• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • @iselinbst  Siden vi har internett om dagene så er det litt begrenset hva jeg klarer å få til her inne. Men 3G har jeg så klart, så instagram kan dere så klart følge meg på. Jeg oppdaterer ofte med andre bilder, og andre ting der inne, så vet dere det. @iselinbst
  Det er forresten bilde av Madelen i foreldre og barn bladet denne måneden, men de har faktisk klart å stave navnet mitt feil. Men det er ei lita stolt jente som har sett dette, og hun brys seg absolutt ikke noe om hvordan navnet mitt er skrevet, haha. Hun bare syns det er stas å kunne gå på butikken å kjøpe blad med bilde av seg selv i hun.
  Hva heter dere på instagram? Og hvilken type bilder legger dere ut?

  #instagram #iselinbst #mamma #mammablogg #blogg #mote

  Flytter bloggen

  Hei hei!

  Nå har jeg tatt en stor (hvertfall litt stor) beslutning, og velger å flytte bloggen min over til familieprat.no. Det er ikke helt oppe å går enda, har en god del å fikse med både design og innlegg. Jeg satser på at innleggene fra denne bloggen kommer over idag, for da er det viktigste klart hvertfall.

  Den nye bloggen min er; www.familieprat.no/wordpress/iselinbst  Jeg håper dere vil følge meg videre også :)

  Flere som har flyttet over hit? Eller tenkt på det?

  Old instamoments  Etter alle disse har det kommet mange nye, men det er gøy å se tilbake på de gamle bildene.

  Følg med; ISELINBST

   

  Hva er din instagram?

  Hvem leser bloggen min? + Hva er din blogg?

  Jeg har litt bloggsperre om dagene, og klarer ikke helt å finne på noe å skrive om. Det har vel noe med at det er utrolig lite som skjer nett nå, og fantasien min har tatt en liten ferie. Så viss dere har noen gode tips til hva jeg skal skrive om og som dere vil lese om, så skrik ut.

  Jeg har også lyst å lese noen nye blogger i kveld, så viss du har en god eller vet om en så skriv den ned :)
   

  Hvem er du som leser bloggen:

  Hvem er du?

  Hvor bor du?

  Hvor gammel er du?

  Har du barn selv, eller er du gravid?

  Hvorfor leser du bloggen min?

   Hvor lenge har du lest den? Og hvordan fant du den?  Jollyroom rabatter

  Bare denne helgen får dere gode tilbud hos Jollyroom.no. I tillegg til at dere får rabatt når dere kjøper vognposer, så har de allerede nedsatt nesten alle vognposene sine. Så til alle dere som er på leting etter en vognpose kan gjøre gode kupp ved å ta en titt her denne helgen.

  De har også 15% rabatt på alt fra Sebra. De har jo så utrolig masse fint, blant annet den kjente Kili sengen.

  Direkte til Sebra >>HER<<

  Skrifter bloggplatform

  Hei hei!

  Nå har jeg bestemt meg for å gjøre noe jeg har tenkt på lenge, menlig å bytte fra blogg.no til blogspot.com. Jeg har prøvd dette før også, men forsto meg aldri helt på det. Denne gangen har jeg prøvd å sette meg litt bedre inn i det, og har prøvd ut en del funksjoner. Jeg har nok enda masse å lære, men det tar jeg litt etter hvert.

  Det er mange grunner til at jeg vil skifte over, og en av de viktigste er at jeg syns det er mye lettere å fikse med design. Jeg syns det er mange flere valg på det meste, og man trenger ikke være proff for å få et okei design og utseende på bloggen. Jeg har prøvd meg litt frem, men er ikke ferdig med designet enda. Jeg skal ha ny header, for den ble litt for sukkersøt etter min smak.
  Jeg vil også etterhvert få mitt eget domene, og da er det lettere via blogspot.

  Dere kan fra nå av følge meg her; www.iselinbst.blogspot.com  Noen som vil følge meg på ny blogg?

  Årets Mammablogg Awards 2012

  Nå er det tid for en ny runde med kåring av årets mammablogg, i forskjellige kategorier. Det dere gjør er å stemme på deres favoritt mammablogger med å legge en kommentar igjen HER. Jeg blir så klart kjempe glad om noen vil stemme på min blogg, det hadde vært så koslig.  Ha en fin helg, alle sammen :)

  Nyttårsforsettene for 2013  Ble visst en hel del jeg skal følge i år, men det skal jeg klare. Det er den lappen jeg gruer meg mest til, men jeg må bare få tatt den. Det er ikke så lett å ha to barn og ingen bil å kjøre med (eller jeg har bil, men ingen lapp). Røyken skal jeg kutte litt ned på, jeg har alltid hatt at jeg skal slutte å røyke, men den har jeg gitt opp (jeg klarte det i fjord, men da var jeg jo gravid).
  Ingen brus i ukene tror jeg kommer til å gjøre mer vondt for Kim enn for meg, men det må gjøres. Både for økonomien og andre ting!

  Hva er deres nyttårsforsetter?

  Svar på spørsmålsrunden

  Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen? Får dere mye tid til hverandre bare dere 2?:)

  - På torsdag har vi vært sammen i 6 år <3 Det blir vel ikke så mye tid sammen bare oss, hvertfall ikke nå som Minato er så liten. Vi har mange rundt oss som kan passe viss vi ønsker det, så det er ikke noe problem. Men vil ikke ha barnevakt så tidlig.

  Er du fornøyd med magen din etter fødselen?

  - Nei, absolutt ikke. Her må det trenes mye før jeg blir fornøyd, hehe.

  Skal dere ha flere barn?

  - Nei, vi har nok med to, og det er vi enige om.

  For du mye hjelp av typen eller familien?

  - Ja, når Kim er hjemme så gjør han minst like mye som meg. Familien hjelper mye til, og det er utrolig kjekt når jeg er alene med to. Sist natt sov tante Lene her nede, og tok Minato på natten. Da fikk jeg sove en hel natt, og det var utrolig deilig. Vi har mange rundt oss, så vi er heldige.

  Hva plaget deg mest i løpet av graviditeten?

  - Det var nok bekkenet og ryggen som plagde meg mest. Jeg spydde ikke denne gangen, og det er jeg glad for. Jeg slet en del med vondt i hode i starten, men når jeg sluttet å jobbe så gikk det veldig fint.

  Hadde du mye kynner og sånn?

  - De siste ukene før fødselen så hadde jeg ganske masse kynnere, og en del falske rier. Det var ikke noe behaglig i det hele tatt.


  Var det mye vondt i bekkenet?

  - Ja, jeg slet ganske mye denne gangen. Klarte gå et par hundre meter til postkassene, og da måtte jeg ha pause på veien. Når jeg skulle ut av sengen ville jeg i grunn bare skrike, for det var så vondt. Slapp heldigvis krykker da, så det kunne vært verre.

  Hvordan syntes du overgangen har vært fra og være mamma til en til to?

  - Overgangen er veldig stor, større enn hva jeg hadde trodd. Det er utrolig vanskelig å få tid til begge to når jeg er alene. Jeg syns det er utrolig trist at Madelen må vente på tur så ofte, og at jeg ikke kan være med henne og leke når hun vil det. Men jeg må bare ta meg av lillebroren som vil ha mat osv. Når vi er to er det mye lettere, da har vi en til hver.

  Hvordan har storesøster taklet og få et nytt lite familiemedlem?

  - Madelen er utrolig snill med lillebroren sin, og veldig stolt. Viss noen gjør noe hun ikke liker så sier hun i fra, og viss han gråter kommer hun og skal kose med det samme. Men hun er litt sjalu, og syns det er dumt at ikke hun alltid får oppmerksomhet og må vente på tur.

  Har dere begynt og få rutiner? Hvis dere har det, hvordan ser dagen deres ut?

  - Vi har ikke mange rutiner enda. Jeg prøver å legge han opp i sengen sin i 23-24 tiden, og da legger jeg meg selv også. Men han styrer det litt selv, og sover litt når han vil.

  Er du fornøyd med kroppen etter fødselen?

  - Nei, jeg er ikke det. I April så skal jeg hvertfall ta silikon, for nå skal jeg ikke ha flere barn. Resten av kroppen kan trenes bra med en del jobbing. Og jeg har jo en hel del strekkmerker, men de lysner jo med tiden uansett. De etter Madelen er nesten borte.

  Hadde du en fin fødsel?

  - Ja, jeg tror jeg hadde det man kan kalle en fin fødsel. Det varte i 5 1/2 time, og bare litt mer enn 4 1/2 time med rier. Jeg trengte bare presse to ganger før han var ute, så det gikk ganske raskt. Etter fødselen var det litt komplikasjoner med å få ut morkaken, og jeg måtte ha bedøvelse. De måtte ta den ut manuelt, så det tok et par timer. Jeg fikk heldigvis ikke blødning, noe som er veldig normalt når det skjer.

  Er det veldig vanskelig å ha to barn?

  - Det er ikke noe lett, det er jobbing fra morning til kveld. Men det er utrolig koslig, og jeg kunne ikke vært uten dem.

  Hjelper typen din mye til hjemme i huset og med barna?

  - Ja, nett like mye som meg når han er hjemme.

  Hvor fikk du navnet Minato fra?

  - Minato er et japansk navn. Det var Kim som fant navnet, og han hadde hørt det i en anime serie. Vi syns begge det var et fint navn, så vi gikk for det. Det er Kim som er utrolig vanskelig med navn, og han likte ingen av mine forslag, hehe.

  Hvor ser du deg og familien din om 5 år?

  - Om 5 år bor vi nok fortsatt i huset vårt. Vi har bygget på og pusset opp hele huset, og har et fint hus. Når det gjelder jobb så vet jeg ikke, jeg aner ikke hva jeg vil jobbe med i grunn.

  Er du og typen din forlovet?

  - Ja, vi har vært forlovet i nesten 6 år, så vi visste nok omtrent ikke hva det var når vi gjorde det. Føler ikke helt at det teller, men vi er jo forlovet med ringer og sånn da. Men jeg var bare 15 år, så det er litt rart.

  Eier dere hus eller leier dere?

  - Kim har arvet et hus, men det står fortsatt i faren sitt navn. Men vi kommer til å eige dette huset vi bor i nå da, så det er jo vårt hus.

  Føler du noen ganger at det blir FOR slitsomt å ha to barn?

  - Det er nok periover der jeg føler at dette greier jeg ikke mer. Som når Minato absolutt ikke skal sove om natten, og jeg ikke får søvn. Men det går som oftest fint, og jeg klarer meg greit selv om jeg er utrolig trett om dagene.

  Spørsmålsrunde

  Nå er det lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde her på bloggen, så da tenkte jeg at det er på tide. Kanskje dere lurer på noe angående graviditet, fødsel, barselstid eller bare helst vanlige hverdagslige ting. Spør i vei om nett det dere vil, så skal jeg svare så godt jeg kan.

  Hva lurer dere på?

  Hjelp å finne Knut Arne

  Jeg vet det er mange av dere lesere som har et godt hjerte, og som har noen dere er glad i. Enten et barn, en mor/far eller en god venn, og jeg vet dere ville gjort alt viss det hadde hendt noe med dem.


  Natt til 17. Mai i år så hendte det noe forferdelig trist, som har rammet mange. Vår kjære Knut Arne falt i sjøen fra en båt, og ingen har sett han siden. Politiet, rødekors, familie, venner og andre i nærområdet har gjort alt de kan for å finne han, og de leter enda. De fikk leigd inn ROV til å søke i et par dager, men dette er jo dyrt og de gav fort opp søket. Bestefaren er ute å søker med båt hver eneste dag til det blir mørkt, men har enda ikke funnet noe. Nå prøver de å samle inn penger, så de kan leige dykkere og kanskje ROV til å søke. Jeg tror dere alle har et par kroner dere kan avse, og hjelpe familien så de kan få fred. Det ville vært så mye bedre viss man hadde en grav å gå til, og noe å rette seg etter. Jeg vet at både familie og venner setter pris på hver eneste kroner som kan hjelpe til, og jeg håper virkelig dere vil hjelpe.

  De som vil være så snill å hjelpe til, kan overføre penger til; 3450 37 10252

  Viss det blir penger til overs, så blir dette gitt til røde kors.  Madelen snakker om deg hver dag, og savner "onkel" Knut Arne veldig. Vi vil så gjerne finne deg <3 


  Avisartikler om saken:

  Leter fortsatt etter Knut Arne

  Et vakkert blogginnlegg

   

  3450 37 10252

  Draw something dilla

  Jeg har dilla på draw something, noen som vil spille? Legg igjen epost/brukernavn :)

  Mobilblogg

  Follow me on instagram

  Da har jammen meg jeg også fått dilla på instagram, og nå har jeg laget meg followgram også. Så viss noen ønsker å følge meg der, så klikk her ; http://followgram.me/iselinbst/

  Har du instagram? Hva heter du?


  Svar på spørsmålsrunden

  Hvordan syns du det er å være ung mor?

  Jeg har ikke angret et sekund på at jeg ble mor. Det har vært både gleder og sorger, men mest gleder. Jeg elsker å være mor, og kunne ikke byttet det ut med noe annet i hele verden. Jeg tror nok det hadde vært bedre viss vi hadde hatt en fast jobb, og var ferdig utdannet. Men vi har vært heldige og har fått mye hjelp fra familie, og vi har klart oss bra. Vi har hus, bil, jobb og det vi trenger. Jeg føler ikke jeg har måttet gi opp noe når jeg ble mor, og har ikke hatt noe behov for å gå ut osv (men vi har sjansen når vi ønsker).

  Hva pleier du å gjøre til vanlig?

  Til vanlig gjør jeg utrolig lite. Jeg er på jobb, gjør husarbeid, slapper av med familien osv. Jeg har utrolig lite overskudd nå når jeg er gravid, og har mye vondt i hode. Så jeg sover store deler av dagen. Men jeg elsker å shoppe, så jeg tar meg gjerne en shopping tur når jeg vil det.

  Hva syns vennene dine da du fikk unge?

  Det er jeg faktisk litt usikker på. Jeg har fortsatt de fleste av de vennene jeg hadde før jeg ble gravid, og det er ikke noen som har stukket av. Jeg tror nok alle syns det var tidig, jeg var trossalt bare 16 da jeg ble gravid. Men ingen som sa noe stygt, hvertfall ikke til meg.

  Er du gravid igjen?

  Ja, jeg er gravid igjen. Har termin 23. August :)

  Hobbyer?

  Det var det da, hehe.. Føler jeg omtrent ikke har noen hobbyer, gjør ganske lite. Men jeg liker å være med familien min å finne på gøye ting, shoppe, blogge. Driver ikke med noe sport, ikke noe instrument osv :P

  Favoritt mat?

  Det er så mye som er godt. Men til middag må det være Biff med godt tilbehør.

  Favoritt plagg?

  Nett nå så er det gravid tightser fra hm, jeg har tre like. Men jeg har alltid vært glad i store overdeler og stramme bukser/tights.

  Hvor gammel var du da du ble gravid med Madelen?

  Når jeg ble gravid så var jeg 16 år, og jeg fikk henne tre dager etter at jeg fylte 17.

  Hvordan tok foreldrene dine det?

  Jeg tror nok de tok det så godt som man kan ta det når deres 16 år gamle datter blir gravid. Mamma ba meg tenke nøye gjennom det, pga. hun selv ble mor tidlig. Hun var støttende hele veien, og er det fortsatt. Pappa tok det mer lett, og hadde ikke så mange meninger om det.

  Hvordan tok de det denne gangen?

  Denne gangen var det helt annleis, og begge ble bare glade. Mamma sa hun hadde ventet på det! Nå er jeg jo 20, og det er jo fire år forskjell til å være 16. Så nå gleder alle seg bare.

  Jeg sliter også mye med migrene, hvordan er det nå som du er gravid?

  Nå har jeg kronisk migrene da, så det betyr at jeg har vondt i hodet mer eller mindre hele tiden. Og jeg trenger medisiner for å holde det i sjakk, noe jeg ikke kan ta nå. Dette er utrolig tungt, og jeg sliter veldig mye med det. Jeg klarer å komme meg på jobb maks et par dager i uken, og når jeg jobber så må jeg rett hjem å legge meg. Det sliter på hele familien, så jeg gleder meg virkelig til å kunne ta medisiner igjen.

  Hvordan har du hatt det etter du ble mamma?

  Jeg føler livet har fått en menig etter jeg ble mamma, og omtrent det eneste jeg tenker på er familien min. Viss man ser bort i fra at jeg er og har vært deprimert, så har jeg hatt det supert. Jeg har en fantastisk datter og en fatastisk kjærest, og snart har jeg en fantastisk liten sønn også. Vi har vært utrolig heldige da, og fått en jente som er utrolig enkel og ha med å gjøre. Det hadde sikkert vært enda tyngre om vi hadde hatt kolikk barn eller om man måtte barnesikre hele huset. Så det eneste jeg ønsker kunne vært bedre er om jeg hadde blitt helt fri for depresjonen min.

  Er det mye som har forandret seg?

  Så klart mye har forandret seg. Før jeg ble gravid så bodde jeg hjemme hos mamma, og jeg hadde aldri laget middag eller fyrt i ovnen før. Jeg kunne ta meg en fest nett når jeg ønsket det, eller bare gjøre spontane ting. Men alt har forandret seg til det bedre, og jeg har ikke savnet noe av det gamle livet mitt et sekund. Jeg elsker å bo sammen med Madelen og Kim, og elsker å være en liten familie.

  Hvordan er forholdet mellom deg og kjæresten din?

  Vi har et bra forhold, selv om vi krangler og diskuterer. Kim holder ut med meg, selv om han forstår lite av depresjonen min. Han prøver å forstå, men det er umulig for noen som ikke har opplevd det selv. Vi har og veldig ulike interesser, men prøver å finne på så mye vi kan sammen. Det vi har til felles, det prøver vi å gjøre så mye som mulig av. Jeg har verdens beste kjærest, og elsker han over alt.

  Hvordan klarer dere det økonomisk?

  Vi klarer oss, hehe. Vi kunne nok hatt mye til overs hadde vi vært litt flinkere med hva vi bruker pengene på, men så flinke er vi ikke. Vi er begge to veldig flinke å bruke penger, så sparing blir det ikke så mye av. Tror jeg er lik på pappaen min der, hehe. Jeg vil gjerne pusse opp hus, reise mer osv, men da må vi først lære oss å spare.

  Spørsmålsrunde

  Tenkte jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde, siden jeg ikke har hatt det på bloggen enda. Da kan dere spørre om det dere ønsker, og jeg skal svare så godt jeg kan. Så nå håper jeg dere kommer med mange gode spørsmål, så jeg får litt jobb. Jeg kommer til å holde det åpent for spørsmål frem til jeg føler det er nok!  Mars 11.

   

  Kom med mange gode spørsmål :O)

  Vil lese blogger

  Siden jeg er syk og ikke har så mye og gjøre, så tenkte jeg at jeg kunne lese litt nye blogger. Jeg er helst ute etter mamma og gravid blogger for tiden, siden det er det som opptar det meste av min hverdag. Så viss du har en bra blogg, så kom med den. Skriv gjerne litt om hva du blogger om, så vet jeg det :)

  Jeg leter spesielt etter folk som er gravide og har termin rundt sommerstider/høsten, siden jeg selv har termin i August. Håper alle dere vil gi en lyd fra dere, hehe!

  Skriver du en bra blogg?

  Beste musikkvideo atm

   

  Liker du den? Jeg digger den..

  Jule inspirasjon

  Les mer i arkivet »September 2014 »August 2014 »Juli 2014
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits