• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Madelen; fiolintimer

  God morgen!

  Jeg må bare skrive litt om den stolte jenta vår som har startet på fiolin. Hun har hatt lyst til dette i to år, fikk endelig starte i første klasse. Hun har fått egen fiolin, og elsker å øve på den. Hun er allerede bedre enn meg, det skal jeg innrømme (men nå har jeg aldri hatt noen musikalske talenter da). Nå i starten er det helst å bli kjent med de forskjellige strengene og lære hvordan man holder fiolin og bue skikkelig. Hun er så klart veldig ivrig på å få bruke buen da, for det er jo det hun har sett for seg.

  Det er så godt å se at hun har funnet noe hun virkelig liker, og interesserer seg for. Dette kan så klart endre seg, men nå, så ser jeg det smilet og gleden hennes når hun spiller. Jeg er så klart super stolt mamma!

  Går deres barn på noen fritidsaktiviteter?

  #fiolin #musikk #mammablogg #mamma
  Kommentarer

  Tina

  27.09.2014 kl.11:40

  Så gøy å høre at ho synes det er gøy med slike ting :) Min elste datter går på fritidsaktivitet, begynner å bli litt lei. Ikke så lett når ho er minst av alle i sin egen alder,.

  Iselin - mamma og interiør

  27.09.2014 kl.12:28

  Tina: Ja, det er veldig gøy :)
  Madelen er og en av de minste i sin klasse, og i tillegg er hun veldig sjenert. Det ødlegger en del for henne at hun er så sjenert, for da er det ikke alle som legger merke til henne med en gang, og det er lett for at hun detter litt ut. Håper det kommer seg etterhvert da :)

  Malin

  27.09.2014 kl.18:47

  Så herlig hun er! Godt når de finner aktiviteter de virkelig liker. Her begynner de to største på svømming neste tirsdag. Og hun eldste av de skal begynne på turn mandager og torsdager, mens hun minste begynner på ballett på torsdager :-P Kjenner jeg er "litt" glad hun minste bare er 17 mnd og at det er en stund til hun skal hit og dit

  Nina

  27.09.2014 kl.22:26

  Jessica er også yngst i sin klasse og er veldig sjenert,havner ofte litt utenfor men henger samtidig med.

  Hun går på svømming og trampett.

  Så artig med fiolin:)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits