• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Helg = Pepsi Max

  Hei hei!

  Da var helgen endelig her, og det betyr at jeg endelig kunne nyte et glass med Pepsi max. Vi har sluttet å drikke brus i uke dagene, og det er skikkelig hardt. Man skulle ikke tro man kunne bli så avhengig av brus, men det kan man. Jeg har slitt meg gjennom dobbelt så mye migrene som vanlig denne uken, men tanken på at det kommer til å bli bedre har holdt meg gående. Det er vanlig å få abstinenser som dette når man skal slutte med spesielt lett brus. Vi bruker så alt for mye penger på brus, så nå var vi fast bestemt på å slutte. Nå er det fredag og lørdag vi får drikke litt brus, ellers må vi klare oss uten.

  Siden det er fredag så har vi lagd hjemmelaget pizza også idag, og da har vi fast at ungene får lage hver sin, så de får velge selv hva de vil ha på. Minato er så sint og sta for tiden, så han blir virkelig aldri fornøyd med noe. I dag var det fryktelig galt at han måtte ha noe som helst på pizzaen - så skulle han ha pizzaboller - så skulle han ha pizza - så begge deler - så skulle pizzaen stekes - men så ble den for varm - da måtte den bli kald - men så skulle han ha den likevel. Sånn som dette går dagene for tiden, og han han litt av en vilje. Stemme er hvertfall ikke noe han mangler, og det nye kallenavnet hans blir snart "brøleren".
  Dette startet omtrent på sekundet etter at han ble tre og, og jeg håper virkelig det snart går over. Denne trassen her hadde jeg aldri regnet med skulle bli så voldsom.  Resten av dagen har jeg brukt til litt planlegging av både Perfect Home party, og litt nettbutikk tanker. Nå tror jeg at jeg bare må legge meg, for de siste dagene har jeg vært veldig trett. Jeg tror vi må komme oss ut i litt frisk luft i løpet av helgen, så vi får litt ny energi.


  Andre som har hatt trassige treåringer?

  #trassalder #mammablogg #perfecthome #nettbutikk #interiør
  Kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits