• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Første party

  Hei hei!

  Denne helgen har vært travel, og travlere blir det til uken som kommer. På fredag hadde jeg mitt første Perfect Home party, og det gikk kjempe fint. Selve presentasjon må jeg øve mer på, hehe. Heldigvis var det bare folk jeg kjente denne første gangen, og jeg blir nok flinkere etter hvert party jeg holder. Jeg ska faktisk ha nytt party allerede på Tirsdag, så dette går jo som bare det. Jeg gleder meg allerede.

  Resten av helgen har jeg brukt til å ha besøk av venner jeg ikke ser så ofte lenger, så det har vært kjempe koslig. Det er gøy å ta igjen det tapte. Det er merkelig hvor fort tiden flyr når man begynner å bli gammel. Jeg og hun ene som var på besøk fant ut at det var tre år siden hun sist var hos meg. 
  Huset står på hodet etter en travel helg, men det gjør ikke noe når man har det kjekt.


  I morgen er det bytur som står på planen, og da skal det kjøpes kontorpult til meg. Det skal bli godt å få et sted som jeg kan ha det fredlig når jeg skal jobbe, og et sted å ha alt rotet mitt. Madelen skal og få seg en overmadrass til sengen. Hun kommer alltid inn til oss fordi hun sover så dårlig. Det er rart at barnemadrasser alltid skal være så harde.

  Tirsdag har jeg full plan med legebesøk, venne besøk og party på kvelden. Så jeg håper det at onsdagen blir fri, for da tror jeg at jeg trenger en slappe av dag. Siden ikke helsen min er den beste så fungerer ikke jeg 100% på fullt, jeg trenger litt flere pauser inni mellom alt.  Ha en fin kveld videre :)

   

  #mammablogg #interiør #selfie #perfecthome #homeparty #workfromhome
  Kommentarer

  Sofie Caroline Nilsen

  05.10.2015 kl.00:58

  kos deg masse på bytur imorgen :) håper du får en fin uke
  Så gøy, øving gjør mester. De har så mye fint :) Lykke til videre

  Iselin - mamma og interiør

  16.10.2015 kl.19:44

  Tina Stangstuen: Ja, det har du helt rett i :) Tusen takk :)

  Iselin - mamma og interiør

  16.10.2015 kl.19:45

  Sofie Caroline Nilsen: Tusen takk :) Du også :)

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits