• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Tokyo bilder - del 2

  God kveld!

  Jeg har nett funnet ut at jeg har helt glemt å dele resten av japan turen vår med dere. Jeg hadde jo tenkt å gjøre det et par dager etter at jeg delte del 1, men det har rett og slett gått fra meg. Nå fikk jeg ikke sånn veldig respons på forrige innlegg (så jeg regner med at det ikke er så mange av dere som har tenkt dere til Japan med det første), så da deler jeg bare noen bilder og skriver ikke så mye om nett det.


  Tokyo Disney Land(o): Her var det jaggu mye folk altså.. faktisk aldri sett så mange på et sted, det var absolutt ikke sånn som dette når jeg besøkte Euro Disney i Paris. Dette er en opplevelse alle med barn og alle Disney fans må innom.

  Tokyo Disney Sea: Dette ligger rett ved siden av Disney Land, og er like stort. Jeg likte meg best her, for det var ikke så fullt. Her slapp i stress, og gikk rundt å koste oss hele dagen. Det er ikke de samme figurene, så jeg anbefaler å reise til begge steder. Kanskje til og med sove på et av de tre disney resort hotellene (det vil vi gjøre et par netter neste gang).
  Odaiba: Vi sov de 5 siste nettene på hotell på Odaiba. Dette er en liten øy, med maange attraksjoner. Her var det gå avstand til alt, og vi slappet av. Det var ikke mange folk i det hele tatt, og de som var var helst turister.
  One Piece cafeen (Baratie) anbefaler jeg til alle å gå på. Man må ikke like anime for å være her, for jeg koste meg like mye som otakuene mine, hehe.


  Med Venus Fort hadde de mange gøye ting å finne på. Det var både pariserhjul, spillehaller, Toyota senter og mange butikker.  Gundam statuen ble sett på mange ganger. Både natt og dag skulle de andre se på den, så jeg gikk noen ganger i forveien mot hotellet, hehe. Vi var og i Legoland. Det midterte bildet er hotellet vårt.  En av de mange spillehallene vi var innom. Så gøy!


  Så om noen trenger ferie tips til neste år, så anbefaler jeg Japan på det sterkeste. Jeg har aldri følt meg mer hjemme noen steder. Folk sier borte bra men hjemme best, da har de ikke vært i Japan sier bare jeg.

  Andre som har vært i Japan?

  #japan #tokyo #Disney #odaiba #reise #ferie #asia #reisemedbarn #mamma #mammablogg #familie #barn #iselinbst

   
  Kommentarer

  Helene Viktoria

  01.09.2014 kl.22:19

  Jeg har ikke vært i Japan, men jeg har visstnok noen onkler og tanter derfra som jeg verken har møtt eller vet navnet på... :)

  Iselin - mamma og interiør

  01.09.2014 kl.22:33

  Helene Viktoria: Det må være spennende da :) Du får reise ned å møte dem ;)

  Nina

  01.09.2014 kl.22:48

  Oi,så morsomt!!Kommer meg nok aldri dit...

  Er det dyrt å reise dit?

  Iselin - mamma og interiør

  01.09.2014 kl.22:51

  Nina: Det er absolutt den beste ferien vi har hatt :)
  Det er dyrt ja, vi betalte 30 000 for fly og hotell i to uker. Da tok vi ganske bra hotell da, så litt billigere kunne vi sikkert fått det. Men fly for 15 000 kr.

  Denne turen har vi spart til i noen år da, og har lenge hatt tenkt å reise. Vi fant ut at vi måtte gjøre det før vi begynte på huset og tok lån. Så nå blir det nok noen år til neste tur, om vi ikke vinner 415 mill i lotto på fredag da :P :D

  Tina

  02.09.2014 kl.17:14

  Ser ut som en gøy tur :) Lyst å reise dit med ungene mine.

  Iselin - mamma og interiør

  03.09.2014 kl.18:31

  Tina: Helt fantastisk :) Virkelig til å anbefale :)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits