• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Søndagsturen

  God kveld!

  Blir et innlegg litt på etterskudd dette, men har ikke vært helt i form i dag eller i går kveld. Jeg vet ikke helt hva jeg brygger på, men jeg får ikke frosten ut av meg og halsen er vond. Disse tingene pleier som regel å gå fort over, så da satser jeg på intet unntak denne gang.

  I går var det søndag, og det betyr søndagstur. Vi har aldri vært så flink med den turen vi, men nå har vi bestemt oss for å bli flinkere. Trenger ikke være så langt, men bare det å komme seg ut hjelper oss alle. Ungene er stor fornøyd med å gå litt ut i skogen for å leke. Vi syns det er greit å gå plasser der Minato kan gå selv for det meste. I går hadde vi med oss et tau også, så da ble det litt klatring og.  Minato er veldig opptatt av alt han finner rundt for tiden. Ser han en snegle snakker han om den lenge etterpå liksom. I går var det mye rart å finne, og han fikk smake rognebær. Han syns jo dem så veldig gode ut, og nølte ikke med å smake. For å si det sånn så kom det fort opp igjen, så det var ikke noe.  Vi bor i det hvite huset nærmest på bildet. Utrolig deilig med stor plass, og en uteplass ungene kan leke trygt.

  Madelen var så heldig at hun fikk prøve seg på store bakken. Med tau godt festet og en sterk Madelen, så gikk det helt fint. Denne jenta klarer det meste, og elsker å prøve nye ting. Det er ikke mange "actionfylte" aktiviteter som skremmer henne.
  Jeg og Minato sto fint å så på fra sidelinja.

  På slutten av turen fikk så klart Minato ett av sine daglige raseriutbrudd, og da var det bare å komme seg hjem. Det er merkelig hvor lite som skal til av og til, og denne gangen var det at jeg gikk litt på hans side av veien. Dette er bare noe han må gå gjennom, og han er jo som oftest en blid og smilende gutt, og dette går jo over en dag. Det er vel lov å si at jeg gleder meg til den dagen kommer, heh.

  Nå er det leggetid, og jeg satser på å bli frisk til i morgen. Jeg har mye å gjøre, og har ikke tid til å ligge på sofaen med teppe hele dagen.

   

  #mammablogg #søndagstur #utpåtur #livsstil
  Kommentarer

  missmommy.blogg.no

  21.09.2015 kl.23:26

  For en plass! Ser helt vanvittig idyllisk ut:) håper du blir bedre i morgen:) haen god natt!

  talitasverden

  22.09.2015 kl.03:20

  Turer i naturen er så godt. Herlig å være ute. Og jeg personlig synes det er så bra å ta ungene med ut og la de oppleve naturen. Er ikke så ofte jeg ser slikt. Som oftest er jo dagens barn inne foran tv eller data. Er ikke slik som det var før.

  Ser ut som dine barn trives ute ☺
  Gud, for et fantastisk sted dere bor på. Nydelig..

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits