• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • 17 mai feiring

  Hei hei!

  I går var det 17.mai, og det er jo dagen hvor alle er festkledde og glade over hele norge. I år var ikke vi helt i 17. mai modus, så vi droppet tog og droppet bunad. Det regnet som bare når toget gikk, og da var det ikke fristende i det hele tatt. Madelen ville absolutt ikke ha bunad på i år, og da tok vi ikke på Minato sin heller. Kim er på jobb, så da prøvde vi å få en minst mulig stressete dag.

  Vi sov så lenge vi kunne, ungene badet på morningen og vi tok det med ro. Likevel så klarte vi å stresse for å komme ut ut dørene, det er jo bare typisk. Men vi kom oss inn på lekene, og gjorde det beste ut av det. Madelen var nok ikke blitt helt frisk, og Minato var ganske sutrete. Utover dagen kom det seg, og vi koste oss til det var slutt. Det ble premier på begge, og de fikk hver sin is (det var så kaldt, så flere var uaktuelt).  Når vi kom hjem fra feiringen så spiste vi rømmegrøt og spekemat. Madelen var helt ferdig, så hun sovnet på sofaen med det samme omtrent. Til kvelds så tenkte jeg at jeg skulle lage noe godt så ungene likte, så jeg kokte poteter, stekte bagetter og eggerøre og fant frem spekeskinke. Da alt var klart så var Madelen blitt dårligere igjen, og bare gråt. Jeg skjønte ikke hva det var, og jeg tror ikke hun helt visste det selv heller. Men hun spiste hvertfall ikke en bit av noe. Minato han tok seg en hel bit av en bagett, og så var han ferdig også. Da satt jeg og Benjamin igjen med alt maten, det var jo koslig det og så klart, men jeg hadde jo håpt på en skikkelig familie måltid, hehe.

  Madelen ble hjemme fra skolen i dag, og hun er enda ganske dårlig. Hun sier hun er helt frisk, fordi hun er redd hun ikke skal bli frisk til vi reiser på tur. Jeg håper så klart vi alle er friske til da.

  Hva gjorde dere på 17.mai?

   

  #mammablogg #17mai  Nyttårsaften

  Bedre sent enn aldri, eller hva?
  Det var vel dette innlegget jeg skulle laget til i går, men da fant jeg på andre ting.

  Nå er det et helt nytt år, og nye muligheter. Vi feiret kvelden ute hos min mor og familien min der. Vi fikk kalkun med godt tilbehør til middag, og is til dessert. Tiden i mellom mat og raketter brukte vi til å spille litt Geni, og snappe (så sosialt).. Ungene lekte som vanlig, og jeg tror vente tiden gikk fort for deres del.Når klokken var 12 var det tid for litt raketter. Jeg var ikke super inponert av showet i år, men jeg liker bedre mye farger enn store smell.  Julebukkene klare for å synge julesanger, og få godterier. De gikk en liten runde før mat.


  Det neste året har jeg mange planer for. Jeg håper virkelig å oppnå de aller fleste planene mine, men da må jeg virkelig jobbe hardt. Det aller største blir å få startet nettbutikk, og dette krever mye. Jeg har og planer om å fortsette med Forever Living, og oppnå nye høyder der. I løpet av ikke alt for lang tid vil jeg gjerne flytte hjem i huset våres igjen. Når stuen og kjøkkenet er på plass er vi klare for innflytting. Det er jo fortsatt veldig mye å gjøre, men så lenge vi har de viktigste rommene klare, så kan vi hvertfall bo der.
  Jeg hadde som mål i fjord å få lappen, og det har jeg ikke klart enda. Jeg tror jeg tok på meg litt for mye i det forrige året, og det ser ut til at det må vente enda litt mer. Mot sommeren håper jeg på å få fortsette på den, men nå må jeg prioritere andre ting.

  #nyttårnyemuligheter #mammablogg

  Julaften 2014

  Hei hei!

  Nå er det to dager siden julaften, og alle gavene ligger strødd rundt oss. Det er så mange gaver, og nå når vi ikke har noe hus å bo i selv, så er det fullt kaos. Jeg har ikke vært helt frisk disse dagene, så jeg har omtrent ikke gjort noen ting.

  Vi hadde en fin julaften, selv om det ble en del stress. Vi var våkne alt for lenge dagen før pga. det var noe som måtte gjøres, og det resulterte i at jeg sov alt for lenge på dagen. Når jeg stod opp var det bare å hoppe i dusjen, og finne klær og sminke. Ungene var godt fornøyd med barne-tv og julesokken sin, så de holdt seg i det minste rolige en stund.

  Kim hadde funnet ut at vi skulle gå i kirken, og det er noe jeg aldri har gjort på julaften. Først skulle vi alle gå, men så fant vi ut at Minato måtte sove og Kim skulle være hjemme med han (for han hadde noen papirer som måtte leveres). Når vi skulle gå så fant jeg ikke skoene mine, og vondt i hode hadde jeg og.. Så da endte det med at Kim reiste med Madelen, og alle var super stresset.

  Når kirken var ferdig, så var alt stress glemt. Etter en liten stund var julemiddagen klar, og vi inntok bordet. Det ble servert pinnekjøtt, lutefisk, melkesuppe og et par pølser til den super kresne Minatoen vår. Madelen elsker pinnekjøtt, men Minato tar ikke sjansen på å smake en gang.

  Etter maten var det pakke åpning, og gjett om det var to stykker som var utolmodige før vi skulle begynne. På første pakken reiv de av papiret begge to, med store øyne og et stort glis. De var raskt klar for en ny, og uansett hvor mange pakker det var under det treet, så brukte vi ikke så lang tid på å åpne.
  Jeg blir alltid stresset av å åpne pakker.. jeg liker best at vi tar en og en, og at vi får se hva den andre får, men når noen er super opptatt av at alle skal få gaver i rekkefølge så blir det stress. Viss det er noen som ikke har fått på en stund, så leter man under hele treet for å finne den rette.  Bilde kvaliteten er skikkelig crap, men jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal få tatt bra bilder inne i et mørkt brunt rom. Viss jeg har blits blir det mørke bilder, viss jeg ikke bruker blits må jeg ha så lave tall at alt må være helt i ro (likevel blir bildene orange-ish).

  Viss noen har tips til hvordan jeg skal ta bra bilder inne, så skrik ut :)

  Lillejulaften

  God kveld!

  Nå er det selveste julaften som står for tur, og vi gleder oss. I dag har vi fått unna det siste av forberedelser, og faktisk rukket å sett litt julefilm også. Pappa og to av mine søsken var innom på besøk for å levere over gaver, og se litt på huset (de har ikke vært der siden i sommer). Det ble en ganske kort visitt, men vi skal besøke dem i romjulen en dag.

  Jeg ble og med på litt julevask, men jeg la meg til slutt på sofaen for jeg hadde så vondt i hodet. Etter et par timer med søvn midt på dagen våknet jeg opp til nattasangen fra Månetoppen. Da var det plutselig på tide med litt kveldsmat, og å prøve å roe ned to hypre unger so gleder seg til den store dagen (eldste er verst, og mini henger seg på uten å helt vite hva som er så spennende).

  Etter mat fikk vi lagt en god del av gavene "under" treet, og sett enda mer på film. Det ble litt sent i seng, og de kunne nok fint vært våken lenger de i dag, men for å unngå sutring i morgen var det på tide å komme seg i seng.

  Nå har nissen vært på besøk med godteri i sokken, så nå gjenstår det vel bare å legge seg.

  Jeg ønsker dere alle en god jul!

  Selveste julekvelden

  God kveld!

  Nå har jeg hatt noen dager fri fra bloggen, og det var ganske godt. Det har vært mer enn nok stress uansett, men det var en mindre ting å tenke på. Jeg kjenner til og med at det er uvant å trykke på et tastatur, for jeg har gått et par dager uten.

  I går var dagen vi har gledet oss til så lenge, og den kom og gikk. Det går alltid så fort på julaften, at man rekker ikke helt å slappe av. Jeg husker da jeg var liten, da kunne jeg kose meg med julefilmer og greier på julaften. Nå er det ting som skal gjøres, mat som skal lages, klær som skal vaskes, hus som skal ryddes osv.

  Vi startet dagen med julesokkene til Madelen og Minato, så de fikk kose seg litt med godterier før vi reiste ut til mamma for frokost.  Etter frokoseten reiste vi hjem, og brukte tiden på å legge gaver under treet og slappe av litt. Mens Minato sov luren sin (en litt ekstra lang så han skulle holde seg våken), tok vi andre turen ned til sjøen, og fikk spruten av de høye bølgene på oss. Madelen syns det var kjempe moro, selv om hun så klart ønsket seg snø til julaften. Vi rakk ikke gjøre så mye før det var middag, men vi rakk å ha litt besøk, og få pyntet oss klare.

  I seks tiden var det middag, og da var det pinnekjøtt for våres del. Det ble og servert lutefisk, men det er noe jeg aldri skal smake på, det er sikkert og visst. Men pinnekjøtt er jo kjempe godt, og Madelen spiser veldig mye av det. Minato han tok seg heller en wienerpølse, for han spiser jo omtrent ingenting.

  Etter maten var vi raske ned for å åpne gavene. Vi ville så klart at Minato skulle få med seg alt, og da var det ikke tid til prating og tull. Jeg husker selv fra jeg var liten hvor irriterende det var at de voksne alltid skulle mase sånn etter maten, det tok jo evigheter før jeg fikk begynne på gavene. Er det andre som tenkte sånn?

  Gaver manglet det hvertfall ikke på her i huset, og Madelen og Minato fikk nok over halve gavehaugen for seg selv. De fleste vil nok si de er fortskjemte, og det har dere nok helt rett i. For det meste på ønskelisten deres ble kjøpt.

  Egentlig er jeg veldig nøye på at en og en pakke skal leses opp og åpnes, men det er ikke bare bare. Madelen blir veldig ivrig, og vil ha noe hele tiden. Minato var ivrig i starten, men etterhvert ble han lei, og ville bare ha alt med rosa papir. Og nå de eldre som hører dårlig sitter å snakker i munnen på hverandre, så er det ingen som får med seg noe uansett. Men selv om det var kaos under selve åpningen, så ble alt åpnet, og jeg tror alle ble mer enn fornøyde.

  Etter maten koste vi oss med riskrem og julekaker, og så var det legge tid for de små og familien reiste hjem. Jeg og Kim fikk ryddet litt opp i ting, og så var vi ganske ferdige vi også. Jeg merket godt at jeg var sliten i dag, og orket veldig lite før klokken nærmet seg 3-4 tiden. Da var det å hive seg i påkledning og sminking før vi var klare for middagsselskap.

  Nå sover nok Madelen søtt ute hos tante Anja, og Minato på rommet sitt her hjemme. Jeg har tenkt å legge meg også, så det blir litt søvn før en ny dag.

  I morgen kommer det bilder av de fleste gavene jeg og barna fikk til jul :)  Hvordan var deres jul?

  Bursdagene i bilder

  God kveld!

  Det ble lite blogging i helgen, men det ble travelt med to selskaper på rad. Jeg trodde jeg skulle få litt bedre tid, men det fikk jeg så klart ikke. Var i grunn helt ferdig etter ett, men da måtte jeg i gang med å gjøre klart for nr 2.

  Barneselskapet gikk veldig fint, bedre enn forventet faktisk. Barna var helt eksemplariske, og de voksne bråkte i grun mer enn barna gjorde. Madelen koste seg, og fikk mange fine gaver. Kake var det ikke mange som spiste, men de var fornøyde uansett. Tror de spiste seg ganske så mette på pølser, så det var ikke plass til noe mer. Godteposer fikk de også, men de glemte jeg å ta bilder av (ganske synd, for det var søte papirposer med rosa striper på).

  Jeg fikk heller ikke tatt bilder av den fine Barbie kaken vi lagde, men dere finner bilder på instagram.. Iselinbst heter jeg der :)  På søndag hadde vi familieselskap, for både Madelen, meg og Kim. Jeg hadde faktisk bursdag i går, og fylte hele 22 år. Madelen klarte å sovne nett når gjestene begynte å komme, og sov den første timen. Hun sovnet så sent dagen før, og våknet alt for tidlig, så det var nok derfor. Madelen har fått mange fine gaver i helgen, men hun stakk så klart av med det med en gang, så jeg fikk ikke noen bilder.

  Hun fikk blant annet; Barbie, Blafre matboks, Ecco vintersko, ullklær, FurReal Monkey, penger og andre fine ting. Jeg og Kim fikk oss penger og kaffemaskin. Jeg har allerede brukt opp mine, så nå venter jeg på to Lisbeth Dahl lysekroner (gleder meg såå til å bli kvitt de stygge lampene vi har her).
  I morgen tidlig reiser Kim på jobb i 2 uker, og jeg skal også på jobb. I dag har vi vært fullt opptatt med å rydde etter selskapet, og gjøre klart ting til han skal reise. Jeg har også begynt å se gjennom julepynten, og ser det er en del som må byttes ut. Jeg trenger hvertfall ny juletrepynt, og vil så gjerne klare å få et hvitt og sølv tre i år, med litt englevinger på.

   

  Hva har dere gjort i helgen?

  Bordet er klart for selskap  Hva syns dere?

  Dåp til Celine

  Hei hei!

  I dag har jeg en skikkelig dårlig dag. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg kjenner at jeg er sur og gretten inni meg. Merkelig følelse, men av og til har jeg bare sånne dager. Jeg sitter enda i stor joggebukse, oversized skjorte og tøfler, og kommer neppe til å ta på meg noe annet i dag. Har stappet i meg mye usunne greier i dag, og det hjelper nok neppe på, men det frister ikke med sunn mat i dag. Det blir hvertfall tidlig kveld på meg i dag, for i morgen skal jeg komme meg på jobb.

  I går var vi i dåp til Celine, som Kim var fadder til. De hadde laget det kjempe fint til, og vi fikk så klart deilig mat. Det blir siste gang jeg har med Minato i kirken, men vi kom oss i gjennom det også, haha. Madelen er så glad i kransekake, og den sto midt på borde, så fra vi kom inn døren så maste hun om når hun skulle få den. Jeg tror hun spiste omtrent halve kaken når hun først kunne begynne på den, og sikret seg litt ekstra med å gjemme av litt ute i gangen til seg selv, luringen.

  Jeg legger ikke ut bilder av dåpsbarnet, siden jeg ikke har spurt om det.  Minato sov halve dåpen, så jeg fikk ikke tatt så mye bilder av han. Egentlig skulle han ha skikkelig dress på seg, men den tok vi at etter kirken for den var for stor. Så da ble det bursdagsantrekket, bare uten vest. Alt fra Next, utenom skoene (som er Ecco).

  Bordet var dekket kjempe fint, og de hadde samme type servietter som vi hadde i Minato sin dåp. Jeg fikk ikke tatt en med meg hjem, for Minato klarte å søle ut hele glasset mitt med brus.

   

  Hva har dere gjort i helgen?

  Innkjøp til Prinsesse bursdag

  Nå har jeg endelig kommet i gang med noen av innkjøpene til prinsesse bursdagen til Madelen. Nå er det under en måned til, så da er det greit å ha alt det som skal bestilles over nett i hus. Jeg mangler litt enda for den ultimate prinsesse følelsen, men jeg har hvertfall fått tak i det mest basic tingene.

  Jeg har tenkt til å lage bordkort av julebrus om jeg får det til. Da tar jeg bare av den orginale lappen, og lager noen prinsesse aktige navnelappet og fester med dobbelsidig tape. Satser på at jeg har nok igjen etter dåpen.

  Noen som har gode tips angående en perfekt burdag?

  Les mer i arkivet »Mai 2015 »April 2015 »Mars 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits