• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Selveste julekvelden

  God kveld!

  Nå har jeg hatt noen dager fri fra bloggen, og det var ganske godt. Det har vært mer enn nok stress uansett, men det var en mindre ting å tenke på. Jeg kjenner til og med at det er uvant å trykke på et tastatur, for jeg har gått et par dager uten.

  I går var dagen vi har gledet oss til så lenge, og den kom og gikk. Det går alltid så fort på julaften, at man rekker ikke helt å slappe av. Jeg husker da jeg var liten, da kunne jeg kose meg med julefilmer og greier på julaften. Nå er det ting som skal gjøres, mat som skal lages, klær som skal vaskes, hus som skal ryddes osv.

  Vi startet dagen med julesokkene til Madelen og Minato, så de fikk kose seg litt med godterier før vi reiste ut til mamma for frokost.  Etter frokoseten reiste vi hjem, og brukte tiden på å legge gaver under treet og slappe av litt. Mens Minato sov luren sin (en litt ekstra lang så han skulle holde seg våken), tok vi andre turen ned til sjøen, og fikk spruten av de høye bølgene på oss. Madelen syns det var kjempe moro, selv om hun så klart ønsket seg snø til julaften. Vi rakk ikke gjøre så mye før det var middag, men vi rakk å ha litt besøk, og få pyntet oss klare.

  I seks tiden var det middag, og da var det pinnekjøtt for våres del. Det ble og servert lutefisk, men det er noe jeg aldri skal smake på, det er sikkert og visst. Men pinnekjøtt er jo kjempe godt, og Madelen spiser veldig mye av det. Minato han tok seg heller en wienerpølse, for han spiser jo omtrent ingenting.

  Etter maten var vi raske ned for å åpne gavene. Vi ville så klart at Minato skulle få med seg alt, og da var det ikke tid til prating og tull. Jeg husker selv fra jeg var liten hvor irriterende det var at de voksne alltid skulle mase sånn etter maten, det tok jo evigheter før jeg fikk begynne på gavene. Er det andre som tenkte sånn?

  Gaver manglet det hvertfall ikke på her i huset, og Madelen og Minato fikk nok over halve gavehaugen for seg selv. De fleste vil nok si de er fortskjemte, og det har dere nok helt rett i. For det meste på ønskelisten deres ble kjøpt.

  Egentlig er jeg veldig nøye på at en og en pakke skal leses opp og åpnes, men det er ikke bare bare. Madelen blir veldig ivrig, og vil ha noe hele tiden. Minato var ivrig i starten, men etterhvert ble han lei, og ville bare ha alt med rosa papir. Og nå de eldre som hører dårlig sitter å snakker i munnen på hverandre, så er det ingen som får med seg noe uansett. Men selv om det var kaos under selve åpningen, så ble alt åpnet, og jeg tror alle ble mer enn fornøyde.

  Etter maten koste vi oss med riskrem og julekaker, og så var det legge tid for de små og familien reiste hjem. Jeg og Kim fikk ryddet litt opp i ting, og så var vi ganske ferdige vi også. Jeg merket godt at jeg var sliten i dag, og orket veldig lite før klokken nærmet seg 3-4 tiden. Da var det å hive seg i påkledning og sminking før vi var klare for middagsselskap.

  Nå sover nok Madelen søtt ute hos tante Anja, og Minato på rommet sitt her hjemme. Jeg har tenkt å legge meg også, så det blir litt søvn før en ny dag.

  I morgen kommer det bilder av de fleste gavene jeg og barna fikk til jul :)  Hvordan var deres jul?
  Kommentarer

  Janne, kommenterer tilbake

  25.12.2013 kl.23:28

  fine bilder :)

  Kirsti

  25.12.2013 kl.23:54

  Koselige og fine bilder fra deres dag i går. :) Pent bilde av deg og, misunnelig på lange håret ditt. Hehe!

  Dagen vår har jeg nettopp skrevet et innlegg om, men kjenner igjen mye av det du skriver. God mat, åpne julegaver (KAOS) og være med familie. :)

  PinkLadyXoXo

  26.12.2013 kl.00:05

  Så fine bilder :-D

  Utrolig masse gaver :-O!

  Julaften min var jeg med familien min og samboeren sin :)!

  Det var veldig koselig :-D

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  26.12.2013 kl.00:23

  PinkLadyXoXo: Tusen takk :)
  Ja, alt for mye gaver :P

  Det hørtes koslig ut og :) Ha en fin jul videre :)

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  26.12.2013 kl.00:24

  Kirsti: Tusen takk :) Håret mitt er faktisk ikke fint i det hele, babyhår over alt etter hårtap :P Så når det for en gangs skyld er et bilde der det ikke vises må jeg jo legge det ut ;)

  Jeg må inn å se :) Gøy å se hvordan andre har gjort det på julaften :)

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  26.12.2013 kl.00:24

  Janne, kommenterer tilbake: Tusen takk :)

  Frida Elise

  26.12.2013 kl.01:27

  Fine bilder! Hørtes veldig koselig ut!

  GINA

  26.12.2013 kl.07:54

  Å, så fine bilder :) Ganske mange pakker under treet og litt ved siden av :p hehe :D
  Så masse gaver da :D

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  26.12.2013 kl.13:59

  Frida Elise: Tusen takk :) Det var det :)

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  26.12.2013 kl.13:59

  GINA: Tusen takk :) hehe, ja skulle hatt et bredere tre ser det ut som :P

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  26.12.2013 kl.13:59

  19 år og mamma til 2 Prinser: Det er helt sikkert :P

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits