• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Jonsok bryllup

  God kveld!

  I dag har Madelen giftet seg, og hun var nydelig. Jeg hadde aldri trodd at den lille jenten min skulle bli gift så tidlig, men tiden flyr, hehe..
  Neida, men hun har hvertfall vært Jonsok brud i dag da. Jeg vet ikke om dette er tradisjon andre steder i landet, men her har vi hvertfall Jonsok bryllup hvert år. Det er alltid noen i første klasse som blir brudeparet, og i år var det Madelen som ble det heldige bruden.


  Hun er ikke noe glad i bunad, så noen smile bilder av denne jenten er ikke lett å få på sånne dager. Hun var uansett helt nydelig, og det var brudgomen også. Det var en helt del unger og foreldre som stilte opp, og vi gikk i et lite tog. Da vi kom frem var det kaker og leker, og det var fint laget til med langbord.





  Etter feiringen med de andre, så reiste vi hjem. Vi hadde planer om å grille pølser på stranden, men det ble plutselig vind og kjølig ute. Da tok vi heller å lagde oss litt grillmat inne, og det gikk fint det også. Det er så klart ikke det samme, men ungene var så trøtte likevel. Minato har ikke villet spise noe særlig i dag, så han hadde ikke så mye energi. Det er virkelig frustrerende når han ikke vil spise, og vi ser at han trenger mat fordi det går utover humør og energi.







  Hvordan har dere feiret Sankthans?
  Er det andre som har disse tradisjonene?


  #mammablogg #jonsok #bryllup #sankthans #sthans




  Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits