• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • A day off

  Hei hei!

  I dag har jeg min første dag på lenge der jeg gjør ingenting. Jeg har hatt noen veldig travle dager i det siste, så i dag var det godt med en pause. Dagens største aktivitet har vel vært å vakse klær, og det å legge inn Perfect Home bestillinger (men det er jo bare gøy).

  På mandag hadde vi by tur, og var en tur på Ikea. Da ble det ny madrass på Madelen og ny skrivepult på meg. Vi får ikke satt den opp før til helgen pga. det er litt som skal gjøres der den skal stå, men jeg gleder meg sånn til å ha mitt eget sted å jobbe på.

  I går hadde jeg mitt andre PH party, og det var like gøy som forrige gang. Denne gangen gikk det helt flott med presentasjonen, og alt var på stell. Jeg hadde god tid til å sette opp varer og lage til. Jeg fikk booket nye party, og jeg føler ting går rette veien. Dette er virkelig noe jeg vil holde på med i lang tid fremover.
  Jeg har faktisk solgt for de 15.000 kr allerede, så nå har jeg til og med steget i gradene.  Resten av dagen skal jeg bare fortsette å slappe av, og kvelden skal vi bruke på å finne på noe med Madelen. Som oftest så legger ungene seg samtidig, og det blir så lite tid. I dag skal vi spille labyrint spill med Madelen, noe hun har gledet seg veldig til. Vi har prøvd en del ganger på å gjøre sånne ting, men det er ikke like lett med Minato som ikke helt liker å følge spillereglene.

  Andre som driver med Perfect Home, eller andre homeparty?

  #mammablogg #interiør #avslapping #perfecthome #party

   
  Kommentarer

  lisarorvik

  07.10.2015 kl.17:00

  Så utrolig pen du er, håper du får en super dag :)

  Kine Emelie

  07.10.2015 kl.17:43

  Håper du får en flott onsdagskveld!

  terese hagen

  09.10.2015 kl.23:30

  Hei! Mitt navn er Terese Hagen. Er du intreressert i ekstra inntekt i måneden? Send meg en mail, så får du mer informasjon. Vil gjerne ha deg i teamet mitt :) teresehagen@hotmail.com

  Iselin - mamma og interiør

  16.10.2015 kl.19:41

  terese hagen: Viss det er forever, så er jeg allerede forhandler ;)

  Iselin - mamma og interiør

  16.10.2015 kl.19:42

  Kine Emelie: Litt på etterskudd her, så ha en fin fredagskveld :)

  Iselin - mamma og interiør

  16.10.2015 kl.19:43

  lisarorvik: Tusen takk :) Ha en super dag du også :D

  Skriv en ny kommentar

  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits