• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Gjorde et forsøk

  God kveld alle sammen!

  Helgen har som vanlig gått fort, og vi har kost oss med de vanlige tingene. Mat, godteri, husarbeid og lek. Vi hadde tenkt oss på Kino idag, men da vi kom så var det noe galt med filmen vi skulle se. Vi får heller prøve igjen neste helg, og satser på at ting har ordnet seg til da.

  Jeg gjorde et forsøk på å ta noen bilder av ungene i dag, men det er lettere sagt enn gjort. Det er en ting å ta bilder av en om gangen, men å få to til å smile på samme tid er noe annet. Jeg hadde planer om å fremkalle bilder til jul til familie, og da tenkte jeg at det var gøy å ha noen litt skikkelige bilder. Jeg får se om jeg kan bruke et av de jeg har tatt, viss ikke får vi prøve igjen en annen dag. Det er jo ofte bildene fra når man prøver minst som blir de beste.

  Haha, Minato skulle absolutt ha crocs på seg. Og jeg sto der å prøvde å få han til gjemme føttene sine.  #mammablogg

  Cool little guys

  God kveld dere!

  I dag har vært en litt travel dag, så jeg tenkte å bare komme med litt inspirasjon til dere. Madelen har vært på fiolintime, og da er vi alltid litt sent hjemme. I dag spiste vi og på pizzaresturant etter timen, og ble derfor en time senere hjem enn vanlig. Jeg rakk også å kjøpe inn siste rest av det vi trengte til turen (såper, tannkost osv), så nå er vi klare.

  Jeg elsker kombinasjonen på bildet under. Jeg elsker en litt sånn enkel, pen og komfortabel stil,  så dette er absolutt min favoritt.  Bukse - HER // T`skjorte - HER // Sko - HER

  (Adlinks)

   

  I den andre kollagen min har jeg fått inn litt mer farge.. min favoritt vårfarge. Korall sammen med marine blått syns jeg er en vakken kombo til de små.  Shorts - HER // Genser - HER // Sko - HER
  (Adlinks)

   

  Noe dere likte?

   

  #mammablogg #barneklær

  Kalendergaver de siste dagene

  Nå har jeg ikke fått lagt ut noen bilder av kalenderpakkene for en stund, men jeg har prøvd å få samle sammen de fleste. Det er noen som har forsvunnet med det samme, og de har jeg ikke sett noe til siden.
  Jeg husker ikke hvilke datoer de forskjellige tingene er fra da.  Minato fikk en jakken jeg kjøpte på Zara for en god stund siden. Jeg pakket den inn, siden vi ikke trenger den før etter jul.  Alt er fra Lekmer, unntatt svømmebrillene, de er fra XXL. Svømmebriller er noe jeg har tenkt lenge å kjøpe til Madelen, siden alle 5 åringene har bading en dag i uken.  De søte små nissene lagde vi på søndag. Jeg kjøpte et barne hobbysett på panduro, så vi limte og styrte på.  I går fikk Madelen bruka postkasse. Denne kjøpte jeg i Juli, men fant ut jeg ville vente med å gi den. I dag fikk Madelen en genser med noen hårstrikker og Minato fikk ullsokker med knotter under.

   

  Hva fikk barna deres i dag?

  Dagens kalendergaver - 2 desember  I dag fikk de nyttige ting begge to. Det var så klart ikke så veldig spennende å åpne dagens pakke, men det kan ikke være leker inni hver eneste dag. Madelen ble hvertfall fornøyd med nye votter (de var jo rosa, det var stas), og Minato var veldig fornøyd med papiret. Han kastet faktisk bort bodyen, og såg nedi om det var noe mer i papiret, haha.

  Hva fikk deres små idag?

  Dagens kalendergaver - 1 desember  Nå er vi endelig inne i desember, og den etterlengtede julekalenderen kunne endelig begynnes på. I pakken til Minato så låg det en pakke med noen leke dinosaurer i dag. Jeg kjøpte disse på salg på Lekmer.no for en stund siden, og de falt veldig i smak hos både Minato og Madelen. Madelen fikk en pakke med modellskitt, og dette er noe hun har ønsket seg lenge.

  Hva gjemte seg bak deres luker i dag?

  Juleantrekk til barna

   

  Her har jeg satt sammen litt forskjellige klær som kan passe som juleantrekk. Beklager at collagene ble litt rotete, men var ikke alle bildene som ville samarbeide med meg i dag. De har forresten mye fint på hm, men de bildene ville ikke virke.

  Så det var dagens tips fra meg til dere :) Håper dere likte det.

  Har dere bestemt dere for juleantrekk?

  Outfit collage for kidsa

  Først litt inspirasjons antrekk til storejenta mi <3
  Jeg er helt forelsket i årets høst kolleksjon hos Zara, det er så mye fint.

  Og så litt tøffeklær til mini. Gutte kolleksjonen tar helt kaka i år altså, jeg kunne fint tenkt meg alt omtrent. Den ene parkasten er jo bare helt nydelig, så jeg tror det at vinterjakke er bestemt for i år.

  Andre som liker Zara?

  Madelen vs. Minato

  Bildene er sånn ca. alder, et par dager til og fra kanskje. Gøy å se om de ligner, og det syns jeg de gjør på mange punkter. Men jeg syns også de blir mer og mer ulike, og de har hver sin egen personlighet. I starten syns vi Minato var prikk lik Madelen, men etter hvert vi ble kjent med ham, forstod vi at her var det jammen mange forskjeller både på utseende og oppførsel.

  Ligner dere barn?

  Søte Angry Birds bukser  Skjekk ut disse søte strømpebuksene de nå selger på >>Barnogbaby<<. Det hadde kommet så mange nye fine sorter, og disse er jo supre. Gleder meg til Minato er stor nok til å passe inn i dem, for jeg tror han kommer til å elske dem like mye som Madelen gjorde. Hun hadde mange varianter da hun var liten, bare synd de ikke har de i større størrelser.

  Hva syns dere?

  Noe av babyutstyret etter Madelen

  Jeg har nett ryddet litt opp i bildene mine på pcen, og fant et gammelt bilde av noe av babyutstyret vi hadde til Madelen da hun var baby. Jeg tenkte jeg kunne vise dere hva vi hadde da, det er trossalt ca. 4 1/2 år siden vi tok dette bildet, hehe. Gøy å se tilbake da. Nå er dette rommet lekerom, og er fylt opp med leker.  - Rosa Simo vogn: Husker ikke hva mer den het, men denne har vi nå solgt. Vi brukte den nesten aldri, den sto for det meste som ekstra vogn hos mamma.

  - Simo duo(?) vogn. Dette var den eneste bagvogen vi hadde til Madelen, og syns den var helt ok. Det var så klart før vi hadde prøvd andre vogner, nå kunne jeg aldri funnet på å kjøpe den. Vi gav denne tilbake til moren til Kim (som kjøper alle vogner til oss).

  - Maxi Cosi sete med base: Dette setet var vi utrolig fornøyd med. Det er beltebase, noe jeg virkelig savner nå (vi har ikke isofix). Jeg solgte den til pappa og de, men nå skal vi få den tilbake så vi slipper å ta å feste hele setet hver gang vi skal no.

  - Mat stol: Denne arvet vi fra tanten til Kim, og det var denne vi brukte til Madelen. Når hun var ferdig med den var det rett på loftet med den. Den var alt for stor til kjøkkenet, og man fikk den ikke skikkelig inntil noe, det var greit med bord da.

  Andre som har noe av dette?

  Julebilder 2012

  I går fikk jeg endelig tatt noen julebilder av barna. Jeg kjøpte nissedrakter til dem for en stund siden, men har ikke hatt tid til å ta noen bilder. Minato var overraskende flink til å sitte i ro, men Madelen ble litt fortere utålmodig. Jeg må innrømme at vi måtte låkke med en film for å få henne til å sitte rolig og smile, hehe. Jeg er ikke nett noe fotorgraf, men jeg ble i grunn fornøyd med en del av dem. Jeg har redigert noen litt raskt, så jeg tenkte jeg kunne vise dem.  Hva syns dere?

  Ebay funn

  Jeg brukte noen timer på ebay en dag, og jeg fant sikkert ting for 20 000 kr jeg hadde lyst på til meg og ungene. De har jo så mye fine sånne "korea made" klær til barn, og det samme til voksne. Jeg fant meg en haug med solbriller jeg ville ha, og det var så mye fine Ralph Lauren og Gap klær til barn. Mangel på søte bodyer var det hvertfall ikke, bare synd de fleste har korte armer. Jeg tenkte jeg kunne kjøpe noen til sommeren til Minato, da er det korte armer tid. Jeg satt sammen en liten kollage med noen av tingene jeg likte.  Hva syns dere?

  Har dere noen gode ebay tips til meg?

  Photoshoot bilder

  Hei hei!

  I helgen fikk jeg bildene Trine tok av Madelen og Minato, og det var noen ganske bra bilder. Det ble ikke nett så mange bra av begge to, for Madelen hadde jo ikke lyst til det den dagen, hehe. Men vi prøver igjen en annen dag.

  Dere kan gå innpå facebook siden hennes her; https://www.facebook.com/pages/Trine-Borgen-Photography/283716228329987  Noen av bildene har jeg redigert selv, for vi hadde det litt travelt på søndag :P

   

  Hvilken bæresele?

  Nå har jeg funnet ut at det hadde vært gøy å hatt en bæresele. Jeg fikk ikke brukt for den jeg hadde da Madelen var liten, så den har jeg solgt. Fikk bare brukt den en gang, så jeg tenkte at jeg ikke kom til å savne det denne gangen. Men nå når jeg er mye alene, så har jeg funnet ut at det er ikke så lett å få gjort ting i huset med en liten som hele tiden skal bli bært rundt. Det er jo så mange forskjelige merker og varianter og velge mellom, så derfor tenkte jeg at kanskje noen av dere har erfaringer med forskjellige typer? Jeg vil ikke ha sånn bæresjal, jeg vil ha en vanlig bæresele. Sist hadde jeg en fra Baby Bjørn, men husker ikke hvilken type det var (fikk den i gave).
  Hva anbefaler dere, og hvorfor?
  Mange fine gaver

  I det siste har vi fått mange fine gaver fra venner, familie og bekjente. Jeg er utrolig takknemlig for det, og vi har fått masse vi hadde bruk for. Jeg har ikke fått tatt bilde av så mye av det, for jeg glemmer det og hiver det til vask før jeg kommer på det, men her kommer bilder av en fantastisk gave Madelen og Minato fikk fra en veninne av farmoren. Helt fantastiske ting som vi virkelig hadde bruk for nå.

  Setter utrolig stor pris på alt vi har fått :)

  Fine gutteklær fra Epleskrinet.no + en liten bestilling

  De har utrolig masse fine barneklær på siden til Epleskrinet, og jeg har funnet så masse jeg ønsker til mine søte små. Nå er det nok lillebror som har bruk for mest klær nett nå, så denne gangen vil jeg vise dere noen søte gutteklær jeg ønsker til lillebroren. Jeg syns det virkelig er verdt å bruke litt ektra penger på barneklærene, da kvaliteten kommer med prisen.

  Her er hvertfall noen av ønskene mine. Dere finner det her hos Epleskrinet: Gutteklær  De har forresten mye salg på klærene fra MeMini, og det er vel ikke noe nyhet at jeg er glad i klærne derfra. Madelen har jo en del plagg derfra, og det er virkelig klær med kvalitet.
  Dere kommer til salget her: memini salg

  Jeg måtte så klart legge inn en liten bestilling idag også, det var jo så mye fint. Så da ble det to plagg på lillebror, og en jakke til Madelen.Jakken og buksen var på tilbud, så her er det bare å slå til med det samme.


  Kjøper dere klær fra Epleskrinet?
  Viss ikke er det bare til å ta en titt med det samme.

  Ull nyheter fra Armer og Ben

  Jeg var nett og kikket på siden til Armerogben.no, og jeg fant det hærligste ulltøyet. Elsket fargene, og tenkte jeg skulle kjøpe inn noe av det til mine søte små. Den orange fargen tror jeg hadde passet Madelen perfekt, og hun elsker jo orange. Utrolig freshe farger, det var liksom ikke helt vanlig kjedelig ulltøy med en enkelt farge på.  De har forresten mye salg også på siden nå, bare sånn for å tipse alle dere søte lesere om det.

  Var ikke ulltøyet bare hærlig?

  Baby utstyret vårt

  Jeg tenkte jeg skulle lage en liste med alt utstyret vi har til lillebror, og hvilken type vi har. Jeg har jo lagt ut utstyrsliste her før, men jeg har ikke fått med hvilke produkter som er mine favoritter osv. Denne lista går etter mine erfaringer, og andre vil kanskje har bruk for flere ting, som ammepute eller bæresele (dette var ting som ble brukt maks en gang med Madelen, og som jeg derfor kjøper om jeg får bruk for det etterhvert). 


  Nett det med klær kan være ganske vanskelig å beregne, og som oftest har man enten for mye eller for lite i starten. Til Madelen hadde vi veldig masse i 62, for alle sa at de vokste ut av 50-56 med det samme. Dette stemte jo ikke, så det endte opp med at vi nesten ikke hadde klær til henne når hun ble født. Men vi fikk mange gaver med små klær, så vi klarte oss. Her brukte vi 50 i to mnd forrige gang, men regner ikke med at det blir så lenge denne gangen. Vi har arvet en hel den klær fra min lillebror (som ikke er året enda), så da har vi hvertfall nok basic.

  Nå får vi en sommer/høst baby, og jeg regner derfor ut i fra det. På vinteren trenger man masse ull og tjukkere tøy så klart, og votter er viktig. Og jeg ramser bare opp det vi har i 50, men jeg har omtrent like mye i 56-62.Og et lite tips er å kjøpe bodyer med knapper i sidene, de er gull verdt.

  Bodyer: 6 stk
  Sparkebukser: 6 stk
  Bukser: 3 stk
  Gensere/innejakker: 3 stk
  Strømpebukser: 3 stk
  Sokker: 6 stk
  Tynne luer: 2 stk
  Tynn ull lue: 1 stk
  Utedress: 1 fra Fixoni (utrolig myk og god)
  Hentesettet til sykehuset (hjemmestrikket, og snart klart)

  Jeg anbefaler sparkebuksene fra La Redoute på det sterkeste, pga. disse har åpningen bak og det er veldig greit på nyfødde.


  Vogn: Vi har kjøpt en helt ny Mountain Buggy Urban Jungle, og så har vi kjøpt bag til Emmaljunga City Cross vognen til Madelen. Man trenger nok bare en bagvogn, men jeg har ønsket meg den bagen til Emmaljunga vognen lenge.
  Vognpose: Oden Walder vognposen har vi kjøpt ny, og så har vi en lammeskinnpose fra Madelen.

  Regntrekk: Jeg har regntrekket som har fulgt med begge vognene, pluss at jeg fikk med et ekstra når jeg kjøpte bagen City Bagen brukt.

  Myggnetting: Jeg har kjøpt en sånn fin meg prinse kroner på (de har med mange andre figurer også). Det har merket Tinkafu og fåes kjøpt blant annet på Lilleprinsen.no.

  Lammeskinn: Jeg har kjøpt langhåret lammeskinn fra Babycare.no.

  Koppholder: Ønsker meg tinkafu koppholder til vognen.

  Søskenbrett: Vi har kjøpt et fint et til Madelen. Hun kan enten bruke bare brettet, eller hun kan ha et sete på det. Det er bilde lenger nede på bloggen.

  Vogndyne: Jeg liker veldig godt Andungen dynene.

  Sengesett til vogn: Vi har kjøpt inn 4 sengetøy sett, og kommer til å bruke det til vogn, vugge og seng. Ønsker oss flere sett!

  Vognteppe: Vil gjerne ha et fint hekleteppe til vognen. Men har også flis teppe og helseteppe.


  Ønsker meg noe lignende som det under, så jeg får nok spørre svigermor om hun kan hekle litt. Hun elsker det, så det skal nok gå bra, hehe!

  Bilstol: Valget vårt falt på Besafe Izi Go. Vi kjøpte med isofix, men den får vi ikke brukt pga. den kan ikke festes med belte (det visste jo ikke jeg). Men jeg tenker at det er lettere å få solgt setet igjen med isofix, så sendte den ikke tilbake. Til Madelen hadde vi Maxi Cosi sete med beltebase, men siden vi solgte dette så ville vi prøve noe nytt. Er det krise kan vi nok få det tilbake fra min far og de som kjøpte det, hehe. Min bror er ferdig med det straks uansett!

  Bilspeil: Vi har et flott pandaspeil etter Madelen, og det skal vi bruke nå også.

  Bilstol pose: Dette vurderer jeg å kjøpe til høsten/vinteren. Noen som har noen gode å anbefale?


  Sprinkleseng: Vi har Stokke sengen etter Madelen, og har bare kjøpt nye himmelgardin til den (han kunne jo ikke ha rosa, så vi kjøpte hvit. Jeg syns denne sengen er genial, for du kan ha den i 4 forskjellige størrelser (selv om det er den første som er søtest). Du kan bruke den både med hjul og uten hjul, jeg syns den er penest uten.  Sengekant: Vi har den som hører til Stokkesengen, både til liten og stor seng.

  Vugge: Det er greit å ha i stuen den første tiden, så vi bruker den samme Madelen hadde. Den har mamma laget, og det er jo litt ekstra gøy.

  Dyner: Jeg har til både sengen og vuggen i str 65x80, og bytter ut etter hvert.

  Sengesett: 4 stk til nå, ønsker flere.

  Laken: 3 stk, men trenger noen flere fant jeg ut.

  Tisselaken: Dette brukte vi bare i sengen til Madelen en liten stund, og vi hadde det heldigvis på den gangen hun spydde ut hele sengen, hehe.

  Helsetepper: 2 stk (et fra Princess og et fra Alexi.no), men her ønsker jeg meg et par til.

  Koseteppe: Vi har kjøpt fra Princess denne gangen også. Vi kjøpte der til Madelen, og det er enda helt mykt og godt etter tusen vask omtrent. Utrolig gode og billige tepper, anbefales!


  Uro: Vi har Rainbow Forest fra Fisher Price etter Madelen, og tenkte vi skulle bruke denne nå også. Den er jo ikke blå, så den passer ikke perfekt på rommet, men den er super med lyd, lys og fjernkontroll. Vi betalte ganske mye for den også, så det er synd å ikke få bruke den mer.

  Baby Call: Her er jeg faktisk usikker på hvilket merke vi har, men vi har en etter Madelen. Den fungerer helt fint, og vi tenkte å bruke den denne gangen også, må bare pakke den frem igjen.

   
  Stellebord: Vi bruker det samme som til Madelen. Da kjøpte vi et komplett sett med stellekommode, hylle over og en hylle vedsiden av fra Ikea. Dette er i trefarge, men det gjør ikke noe. De selger ikke denne typen lenger, så jeg husker ikke hvilket merke det var fra.

  Stellematte: Jeg kjøpte fra Flust.no, og merket jeg kjøpte var Baby Dan. Jeg syns denne var nydelig, så derfor falt valget på den. Sist hadde vi en fra Barnashus, men den var jeg ikke fornøyd med. Det var noen kanter på den som samlet alt mulig av støv og drit.

  Badebalje: Her blir det deling med storesøster, for vi har ikke det største badet. Den vi har er fra Barnashus, og har en liten tigergutt på seg.

  Badesete: Dette har vi kjøpt nytt, for jeg savnet dette da Madelen var liten. Vi var alltid to som badet henne for det var ikke så lett alene, og nå blir jeg mye alene når Kim er på jobb. Jeg kjøpte på Barnevognsevice på Gullgruven, og den kostet rundt en 300 kr tror jeg. Men det finnes mange typer her, og jeg vet ikke om jeg har valgt en bra eller ikke.

  Stelleveske: Jeg har kjøpt Ju-Ju-Be All fra Bleieboden.no. Jeg fant ikke bilde av den fargen jeg har, kanskje den er utsolgt. Jeg har kjøpt Svart med rosa og hvitt mønster på, men det er hvertfall samme type som den under her.   Kluter: Har kjøpt noen fra Princess, og noen andre fra Alexi.no.

  Gaskluter: Disse syns jeg er perfekte å ha på stellematten, og vi har en del etter Madelen.

  Håndklær: Vi har ikke kjøpt noen nye, men har et par etter Madelen. Vi har mange håndklær, og jeg syns likegreit alle kan dele på badehåndklær. Jeg ønsker meg veldig Lexington håndkle til å ha på stellebordet da. Sånne som under her:


  Bossbøtte: Vi likte ikke bleiebøtte når Madelen var baby, så vi kjøper bare inn en vanlig bossbøtte denne gangen også.

  Bleier: Kjøper inn litt av både str 1 og 2, og jeg liker bare libero.

  Våtservietter: Jeg liker best Libero sine av alle jeg har testet, så det blir dette vi kjøper inn. Men vi har noen gratis pakker som vi får teste ut først.

  Febertermometer: Har kjøpt inn et sånt som man måler med laser, dette kan jeg også bruke til å måle romtemp og badetemp.

  Manikyrsett: Kjøpte et sett med både negleklipper, nesesuger, hårkost og diverse andre ting.

  Stelleprodukter: Vi har ikke kjøpt så mye av dette, for vi har masse gratis prøver vi tenkte vi skulle teste ut først. Litt greit å prøve ut forskjellige før vi kjøper mange fullsize. Men jeg har kjøpt en stor badeolge og en stor hudkrem fra Lykkelig som Liten. Jeg har hørt masse bra om dette merket, så jeg satser på det er bra. Til såpe vil jeg satse på Babyline sine produkter.


  Brystpumpe: Jeg har kjøpt Avent Elektrisk brystpumpe. Jeg hadde bare manuell sist gang, og aldri igjen sier bare jeg. Jeg fikk låne meg en stor klump fra Helsestasjonen i metall med ledning og greier, og aldri igjen på det heller. Jeg kjøpte den fra Flust.no, for det var der jeg fant den billigst.  Ammebher: Jeg har kjøpt meg tre stk til nå, og kjøper meg kanskje en til. Jeg kjøpte meg en fra Lindex, som ikke såg like slapp ut som mange gjør. Jeg har også kjøpt to stk fra Nelly, og de virket også gode. Jeg har også tre stk etter Madelen, men de er i grunn en str for liten, men de går i nød.

  Ammeinnlegg: Jeg har to par i ull og et i bomull. Jeg skal også kjøpe en pakke med engangs. Jeg hadde brystbetennelse sist, så da er ull kjempe godt.

  Ammeklær: Jeg har kjøpt en utrolig god genser fra Nelly, for den har flis over puppene. Jeg har også kjøpt meg tre billige ammetopper fra hm og lindex. Ellers kommer jeg nok til å bruke hettejakker og skjorter, og noen løse topper som man kan dra ned.

  Melkeoppsamler: Dette har jeg aldri testet før, men jeg har kjøpt en pakke fra Avent.

  Brystskjold: Dette skal brukes på såre bryst, og man kan amme med dem etter som jeg har forstått. Jeg har ikke testet dette heller, men har kjøpt meg fra Avent.

  Brystsalve: Jeg valgte en fra Lykkelig som Liten, etter å ha hørt mye bra om den.

  Melkepulver dispenser: Jeg har kjøpt meg en sånn praktisk boks fra Avent, som jeg kan ha til å ha melkepulver/grøt i. Vi hadde jo flaske barn sist, og jeg vet jo ikke om jeg kommer til å få det denne gangen.

  Flasker: Her kjøper jeg alle fra Avent denne gangen, for de var de jeg likte best etter sist gang. Jeg bruker bare de vi har etter Madelen, og så har jeg bare kjøpt nye smokker til dem.

  Flaskebørste: Jeg kjøpte Nuk sin på salg.

  Sterilisator: Jeg ville i grunn kjøpe ny fra Avent, men siden vi har en helt brukbar fra Fisher Price, så bruker jeg bare den. Men dette er noe jeg mener er et must, spesielt om en har flaskebarn. Utrolig bale å koke flasker hele dagen.

  Smekker: Vi har noen gode etter Madelen, og så ønsker jeg meg noen slevesmekker. Madelen gulpet aldri eller noe, men det kan jo skje denne gangen.

  Stokke Tripp Trapp stol: Dette er noe jeg har høyest på ønskelista, og jeg ønsker i hvit. Jeg vil gjerne ha til Madelen også, for de er jo så fine middagsstoler.

  Stokke New Born Seat: Jeg vil gjerne ha med sete til stolen, noe som jeg har hørt rykter om er utrolig greit å ha.


  Babygym: Jeg har kjøpt en fra Alexandalexa.com. Jeg har ikke testet den enda, men jeg syns den var veldig fin.

  Vippestol: Jeg fant endelig den jeg var på jakt etter fra Fisher Price, og den kjøpte jeg på Extra Leker.


  Vognleke: Jeg har ikke tenkt på hvilken jeg ønsker meg enda, men jeg er fan av Teddykompaniet.

  Biteleker: Ønsker meg spesielt Sofie La Girafe biteleken. Vi har ikke kjøpt inn noen leker, dette blir det nok av etter hvert (jeg snakker av erfaring, hehe).

  Kosebamser: Madelen har kjøpt en koseklut til han, men noe mer enn dette blir det ikke før han er født. Jeg ønsker en kjempe god og myk bamse fra Teddykompaniet til han.

  Smokker: Jeg har tre stk som jeg har fått i gratis pakker. Jeg vet jo ikke om han trenger smokk enda, men om han blir smokkebarn så ønsker vi oss smokker fra Navnesmokken (like som Madelen hadde).

  Smokkelenke: Her tenkte jeg å kjøpe en fin i tre eller noe.

   

  Da tror jeg listen er komplett. Jeg har som sakt ikke tenkt å kjøpe Ammepute, bæresele og lekegrind. Viss vi trenger det så kjøper vi dette senere, så det er ikke noe problem.

  Noe spesielt jeg har glemt å føre opp på listen?
  Noen som får nytte av denne?

  Innhold i Libero og Vitus pakkene

  I går fikk jeg hentet gratis pakkene fra Vitus Apotek og Libero (Kiwi), så nå har jeg bare en jeg mangler (men har ikke fått noe lapp på den enda). Er langt i fra like fornøyd som jeg var med den fra Apotek 1, men alt som er gratis er gratis, så jeg skal ikke klage, hehe. Alt kan komme godt med, og det er greit med reisestørrelser på ting.

  Libero:

  Innhold:
  - Bleier
  - Våtservietter (jeg liker best libero sine, så det var veldig greit)
  - Hånd våtservietter
  - Bind
  - Liten leke
  - Baby olje
  - Ammeinnlegg
  - Liten bok med greie råd

   

  Vitus:

  Innhold:
  - Liten bleiepakke
  - Våtservietter
  - Smokk fra MAM
  - Diverste såpe/kremer
  - Aco såpe og bodylotion
  - Bind
  - Diverse blader og gode opplysninger
  - Prøve på Sing Sang

  Har du hentet alle dine gratis pakker?

   

  Babybox innholdet

  Innhold:
  - 8 bleier fra Pampers
  - Våtservietter
  - Kortarmet body i str 62
  - Avent Ammeinnlegg
  - Avent flaske
  - Smokk
  - Blenda vaskepulver
  - Nattbind
  - Truseinnlegg
  - Mange forskjellige kremer/såper
  - Antibac
  - En liten leke
  - Foreldre og barn
  - Rabatt kupong; 50% på valgfritt babyplagg fra Lindex

  Jeg er i grunn veldig fornøyd med denne pakken. Alt er jo gratis, og det er ting man trenger uansett. Utrolig glad i små vareprøver på kremer osv, da får man testet hva man liker best. Det er denne pakken jeg har hørt mest bra om også da, så jeg har ikke så høye forventinger til Libero og Vitus sin i grunn. Men jeg håper jeg blir positivt overrasket når jeg skal hente dem.

  Har du hentet alle gratis pakker rundt om?

  Besafe izi Go eller izi Sleep?

  Idag så bestillte jeg Besafe izi Go sete med isofix, og fikk det tusen kroner billigere siden jeg bestillte fra Sverige. Men så kom jeg til å tenke på at vi har jo ikke isofix feste i bilen, og sist festet vi den med belte (da hadde vi Maxi Cosi). Jeg har lest litt rundt, og kommet frem til at denne går ikke an å feste med belte. Vi kan heller ikke etterinstallere isofix i bilen, da må vi bytte ut hele baksete (det blir dyrt). Så nå har jeg sendt epost til de jeg kjøpte fra, og håper bytting skal gå greit. Pakken er allerede sendt, så jeg må sende den tilbake når den kommer. Jeg tror jeg heller skal gå for izi sleep uten base, fordi den har mye bedre festemåte i bilen. Man slipper å ta av hele selen hver gang, noe man må på izi go uten base.
  Hvilket sete har dere? Noen gode erfaringer å dele med meg? Eller dårlige, hehe?

  These kids got better style than you
  Noe så utrolig søtt, eller hva?

  Miinto.no har noe for alle

  De fleste tror kanskje at http://www.miinto.no bare har klær for voksne, men dette er feil. De har kjempe masse fint til barn og, i tillegg til at de har en del interiør artikler. Jeg har kikket litt på siden deres idag, og har funnet mange fine plagg til både Madelen og lillebror. Så jeg lagde meg et par kollager med ting jeg ønsker meg, så kanskje jeg kan inspirere noen andre av dere også.

  http://miinto.no

  Det er så mye fint, vil helst kjøpe alt på en gang.
  Hva syns dere?

  Hvilke sko?

  Nå kom plutselig våren, og Madelen har bare vintersko. Jeg har begynt å tenke på hvilke par jeg skal satse på i år, men det er ikke så lett. Jeg tror jeg har bestemt at vi hvertfall skal kjøpe et par med Bikkembergers, men hun må ha et til. Jeg har lurt på å kjøpe like Etnies sko som i fjord, bare en annen farge. De var vi veldig fornøyde med, og de var lette og ta av og på. Men det er virkelig ikke et lett valg, hehe. Skikkelig luksusproblem!  Hvilke joggesko har dere valgt til barna i år?

  Søteste jeg noen gang har sett

  HJELP NINA ALEXANDRA

  Jeg tipper de fleste har hørt om denne konkurransen til 1881, der de oppfyller drømmene til noen. Jeg har sett mange bidrag der inne, noen gode og mange som ønsker å møte Justin Bieber. Jeg derimot har valgt å gi min stemme til ei lita jente som bare er noen måneder eldre enn Madelen.

  Denne lille jenta er syk, og familien ønsker å kunne reise til USA for å finne mer ut av deres datters ukjente sykdom. Dette er en familie som virkelig trenger hjelp, og jeg håper dere alle stemmer på de.

  Stem HER

  Her er historien deres:

  Historien bak det hele: Det var i desember 2007, vi var på første ultralyd og noe er galt med barnet vårt i magen. I januar 2008 blir det bekreftet tumor på hjernen til barnet vårt. Og fra januar til april blir vi fortalt at jenta i magen har 10% sjans for å overleve svangerskapet. Vi ville miste henne før hun var født. Det gjorde noe med oss, det gjorde vondt. Vi ble tett fulgt opp av leger og ultralyder og jenta vår viste å trivers ellers ganske bra inni magen. Men tumoren fortsatte å vokse, det var "liv" i den. De trodde det var en krefttumor. Fødselen blir startet 2 uker før termin pga av ukjente komålikasjoner som evt kunne oppstå. Den 24.04.08 kl 11.27 kommer en flott prinsesse til verden. Mye sort hår og hun får en rosa sløyfe i. Hun var 51 cm lang, 3430g og 36cm i hodeomkrets og vi gir henne navnet Nina Alexandra (oppkalla etter en sterk kvinne som har taklet mye motgang i livet). Hun så relativt frisk ut i våre øyner.

  Men det snur, brått.

  Jenat vår har ingen reflekser eller styrke i kroppen. Det var som å holde en død fisk. Men hun var nydelig, ubeskrivelig vakker.

  Hun rekker og bli noen timer gammel før de sender henne gjennom hennes første MR. Vi er overlykelige av at hun i det heletatt puster og lever, vi har for øyeblikket nesten ingen bekymringer. Da legene kommer med svar fra MR- undersøkelsen. Dessverre såg det ikke bra ut. De hadde funnet tumor/svults i større områder enn forventet. Det var mye, og det låg på unaturlige plasser i kroppen. UNder lillehjernen, nær hjernestammen ligger den største, som var på størrelse med selve hjernen. I ene vertikelrommet ligger en og tetter litt for dreneringen og nedover hele ryggraden, inn og utpå er det masse. Legene gir dårlige prognoser, det er nesten ikke håp for henne. De kan ikke gjør noe med det. De har aldri sett lignede før og alt ligger på risikable plasser.
   Vi får reise hjem og nyte resten av tiden vår med henne.

  Noe positivt skjer: Hun blir to år og fire mnd mer enn det hun i utgangspukntet skal. over to år med tett oppfølging og frykten for å miste henne hver dag skulle endelig bli bedre. Nina Alexandra viser verden noe helt spesielt. Hun kan alfabetet, hun kan telle til 30, hun kan alle farger og fasonger. Hun har lært å gå. Noe som egentlig var usannsynelig i hennes tilfelle. Det skjer mye godt, hun viser en veldig positiv fremgang og vi lever lykkelig. Legen er ikke lengre bekymret for at hu skal dø. Overlevelsesprognosene er høye. (fortsatt mye legebesøk og undersøkelser)

  Vi lever i lykkerus frem til Oktober 2011. Da skjer det verste, vi trodde vi skulle miste henne. Hun får et anfall som ikke ville stoppe, etter en og en halv time måtte legene stoppe anfallet ved å legge henne i kunstig koma og respirator. Det var hjærteskjærende. Jeg stod og såg på dukka mi få hjelp til å puste. Hun var så uskyldig. Det var så uforklarelig hvorfor dette skulle skje. Ville hun våkne igjen? Ville hun være huske og være frisk når hun våknet igjen? Jeg gråt mye. De koblet henne fra respiratoren og hun kunne puste selv. En glede. og hun viste fort tydelig tegn på at hun husket oss alle og hjernen hadde ikke blitt påvirket av denne hendelsen.

  Vi lå en stund på sykehuset med utallige prøver og undersøkelser, der alt viste seg å være normalt. Anfallet er fortsatt ukjent.

  Det tar noen uker da legen ringer oss og forteller at de har funnet noe på lungene hennes og de vil videreføre oss til kreftlegene. Livet går i grus, jeg kjemper iherdig med å holde motet oppe. Jeg har nesten ikke mer å gå på. Men allikvel blir jeg lesset mer oppå. I noen uke var vi livredd for at Nina Alexandra hadde fått lungekreft også. Det var en forferdelig tid.

  Jeg prøvde i tillegg til dette gjennomføre eksamen. Jeg studerer økonomi og administasjon for å sikre fremtiden til datteren vår. Jeg vet aldri nårtid dette kan bli en enorm økonomisk utgift, så vil være forberedt. Da vi lever i det usikre. Noen mener det egosistisk av meg å leve et noen lunde normalt ungdomsliv som ung mor, mens andre skryter av meg. Jeg liker helst at folk ikke dømmer meg før de har prøvd mine sko, da de ikke vet hva for en byrde det er å ha et kronisk sykt barn både fysisk og psykisk.

  Vi får endelig beskjed. Nina Alexandra har ikke kreft, det er ene lungene henens som ikke er utviklet skikkelig. Men de skal fortsette og forske på det. Delvis oppklart Vi får også vite at Nina Alexandra har ikke en tumor/svults, der en en misdannelse. Helt ukjent. Legene har vært i kontakt med Italia og USA og fått negativ respons. Det er fortsatt ukjent.

  Derfor er vår største drøm å ta med oss Nina Alexandra til USA og få muligheten til å snakke med spesialister. Vi trenger noen svar. Vi trenger å gjøre noe. Legene i Norge er helt blanke. De følger oss opp på det fysiske Nina Alexandra trenger hjelp til. Men hvor lenge holder det? Jeg vil vite om det virkelig er slik at hun er det eneste tilfelle i hele verden? Er det mulig å forske videre på dette? Jeg vil at spesialistene skal oppleve henne og konkludere ut ifra det. Snakke med oss, la oss fortelle hvordan vi opplever denne sykdommen. Kanskje til og med opprette en organisasjon som kan samle inn midler til å forske videre på denne sykdommen. Og andre som sitter med sykdommer de ikke får svar på.

   Derfor håper jeg dere hjelper oss med å stemme slik at vi kan får muligheten til å reise til USA for å møte spesialister innenfor ukjente hjernemisdannelser.  Jeg har lånt bildet fra siljemilf.blogg.no, håper det er greit.  Zara Kids  Jeg bare elsket November sin jente Lookbook, det var så mange fine antrekk. Var ikke like fornøyd med guttekolleksjonen, men de kommer vel kanskje sterkere tilbake i Desember de da?! Satser på det.

  Jeg har ikke hatt tid til å blogge i helgen, det har vært full rulle. På fredag baket jeg kaker hele dagen, på lørdag var det barneselskap for Madelen (kommer bilder) og nå er vi syke hele gjengen. Men når er vi tilbake i normal hverdag, og jeg skal bli flinkere til å blogge. Jeg har og pakket inn en hel haug med kalendergaver og andre gaver i går og idag, så nå er jeg snart klar for jul.

   

  Hva syns dere om Zara sin November kolleksjon?

  Les mer i arkivet »November 2015 »Oktober 2015 »September 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits