• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Favorittene rett i posten

  Hei hei!

  Er det flere enn meg som noen ganger stresser veldig, og klarer ikke helt å finne ut hva de skal gjøre? Jeg er nemlig sånn noen ganger, og da har jeg funnet ut at det eneste som hjelper er å; slå av alt elektronikk, lage en stor kopp kakao/te, finne frem noen druer eller annet snacks og sitte seg ned med favoritt bladet. Heldigvis for meg har jeg ikke bare en favoritt, så jeg slipper å kjede meg resten av måneden. Jeg leser både interiør blander, mote blader, trenings blader og mamma relaterte. Nett nå for tiden går det aller mest i interiør, siden vi skal til med dette oppussings greiene våre.

  Noen av mine favoritter kan dere se under:


   

  Bolig Drøm // Vakre Hjem&Interiør // Bonytt

  Costume // Det Nye // Style

  Foreldre og Barn // Mor og Barn // Mamma

   

  Nå har det seg jo sånn at jeg bor på en liten plass, og i butikkene her er det ikke det største utvalget av blader. Jeg har derfor funnet ut at det er mye smartere å abbonere på de bladene jeg liker best. Nå har ikke jeg råd til å abbonere på alle mine favoritter, men jeg har måtte velge ut et par. Jeg bruker Bladkongen.no når jeg kjøper mine blad. Det er så klart mye billigere å abbonere på en blad også, så du sparer en god del i forhold til i butikk. Og på de fleste av de kjente bladene så følger og med en premie, og det er jo bare en bonus.

  Dette er jo og et gavetips, enten til jul, bursdager eller bare for å være snill. De har faktisk egen gave katergori inne på siden sin, og der har de noe til hver enkelt.

  Abbonerer dere på blader fra Bladkongen.no?
  Hvilket blad er deres favoritt?

   

  #bladkongen #mammablogg #favoritt #interiør #mamma #trening #mote

   

  //Reklame

   

   




  Kommentarer

  Myiie

  13.03.2014 kl.18:32

  Jeg fikk akkurat Det Nye i posten idag:)

  Iselin - mamma og interiør

  13.03.2014 kl.19:19

  Myiie: Så greit :) Veldig kjekt å få nye blader :)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits