• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Camping galskap

  Hei hei!

  Det er jo allerede sommerferie, og vi hadde egentlig ikke store planene i år. Vi tenkte at siden vi hadde Paris turen, så skulle vi bruke sommeren på huset. Vi visste vi skulle en tur til Kristiansand med Kim sin familie da, men den var allerede ferdig planlagt av de andre.

  Nå har Madelen mast en del om at hun vil på telt tur, og det er noe vi aldri skulle gjøre. Kim er helt i mot det (det er han i grunn enda), men alt for ungene. Jeg er litt mer midt i mellom, og syns det er gøy å teste noe nytt. Da jeg begynte å søke rundt, så syns jeg det ble bedre og bedre. Jeg leste om luxuscamping og store telt, og tenkte av dette måtte være noe for oss.

  Jeg har søkt rundt på hele nettet etter rimelige store telt, fordi de store teltene er jo ofte dyre. Vi har tenkt at dette skal være en billig ferie, så da kan vi ikke invistere i et telt i 10 000 kr klassen liksom. Jeg har funnet noen telt da, og bestillte like gjerne hjem 3 ulike telt.. hehe, ja, det er vel galskap. Jeg tenker at jeg vil se pakningene i virkeligheten, og teste hvilket som passer best i bilen. Vi skal så klart bare ha et telt, men det er vanskelig å bestemme seg.


  Dette er fra Jysk, og kostet ikke mer enn 2000 kr. Jeg leste litt rundt, og det ble beskrevet som et bra telt i budsjettklasse.


  Dette er et Grand Canyon telt, og er det dyreste. Jeg har ikke lest noe om det, men jeg syns det virket greit.


  Dette er et Coleman telt, og jeg syns det virket utrolig kult. Litt utenom det vanlige, men det har vunnet priser (tent of the year 2015). Det negative er at det er bare et rom (det kan deles i to, men på en litt upraktisk måte).

   

  Når jeg først har begynt å planlegge noe så får jeg helt dilla. Jeg tenker alt for mye på den ene tingen, og klarer ikke fokusere på annet. Vi skal ha med oss tykke lufmadrasser, elektrisk kjølebag, stoler og annet campingutstyr. Det blir spennende å se om vi får plass i bilen, det blir nok litt øvelses pakking på forhånd tror jeg.

  Turen vår går nok først til Strømstad (på Daftø camping viss det er plass), der blir vi 3 netter. Etter dette reiser vi til Kristiansand, og tilbringer 5 dager i hytte på en camping der. Siste delen er med resten av slekten også.

  Er det noen som har campet med unger før? Noen tips?

  Hvor skal dere i sommer?
  Kommentarer

  Emilie Sørlie

  23.06.2015 kl.18:35

  lykke til, og god tur :)

  Iselin - mamma og interiør

  24.06.2015 kl.00:05

  Emilie Sørlie: Tusen takk :)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits