• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Home alone

  Hei hei!

  I natt har Madelen og Minato vært på påsketur helt ut til min mamma (som bor 10 min unna). Det var i grunn bare planlagt at Madelen skulle ut, siden min søster er bare to år eldre enn Madelen, men så hadde plutselig Minato og lyst å sove hos tante Anja. Da var vi plutselig barnefri, og Kim fant ut at vi kunne nytte tiden å dra på Kino, så da ble det Fast and Furious på oss også. Ikke den beste Kinosalen vi har her, men det er bedre enn ingenting.
  Vi hadde og hele sengen for oss selv, og bare det er hærlig når man er vant til å alltid ha minst en unge oppi der. Jeg er så lei føtter i hode, og liten plass. Det må være det jeg gleder meg mest til med å flytte hjem, å få egen seng igjen.

  Nå har vi hentet ungene hjem, og det er snart klart for middag. Det har blitt gjort svært lite med meg i dag, men har man fri så har man det. I morgen er det klart for vanlige dager igjen, så da nyter vi siste dagen med ferie med barna de siste timene. 

  #mammablogg #kjærestetid
   
  Kommentarer

  ewymarie

  06.04.2015 kl.23:07

  Vi har vurdert å se den filmen-var den bra?

  Iselin - mamma og interiør

  06.04.2015 kl.23:43

  ewymarie: Jeg syns den var bra, men så er jeg veldig fan av alle de filmene da :D Jeg syns en del av det ble litt for dumt, men det er det jo mange filmer som er :P

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits