• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Svar på spørsmålsrunden

  Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen? Får dere mye tid til hverandre bare dere 2?:)

  - På torsdag har vi vært sammen i 6 år <3 Det blir vel ikke så mye tid sammen bare oss, hvertfall ikke nå som Minato er så liten. Vi har mange rundt oss som kan passe viss vi ønsker det, så det er ikke noe problem. Men vil ikke ha barnevakt så tidlig.

  Er du fornøyd med magen din etter fødselen?

  - Nei, absolutt ikke. Her må det trenes mye før jeg blir fornøyd, hehe.

  Skal dere ha flere barn?

  - Nei, vi har nok med to, og det er vi enige om.

  For du mye hjelp av typen eller familien?

  - Ja, når Kim er hjemme så gjør han minst like mye som meg. Familien hjelper mye til, og det er utrolig kjekt når jeg er alene med to. Sist natt sov tante Lene her nede, og tok Minato på natten. Da fikk jeg sove en hel natt, og det var utrolig deilig. Vi har mange rundt oss, så vi er heldige.

  Hva plaget deg mest i løpet av graviditeten?

  - Det var nok bekkenet og ryggen som plagde meg mest. Jeg spydde ikke denne gangen, og det er jeg glad for. Jeg slet en del med vondt i hode i starten, men når jeg sluttet å jobbe så gikk det veldig fint.

  Hadde du mye kynner og sånn?

  - De siste ukene før fødselen så hadde jeg ganske masse kynnere, og en del falske rier. Det var ikke noe behaglig i det hele tatt.


  Var det mye vondt i bekkenet?

  - Ja, jeg slet ganske mye denne gangen. Klarte gå et par hundre meter til postkassene, og da måtte jeg ha pause på veien. Når jeg skulle ut av sengen ville jeg i grunn bare skrike, for det var så vondt. Slapp heldigvis krykker da, så det kunne vært verre.

  Hvordan syntes du overgangen har vært fra og være mamma til en til to?

  - Overgangen er veldig stor, større enn hva jeg hadde trodd. Det er utrolig vanskelig å få tid til begge to når jeg er alene. Jeg syns det er utrolig trist at Madelen må vente på tur så ofte, og at jeg ikke kan være med henne og leke når hun vil det. Men jeg må bare ta meg av lillebroren som vil ha mat osv. Når vi er to er det mye lettere, da har vi en til hver.

  Hvordan har storesøster taklet og få et nytt lite familiemedlem?

  - Madelen er utrolig snill med lillebroren sin, og veldig stolt. Viss noen gjør noe hun ikke liker så sier hun i fra, og viss han gråter kommer hun og skal kose med det samme. Men hun er litt sjalu, og syns det er dumt at ikke hun alltid får oppmerksomhet og må vente på tur.

  Har dere begynt og få rutiner? Hvis dere har det, hvordan ser dagen deres ut?

  - Vi har ikke mange rutiner enda. Jeg prøver å legge han opp i sengen sin i 23-24 tiden, og da legger jeg meg selv også. Men han styrer det litt selv, og sover litt når han vil.

  Er du fornøyd med kroppen etter fødselen?

  - Nei, jeg er ikke det. I April så skal jeg hvertfall ta silikon, for nå skal jeg ikke ha flere barn. Resten av kroppen kan trenes bra med en del jobbing. Og jeg har jo en hel del strekkmerker, men de lysner jo med tiden uansett. De etter Madelen er nesten borte.

  Hadde du en fin fødsel?

  - Ja, jeg tror jeg hadde det man kan kalle en fin fødsel. Det varte i 5 1/2 time, og bare litt mer enn 4 1/2 time med rier. Jeg trengte bare presse to ganger før han var ute, så det gikk ganske raskt. Etter fødselen var det litt komplikasjoner med å få ut morkaken, og jeg måtte ha bedøvelse. De måtte ta den ut manuelt, så det tok et par timer. Jeg fikk heldigvis ikke blødning, noe som er veldig normalt når det skjer.

  Er det veldig vanskelig å ha to barn?

  - Det er ikke noe lett, det er jobbing fra morning til kveld. Men det er utrolig koslig, og jeg kunne ikke vært uten dem.

  Hjelper typen din mye til hjemme i huset og med barna?

  - Ja, nett like mye som meg når han er hjemme.

  Hvor fikk du navnet Minato fra?

  - Minato er et japansk navn. Det var Kim som fant navnet, og han hadde hørt det i en anime serie. Vi syns begge det var et fint navn, så vi gikk for det. Det er Kim som er utrolig vanskelig med navn, og han likte ingen av mine forslag, hehe.

  Hvor ser du deg og familien din om 5 år?

  - Om 5 år bor vi nok fortsatt i huset vårt. Vi har bygget på og pusset opp hele huset, og har et fint hus. Når det gjelder jobb så vet jeg ikke, jeg aner ikke hva jeg vil jobbe med i grunn.

  Er du og typen din forlovet?

  - Ja, vi har vært forlovet i nesten 6 år, så vi visste nok omtrent ikke hva det var når vi gjorde det. Føler ikke helt at det teller, men vi er jo forlovet med ringer og sånn da. Men jeg var bare 15 år, så det er litt rart.

  Eier dere hus eller leier dere?

  - Kim har arvet et hus, men det står fortsatt i faren sitt navn. Men vi kommer til å eige dette huset vi bor i nå da, så det er jo vårt hus.

  Føler du noen ganger at det blir FOR slitsomt å ha to barn?

  - Det er nok periover der jeg føler at dette greier jeg ikke mer. Som når Minato absolutt ikke skal sove om natten, og jeg ikke får søvn. Men det går som oftest fint, og jeg klarer meg greit selv om jeg er utrolig trett om dagene.
  Kommentarer

  tmhh

  06.10.2012 kl.23:44

  Bra svart :D Ha en fin helg <3

  interiorgirl1

  06.10.2012 kl.23:54

  fine svar :)

  det er sikkert hardt liv med 2 tette barn,har selv planer om å få det her etterhvert.men snuppeline er bare snart 1 år.

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  07.10.2012 kl.18:35

  tmhh: Tusen takk :) Det må du ogsåå :)

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  07.10.2012 kl.18:35

  interiorgirl1: Her er det jo fire år mellom, men likevel travelt :P

  Anastasia

  10.10.2012 kl.11:32

  Det var brae svar her! :) å jeg syns du er kjempe flink med barnan dine, du er 20 år å i fast forhold å har to barn. Jeg er 22 å ikke klar for barn å vet ikke hvor jeg skulle ha begynt vis jeg plutselig fikk det. Håper heller ikke at jeg får tvillinger eller flere på en gang når den tid kommer, må jo lære meg med en først! :p

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  11.10.2012 kl.08:11

  anastassiadach: Tusen takk for det :)
  Jeg tror man bare blir klar for det når man først blir gravid, da endrer alt seg :) Men det er greit med en om gangen ja, vet ikke hvordan jeg skulle klart to sånne små samtidig :P Men det blir vel en vane det også.

  Anastasia

  11.10.2012 kl.12:35

  sv: hehe ja det er akkuratt det, for vis man plutselig får en, så er man nødt til å finne en måte å få, hva ska man si, livet til å fungere! :p da har man jo ikke no valg!:p

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  11.10.2012 kl.16:15

  anastassiadach: Nei, og da får man det som oftest til :)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits