• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Day 15 - Noe du savner

  Det jeg tror jeg savner aller mest er det å kunne henge med beste jentene hver eneste dag, og bare gjøre ingenting. Det å gå i 9-10 klasse må være den beste tiden av livet etter min mening. Da er det ingen bekymringer, og ikke noe ansvar man må ta. Nå føler jeg at jeg får alt for liten tid til venner, for dagene går jo i ett. Når man har barn så kan man ikke bare gå ut hele tiden (man bør hvertfall ikke), og da er det klart man går glipp av mye.  Jeg savner fjortiss tiden <3

   

  Hva savner du?

  Day 14 - Favoritter på tv som barn  Her er ni av mine favoritt serier som barn. Det er nok mange flere, men er ikke så lett å komme på de i farten.

  1. Mumfie 2. Johnny Bravo 3. Pokemon 4. Mummitrollet 5. Dexter 6. Powerpuff jentene 7. Digimon 8. Snøbarna 9. Bananer i pysjamas

  Når jeg ser på dette bildet så kommer det jo opp to store favoritter til, Teletubbiene og Snørrungene. Og så ser jeg jo at Sailor Moon også er med her.

   

  Hva var deres favoritter på tv som barn?

  Day 13 - Dagens ønskelister  New Look  Topshop  Abercrombie and Fitch  Victoria Secret

   

  Dette er et forhåndsskrevet innlegg, og side jeg er i London nå så kanskje jeg kommer hjem med noe på lista.

  Day 12 - Utsikten fra huset

  Jeg klarte visst dette veldig dårlig, så jeg får ta disse dagene litt innimellom. Idag var det i hvertfall utsikten vår som sto for tur. Det har vært veldig varierende vær idag, og nett når jeg hadde kameraen foran meg så regnet det så klart. Men dere ser i hvertfall hva vi ser fra stuevinduet vårt da.
  Jeg må si jeg er veldig fornøyd med beliggenheten på huset/tomten vår. Det kunne faktisk ikke vært bedre tror jeg.. Eller det hadde gjort seg med nyoppusset hus, med en nydelig veranda og et stort badebasseng i hagen, men det får vi ta etter hvert tror jeg.

  Hva ser dere ut stuevinduet?

  Day 11 - 3 favoritter fra garderoben  1. Mulberry Alexa Oversized, min garantert førsteplass og baby nr 3.  2. Metallic genser fra Vila, denne begynner å bli veldig godt brukt. Er omtrent alltid til vask. (hva skjer med at bildene automatisk ligger seg ned på blogg?)  3. Topp fra hm, denne søte lace toppen er ganske ny, men den er utrolig søt.

   

  Har dere noen plagg dere liker bedre enn andre?

  Day 10 - 5 sanger jeg hører på

   

   

   

   

   

  Hører du på noen av de samme?

  Day 9 - Steder jeg vil besøke + dårlig mor

  Jeg klarte så klart å glemme hele bloggen i går, så da blir vi en dag hengende etter her. I dag var det å vise dere 5 land/byer jeg veldig gjerne vil besøke, og det er ikke så veldig lett å velge ut så få.

  Japan, Tokyo - Det første jeg tenkte på var så klart Tokyo. Det er ingen andre steder i verden jeg heller vil besøke, og jeg gleder meg såå mye til vi får bestillt oss biletter (da kan jeg endelig begynne å skrive de eviglange listene mine).  Singapore - Etter å ha sett mange fine bilder av det flotte hotellet med basseng på taket, så har jeg utrolig lyst til Singapore. Dette er også et perfekt sted pga. det har alt. Det er en av de beste storbyene, men samtidig har de nydelige strender.
  Sør - Korea, Seoul - Så klart måtte det komme enda en stoby, for det er jo det jeg liker. En eller annen gang må vi besøke Seoul, for det er jo her Kim kommer fra.
  Jamaica - Etter å ha lest bloggen til Livingdoll, så fikk jeg plutselig lyst å besøke dette nydelige stedet. Jeg har aldri tenkt over Jamaica i det hele, men det krystallklare vannet fikk meg til å ombestemme meg.
  Italia - I Italia er det veldig mange steder jeg gjerne vil se. Jeg og Kim har bestemt oss for at vi skal gifte oss på Sicilia, for denne øya falt vi begge for. Men jeg har også lyst å besøke steder som Venezia, Milano, Firenze osv.

  I dag har vært en utrolig tung dag, og jeg var så sliten at jeg måtte ringe for litt backup. Jeg tror Minato holder på å få tenner nå, så det er sutring hele dagen. Han spiser omtrent ingenting, og viss jeg går ut av rommet hyler han. Han presterte så klart med å våkne kvart over 4 i går natt, og sovnet igjen klokken 6 (for å så stå helt opp halv 7). Jeg kjenner at humøret mitt har vært utrolig dårlig idag, og jeg har sikkert hatt alt for liten tolmodighet med både Madelen og Minato. Utpå dagen i dag klarte jeg ikke holde øynene oppe lenger, og kjente at jeg trengte litt hjelp. Heldigvis stilte snille Lene og Monica opp, og tok med seg begge to i et par timer. Jeg fikk sovet, og jeg merket at det hjalp godt på (siden jeg i tillegg kjente migrenen kom sigende). Jeg syns det er utrolig flaut å måtte spørre om hjelp, og jeg må si jeg føler meg som en ganske dårlig mor. Men jeg vil si det hadde vært verre om jeg hadde sovnet på sofaen, og ikke hørt når Minato våknet ute i vognen sin.

  Andre som noen gang kjenner de er så slitne at de bare MÅ ha hjelp? (eller er det bare meg .. :P)

  Day 8 - Dagens "weheartit"  Dagens favoritt bilder fra Weheartit ble litt av alt. Love it!

  Day 7 - Bilde av deg selv fra idag

  Da har jeg faktisk klart en hel uke med oppdateringer hver dag. Det spørs om jeg klarer dette i 30 dager (siden jeg er på ferie i noen av dem), men jeg skal prøve.
  Idag var det bilde av meg som sto for tur, og det blir det ganske lite av på bloggen. Det er som oftest jeg som tar bilder (idag også da, men men), og da blir det ikke så mange av meg.
  Nå er vi nett kommet fra 50 årsdagen til Svigemor, og jeg har nett fått lagt to alt for overtrette unger. Håper på å få sovet litt lenger enn halv 7 i morgen, men det er vel for mye å forlange uansett, hehe. Jeg burde vel i grunn ha ryddet litt opp her, for det ser ikke ut i et eneste rom i hovedetasjen, men det tviler jeg på at jeg gidder. Så da blir det litt data tid, og kanskje litt kake og jordbær på meg da.

  Hva gjør dere idag?

  Day 6 - 10 favoritt blogger

  10 favoritt blogger var dagens utfordring, og det var ikke så lett å velge bare 10 for meg. Jeg leser utrolig mange blogger, og har en laaang liste med faste blogger i mine favoritter over her. Nå kommer ingen i rekkefølge, men jeg plukket ut de jeg leser mest.

  1. Siljenn

   

  2. Malinoglucas  3. Mammasilje  4. Livingdoll  5. Sophie Elise


  6. Frumaela

   

  7. Marthe Borge

   

  8. Andrea

   

  9. Malene

   

  10. Divamamma

   

  Leser dere noen av de samme?

   

  Day 5 - kjendis du ligner på

  Åååh, denne måtte jeg bare ta fra mobilen. Jeg har i grunn aldri tenkt over hvilken kjendis jeg ligner på, så jeg lastet ned en app som kunne teste det.

  Så idag tok Lene et bilde av meg, og vi skjekket opp i dette. Vi trodde vi skulle le oss i hjel når min match kom opp, vi lo til tårene spratt..

  Min match var nemlig... Woody Allen av alle personer i denne verden, hahaha.

  Såå, da fikk dere en god latter fra meg idag.. Bare hyggelig!

  Day 4 - siste innkjøp

  God kveld! I dag har vi vært en tur til Bergen, og det har vært en laang dag. Det er jammen krevende å ha med seg to små av og til altså, i hvertfall når man skal få gjort ting innen et tidsrom. Men vi fikk i hvertfall gjort det meste vi skulle, og det ble så klart noen nye ting på oss. Jeg fant ut at siden jeg hadde kjøpt noe denne dagen, så stokket jeg litt om på 30 day challengengen min, så idag ble det; siste innkjøp.

  Jeg fikk sikret meg et par plagg på det store Cubus salget, og sparte litt penger. Madelen har ikke fått så veldig mye idag, men det var ikke hun som trengte mest nett nå. Hun fikk seg en gummebåt og en ponny på lekebutikken, og etterpå kjøpte jeg noen klær til henne. Badedrakt var noe hun trengte, og solhatt har hun ønsket seg lenge (hun er vel ikke for stor til det?!). Resten av hennes klær fikk jeg på cubus salg. Minato har endelig fått seg gå leke, som jeg har tenkt på å kjøpe til han veldig lenge. Han har også fått de første skoene sine idag, og valget falt på Superfit. De var utrolig gode på foten, og han elsket dem.

  Jeg har også begynt å tenke på syden turen, og fikk kjøpt uv-telt, uv-drakt og hatt til han.. Jeg fant verdens nydeligste bukse og genser på barnashus, og måtte bare plukke det med meg. Jeg har begynt å se på nytt bilsete til han også, for i løpet av sommeren blir vi nok til å kjøpe et større. Minato har også fått seg verdens fineste vogn idag av farmoren, den helt nye Emmaljunga Monkey. Den er såå fin, og jeg vil også ha den (selv om jeg ikke kommer til å kjøpe). Kan nok låne den ned her også i blandt, for den var jammen fin. Minner om ozone, bare enda mindre.

  Hva syns dere om kjøpene mine?

  Day 3 - 10 fakta om meg

  10 fakta om meg som kanskje ikke alle vet:

  - Jeg biter negler (og da mener jeg det, jeg har omtrent ikke negler)

  - Jeg virkelig hater grønne støvler, det er noe av det verste jeg vet.

  - Når jeg ser en veps, så hyler jeg så høyt at den blir redd og stikker av.

  - Jeg er alltid veldig redd for at det skal bli brann, har alltid vært det. Hver natt før jeg legger meg så tenker jeg på hva jeg skal gjøre viss det skjer.

  - Jeg har bare hatt et skikkelig seriøst forhold, og det har vart siden jeg var 14 år.

  - Jeg sliter meg kronisk migrene, og spenningshodepine. Så jeg går rundt med hodepine omtrent hele tiden, utrolig kjipt.

  - Jeg har silikon. Rett og slett fordi jeg ikke taklet å vise meg selv i bikini etter to graviditeter.

  - Jeg tåler ikke Ruccola (av alle ting :p)

  - Jeg har ikke lappen, og er livredd for å ta den. Jeg får helt panikk av tanken på å lærekjøre på veien.

  - Jeg er avhengig av å kjøpe ting, og bestille ting på nett. Det er det samme om det er til meg, eller andre, det er noe av det beste jeg vet. Jeg må tvinge meg selv til å ikke bestille ting.


  Noe dere ikke visste om?

  Day 2 - Ditt forhold

  Skriv litt om kjæresten din, og forholdet deres:

  Jeg og Kim har gått på skole sammen i mange år, helt fra barneskolen. Vi har hatt mange timer sammen på skolen, men aldri være noe gode venner. Jeg var vel i grunn veldig lite fan av han, og syns han var så teit. Han trodde jo så klart han var "super" kul, og det var jo såå teit, hehe. På ungdomsskolen begynte vi å snakke litt mer sammen når vi var på fest og sånn, men ikke så mye. Etter en del problemer på skolen som vi havnet i, så begynte vi å snakke sammen mer. Da sa Kim at han hadde likt meg kjempe lenge (jeg vet, super klissete, hehe). Dette var da når jeg gikk i 9 klasse, og vi ble sammen en liten stund etter. Det varte bare i et par måneder, for jeg var overhode ikke klar for noe fast forhold. Men da høsten kom, så ble vi sammen igjen. Etter det har vi holdt sammen, og nå har vi snart vært ilag i 7 år.

  Kim er en utrolig hærlig person, som betyr hele verden for meg. Det er jo så klart ikke bare perfekt, for krangle kan vi virkelig gjøre (eller jeg kan, han krangler faktisk aldri). Han går meg ofte på nervene, men jeg elsker han for det. Selv om vi har veldig få felles interesser så syns jeg likevel at vi passer utrolig godt sammen.

  Vi har perioder der ting blir veldig kjedlig, og det er alt for lett å bare gjøre ting hver for oss. Selv om vi er i samme rom så gjør vi ulike ting, men da må vi skjerpe oss igjen. Vi har begynt å ha to faste dager i uken der vi skal gjøre noe sammen om kveldene, og det er mer enn nok når vi bor sammen og går oppå hverandre hele tiden. Da gleder jeg meg på en måte litt ekstra til de dagene, der vi bare kan slappe av sammen, og vi bare kan ligge på sofaen og se film, spille kort eller noe annet.

  Kim har holdt ut med meg, og ikke klagd en eneste gang gjennom min dypeste depresjons periode. Da måtte han holde ut med alt fra gråting, panikkanfall og å bli skjelt ut for egentlig ingenting. Han prøvde hele tiden å forstå hva jeg gikk gjennom, og det går jo ikke an for noen som ikke har opplevd det selv. Jeg er så utrolig glad for det, og setter utrolig stor pris på det.

  Så fint oppsummert så har vi det veldig bra sammen, og har to av verdens fineste unger sammen.  Har så klart mistet absolutt alle gamle bilder av oss to sammen. Men jeg elsker dette bilde her, fra oslo 2011.

  Love you <3

  30 day challenge - day 1

  Noen bilder av deg fra barndommen din:
  Bilder av meg og mine 5 søsken.  Fra ungdomsskole tider.

   

  Liker dere sånne challenge greier?

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits