• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Back on track

  Da er vi kommet hjem til vårt eget hus igjen, etter nesten tre uker på ferie hos mamma. Det har vært tre lange uker, og vi savner pappaen virkelig nå. Han skulle egentlig komme hjem i morgen, men pga. dårlig vær har det blitt forsinkelser og han kommer nok ikke før en gang i helgen eller på mandag. Det føles som en evighet nett nå, og jeg blir så deprimert av tanken. Jeg er så sliten av ikke skikkelig søvn. Heldigvis har mamma vært snill og tatt lillebroren en del, sånn at jeg har fått sovet litt ekstra de nettene det har blitt lite søvn på oss. Men det skal bli godt å sove skikkelig uten å få dårlig samvittighet for å la noen andre ta ansvaret.

  Vi har jo ikke hatt noe bra internett disse ukene, så derfor ingen blogging. Men nå skal jeg gjøre så godt det lar seg gjør i vår travle hverdag, og presse inn litt blogging innimellom. Nett nå er Minato lagt seg for kvelden, og Madelen kom nett inn døren. Så vi må nok bare ta å legge oss alle sammen nå, så det blir litt søvn før neste måltid.

  Idag har vi vært i bursdag til en gutt som heter Lucas, så vi har spist kake og kost oss idag. Det er iskaldt ute idag, og det er dårlig kombinasjon med dårlig isolert hus. Jeg har fyrt for fullt etter jeg kom hjem, og varmepumpen er på fullt. Det er enda kaldt i huset, spesielt oppe. Jeg gruer meg litt til vi skal sove i kulden, men vi har da gode dyner og tepper. Det blir nok litt varmt vann i varmeposen i kveld, hvertfall sånn at ikke de søte små føttene til Madelen skal fryse.

  I morgen har jeg et lite håp om at Kim har lurt oss og skal komme hjem som sist gang, men jeg tviler sterkt på det. Så da får vi bare gjøre så godt vi kan, og holde ut noen dager til.  Bamse fra Lykkeland.no

   
  Kommentarer

  Malin- Sminke og skjønnhet

  31.10.2012 kl.15:18

  Uff så kjedelig å være så mye alene med to små! Skjønner godt at du blir trøtt og sliten da. Får håpe de neste dagene går fort :)
  Det kan ikke alltid være lett å være alene med to barn, men det er veldig bra at du har fått litt hjelp og at Kim kommer hjem snart. Føler virkelig med deg og håper du får noen netter med god søvn i nærmeste framtid :)

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  01.11.2012 kl.09:02

  Malin: Ja, det er ganske kjedlig i lengden. Håper det går fort nå ja, og håper han snart kommer hjem :)

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  01.11.2012 kl.09:02

  Silje Tiller: Ja, jeg håper virkelig at han kommer hjem snart. Det er så mye frem og tilbake, så han vet ikke hvilken dag han kommer hjem.
  I natt sov vi bra da heldigvis, og det var utrolig godt :)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits