• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Endelig

  God kveld!

  Nå har vi vært uten nett i et par dager, og det er da man merker hvor avhengig man er av det. Både jeg og Kim har vært helt i fra oss, hele to dager uten noe som helst internett, det er ikke bare bare. Det er ganske sykt å tenke på hvor mye det internettet opptar hverdagen, og jeg kan ikke forstå hvordan vi klarte å bo for oss selv i over et år uten internett. Men nå har vi fått oss ny ruter, og har bedre nett enn noen gang. Utrolig fint med et stabilt internett, som ikke det kommer opp en gul trekant på hele tiden.  I dag skulle jeg egentlig ha siste dag på jobb før juleferie, men jeg våknet så klart med migrene. Da var det ikke annet å gjøre enn å ta en tablett og legge seg igjen. Kim fikk Minato i barnehagen, og så reiste han på julefest med Madelen. Utpå dagen kom jeg meg, og fikk i hvertfall gjort litt i huset. Jeg har fått tørket støv og pakket inn siste rest av gavene om ikke annet. I morgen har vi baking av sandkaker og serinakaker på planen, i tillegg til litt mer julevask.

  På søndag får vi besøk av min familie på pappa sin side, og jeg har tenkt å lage til en liten "julekvelds". Vi hadde det for to år siden, og det var veldig koslig. Jeg lager til hjemmelagde rundstykker, eggerøre, pålegg og kanskje litt kakao. Da får jeg brukt juleservicet mitt også, noe som ikke skjer så ofte.
  Disse kalendergavene har jeg vært utrolig dårlig til å oppdatere, og det beklager jeg. Tiden flyr, og jeg tenker ikke alltid på å ta bilder tidlig på morningen. En dag fikk hvertfall Minato matboks, og Madelen ulltrøye fra Hust and Claire, som jeg vant på konkurransen til Frustrertfrue.no.

  Ellers de siste dagene har det vært blant annet; lykketroll, Memini cardigan, fuglehus og maling (så Madelen fikk lage sitt eget som vi skal henge ut), tog, notatbok og mange andre små ting som jeg ikke klarer å huske igjen.

   

  Ha en fin helg :)
  Kommentarer

  Celine

  21.12.2013 kl.11:35

  Ha en fin helg dere også :)

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  21.12.2013 kl.12:18

  celine: Tusen takk :)

  Anne Lise

  22.12.2013 kl.10:14

  God Jul til dere alle =)

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  25.12.2013 kl.23:15

  Anne Lise: Tusen takk :) Til dere også :)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits