer

  tmhh

  03.10.2012 kl.11:39

  Du har en utrolig fin blogg <3

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  03.10.2012 kl.12:01

  tmhh: Tusen takk for det <3

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits