• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • 2 1/2 års kontroll - Minato

  På onsdag var vi på 2 1/2 års kontroll hos helsesøster, og det gikk supert. Hun var så stolt over Minato, at han kunne snakke så bra som han kan. Han har forandret seg mye det siste året, og det var godt å få bekreftet at han ikke henger etter (selv om jeg ikke trodde det). Han kunne pusle, byggeklosser og hoppe uten noen problem, så der var det enda et pluss.

  Det jeg var mest bekymret for var vekta hans, fordi han spiser veldig lite. Han har nesten alltid spist lite, men i det siste har han spist ekstra lite. Han er kjempe vand, og jeg er redd han ikke får i seg de vitaminene han skal ha. Heldigvis viste vekta 12 kg nå, og 86 cm, så det kan man ikke klage på. Hode var blitt 48 cm allerede. Han begynner å bli en stor gutt, selv om han er ganske liten for alderen sin (på høyde). Vi har prøvd å gi han vitaminer før, og det gikk en stund, men så fant han ut at han ikke ville det. Jeg føler ikke jeg kan tvinge i han noe hver dag liksom. Men vi skulle se om han begynte å spise mer, og heller gi han måltid ganske så ofte.

  Ellers gikk timen over alle forventinger, og vi har en perfekt liten gutt. Han kan være både sta og blid, og det er jo nett sånn det skal være. Jeg er så stolt over han (begge to så klart).

  //bilder fra idag

  Andre som har barn som spiser veldig lite?

  Hvor store var deres på 2 1/2 års kontroll?

   

  #mammablogg #barn #kontroll #helsesøster
  Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits