• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • 6 days to go

  God kveld!

  Tenkt at det bare er 6 små dager igjen til julaften. Jeg har hele tiden tenkt at jeg har hatt så god tid, men nå har jeg plutselig en haug med ting som skal gjøres. Jeg har ikke fått bakt alt jeg skulle, og jeg har enda mange gaver å pakke inn. Huset skal i grunn vaskes, men vi får se hvor grundig den julevasken blir.

  Det har vært litt travelt denne uken, og den blir nok ikke rolig enda. Mandag - pepperkakebyen, Tirsdag - Jobb, Onsdag - jobb, Torsdag - kjøretime, Fredag - Jobb. Så da blir det helges som må brukes på alt det siste, i tillegg til diverse besøk. Det blir nok ikke så mye blogging disse dagene, men det får jeg heller ta igjen etter jul når ting har roet seg litt.  Nå har vi heldigvis fått opp alt julepyten vi skal ha fremme i år, og jeg må si meg ganske fornøyd. Kunne gjerne hatt litt mer lys ute, men vi får kjøpe mer til neste år. Vi har i hvertfall julelys i nesten alle vinduene i huset, og både Madelen og Minato har juletre på rommene sine. Vi har også fått laget marsipankuler med sjokolade i dag, så da har vi en julebakst til ferdig.

  Nå tenkte jeg å slappe av en times tid, så er det legge tid. Må være opplagt til kjøretime i morgen!

  Noen som er helt klare til jul?
  Kommentarer

  Kirsti

  20.12.2013 kl.03:17

  Får bare mer og mer panikk jeg, er så typisk meg å ikke være klar når julaften står å ringer på døren. Alle sier at julen kommer uansett om huset ikke er vasket eller om jeg ikke har bakt flere julebakster. Jeg vet jo det, men er stressende uansett. Spesielt når det er flere oppussingsprosjekter som må gjøres ferdig, julegaver og julekort er ikke levert ut ferdig, julevasken er ikke begynt engang og har ikke bakt noe annet enn peppekaker. Og i år skal vi ha vår første julaften hjemme - første gang som familie på fire og i huset vårt. :)

  God jul til deg og dine :-)

  Rebecca Andrea

  20.12.2013 kl.17:57

  Vi er så å si helt klare :) Deilig det.

  I dag tordna det faktisk, brått. så her mangler vi bare snø for å få julestemninga på topp igjen.

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  20.12.2013 kl.21:12

  Rebecca Andrea: Det vil jeg også være :P Jeg har såå lyst på snø nå, men den kan jeg vel se langt etter :(

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  20.12.2013 kl.23:14

  Kirsti: Her blir vi nok ikke ferdige, men får bare gjøre det beste ut av det :)
  God jul til dere også :)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits