• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Det bor en baker...

  God kveld!

  Denne helgen har gått kjempe fort for min del, for vi har hatt så mye på planen. Vi har endelig kommet i gang med bakingen til jul, og har fått unna både pepperkaker, pepperkakehus og kakemenn nå disse dagene. I morgen tenker jeg risboller, for det MÅ jeg jo ha.. nam!

  Jeg har vært uten nett faktisk, så jeg har ikke fått blogget noe. Batteriet på kameraet var også flatt i dag, så jeg fikk ikke tatt bilder av verken snøleking, kakemannbaking eller av de fine nissene vi lagde. Sistnevnte skal jeg få tatt bilder av i morgen da, siden jeg skal vise kalendergaver (Madelen fikk et hobbysett i dag). Jeg føler meg så utrolig hjelpesløs uten internett, utrolig rart å tenke på at vi faktisk bodde for oss selv i over et år uten det. Nå holdt jeg på å gå på veggen bare med to dager uten (ikke det en gang..).

  I dag fikk vi endelig en dag med snø, så vi tilbrakte noen timer ute. Minato syns det er kjempe gøy å skli på akebrett, og bare være ute å ta på dette merkelige hvite greiene. Madelen vet jo så klart godt hva snø er, men det er jo likevel favoritten til de fleste små barn. Hun har fått testet ut både ski og alle akebrettene i dag. Synd det allerede er begynt å regne, men vi fikk i det minste en dag med mye snø.

  Nå tror jeg at jeg skal legge meg, for jeg er utrolig sliten.

  Håper dere har hatt en fin helg :)
  Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits