• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Jobbe med interiør

  Hei hei!

  Jeg ønsker å lage et lite innlegg til dere som liker interiør, og gjerne kunne jobbet med det om sjansen var der. Jeg har nemlig veldig lenge hatt lyst å jobbe med interiør, fordi det er noe jeg interesserer meg for. Jeg har tenkt på å starte nettbutikk med interiør, men dette har ikke latt seg gjøre enda. Det var da jeg bestemte meg for å prøve meg på Perfect Home.

  Jeg hadde hørt om Perfect Home før, og til og med handlet der en gang tidligere. Her vi bor er det få forhandlere, og det er det i grunn gjennom hele Norge. Det er derfor de enda er plass til mange flere forhandlere i Norge. Jeg er faktisk eneste forhandler i min kommune, og i flere av nabo kommunene er det ingen. Dette var vel i grunn hoved grunnen til at jeg startet, for da visste jeg at jeg hadde en sjangs. Når man er først ute, er det alltid det beste.

  Jeg takket ja til å være forhandler, og sendte inn en skjema. Etter en uke mottok jeg min startkolleksjon, som var varer for 5000 kr som jeg betalte 1000 kr for. Dette er noe jeg syns er veldig bra med Perfect Home, man kommer så godt i gang uten å bruke veldig masse penger i starten. I tillegg til at man får kjøpe demoprodukter til halv pris, så da kan man faktisk kjøpe hele katalogen til halv pris også.

  Jeg syns at alle som har en lidenskap for interiør bør prøve seg som forhandler, enten det er til en ekstra hobby inntekt eller som fulltidsjobb. Jeg gleder meg utrolig mye til å holde party fremover, og treffe mange nye folk og ha det gøy. Jobbe i mitt tempo og akkuratt som jeg vil.

  Viss du kunne tenke deg å høre mer om Perfect Home, så legg igjen e-posten din eller send meg en mail; iselinbst@hotmail.com

  Du kan så klart også følge min PH facebook side, som jeg legger ut tilbud, konkurranser og andre oppdateringer på ganske ofte.
  Klikk HER for å komme til siden (jeg har en konkurranse gående nå, der du kan vinne premie fra PH).
  #homeoffice #perfecthome #interiør #jobbhjemme #business #makeyourown
  Kommentarer

  Sofie Caroline Nilsen

  30.09.2015 kl.23:40

  Så spennende! masse lykke til

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits