• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Summer soon

  Hei hei!

  I dag har jeg fått litt sommer følelse faktisk. Jeg har gått uten jakke til og med, og det er jo fantastisk. Madelen kom hjem fra skolen i t`skjorte, og de hadde til og med tømt vann over seg for de var så svett, hehe.
  Vi har ikke vært noe særlig ute i dag da, fordi vi har hatt rørlegger hos oss hele dagen. Siden jeg da måtte være i nærheten har jeg nyttet sjansen til å få ryddet og støvsugd litt hjemme. Det er umulig å holde det rent under oppussing, men jeg prøver.  I går fikk vi vært litt ute da. Ungene er like glade uansett vær, og det er det viktigste. Minato merker ikke noe forskjell om han får gå i shorts eller lue om sommeren. Han er jo ikke gammel nok til å forstå hvordan været burde vært. Madelen sliter litt mer, hun skjønner ikke hvorfor ikke hun kan bade i sjøen enda, fordi det er jo sommer sier hun.  Kim er reist på jobb igjen i dag, så da er vi alene i et par uker nå. Jeg har så mye jeg skulle fått gjort både her og hjemme i huset, så jeg må prøve å få gjort litt i dag. Nå tenkte jeg å ta turen ut litt med ungene først, og etter leggetid så kan jeg heller gå hjem for å vaske og rydde enda litt mer.

  Jeg vil helst få gjort mest mulig nå disse ukene, så nærmer det seg enda mer innflytting til Kim kommer hjem. Jeg klarer ikke de store tingene, men jeg skal klare å få malt det jeg skal, og så skal jeg få mamma med meg så vi kan få på håndtak på både kjøkken og vaskerom. Når rørleggeren er ferdig med sine ting så skal jeg og få vasket ut hele badet, og så endelig flytte inn litt ting.
  "nei, mamma får ikke skli med meg" hehe

   

  #mammablogg #barn #hverdag #fritid
  Kommentarer

  Mittfamilieliv

  19.06.2015 kl.17:11

  Herlige bilder =) Ikke den beste sommeren, men vi får håpe på en varmere juli! :)

  Iselin - mamma og interiør

  24.06.2015 kl.00:05

  Mittfamilieliv: Tusen takk :) Ja, vi får håpe på det :)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits