• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Helgemodus

  God kveld!

  Jeg føler jeg aldri blogger noe lengre, og det må jeg bare beklage. Har veldig lite motivasjon til det nett nå for tiden. Når ikke motivasjonen er på plass, så forsvinner fantasien og automatisk. Kjenner jeg meg rett så kommer det tilbake til meg om et par uker, og da er det for fullt igjen. Jeg syns også jeg får mye mindre kommentarer etter at blogg endret fremsiden sin, og det er jo halve gleden med bloggen. Det er mange som sier jeg må blogge mer, men jeg har faktisk aldri sett noen kommentarer fra de, hehe.

  Denne uken har jeg ikke vært helt på topp, og har hatt migrene hver dag igjen. Jeg som hadde klart meg i et par uker uten å ta medisiner hver eneste dag. Når det er som nå så mister jeg alt energien min, så meste parten av dagene blir på sofaen. Jeg har bare klart to treningsøkter denne uken også, og det er for dårlig. I går fikk jeg ingenting til, så da vil jeg si at alle som ikke var rundt meg var heldige. I dag vil jeg si treningen gikk som den skulle, og det gjør virkelig noe med dagen. Uansett om jeg brukte minst 6 timer av denne dagen på sofaen, så har jeg hvertfall fått noe igjen for det.


  Har helt glemt å vise den fine fastelavensrisen Minato hadde med seg hjem fra barnehagen (Madelen tok fri den dagen, så hun laget ikke).

  Oh yeah, endelig nye ark i hus. Jeg lover dere, hele pakken er tømt innen denne uken er slutt. Disse to ungene våre elsker å tegne, og lager gjerne 10 om gangen. Det er veldig greit at de kan gjøre noe sammen uten at det blir krangling da.  Skjorte og bukse fra hm

  Nå som jeg endelig er litt bedre i hodet mitt, så tror jeg at jeg vil bruke denne kvelden til å lage et par nye fotobøker. Ligger ganske langt bak i disse bilde bestillingene i grunn. Og så kanskje jeg rekker en episode til med Prison Break (som jeg har fått totalt dilla på -_-).

   

  #mammablogg #antrekk #barn #motivasjon
  Kommentarer

  Så skjønne småtasser! :)

  ♥ Lizbethosnes.com

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  16.03.2014 kl.01:30

  Lizbeth Osnes: Tusen takk :D <3

  ewymarie

  16.03.2014 kl.10:14

  Det går opp og ned med blogginen min også- men veldig kos å se litt bilder og lese noen ord fra deg.

  God bedring med migrenen og så tøft antrekk til Minato :)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits