• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Så mye salg

  //Adlinks

  Er det flere enn meg som følger med på salgene om dagene? Jeg tenkte jeg ville tipse alle mine søte lesere om salget Babyshop har. Siden dette er en av mine favoritt butikker, så tenkte jeg at det kanskje er andre og som er glad i den. Litt kjipt at ting kommer på salg nå, og så har jeg allerede kjøpt mange av tingene da, hehe.

  Her er en liten del av noe som er på salg --- HER --- (noen av mine favoritter hvertfall)
  Her kan dere gjøre noen gode kupp. De har varer i så mange ulike merker, at jeg er nesten sikker på at du vil finne dine favoritter her.

   

  Flere som har handlet noe på sommersalget?

  #mammablogg #babyshop #salg #barneklær

  Rabattkode til mine lesere

  Hei hei dere!

  I dag har jeg en glad overraskelse til dere, og det er nemlig en rabattkode fra Ellos på 20% på hele bestillingen. Denne er unik for dere, og gjelder til og med på merkevarer.

  Den varer frem til 21. Juni, så dere må være raske med å bestille. Klikk HER for å komme til siden.  Jeg må bare anbefale dere dette nydelige sengesettet fra Gant home - HER

  Rabattkoden: 315736

  * Vilkår:
  Ny ordre på 200, - (etter fradrag av rabatter) for klær, sko, tilbehør, hjemmetekstiler, innvendig belysning, tapeter og tepper med røde og svarte priser på Ellos.
  Kan ikke kombineres med andre tilbud.
  Gjelder ikke varer merket "special price".
  Gyldig til 21 juni 2015. Med unntak av elektronikk varer.

   

  //adlinks

  Vi tester; Brio Smile

  Dette innlegget er ikke sponset, bare så alle er klar over det!

  Siden Kim sin mor og mormor er godt over gjennomsnittet glad i vogner, så har vi fått testet en del i løpet av disse årene. Vi bruker ikke så mye vogn til Minato lenger, men når vi reiser så har vi alltid, det samme gjelder når han sover i barnehagen. I går hadde vi med oss en Brio Smile vogn, og den ble jeg overrasket over.  Jeg har savnet en vogn med skikkelig god plass under, men denne leverte. Det ble aldri fullt følte jeg, og da hadde jeg mye under der. Jeg fikk plass til det store regntrekket, byttetøy/bleier, to par med sko (inkl mine store timerland), speilrefleks, pose med støvle kasse oppi og litt diverse annet. Det beste var at det var enkelt å komme til fra begge sider på vognen, og det var ikke fare for at noen skulle falle ut.  Den var utrolig lett å legge sammen, og kan bli ganske liten. Vi hadde god plass da, så vi pakket den ikke så godt ned denne gang. Jeg likte det at man bare kunne dra opp de sorte greiene på håndtaket for å legge den sammen, så man slapp å bøye seg så ned så man ofte må. Man kunne og enkelt snu sittedelen bare ved et par trykk og løft. Jeg foretrekker å ha han mot meg (unntatt når han skal sove).

  Vi hadde og med denne smarte brio vesken, og den var det god plass i. Det var plass til to flasker på sidene, og et stort rom i midten, men netting lommer på begge sider.  Jeg har ikke noe å si på kjørekomforten på denne, og den er lett å komme seg frem med. Jeg ville ikke hatt den her hjemme på våre grusveier, men dette er en super by vogn. Den er stor og romslig, og Minato på snart 3 år har mye å gå på enda. Kalesjen kan forlenges ved å åpne en glidlås, og det er solskjerm man kan dra ut fremme. Det er nesten full liggestilling, og fotbrettet kan reguleres etter ønske.

  Jeg må ærlig innrømmet at dette er en av mine favoritt vogner (jeg som aldri har hatt sansen for Brio vogner). Det blir nok ikke siste gangen denne blir med meg på tur rekner jeg med. Jeg tenkte jeg måtte anbefale denne til dere som har tenkt å kjøpe sportsvogn til deres små (denne kommer og med bag del, men den har ikke jeg testet).

  Er det noen som har denne?

   

  #mammablogg #briosmile #vogn #test

   

   

  Tumle tid med bObles

  God kveld!

  Nå er det noen timer siden vi kom hjem fra dagens utflukt. Jeg er helt vanvittig trøtt, og tror det er tid for å finne sengen om en liten stund. Det har vært en lang dag, med program fra morgen til kveld.

  Og så sovnet jeg... haha

  Da er det bare å fortsette med innlegget i dag da. Nå er det en ny dag, og jeg har allerede fått ryddet og vasket litt klær, ungene er på skole og i barnehage, og jeg tenkte å sette meg litt ned før jeg gjør med klar for denne dagen.  Vi var på Tumle tid med bObles i går, og det var veldig gøy. Jeg har hørt om disse lekene er stund, men aldri testet de før. Jeg ble imponert, og det ble ungene også. Hver eneste en hadde så mange ulike bruksmåter, og viss vi satt noen sammen ble det enda noe nytt. De kan brukes av både voksne og barn, og er ikke farlige stoffer i viss små barn biter på dem.

  Hver enkelt bObles dyr var like spennende, og det var ulike måter å bruke dem for hver aldersgruppe.
  Vi fikk med oss hjem et flott bObles dyr og en goodiebag. Ungene fikk og velge seg et par ting til, så da kjøpte vi en donut og noen balansesko. Jeg skal ta bilder av tingene senere tenkte jeg, sånn at jeg kan vise dere litt mer. Jeg kunne helst tenke meg å ha et eget rom i huset til bare sånne jeg nå, og det var ungene helt enig i. Det spørs vel litt om det er så veldig ideelt å bygge på huset for å få en bObles rom da, hehe. Men det er ingen tvil om at vi skal skaffe oss en elefant, men denne ble litt stor for oss å gå å bære på i går.

  Jeg må bare anbefale alle å prøve ut disse til deres små. Jeg ble helt fasinert selv..
  Er det andre som har erfaring med bObles?

  #mammablogg #bObles #tumletid #barn #leker

  Tjen penger på Kickback

  Hei hei!

  I dag tenkte jeg å anbefale dere alle noe jeg virkelig har brukt flittig, nemlig Kickback. Jeg tipper det er mange som har hørt om dette, og som bruker dette når de handler på nettet. Men til alle dere som enda ikke har fått det med dere, da må dere opprette en konto i dag. ----> Det kan dere gjøre HER.

  Dette er en side som samarbeider med mange nettbutikker (som Nelly, Ellos, Sportamore, Stylepit, Coverbrands, Hotels osv). Viss du skal handle på nettet, og klikker deg inn på butikken via Kickback sin side, så får du igjen så og så mange rabatter på det du kjøper. Jeg har faktisk fått utbetalt godt over 8000 kr via Kickback, så da skjønner dere nok hvorfor jeg vil anbefale det videre. Jeg bruker det enten jeg skal bestille klær, reiser, sminke eller det meste andre. Jeg skjekker alltid på Kickback om de samarbeider med den butikken jeg skal handle fra.  Noen av butikkene de har, og hvor mange % du får igjen når du handler på de ulike. 

  Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og mener dette er en genial "oppfinnelse". Jeg har skrevet om det for en god stund siden også, og da må det jo være bra når jeg velger å skrive om det enda en gang.

  Registrer deg HER (invitasjon fra meg), og husk å bruke den hver gang du handler på nett.

   

  #mammablogg #kickback #anbefaling #tips #shopping

   

   

  12 tips til et forhold som varer

  1. Sett pris på hverandre - Etter flere år sammen er det alt for lett å ta hverandre for gitt. Det er fortsatt utrolig viktig å vise at enn bryr seg hver eneste dag. Man må alltid jobbe med et forhold.

  2. Snakk om ting - Er det noe som plager deg, ikke hold det inni deg. Ting blir mye bedre når dere snakker om det, samme hva det gjelder. Det å kunne både snakke om ting, og lytte til hva den andre har å si er viktige egenskaper.

  3. Prøv å ikke irritere deg - Jeg tipper alle irriterer seg over kjæresten sin i blandt, enten det er noe han/hun gjør eller sier. Prøv å holde igjen om det er en gang do lokket ikke er nede eller klærene kommer vrange til vask. Det er ikke alt som er verdt å lage krangel over.

  4. Sett av tid - Dette er spesielt viktig når det er barn i bildet. Det er ikke alltid en trenger å reise bort, eller få barnevakt. Bare det å lage noe mat samme og se en film er viktig tid. Det å reise bort noen ganger i året er så klart å anbefale også, men det er ikke vits i å sitte å vente et halvt år på den ene turen dere skal bort en helg.

  5. Familietid - Det å finne på ting sammen med barna er og gull verdt. Dra på en picnik, lag en hytte eller dra på kino.. Hva er vel bedre enn å se din bedre halvdel leke og bruke tid med barna. Dette skapet et bånd som er sterkere enn det meste.

  6. Små overraskelser - Det går fint an å gi blomster eller smågaver selv om det ikke er noe som skal feires. Det å få en bukett med flotte roser og et hyggelig kort på en onsdag gjør nok alles dag perfekt.

  7. Kyss og klem - Det er ingen grunn til å spare på kyssene sine i et forhold, så er hvert forhold bør inneholde noen kyss i løpet av dagen. Godnatt kysset er nok det viktigste av de alle. Det er og viktig å vise barna at dere er glade i hverandre, men alt med måte etter min mening.

  8. Ordne opp før leggetid - Har dere hatt en krangel, eller er det noen sure miner ute å går. Snakk for all del ferdig ut om det før dere legger dere. Det er å legge seg som venner er utrolig viktig. Jeg for min del får faktisk ikke sove før alt er ordnet opp i.

  9. Tillit - Det å ha en partner man kan stole på å føle seg trygg med er ganske så basic i et forhold. Om forholdet skal vare så må det være tillit til stede.

  10. Finn likheter, og utnytt ulikheter - Det er ikke ofte man er prikk like i et forhold, men det betyr ikke at man ikke passer sammen. Det er mange egenskaper som gjerne passer sammen og gjør dere enda sterkere.

  11. Tid til venner og hobbyer - Det er viktig å finne på ting med venner og andre også når man er i et forhold. Det å ha noen ganger der man får reise bort fra unger og mann for å være med venner og gjøre ting man liker er alltid hyggelig.

  12. Spontanitet - Dette er noe vi er alt for dårlige til, å må virkelig skjerpe oss på. Det å finne på nye ting sammen, og det å gjøre uventede ting sammen. Så klart det er litt flere begrensinger med barn, men det setter ikke noe stopper for alt. Har dere dårlig fantasi, så er det bare til å google.


  Bilder; Pinterest

  Nå er ikke jeg noe ekspert på forhold, men jeg har vært i samme forhold i snart 9 år, så noe må vi har gjort riktig. Vi har mye å skjerpe oss på vi også så klart, ingen er perfekte. Men det er viktig å gå inn i seg selv en gang i blandt å tenke over ting. Det er viktig å sette seg ned sammen å snakke om hva som kan bli bedre, og spesielt det å tenke over hva en selv kan bli bedre på.

   

  #mammablogg #tips #forhold #familie

  Favoritt blogger

  I kveld tenkte jeg å dele noen av mine favoritt blogger med dere. Det er så mange jeg leser i blandt, men her er noen jeg må innpå hver dag. Nå leser jeg i grunn alt i fra mote, interiør, mammablogger, sminke osv.. Aller mest går det i mammablogger og interiør for tiden, så viss det er noe dere er opptatt av så bør dere ta en titt på disse.

   

  The Junior:

   

  Vivi&Oli:


  By Celina:

   

  Elinochalva:


  Emilysliv.se:

  Linn Berget:


  Mamma til Michelle:

  Sofie Eklund:

   

  Oslofru.com:

   

  Paul & Paula:

   

  Villa Paprika:

   

  Hva er dine favoritt blogger?

   

  #mammablogg #interiørblogg #blogg

  Merke alt

  God kveld!

  Her om dagen fikk vi nye merkelapper til klærene til ungene. Det er jo mange i en pakke, men når absolutt alt skal merkes, så går det med en del. Nå når Madelen går på skolen er jeg enda mer nøye med merking. Jeg har ikke samme kontroll på tingene lenger føler jeg, fordi vi følger henne ikke inn til klasserommet hver dag.

  Denne gangen valgte jeg lapper med Tussi på, siden Madelen er avhengig av sin tussi. Minato var ikke misfornøyd med de han heller for å si det sånn.

  Jeg skriver bare etternavn på våre, fordi da slipper jeg å kjøpe inn to sett. Mye lettere å holde styr på et sett om gangen.

  Disse er fra Askeladden.

   

  Hvor kjøper dere navnelapper fra?

  #mamma #mammablogg #merkeklær #barnehage #skole #askeladden #mammating

  Favorittene rett i posten

  Hei hei!

  Er det flere enn meg som noen ganger stresser veldig, og klarer ikke helt å finne ut hva de skal gjøre? Jeg er nemlig sånn noen ganger, og da har jeg funnet ut at det eneste som hjelper er å; slå av alt elektronikk, lage en stor kopp kakao/te, finne frem noen druer eller annet snacks og sitte seg ned med favoritt bladet. Heldigvis for meg har jeg ikke bare en favoritt, så jeg slipper å kjede meg resten av måneden. Jeg leser både interiør blander, mote blader, trenings blader og mamma relaterte. Nett nå for tiden går det aller mest i interiør, siden vi skal til med dette oppussings greiene våre.

  Noen av mine favoritter kan dere se under:


   

  Bolig Drøm // Vakre Hjem&Interiør // Bonytt

  Costume // Det Nye // Style

  Foreldre og Barn // Mor og Barn // Mamma

   

  Nå har det seg jo sånn at jeg bor på en liten plass, og i butikkene her er det ikke det største utvalget av blader. Jeg har derfor funnet ut at det er mye smartere å abbonere på de bladene jeg liker best. Nå har ikke jeg råd til å abbonere på alle mine favoritter, men jeg har måtte velge ut et par. Jeg bruker Bladkongen.no når jeg kjøper mine blad. Det er så klart mye billigere å abbonere på en blad også, så du sparer en god del i forhold til i butikk. Og på de fleste av de kjente bladene så følger og med en premie, og det er jo bare en bonus.

  Dette er jo og et gavetips, enten til jul, bursdager eller bare for å være snill. De har faktisk egen gave katergori inne på siden sin, og der har de noe til hver enkelt.

  Abbonerer dere på blader fra Bladkongen.no?
  Hvilket blad er deres favoritt?

   

  #bladkongen #mammablogg #favoritt #interiør #mamma #trening #mote

   

  //Reklame

   

   

  Scandinavian Minimall

  Det er så utrolig mye fint innen barneklær denne våren, og jeg sliter veldig med å motstå alle de pene tingene. I dag tenkte jeg å anbefale en nettbutikk som selger utrolig mye fine klær. Mange av disse klærene får dere i Norge også, men jeg elsker denne butikken. Scandinavia har veldig mange fantastiske merker, og det er jo veldig greit siden vi bor her. Denne butikken er fra UK da, så dere må regne med toll og mva.

  Her er hvertfall noen godbiter jeg gjerne skulle hatt til mine:  Jeg har veldig dilla på Poladots og store morsomme mønsker og print på klærene om dagen. Elsker det mint grønne settet, men det er desverre utsolg. Dette er det jeg har sett meg ut til Madelen.  Til Minato har jeg også funnet mange fine ting jeg vil ha. Her ser dere og hvor glad jeg er i print på klærene.

   

  Noen av mine favoritt merker her er: Mar Mar Copenhagen, Bobo Choses, Mini Rodini, Beau Loves..

  Noen av dere som pleier å handle her?

  Noen som ønsker nettbutikk anbefaling innimellom?

   

  #mammablogg #barneklær #fashion #mamma #klær #ss14

  Tips; Spennende pakkekalender

  Jeg tenkte å dele et lite tips med dere i dag, om hva jeg har tenkt til å putte i neste års pakkekalender. Jeg var litt for sent ute med ideen i år, så da får vi ta det til neste år.

  Jeg tenker nemlig å pakke inn forskjellige julekuler til mine, så de kan få henge på et eget tre på rommet sitt. Jeg tenker ikke da vanlige som gjerne jeg ville valgt, men morsomme amerikanske julekuler. Inne på Bronners har de så utrolig mye fine ting. Jeg kunne ikke hatt så mye av det selv på mitt tre, da jeg liker helt enkelt i hvitt og sølv. Selv om det kanskje ikke er alle som skriker like mye jul, så er det gøy for barna å ha sine egne kuler, som de selv syns er fine. Det er og noe som er gøy å spare på til de blir eldre (viss kulene overlever alle disse årene da).  Dette er bare et bittelite utvalg av hva de har, men jeg tenker det at viss Madelen hadde fått en ponny på juletreet sitt hadde hun vært i himmelen.

   

  Er det noen som har gjort dette før?

  Vinterdress testing

  Hei hei!

  Nå har jo jeg hatt barn i noen år, og har rekt å teste ut noen vinterdresser. Jeg tenkte jeg skulle skrive min erfaring om de vi har testet ut. Nå er det jo forskjellige modeller fra år til år, så det går jo ikke helt an å si at noe er dårlig og noe er bra, for det kan forandre seg. Og dette er bare basert på mine meninger, og andre kan ha andre meninger enn meg.

   

  Ticket To Heaven:  Første gang vi testet Ticket var vel i 2011, da jeg hadde såå lyst på denne dressen til Madelen. Etter dette har vi fått i gave både til Madelen og Minato. Jeg har aldri opplevd at de har blitt våte i gjennom eller noe klaging på kulde. Jeg syns at denne dressen blir for klumpete, og stor. Minato klarer så vidt å bevege seg i den, og syns ikke det er så veldig stas å ha den på. Jeg syns også at prisene er for stive til at de ikke er bedre enn de er (til de minste 999 kr, og de eldste 1300 kr).

  Oppdatering; Nå i dag har vi funnet ut at denne dressen, hvertfall den Minato har, ikke er vanntett. Han var ute nå i sted, og falt i en dam. Da jeg kledde av han var han klissvåt i rompen, og han satt bare i vannet i sekunder før jeg tok han. Han klarte veldig dårlig å bevege seg også.

  Reima Tec:

  Reima er min store favoritt, både på dresser, luer og votter. Noen vil kanskje si de er litt dyre, men de er verdt hver krone etter min mening. Madelen har hatt flere dresser, og Minato har fått sin første i år. Disse dressene er myke, sitter fint og ser bra ut. De har aldri blitt våte, og aldri klaget på kulden. De er veldig slitesterke også, hvertfall de vi har hatt. Jeg kommer nok til å ha en Reima dress hvert år i mange år fremover, for dette er min absolutt favoritt.

  Lego:  Da Madelen skulle starte i barnehagen fikk hun denne til sin første skikklige dress, og hun fikk en i gave året etter også. Jeg har aldri lest noe om disse dressene på nett før da, eller i noen tester. Jeg syns at disse blir for stive, og syns ikke så veldig mye om dem. De holder på varmen, og er veldig slitesterke, de er positivt da. Men igjen så syns jeg det er viktig at de små skal klare å bevege seg rundt. Jeg vet ikke prisen på disse, men tror det er under 1000 lappen.

  Didriksons:  Didriksons vinterdressen er i grunn veldig god mener jeg. Vi hadde den 2010 modellen som vant best i test det året. Madelen var litt liten da hun fikk den, og da syns jeg den var litt stiv. Den er igjen veldig varm, slitesterk og holder godt på varmen. Madelen har selv aldri klagd, men jeg bare syns det såg litt klomsete ut når hun skulle bevege seg i den. Den er jo årets beste også, så det kan jo være at de nye er mindre stive.

  Cubus:  Denne Cubus dressen er ikke noe jeg vil skryte over. Dette er bare noe vi hadde som ekstra dress til Madelen da hun var liten, men den er verken god på å tåle vann eller på varme. Den funket fint til litt kaldere høst dager uten noe vått da.

  Vi har testet andre i kortere perioder også, men føler ikke jeg har nok erfaring til å kunne gi noe mening om den. Vi hadde en fra Hm, og den var dårlig. Vi har også testet Polarn O pyret, HH og Navigare, og disse har virket helt ok. HH var litt smal (den modellen vi hadde), så jeg tror ikke sånn som Minato hadde passet den så bra. Polarn sine er utrolig mye og gode, og jeg tror jeg vil kjøpe en sånn til neste år.

   

  Hva er deres favoritt vinterdress?

  How to - collage

  For en stund siden var det noen som lurte på hvordan jeg lager collagene mine. Da mener jeg den typen med flere bilder, tekst osv. Jeg har skal prøve å lage et step for step innlegg til dere, så håper jeg at noen forstår hva jeg mener og kan få nytte av dette.

  Det første jeg gjør er å gå inn på Pixlr.com -> Pixlr Express

  Når du kommer innpå Pixlr Express kan du velge mellom; Browse, Open Url, Webcam og Collage.. Her skal du trykke Browse (men før du gjør dette må du passe på at du har lagret et hvitt ark/bilde på pcen din. Du kan enten lage i paint, eller fra google).


  Når du trykker på Browse knappen, så må du velge et bilde fra din pc, da velger du det hvite du lagret.  Når du kommer innpå ser det sånn ut. Nå skal du trykke på Adjustment, helt til venste.  Her får du ganske mange valg, men for å legge til bilder trykker du --> Add image <-- .Da velger du et bilde om gangen fra din pc, og redigerer på plass det.  Du kan endre størrelse, flytte på det, gjøre det gjennomsiktig osv. Når du har det der du vil, så trykker du Apply. Dette gjør du på alle bildene du vil ha med i din collage.
  Når alle bildene er på plass, så er det tid for litt tekst. Da flytter du deg fra Adjustments, og helt bort til Type. Her kan du velge den teksten du vil ha (det er mange typer under hver kategori, jeg bruker mye av Handwritten tekstene). Helt til slutt trykker du save oppe på siden, og velger 100% og navn.  Her er mitt ferdige produkt. Dette er hvordan jeg lagde collage til konkurransen jeg har gående. Jeg har og brukt stickers her, for jeg fant ut jeg ville ha litt ekstra. Det er bare å prøve seg frem med forksjellige funksjoner. Jeg bruker ofte flere redigeringsprogram på et bilde, men dette er bare laget med pixlr.

  Håper dere forstod dette! Om dere vil være me i konkurransen, trykk HER.

  Julegave tips - på rabatt

  I kveld tenkte jeg at jeg ville dele litt tips med dere, og siden det nærmer seg jul, så er det vel greit med julegavetips. Jeg tipper det er mange av dere der ute som lurer på hva dere skal kjøpe i gaver. I dag tenkte jeg å komme med noen tips til barna, for det er ikke alltid bare bare.

  Jeg har letet rundt etter produkt som jeg enten kunne tenke meg selv, eller som vi selv har og er fornøyde med. Jeg har og valgt ut bare produkter som er gode rabatter på, og det kan komme godt med nå når julen nærmer seg og det er ekstra mange utgifter.

  Jeg tenker jeg begynner med noen gode ideer til de minste barna.  1. Denne gå-vognen fra Chicco er helt super til barna som skal lære seg å gå, eller nett har begynt. Den lager musikk når du triller den også. Minato har en lignende, og den blir flittig brukt.

  2. Denne flotte løvebilen fra Fisher Price kan brukes som både vanlig bil eller gå-vogn. Den har stått på ønskelista til Minato fra før han ble født.

  3. En liten sklie må da være alle barn`s drøm. Her vet jeg det hadde blitt satt utrolig stor pris på om vi hadde en sklie inne også, så det blir kanskje litt av julegaven her til Minato (da i en annen farge).

  4. Et akebrett til de små med seler er et must. De må jo få være med de også når det er vinter. Vi hadde et i rødt til Madelen da hun var liten, og skal snart kjøpe nytt til Minato (så disse har jeg god erfaring med).

  5. En flott drage med 60 lekeballer har stått på Minato sin ønskeliste en stund. Han har fått noen baller, men vi savner virkelig noe å ha dem i. De er i bruk hver eneste dag, så vi plukker baller fra hele huset. Dette er noe jeg tror en hver liten unge ville like. 

  6. Denne flotte pakken kan man vel ikke motstå. Her sparer man mye penger altså! Den elefanten som blåser ut baller er en bestselger, og skal være en utrolig flott leke.


  7. Sykkel med sele og håndtak er utrolig gøy å ha. Vi hadde en til Madelen da hun var liten, og jeg ønsker meg en til Minato også. Det er jo gøy å gå turer med den, så slipper barnet å sitte i vognen hele tiden. Mye mer spennende å få sitte på sykkel.

  8. Leketepper fra Teddykompaniet, kunne det blitt bedre. Jeg elsker jo det merket, og de har de mykeste varene jeg har funnet noen gang. Dette er perfekt for både leking og til pynt på barnerommet.

  9. Skip-hop babygym er den vi hadde til Minato. Jeg må bare anbefale den, for det er et av de beste kjøpene vi gjorde innen babyting. Den har så mange fine funksjoner og fine lyder for barna, i tillegg til den flotte puten som kommer godt med.

  10. Verdens beste gyngelam. Vi har denne i en litt annen versjon til Minato, og han elsker den.

   

  Til de litt større barna har jeg også plukket ut noen flotte gaver. Ikke like mye til de store guttene her, men siden jeg har jente så er det ikke så lett å vite hva de store gutta ønsker seg.


  1. Megatilbud på alle jenters drøm fra Filly Unicorn. Disse er kjempe populære, og dette slottet var det første Madelen sa hun ønsket seg da vi såg etter gaver i går. Slottet er på 65 cm, så det er stort og flott.

  2. Cd spiller er en flott gave for barn i mange aldere. Vi kjøpe til Madelen da hun var 2 år, og den har blitt veldig mye brukt.

  3. Dukkevogn fra Brio. Dette er utrolig gode vogner, og de tåler mye mer enn disse billige du får til en 200 lapp. Madelen har en omtrent lik, bare i annen farge og i Duo versjon. Av hennes dukkevogner er dette favoritten.

      

  4. En rattkjelke må man jo ha om vinteren. Så om man ikke har en, så er det en fin julegave. Dette står på Madelen sin ønskeliste.

  5. Trøtraktor er gøy for både gutter og jenter. Madelen har en sånn rød en på bildet, og det blir flittig brukt. Av erfaring fra barnehagejobb, så vet jeg at traktorene er de mest populære uteleken.

  6. Lekekjøkken er en god gave å gi. Dette settet fra Brio tar både lite plass, og er flott for små barn.

  7. Leke laptop. Disse kan man spille mange små spill på, og man kan lære seg både bokstaver og tall.

  8. Et flott telt er en god gave. Minato får denne typen telt, bare i blå, til jul av oss. Gleder meg til å sette det opp på barnerommet.

  9. Kurio nettbrett. Selv har jeg ikke testet dette merket, men har hørt mye positiv. Siden Madelen har sitt eget nettbrett, så har jeg fått erfart hvor mye man lærer av mange av appene man kan få. Anbefaler virkelig!

  10. Søt gave til prinsessen. En radiostyrt bil fra My little Pony, det må jo bare treffe midt i blinken.

   

  Noe fint til barnerommet er også en kjempe fin gave, både til store og små.  1. Dette flotte settet med bord og stoler fra Kids Concept er nydelig, og er noe jeg godt kunne tenke meg på Minato sitt rom. Han har stjernerom, og da passer det jo perfekt at det er stjerner på stolryggen. De har også andre varianter på Lekmer.

  2. Her er det supertilbud på sengesett. Her er det nesten sånn at jeg ikke vil skrive om det, for jeg vil sikre meg selv først. Men dette er sikkert og visst at jeg skal ha meg et av.

  3. En vakker lameskjerm til gutterommet er en fin gave.

  4. Enda et pakketilbud, og denne gangen med Kids Concept Turbo interiør ting. Her har dere mye dekor i en enkelt pakke!

  5. Det er ikke tvil om at disse lampene er nydelige. Jeg har allerede benyttet meg av tilbudet, og oppe ligger det en søt i rosa og en i blå som skal i kalenderen.

  6. Lysslynger er vakre, og denne passer perfekt inn på barnerommet.

   

  Jeg har funnet alt på Lekmer.no

  Favoritt blogger  Anbefaling - Hust & Claire jakke

  God kveld!

  I dag har jeg ikke tid til å skrive så lange innlegg, jeg må jo så klart prioritere Charterfeber, haha. Jeg har vært på jobb i dag, og resten av dagen har gått med til uteleik, rydding , legging av unger osv. I morgen er det ny dag på jobb, så jeg må komme meg i seng til grei tid.

  Jeg tenkte jeg ville anbefale en jakke jeg elsker. Minato fikk seg stjerne jakke fra Hust and Claire i August, og har brukt den omtrent daglig siden det. Jeg har faktisk aldri opplevd en så god jakke! Nå tenker jeg helst på at den skal være god å bevege seg i og varm. Små barn klarer ikke alltid å bevege seg så greit ute, og da er det viktig med myke klær. Vi har hatt mange jakker før, til begge to, men denne er den beste.  Dette er ikke noe sponset innlegg. Jeg ville bare anbefale noe til dere mammaer der ute som leter etter en god jakke til babyen/1-2 åringen deres. For jeg vet godt av erfaring at det å finne en jakke som ikke blir klumpete og hard, ikke alltid er like lett. Jeg har ikke testet denne i regnvær elle noe, men så er det jo en vinterjakke da.

  Vi har denne i str 80, noe som er helt passe til Minato. Greit at yttertøy ikke blir for stort, for da klarer de ikke bevege noe på seg. Og denne er til og med billig, en jakke til bare 500 (!!) kr, det er jammen ikke mye.


  Andre som har testet denne?

  Har dere noen favoritt jakke til de små?

  Barneklær favoritter

  Jeg tenkte jeg skulle lage en liten liste over mine favoritt merker innen barneklær. Det finnes jo så utrolig masse fint, og her har jeg valgt ut i hvertfall noe av det jeg liker best. Jeg håper så klart at noen andre kan få litt inspirasjon, og kanskje finne seg nye favoritter. Det hadde og vært utrolig gøy viss noen andre kan dele sine favoritter, så kanskje jeg får oppdage noe nytt jeg liker. Nå har jeg satt sammen kollager etter hva som passer mine barn, men de har så klart større gutteklær og mindre jenteklær også.  Memini må være et av de mest utrolige merkene som finnes. Disse klærene er så gode, og så varme. Omtrent alt er av ull, og det er super kvalitet. Her i huset har vi alt fra vanlige bukser, dresser til kjoler i ull fra dette merket. Vi har og et par vanlige plagg, og de er og super gode.  Creamie er et merke som bare selger klær til jenter, men de har utrolig masse fint. Madelen har buksen og blusen i midten, og det sitter så fint. Ellers har vi ikke testet ut så masse mer her fra, men ut i fra bildene så er det masse på ønskelista, som den nydelige stjernekjolen.


  Gant er et litt dyrere merke, men herreminhatt så gode klærene er. Holder kjempe bra, og er utrolig gode på (det virker hvertfall sånn).  Hust And Claire, mitt absolutt favoritt merke når det kommer til ullundertøy. Dette er faktisk så fint at man nesten ikke kan ha noe over. Begge mine har hatt noen plagg, og det er mye på ønskelista fra årest kolleksjon. Minato har jo også fått seg den hærlige stjernejakka, som er den mykeste vinterjakken jeg noen gang har testet.  Joha har super masse fine ullklær, til ikke alt for galen pris. Min favoritt er den fine dressen (Minato har allerede hatt to av den), og Madelen elsket en ulltrøye som var ull og bomull. Ellers har vi hatt gode vanlige ullundertøy herfra, og en haug med luer.  Wheat har kjempe masse fint til både jenter og gutter. Min favoritt er absolutt den beige genseren som Minato bruker på et innlegg litt lenger nede.


  Dette er et merke vi enda ikke har hatt noe fra. Jeg har hatt klær herfra på ønskelista til Madelen siden 2011, men enda ikke kjøpt noe. Det er et litt dyrere merke dette også, men klærene er så utrolig kule.

  Ellers liker jeg blant annet klærene fra Zara, Ralph Lauren, Lillelam og Molo.

   

  Barnehagestart - utstyrs liste

  Nå er det bare snakk om dager til det er Minato sin aller første dag i barnehagen. Den 20. August blir hans første dag, og da skal jeg også begynne å jobbe (i samme barnehage da). Kim skal være med han, men det er så klart jeg som må ha orden på hva som trengs. Madelen har også sin første dag etter ferien da, men det er ikke mye hun mangler. Jeg har laget en liten (eller ganske stor i grunn) liste over hva som trengs å ha med. Kanskje det er noen andre som og er litt usikre?

  Uteklær høst/vår:  - Lue: Jeg er mest glad i reima luene. Det er alltid lurt å ha minst to stk, så man kan skifte viss den ene blir våt.
  - Støvler: Til Minato har jeg kjøpt Bisdaard støvler (men må ha et par til så han kan ha hjemme). Madelen har et par med Bisgaard og et par Hunter.
  - Regnklær: Minato fikk seg noen gode Helly Hansen til jul, og jeg vet han får et sett til nå til bursdagen. Madelen har alltid Reflex i barnehagen, og Stormberg og Helly Hansen her hjemme. Jeg vil helst ha to sett til begge to hengende i barnehagen.
  - Sydvest: Dette er utrolig greit, spesielt på de små (da hettene kan være litt irriterende). Madelen har en fra Reflex, og det tenkte jeg å kjøpe til Minato også.
  - Fleece dress/drakt: Madelen har to sett med fleece klær i barnehagen, og til Minato ønsker jeg en heldress.
  - Parkdress: Dette er og noe jeg liker å ha en ekstra (spesielt til de litt større, for de er mer ute). Minato har en fra Molo og en fra Ludo (den på bildet), Madelen har en Molo dress og noen andre litt billigere som jeg har som bytte. Jeg liker best Reima, så det blir nok kjøpt nye til begge til våren.
  - Regnvotter: Her må jeg kjøpe til begge. Madelen hadde noen fra Hm, men de syns jeg var litt tynne (og de var blitt for små).
  - Gode sko: Gode høst sko er utrolig greit. Begge to skal få seg nye nå snart. Madelen hadde noen gode Timerland Gor-Tex i fjord, så det blir noe lignende i år.

  Uteklær Vinter:  - Votter: Man må alltid ha flere par med votter liggende i barnehagen. Til Madelen har jeg alltid hatt minst to par polvotter + noen par ullvotter. Jeg har testet mange, men liker best Reima og Didriksons (de kan man bevege hendene bra i). Til de minste er det ganske klumpete med polvotter, så her er det bra med gode ullvotter. Husk at votter som går oppover armen henger best på.
  - Luer: På vinteren trenger man en del bytter. Jeg pleier å ha liggende to gode halsluer, og to vanlige vinterluer. Til Madelen har vi hatt mest Reima og Kavat, og kanskje en ekstra billigere variant helt i nøden. Det er viktig at det er ekstra beskyttelse på ører, gjerne vindtett også. Til sovelue er det greit med en tynn ull halslue (Minato har en fra Joha).
  - Vinterjakke: Denne trenger ikke henge i barnehagen, men det er viktig med gode klær på vei også.
  - Ulldress: Ulldress er et must syns jeg. Madelen har alltid hatt to hengende i barnehagen. Man bruker den både i vognen og under yttertøyet. Jeg har lagt min elsk på Lillelam sine til de minste. Men det er mange gode. En billig og bra er Name it sin, den har Madelen.
  - Cherroxer: Disse skal bare brukes på slapsete dager, og ikke når det flere minus grader ute. Jeg liker bare de fra Viking for de er så lette på foten. Dette skal jeg kjøpe nye til begge to utover høsten.
  - Gode vintersko: Vintersko må man ha, og her er det veldig greit med et par i bytte. Madelen sine fra Ecco passer nok i år også, og de er veldig gode. Jeg kommer nok til å gå for Viking til Minato, siden han har ganske høy rist.
  - Vinterdress: Her må man også ha minst en i barnehage, og en hjemme (gjerne to i barnehage). Madelen har en fra Reima som passer enda, så kjøper jeg en til. Minato trenger to nye utover høsten, og Reima er stor favoritten her.

  Bytteklær:  - Ull: Ull er noe man må ha flere sett i bytte når kulden kommer. Det går an å kjøpe billige på salg fra Janus eller Reflex til barnehage bruk. Men ha helst 2-3 skift der hele tiden.
  - Truser: Dette gjelder bare Madelen enda, men hun har alltid 3-4 truser liggende i barnehagen.
  - Bukser og gensere: Jeg har alltid to stk av hver liggende. Greit med gode joggeklær.
  - Strømpebukser og sokker: Antiskli sier bare jeg. Spesielt viss ikke tøflene er på hele tiden, så må man ha dette. Det er ofte utrolig glatte gulv i en barnehage. Til de minste er det greit med strømpebukser med antiskli på knærne også.
  Bodyer: Jeg kommer nok til å ha 3-4 liggende til Minato, for dette er noe som det går en hel del av hos oss.

  Sove:  - Vogn/seng: Vi skal ha vogn til å sove i, for det er det Minato er vant til. Jeg har ikke helt bestemt meg for Scooteren eller MB, men heller mest mot MB.
  - Regntrekk: Dette må man ha, og jeg bruker det som hører til.
  - Myggnetting: Jeg har den søte med prinsekroner på, og den passer bra til vognen. Men jeg må kjøpe en ekstra, for jeg må ha en hjemme også.
  - Vognpose: Jeg bruker ikke det nå om sommeren, men det er nok ikke lenge til jeg må ta det med i barnehagen. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg skal ta med Odelwalderen eller Lammeskinns posen.
  - Teppe: Nå bruker Minato alltid bare teppe når han skal sove, og favoritten er fra Lexington. Jeg vet ikke helt hvilket som skal være til barnehage bruk da.
  - Kosklut/bamse: Dette er ikke noe Minato er avhengig av, så jeg er usikker på om dette kommer til å være med.
  - Smokk: Her må vi nok alltid ha en ekstra, for Minato er avhengig av den.

  Diverse:  - Matboks: Dette har vi en hel del av, men jeg ønsker en lillebror matboks til Minato. Madelen har jo storesøster.
  - Tutkopp: Dette er bare til de minste, men Madelen har ofte med seg en drikkeflaske.
  - Tøfler: Vi har kjøpt et par sånne sokke tøfler fra hm til Minato, og Madelen pleier aldri bruke sine.
  - Barnehage sekk: Madelen har Bergans sekk, og Minato har en søt panda sekk. De litt større barna har med seg sekkene sine på turer, og da er det viktig å ha en god sekk på ryggen syns jeg. De minste bærer den jo ikke selv, så da er det ikke så nøye.
  - Bleier: I vår barnehage har man med bleier selv, og får våtservietter.
  - Zinksalve: Dette har de i barnehagen, men jeg syns det er greit å ta med en egen også.
  - Grøt: Minato spiser enda grøt til frokost, så dette kommer vi til å ha stående.

  Noe som mangler?

  Guide; Nettshopping

  Jeg tenkte jeg kunne lage en liste over de butikkene jeg liker best på nett, så da har jeg satt sammen noen kollager fra hver butikk. Det er nok flere jeg er innom og titter på i blandt, men jeg kom ikke på flere i farten. Kanskje dere oppdager noen nye dere ikke har sett eller handlet i før. Jeg tenkte jeg kunne starte med en topp 10, og så tar vi det derfra etterpå. Klikk på bildene for å komme til siden.

  Min topp 10:  Nelly er vel den butikken jeg handler mest i. Det er nok mest på grunn av at den er norsk, og de får inn nyheter hver dag. Jeg klarer alltid å finne meg noe der, og slipper å tenke på toll. Jeg regner med alle har handlet her, så denne var vel ikke ny for noen.  Nastygal har utrolig masse fine ting. Jeg liker best denne om sommeren, for de har ikke så masse varme gode klær her, men de har utrolig masse fint. Mange Jeffrey Campbell har de også, så det er verdt en titt.  Riverisland er en av de mest fantastiske. Her får man nydelige klær til billig pris, og den kan man like. Jeg finner alltid noe jeg vil ha her (både til meg og Madelen).  Chicy er en svensk nettbutikk som selger kjempe masse fint. Jeg elsker genserene og jakkene herfra!  Solestruck er min aller største favoritt når det kommer til sko. De har Jeffrey Campbell sko i alle fasonger og varianter, i tillegg til mange andre merker(buffalo, finsk osv)  My-wardobe er min favoritt innen designer klær, jeg syns de har kjempe mye fint her. Det står i norske priser, så man slipper å regne om.  Karmaloop har masse fine klær og sko. Denne oppdaget jeg for noen måneder siden, og kan virkelig drømme meg bort her altså.  Shopbop har vel de fleste hørt om, men den er en av mine favoritter når det kommer til designer klær den også. Her er det en del billigere merker også.


  Hm liker jeg fordi de har mange fine og billige klær. Kvaliteten er ikke alltid den beste da, men jeg handler en del her.  Bubbleroom er også norsk. Det er litt det samme som på nelly, men man finner mange fine plagg her.

   

  Designer butikker:  Noen andre; www.saksfifthavenue.com, www.thecorner.com, www.stylepaste.com

  Andre jeg liker:


  Noen andre: www.zara.com, www.miinto.no, www.asos.com

  Hva er deres favoritt nettbutikk når det gjelder klær?

  Hvordan bli en bra blogger - noen tips  1. Førsteinntrykket er viktig: Det er viktig at designet og headeren er bra, så jeg mener noe av det første man bør gjøre er å lage seg et design (viss man ikke kan dette skikkelig, så ville jeg ha bestillt. Man kan også bruke gratis design, som man bare setter rett inn. Da lager man bare header og setter inn andre små detaljer først selv). Det er hvertfall viktig at man har en ryddig blogg, ikke blå bakgrunn med gul tekst liksom. Noe annet jeg mener er veldig viktig er at bildene er på samme str som skrivefeltet på bloggen, jeg bruker 800 pxl på mine bilder for det passer til mitt design.

  2. Hva vil du blogge om: Dette er nok noe de fleste har tenkt over før de begynner å blogge, men jeg har sett nok av blogger som legger ut hot or not flere ganger om dagen, eller andre ting som ikke er så veldig spennende å lese om. Det er bedre å bruke lang tid på et skikkelig innlegg, enn å legge ut mange om når du skal spise, gå på do osv. Du trenger ikke ha en blogg som bare handler om en enkelt ting, men ikke bland alt. Jeg har som hovedfokus en mammablogg, men det kommer også frem andre interesser jeg har (mote, interiør, trening osv..).

  3. Oppdater ofte: Det er ingen som leser en blogg som oppdaterer en gang i måneden. Prøv å oppdatere minst en gang hver dag, og viss det er dager du vet du har liten tid så kan det være lurt å ha noen ferdigskrevne innlegg du bare kan poste. Jeg pleier kanskje ha noen kvelder der jeg gjør lite, så da tenker jeg litt over hva jeg kan blogge om og lager noen innlegg klare (så klart sånne som ikke må postes den dagen). Men husk å alltid tenke kvalitet foran kvantitet!!

  4. Skriv bra: Det er viktig å tenke på språket når man er blogger. Det første du bør finne ut er om du skal skrive på nynorsk eller bokmål (eller et helt annet språk), ikke bland dem eller bland inn noe dialekt. Skrivefeil er utrolig viktig, for det er ikke så mange som vil lese en blogg der det er skrevet på dialekt eller som inneholder mange skrivefeil. Aldri bruk forkortinger, som gid, dd? osv. Det er og lite kult å skrive spezz, koz og klemz, wazzup og alle de stygge ordene med mange z`er. Prøv å huske på å ikke banne, for det gir ikke så veldig bra førsteinntrykk med folk som banner i hver eneste setning, det er også mange barn som leser blogger.

  5. Vær deg selv: Jeg mener at for at det skal være en bra blogg, så skal man være seg selv. Man bør tørre å vise at man ikke alltid har det helt perfekt og lever et liv på roser. Spesielt viss man skriver en hverdagsblogg, så er det ganske gjennomskubart viss noen alltid har det helt flott. Man må også tenke over hvor grensen går til hva man vil dele med hele verden, og den er det viktig å være klar på.

  6. Vis at du bryr deg: Dette er noe jeg selv ikke alltid er like god på, nettopp det å kommentere tilbake på bloggene til de som kommenterer på din. Jeg har så klart travle dager, og da er det alt for lett å bare svare på kommentaren på egen blogg. Det beste er jo så klart å kommentere tilbake, og vise at man er takknemlig for leserene sine. Jeg skal selv skjerpe meg på dette!!

  7. Ikke reklamer: Det verste du kan gjøre er å kommentere andre sine blogger med; "bra blogg, kommentere min?". Jeg overser totalt alle kommentarene som har noe som helst å gjøre med reklamering av egen blogg. Jeg har sett folk har skrevet sånne ting når folk har skrevet om veldig tunge ting. Vis respekt, ellers blir det jammen ikke mye respekt å få tilbake.

   

  Håper noen kan få nytte av disse :)

   

  Kompakt kamera anbefaling, anyone?

  Jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg et kompakt kamera i tillegg til speilrefleksen, sånn at jeg har et til å ha med meg overalt. Jeg har sett på både Canon G15 og Sony RX 100, men vet ikke hva jeg skal velge. Så derfor trenger jeg litt hjelp. Er det noen som har de kameraene, eller har noen andre å anbefale. Vil gjerne vite hva dere liker med det dere har, eller har testet.

  Jeg har også tenkt på å kjøpe nytt objektiv, og da tenkte jeg på Canon EF 50mm 1.4 USM, noen som har erfaringer med denne?

  Hvilket kompakt kamera anbefaler dere?

  Bloggene jeg leser fast

  Jeg tenkte jeg kunne dele mine favoritt blogger med dere, siden jeg har fått så mange nye siden sist jeg lagde et sånt innlegg. Det går litt opp og ned med hvilke blogger jeg leser fast, men disser jeg har på listen er jeg innpå hver dag (så sant jeg er på dataen da). Jeg leser bare mamma, interiør og mote blogger, så det er det dere skal få servert idag.
  Jeg leser flere enn dette, men dette er de jeg bare MÅ innpå hver dag. Jeg glemte å endre skriftfarge på den midterste, men håper dere klarer å lese deg, jeg orket ikke starte helt på nytt.

  Hvilke blogger leser dere fast? Noen av disse?

  Barnehageguide

  Nå nærmer det seg nok barnehage start for veldig mange, og det er helt sikkert noen som begynner på sitt første år. Her har Madelen allerede hatt et par dager i barnehagen etter ferien sin, men det er vel neste uke det er nytt år. Nå har hun gått noen år i barnehagen, og jeg har fått testet litt forskjellige ting ut. Jeg har også jobbet i barnehagen i 1 1/2, både med de minste og de største. Jeg har opplevd at det er veldig mange som ikke har med skikkelig tøy eller nok tøy til barna sine, og jeg syns det er trist når barna skal måtte fryse og bli våte. Jeg skulle også ønske at jeg hadde hatt en god liste og litt mer peilig når Madelen skulle begynne på sitt første år i barnehagen.

  Jeg tenkte derfor at jeg ville lage en liten liste med ting man trenger å ha med i barnehagen, og hvilke ting jeg anbefaler av merker osv.

   

  Klær:

  Vinterdress - Vinterdressen trenger man jo ikke ta med den første dagen i August, men det er noe man trenger i løpet av de første månedene. Her er det viktig at den er både vanntett, vindtett og puster (og det gjør jo de fleste dressene som blir lagd nå). Vi har testet noen forskjellige merker her i huset, og Reima er garantert favoritten. Vi har hatt både Brio, Didriksons, Ticket to Heaven og noen andre litt billigere typer. Men Reima sin er fantastisk, og de er gode å bevege seg i. For de minste har de noen helt fantastiske mye dresser, og når barna blir litt større er Reima Tec utrolig gode dresser. Selv om de koster litt, så er det verdt pengene.

  Høst/vår dress - Dette er den dressen du må ha med helt fra starten, og den må være god å bevege seg i. Jeg anbefaler Reima her også, for de er så mye. Vi har to forskjellige Reima dresser i tynt stoff, og er like fornøyde med begge. Vi har også en dress fra Polarn O`Pyret som vi er ganske fornøyd med, for denne tåler ganske mye og er slitesterk. Jeg anbefaler å bruke litt penger på skikkelig dress her også, og den må tåle vann. Det kan være greit å ha en litt billigere dress til bytte viss den andre blir våt eller noe.

  Regntøy: Dette er jo logisk at man trenger, men det er jo utallige varianter her også. Vi har hatt noen forskjellige, og det var ikke før i fjord at jeg endelig fant noen som holdt henne tørr uansett. Jeg har prøvd diverse som jeg bare har kjøpt på Coop, Cubus, Hm osv, og disse har ikke holdt tørt. Jeg har også hatt dyrere sett, sånn som Ticket to Heaven, og dette var alt for stivt og det holdt henne ikke tørr hele dagen. Min favoritt er heldress fra Reflex (som jeg har i barnehagen), og så har hun et ekstra to delt sett fra Reflex også i barnehagen (det er lurt å ha to av det meste). Hjemme har jeg regnsettet fra Lindex, og det anbefaler jeg virkelig. Dette er et billig sett, og det har vunnet tester i flere år.

  Fleecesett: Her har jeg brukt to delt, og har ikke noe klar favoritt. Det finnes jo mange forskjellige i både heldress og todelte sett, og jeg tror nok det at de fleste varmer godt. Det er hvertfall utrolig godt å ha under regntøyet.

  Ulldress: Jeg har alltid pleid å både ha fleece og ull, men man trenger jo i grunn ikke begge deler. Jeg har hatt et par gode ulldresser og har derfor brukt dem. De er jo litt dyrere, men om man har barn som skal sove ute i vogn i barnehagen så anbefaler jeg å bruke ull fra topp til tå.

  Tynn lue: Vi har alltid pleid å ha mange luer liggende i barnehagen, men jeg anbefaler Reima sine luer. De sitter godt på hodet, og du får både med og uten knyting under haken. Vi har også hatt en annen billig lue liggende fra Lindex, Hm eller noe lignende (bare i tilfelle).

  Tykk lue: Det er viktig å invistere i en skikkelig hals lue syns jeg, og det er omtrent det eneste vi bruker om vinteren. Vi har en fra Reima og en fra Kavat, og jeg tror den fra Reima er favoritt. De er litt ulike, og den fra Kavat har ull inni også, men jeg syns den blitt litt mye. Jeg syns det er utrolig greit at begge luene er vindtette over ørene, så slipper man ørebetennelse på kalde vintersdager. På vei til barnehagen bruker vi en vanlig lue fra Reima, men denne tar vi med hjem hver dag.

  Votter: Det er noe man MÅ ha helt fra høsten begynner å komme, og man bør ha flere par liggende. På høsten er det greit å ha noen tynne votter i tynt ull, og et par regnvotter (uten for). Når vinteren kommer må han ha tykke gode votter, og det bør gå an å trekke dem langt opp over armene. Jeg anbefaler Didriksons sine, og Reima sine. Det er viktig at de tåler vann, er lette å ta på og henger godt på. Til de alle minste barna så er det greit med votter med trå på, så man slipper at de faller av hele tiden.

  Hals/buff: Viss man bruker halslue trenger man ikke hals i tillegg, det blir alt for mye. Men det kan være greit å ha en hals eller buff om man bruker en vanlig lue. Vi har aldri brukt det, men det er fordi jeg foretrekker halslue, da blir det ikke noe sprekker. Ikke bruk skjerf, det har skjedd nok ulykker pga. det!

  Bytteklær: Dette er viktig, og her har jeg ofte sett at foreldrene ikke skjekker ofte nok. Det er viktig at det alltid er nok bytteklær til barnet, og det er lurt å ha to sett med bytteklær. Det kommer jo litt an på hvilken alder det er på barnet, og hvordan barnet er. Når Madelen skulle slutte med bleie hadde vi sikkert 5-6 skift med hver eneste dag, men nå har vi 2-3 sett liggende.

     Sko:

  Joggesko: De fleste har ikke joggesko liggende i barnehagen, men det er viktig med skikkelige sko (spesielt på de aller minste). Fra mine erfaringer når Madelen var liten så anbefaler jeg Kavat og Ecco sine joggesko. Det er viktig at det er god støtte til bittesmå føtter som nett har lært å gå. Til litt større barn er det lurt å ha sko med borrelås, og som er lette å ta av og på selv. Barnehage personell kan ikke hjelpe alle barna på med skoene.

  Støvler: Dette er noe man bør ha et par stående i barnehagen hele tiden. Det finnes mange typer her også, men det er viktig å finne noen som henger bra på foten, og ikke er alt for løse og glatte. Viking har noen som er utrolig gode, og har mye spor under. Men våres støvle favoritter er Polarn O`Pyret sine støvler (som er litt små i str, kjøp en str større enn hva barnet bruker), og Hunter støvlene sitter utrolig godt på.

  Vintersko: Dette er ikke noe vi har latt stå i barnehagen, men man kan jo ha et ekstra par ståenede der. Jeg anbefaler Viking og Ecco sine, men Ecco sine er litt smale. Så om barnet har litt brei fot anbefaler jeg Viking sine, de er kjempe gode. Man kan jo alltids kjøpe et billig par også til ekstra, men jeg hadde ikke kjøpt to par for 700 kr hver liksom.

  Cherrox: Dette er utrolig greit å ha til slapse dager, eller litt kaldere regndager. Men husk at dette kan ikke brukes som vintersko, og man skal ikke bruke Cherroxer om det er flere minus grader. Det er noe med plasten på skoene som gjør at barnet blir kaldt inne på foten når det er kalt nok utenfor.

  Innesko: Det kan være greit å ha tøfler til å bruke inne i barnehagen. Det er viktig at de ikke er glatte, for gulvene i barnehager er ofte glatte og barna springer rundt.

  "Sovesko": Vet ikke helt hva jeg skal kalle dette, men sånne som man bruker i vognen. Vi hadde Stonez og jeg er super fornøyd med de. Det gjør at barnet ikke fryser på beina, og er helt fantastiske til barn som sover ute. De finnes i andre merker også, som Reima osv.


  Sove i barnehagen:

  Viss barnet skal sove i barnehagen, så må man først finne ut om det skal være inne eller ute. Madelen har sovet i vogn fra første stund, og vi har hatt egen vogn til barnehagen. Når man skal velge vogn så er det viktig at det er en god sovevogn, men man vil helst ikke ta med den nye Emmaljunga vognen til barnehagevogn. Man kan enten kjøpe brukt, eller en litt rimeligere ny. Det er viktg at den er stabil, og beskytter en del mot vind, og det må være god liggestillig på den. Vi kjøpte en ny Carena Freeride vogn til å ha stående i barnehagen, og den kostet bare rundt 2000 kr ny. Jeg var veldig fornøyd med den, og det var en stabil vogn til det den ble brukt til.

  Man må også huske skikkelig regntrekk og myggnetting til vognen, samt en vognpose til høsten/vinteren. Vi brukte en voksipose som vi arvet av mine søsken, men den fungerte helt greit. Det er også lurt å ha med et par tepper til å ha over på kalde dager, eller at man bare bruker teppe på varme dager. Ofte har de tepper i barnehagen, men sikkert ikke over alt.

  Viss barnet skal sove inne så har nok de fleste barnehager senger i barnehagen, det er hvertfall sånn her Madelen går. Sengetøy kan man ta med selv! Det er nok ikke alle barnehager som har utstyr til soving, men da får dere nok beskjed om dette.

  Og bruker barnet smokk, kosebamse, koseteppe ol. så er det viktig at man husker dette hver dag.


   

  Spise:

  Her kommer det jo veldig an på alderen da. Når Madelen begynte i barnehagen så var hun bare 8 mnd, og spiste fortsatt grøt. Da hadde vi stående en pakke grøt i barnehagen, og hun fikk dette til ene måltidet. Man må også ha med tutkopp til de minste barna. Og matboks må jo være med hver dag, med god mat oppi. Det er mange som har med en drikkeflaske i sekken, og det kan jo være greit, spesielt når det er tur dager.

  Det er jo forskjellig fra barnehage til barnehage, men her Madelen går så tar de selv med frokost, og lunsjen får de i barnehagen. Og så har de frukt litt utpå dagen, og da får de frukt og kan ha med seg yogurt. Noen plasser må man ta med mat til begge måltidene, andre steder får man servert flere måltider om dagen.
  Stell:

  Bleier: Dette er jo de minste som trenger, og dette må man ta med selv.

  Våtservietter: I barnehagen Madelen gikk i trengte man ikke ta med dette, men noen steder er nok dette noe man må huske selv.

  Et lite håndkle: Dette kan være greit å ta med selv, og det må brukes på stelleputen for hygienen sin skyld.

  Zinksalve: Vi trengte ikke ta med dette selv, men det kan jo være greit å ha sin egen liggende i kassen.

  Solkrem: Dette må man ha med på sommerstider, og husk å skrive navn på den.

  Kuldekrem: På de kaldeste vinterdagene er det veldig greit å ha dette på.


   

  Andre ting:

  Sekk: For de aller minste barna så er det vel omtrent det samme hvilken sekk man har, for de bruker den ikke likevel. Når man begynner på avdeling for litt større barn så bærer man som oftest sekken selv på turer osv. Derfor er det veldig viktig at sekken er skikkelig, og passer barnet. Den må ha stropper rundt magen og brystet, og ikke være for stor. Vi har den minste typen Bergans sekk, og jeg elsker den. Madelen liker veldig godt å bære den også, så den er god på.

  Solbriller: Dette kan være greit å ha med om sommeren, så slipper man sol i øynene når man er ute å leker. Til de minste får man kjøpt sånne med bånd rundt hodet, sånn at de ikke skal falle av.

  Navnemerking: Dette er noe man MÅ gjøre! Det finnes mange forskjellige typer merking, både stempel, strykemerker, klistrelapper eller tusjer. Vi har prøvd ut alle de forskjellige, og jeg bruker faktisk som oftest tusjen (for de fleste klær har sånn navnelapp). Stempelet er utrolig greit, men bare på hvite klær, på mørke viser det ikke. Klistrelapper er veldig greit på matbokser og andre harde flater, og de henger godt. Strykemerkene henger også godt, men jeg er jo så sløv at jeg ikke hele tiden orker å stryke på disse lappene på alle nye klær.

   

   

   

  Man må jo ikke kjøpe alle tingene med en gang, om man ser jo litt etter hvert hva man har bruk for. Første dagen trenger man nok ikke ta med så mye, for da er det som oftest informasjon som blir gitt osv. Og man får jo litt grovt beskjed om hva man trenger i barnehagen også, men jeg håper denne listen kan hjelpe noen. Jeg hadde hvertfall satt pris på en sånn liste når Madelen skulle begynne for første gang i barnehagen!

  Noen som har barn som skal begynne i barnehagen i høst?

  Testing av det nye kameraet

  Idag har jeg prøvd med bittelitt på det nye kameraet, ikke noe proff, men bare teste litt forksjellige ting. Jeg har bare testet de standar innstillingene, og tror ikke jeg skal gjøre så mange manuelle innstillinger selv. Jeg er ingen fotograf, og bruker helst kameraet til å ta bilder av Madelen. Idag prøvde jeg litt på diverste strå osv jeg fant på veien, hehe. Ingen av bildene er redigerte, jeg tenkte bare jeg ville vise dere hvordan bilder det nye kameraet tar.  Jeg er veldig fornøyd med det nye kameraet hvertfall. Jeg bruker et annet objektiv da, 18-200 mm zoon eller noe sånt.

  Hva syns dere? Hvilket kamera bruker dere?

  Anbefaling - boken om meg

  Jeg tipper de fleste har eller ønsker seg en sånn bok der man skriver om barnet fra før det er født. Jeg har selv den mamma lagde til meg når jeg var liten, og det er utrolig gøy å se tilbake på hvordan det var for over 20 år siden. Madelen har nå tre sånne bøker, og det er ingen tvil om hvilken av de jeg liker best. Først fikk jeg en sånn gratis fra godboken, og den er helt grei. Den står jo en del ting i, men den har utrolig kjedlig utseende. Og så fikk vi en fin rosa i gave da Madelen var liten, og den er ganske bra. Men i går fikk Madelen en av farmoren sin, og den er helt super. Det står utrolig mye der, og det er mange felt å fylle ut. Jeg har bare begynt å fylle i litt, jeg må nesten se litt hva jeg har skrevet ned i de andre bøkene, det er trossalt snart fire år siden hun ble født. Men viss dere er på jakt etter en sånn bok til jente, så er Hello Kitty boken kjempe bra.

  Til lillebror har vi bare en fra en gratis pakke, men jeg skal ønske/kjøpe en bedre til han også når han er født.  Hvilken bok har dere?

  Anbefaling av barneklær - Cocoon

  Tenkte jeg ville anbefale noen barneklær til dere, som hvertfall jeg syns var utrolig gode. Jeg hadde mange sparkebukser og bodyer fra dette merket til Madelen, og det var de jeg brukte mest. Det er et billig merke, som du får kjøpt på La Redoute. Mange av sparkebuksene er veldig praktiske på nyfødte, i og med at de har knappene bak (men de hadde ikke inne så mange av disse nå).  Bruker dere det merket?

  Gratis babypakker

  Jeg har jo lovet lenge å lage en liten oversikt over forskjellige babypakker og ting du kan få gratis når du er gravid/har en nyfødt. Jeg har bare helt glemt det, men nå har jeg fått somlet meg til med det. Det er sikkert noen jeg ikke har fått med her, og da setter jeg stor pris på at dere skriker ut, hehe.

  Hipp.no - Gratis barnemat prøver ved registrering på siden deres.

  Drynites.no - Gratis vareprøve på natteavvennings bleier.

  Weleda.se - Gratis hudpleieprodukter til din baby. Kan hentes på forskjellige helsekost butikker.

  Hudenmin.no - Få smøredagboken (som inneholder informasjon om eksem, utslett osv) og en søt vaskeklut.

  Codan Mammabarn forsikring - Dette er en gratis forsikring for mor og barn. Jeg har den selv, og anbefaler alle gravid og skaffe seg denne (om de ikke har en annen).

  BabyBox - Denne er fra Apotek 1, og kan hentes der fra 3 mnd før termin til 3 mnd etter.

  Libero - Her mottar du en flott pakke rundt termin. Du kan også få prøver når barnet blir litt eldre, og du kan tjene deg poeng til gratis gaver.

  Rimi - En flott gratispakke du kan hente i rimi butikker.

  BabyBaby - Gratis pakke fra Vitus Apotek, kan hentes i vitus apotek butikkene.

  BAM - Pakken herfra er det bare å bestille med det samme, for den kommer i posten kort tid etter. Her er du også automatisk med om å konkurrere om fine premier.

  Baby Glede - Denne er super, og du kan velge mellom to pakker. Men her blir du medlem, så om du ikke ønsker å kjøpe pakkene senere må du huske å avbestille (du må være medlem et år, men trenger ikke kjøpe noe).

  Barnashus - Gratis bleiebøtte, husk å ta med legitimasjon på hvor langt du er på vei.

  MAM - Lik på facebook, og registrer deg. Og du mottar en søt smokk fra MAM.

   

  Det var disse jeg hadde nå, men jeg legge til flere etter hvert viss jeg finner.

   

  Redigering for dummies

  Siden jeg er helt talentløs på redigering og den slags, så har jeg funnet det perfekte programmet. Dette er viss du vil ha effekter, andre farger eller rammer på bildene. Du trenger bare å trykke på en effekt, og så redigerer programmet bildene for deg. Jeg syns dette var helt supert, bare til å få litt liv til bildene mine.

  http://pixlr.com/o-matic/

  Alle disse har jeg laget med programmet, og brukte sikkert 5 min til sammen på alle. Det er super enkelt, og jeg syns det blir bra. Hva syns dere?

  Vinn gaver hver eneste dag

  Tenkte jeg skulle skrive en liste over noen kalendere jeg har kommet over til nå. Det er helt sikkert mange flere på forskjellige sider og nettbutikker, men jeg oppdaterer etter hvert jeg finner flere. Hadde vært litt moro og vinne noe i førjulstider, hadde gjort julen enda litt bedre.

  Elkjøp`s julekalender - Her snakker vi store premeier altså.

  Britiques julekalender - Du kan vinne forskjellige sminkeprodukter og lignende.

  Filmweb`s julekalender - Her er det forksjellige filmpremier med tilbehør.

  Japan Photo`s julekalender - Forskjellige fotopremer og andre elektroniske greier.

  Kitchn.no - Du kan vinne gavekort på 1000 kr hver eneste dag, og her har de mye fint og nyttig.

  Kondomeriet`s julekalender - Mange erotiske og morsomme gaver her.

  Lefdal Elektromarked - Mange elektroniske premier med høy verdi.

  Mallo88 sin julekalender - Her er det ny luke annenhverdag, og mange fine sminkepremier.

  Norvitals Julekalender - Mange fine premier og gode tilbud på kosttilskudd hver eneste dag.

  Ringo`s julekalender - Perfekt for barna, mange fine leker.

  Rosapinkyy blogg julekalender - Mange fine sminkepremier, nye premier hver dag.

  Studenttorgets julekalender - Såå mange fine premier, og samler du nok pepperkaker kan du vinne stort.

  Hedda sin blogg julekalender - Nye fine premier hver dag.

  Lorraine sin bloggkalender - Mange fine premier.

  Økonomisko`s julekalender - Her kan du vinne gavekort på 200 kr hver dag.

  Woman`s julekalender - Mange spennende premier hver dag.

  Voksenlek`s kalender - Nye erotiske premier hver dag.

  Vichy`s julekalender - Mange fine hudprodukter og andre produkter hver dag.

  Netshop`s julekalender - Mange fine premier hver dag.

  Libris Julekalender - Vinn et års forbruk av bøker og matvarer.

  Kapphal julekalender - Ingen premier til nå, men rekner med at det kommer.

  Klikk`s julekalender - Mange fine premier, men det koser 1 kr hver dag.

  Isadora`s julekalender - Vinn fine sminkepremier.

  Eurosko julekalender - Vinn gavekort på 500 kr hver dag.

  Blivakker`s julekalender - Mange fine premier hver eneste dag, og flere vinnere hver dag.

  Intersport`s julekalender - Svar på spørsmål og vinne fine premier.

  Moods of Norway - Fine premier hver dag.

  Vi i Villa julekalender - Vinn flotte premier hver dag og du kan vinne et kjøkken verdt 100 000 kr.

  Komplett julekalender - Vinn heftige premier hver dag (som de skriver).

  Proteinfabrikken`s julekalender - Mange premier for den aktive og treningsglade.

  Mammanett`s julekalender - Mange fine premier til mor og barn.

  Br leker`s julekalender - Mange premier for barna.

  Net on Net - Dette er den kuleste kalenderen jeg har funnet, bli med å spill roulette og vinn mange premier.

  Coverbrands - Fine sminkepremier hver dag.

  Tine`s julekalender - Svar på dagens julenøtt og vinn premer.

  1001spill julekalender - Gjett dagens nisse og vinn premier.

  Ahlgrens Biler - Vinn 5000 biler og ipad2

  Akam julekalender - Vinn kamera fra Nikon og mange andre premier.

  Alma og Lukkes julekalender - Her er det mange fine premier til barna.

  Apotek1 julekalender - Svar på dagens spørsmål og vinn flotte premier.

  Barnesteder`s julekalender - Mange fine premier til barna

  Change - Hovedpremien er gavekort på 3500, og det er andre premier hver dag.

   

  Da har dere en hel del, og jeg oppdaterer når jeg finner flere. Gi en lyd om du vet om en bra kalender.

   

   

   

  Rabatter til leserene mine

  Hei hei!

  Jeg har vært så heldig å få samarbeide med Barnepalasset.no, og mine lesere skal få rabatter på bestemte produkter. Dere får 25% rabatt på alt av LilleLam, Lexington, Ugg og bad/stelle produkter. Koden dere skal bruke er: BLOGGB, og skal aktiveres i kodefelt i kassen. Dette er helt supre produkter, og Barnepalasset er en kjempe bra nettbutikk.  Her er bare noen av produktene dere kan få rabatter på, men ta en tur innpå siden og se.

  Guide - Barneklær på nett

  Jeg fikk et spørsmål av en leser som lurte på om jeg kunne skrive en guide om barneklær, interiør og leker. Så klart jeg kan gjøre dette, jeg elsker jo dette. Så da tenkte jeg at jeg kunne begynne med barneklær. Jeg kan skrive om klær i forskjellige prisklasser, for alle er forskjellige. Jeg vil at flest mulig skal få nytte av denne guiden.

   

  Hm.com:
  Jeg er sikker på at alle har hørt om H&M, og jeg tipper de fleste har handlet der før. De har mye kule barneklær, og det er billig. De sender fra Norge, så du slipper toll.

     1: kr 199 // 2: kr 149 // 3: kr 299 // 4: 199 kr //5:  kr 149 // 6: kr 49,50

   

  Lindex.com:
  Lindex har omtrent nettopp kommet med nettbutikk, så det er ikke sikkert alle har fått dette med seg. Jeg syns Lindex har en del pene barneklær, spesielt til de mindre barna. Jeg liker at de bruker print fra Bamse og Mummitrollet, som var mine favoritt filmer da jeg var liten.  Og dette er jo heller ikke dyrt.

     1: kr 99 // 2: kr 99 // 3: kr 149 // 4: kr 149 // 5: kr 199 // 6: kr 49,50


  Zara.com:
  Zara er helt klart min favoritt av "billig" kjedene. De har så utrolig mye nydelige klær til barn, og jeg tror halve garderoben til Madelen er herfra. De selger klær som jeg fint kunne gått med selv, og jeg elsker å kle Madelen opp med det som er "in".Her sender de fra utlandet, så du må beregne med toll. Jeg har hatt flaks de gangene jeg har bestillt, og sluppet unna, men det kan skje.

     1: kr 299 // 2: kr 299 // 3: kr 89 // 4: kr 599 // 5: kr 249 // 6: kr 299

   

  Houseofkids.dk:
  House of kids er en dansk side, som selger mange forkjellige merker. De har halt fra Molo, Reima, Aya Naya, Levis, Hummel, Mio my Mio osv. Klærne de selger her er av en bedre kvalitet enn billigkjedene, og er og da så klart dyrere. Jeg har bestilt klær herfra før, og jeg betalte da ikke toll (men jeg vet ikke helt om man egentlig må betale toll fra skadinaviske land?). Men denne er til å anbefale!

     1: dkk 280 // 2: dkk 230 // 3: dkk 138 // 4: dkk 550 // 5: dkk 550 // 6: dkk 150

   

  Alexandalexa.com:
  Dette er min desidert favoritt nettbutikk. Jeg er inne her å ser hver eneste dag! Dette er noe dyrere enn de andre jeg har skrevet om til nå, pga. det er designer klær som blir solgt her. Her har de merker som Levis, Monnalisa, Little Marc, Paul Smith, Burberry og mange andre hærlige designere. Dette blir sendt fra utlandet, så dette kan fort bli dyrt (med tanke på toll og mva).

   


  1: £ 70 // 2: £ 61 // 3: £ 105 // 4: £ 135 // 5: £ 124 // 6: £ 67

   

  Kidsofluxury.com:
  Kids of luxury er en side med utrolig mange kule barneklær. De har klær i forskjellige prisgrupper, og forskjellige merker (little remix, Henrik Vibscov, Acne, BOBO CHOSES osv.). Jeg har enda ikke kommet så langt at jeg har fått bestilt herfra, men det er noe jeg skal i nærmeste fremtid (har satt opp en ønskeliste her fra en del ganger). Det er en utenlandsk side, så toll må man regne med.

     1: 80 eur //  2: 77,50 eur // 3: 49,50 eur // 4: 19 eur // 5: 40 eur // 6: 17,60 eur

   

  Lykkefryd.no:
  Lykkefryd er en norsk nettbutikk som selger mye bra klær. Det virker som om de har plukket ut mine favoritt merker. De har merker som Nova Star, Småfolk, Urban Eik, New Genrals, MeMini osv. Prisene liggen midt på treet, og kvaliteten er bra.

     1: kr 229 // 2: kr 359 // 3: kr 499 // 4: kr 489 // 5: kr 429 // 6: kr 449

   

  Armerogben.no:
  Armer og ben er en siden som selger merker fra mange forskjellige land. De selger merker som Aya Naya, Bonnie Baby, Oobi, Freoli, BabySoy osv. Klærne de selger har en enkel og ren stil over seg. Det er mye herfra jeg har lyst på. Prisene varierer veldig, så her får du klær i veldig forskjellige pris grupper. Jeg vil anbefale denne på det sterkeste!

     1: kr 549 // 2: kr 519 // 3: kr 1199 // 4: kr 299 // 5: kr 649 // kr 359

   

   Ae.com:
  Denne er det ikke sikkert det er så mange som har hørt om. Dette er en amerikansk nettbutikk som selger litt mer rocka klær til barn. Det står med norske priser på siden deres, så da slipper man å rekne om valutaen. Jeg har ikke bestilt noe herfra enda, men kanskje en dag. Viss noen har erfaringer, så gi meg en lyd. Her selges klærne billig!  1: kr 106 // 2: kr 324 // 3: kr 188 // 4: kr 106 // 5: kr 188 // 6: kr 354

   
  Milledille.dk:
  Denne butikken lever opp til mottoet sitt som er; lekkert design med omtanke. Her selges det mange fine barneklær, med mange fine mønster. De har mange av de kjære skandinaviske merkene, som alba*baby/kid, Moonkids, Danfæ, H.J.O.R.T cph osv. Prisene er midt på treet, og klærne er av god kvalitet.


  1: 399 dkk // 2: 160 dkk // 3: 320 dkk// 4: 150 dkk // 5: 499 dkk // 6: 150 dkk

   

  Andre nettbutikker jeg liker:

  - yoox.com (mange fine sko).
  - Nelly.com
  - Lilleba.no (Klær laget av bambus, perfekt for barn med atopisk eksem).
  - Ilovegoreous.co.uk
  - everythingbuttheprincess.com
  - Monpetitchild.com
  - Littlefashiongallery.com (The first online concept-store for children)
  - Littlecupcakes.no
  - Monnalisadreams.com
  - Saksfifthavenue.com
  - Søtesmå.no
  - Lillefigaro.dk
  - Minengel.no

  Dette var det jeg hadde for nå, hvertfall mine favoritter. Jeg skal skrive mer om de siste senere, men nett nå føler jeg at jeg har sittet her lenge nok.

   

  Denne guiden har jeg kopiert over fra min gamle blogg, men jeg tenkte at noen kanskje vil ha nytte av den her også.

  For å rekne ut valuta kan dere brune valutakalkulator.net. Og for å finne flere nettbutikker, de som selger de skandinaviske merkene, kan dere skjekke ut Shoppemamma.com.

  Håper innlegget mitt kan hjelpe noen. Jeg skriver om leker og interiør når jeg kommer igjen fra Tyrkia, så dere får kjenne litt på tolmodigheten i mens. Er utrolig gøy når dere kommer med ønsker om hva dere vil lese om :)

  Les mer i arkivet »Juni 2015 »Mai 2015 »April 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits