• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Babytreff etterfulgt av koslig besøk

  Idag fant Minato ut at vi skulle starte dagen tidlig, så det var det det vi måtte gjøre. Jeg var skikkelig trøtt, og klarte så vidt og holde øynene åpne. Vi måtte jo gjøre oss klare for å reise på babytreff uansett, så vi kunne vel ikke sovet noe særlig lengre. Minato var så klart skikkelig sur i går kveld, så jeg fikk ikke gjort noe av det jeg skulle, som å bake til treffet idag. I halv 11 tiden gikk vi inn til Jondal med vogn, og jeg var spent på om det ville gå bra med en Madelen som kan være utrolig sta til tider (hun kunne fint funnet på at hun ikke ville gå lenger, og da hadde vi ikke kommet så langt idag).

  Det er første gang jeg tar buss med Minato, men det gikk fint. Det er jo litt stress å måtte få hjelp til å få inn vognen, og så har jeg jo Madelen i tillegg. Vi ble heldigvis hentet av Mariell, som vi kjørte sammen med til treffet. Utrolig koslig å være med, og det er så mange kjekke mødre og søte barn. Minato var våken gjennom hele treffet (altså fem timer i strekk), og var den eneste babyen som ikke ville sove i det hele tatt, hehe. Han gråt heldigvis ikke mye, han var bare ikke trett tror jeg.

  Når han først sovnet på hjemveien, så sov han virkelig godt. Når vi kom til Jondal fikk vi besten til å hente Madelen, så gikk jeg med vogn og Ingvild som selskap hjem. Vi skulle lage oss tacosalat og kose oss idag. Så når vi kom hjem rakk vi både å spise og mer før Minato våknet. Han sov helt til klokken var nesten halv 12, noe som er ulikt han. Og da gav jeg han en flaske med melk, og han sovnet igjen på sekundet. Nå ligger både han og Lene og sover, og jeg tenkte jeg skulle legge meg øyeblikk. Lene er så snill at hun skal passe han i natt, så da får jeg litt ekstra søvn, og det skal jeg ikke takke nei til (tror jeg trenger det, hehe).

  Noen som vil ha oppskrft på tacosalat? (det er ikke en vanlig salat med tacokjøtt altså).

   
  Kommentarer

  madde85

  06.10.2012 kl.09:00

  fine de var

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  06.10.2012 kl.13:06

  madde85: Takk :)

  Maria - Mamma til 1-åring

  06.10.2012 kl.16:17

  nydelige bilder

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  06.10.2012 kl.23:16

  Maria: Tusen takk :)

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  06.10.2012 kl.23:16

  Mai: Jeg skal legge den ut en dag :)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits