• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Forever Living har gjort meg bedre

  Hei hei :)

  Nå ble det en liten pause fra meg her på bloggen. Det har vært så mye den siste tiden, og vi har endelig fått flyttet hjem i huset. Alt er ikke klart enda, men det er nok klart til at vi kan sove her hjemme igjen hvertfall. Ungene er så glade for det, og det gjør meg også glad. De elsker å kunne sove i sengene sine igjen, og jeg syns det er helt fantastisk å være på egent bad og ha en stor dusj.

  Vi har vært fullt opptatt med å legge gulv i flere rom, liste og en haug med andre ting som skulle gjøres. Nå er Kim på jobb, så da er det bare meg og ungene her hjemme. Jeg gjør mitt beste hele dagene på å rydde opp i alt rotet vårt, men det er ikke så lett da vi enda mangler de fleste møblene våre, så vi har ikke så mye oppbevaringsplass.

  Men det er en ting som er forandret seg mye de siste ukene, og det er meg...

  Jeg begynte jo som Forever Living forhandler i høst, men så har jeg ikke gjort så mye med det. Jeg følte ikke helt at jeg kunne selge så mange produkter før jeg hadde testet de ut. Da var jeg lite flink å huske å drikke Aloe Vera, og da er det jo lite vits i. Man må nesten være en proff selger for å få solgt produkter man selv ikke liker eller ikke har prøvd.

  Nå de siste ukene har jeg vært flink å drikke Aloe Vera, Drikke Argi+ og spise Fields of Greens, og jeg føler meg så mye bedre. Jeg har endelig fått energien min tilbake. Jeg trodde aldri jeg ville finne noe som gjorde at jeg hadde mindre migrene, men dette er helt vanvittig etter min mening. Nå har jeg slitt med migrene i snart 9 år, og det siste halve året har jeg vært så utrolig dårlig. Jeg har hatt migrene hver dag omtrent, og hatt null energi. Etter "tusen" blodprøver, og etter at svært lite ble funnet, ble det snakk om kronisk tretthetssykdom.

  Jeg føler jeg har prøvd så mye forskjellig for å bli bedre, men ting har ikke fungert. Jeg skulle bare startet med dette mye før, og jeg hadde sluppet unna så mye.
  Nå skal jeg hvertfall aldri slutte å drikke Aloe Vera. Jeg har tatt to migrene tabletter på nesten to uker, og for meg som har tatt hver eneste dag er dette en STOR forandring.  Jeg har nå bestemt på for at jeg skal satse på å bli en skikkelig Forever Living forhandler, for nå kan jeg si at jeg elsker disse produktene. Jeg har nett vervet min første forhandler til teamet mitt, og hun ville blir forhandler etter å ha testet produktene og vært SÅ fornøyd. Jeg håper å få mange flere med på mitt team, så viss du har lyst å prøve deg.. Send meg mail på; iselinbst@hotmail.com, eller skriv din epost i kommentar feltet mitt, så sender jeg deg mail.

  Nå gleder jeg meg helt vanvittig til etter at vi har vært på ferietur (vi reiser på onsdag), for da skal jeg testet ut C9 dietten. Jeg har hørt så mye om den, og nå er det endelig min tur til å se hva jeg kan få ut av den.

  Om du vil bestille noe av meg, så send meg en mail :)

  #foreverliving

  Stor pakke i posten

  Da var Forever pakken min kommet :D Den var mye større enn jeg hadde sett for meg, og jeg kan nesten ikke vente med å få teste ut alt.

  Jeg har begynt å drikke Aloe Vera, og skal absolutt komme tilbake til denne hærlige drikken senere (den fortjener eget innlegg).
  Jeg har også nett fått testet Aloe Lips (som faktisk er den beste lipsylen jeg har prøvd, for den varer kjempe lenge), Propolis og i dag er det tannpuss med den nye tannkremen.

  Jeg har så lyst å prøve ut alle tingene Forever selger, men jeg må vel bare ha litt tolmodighet.. Kan ikke ta på meg for mye på en gang, da får jeg ikke tid til å prøve ut alt skikkelig.

  Er det noen andre som er glad i Forever produkt? Eller som kanskje lurer mer på hva dette er?

  #foreverliving #forever #Aloevera #helse #mammablogg

  Jobbe hjemmefra

  Hei hei!

  Nå må jeg virkelig beklage for å ha vært borte fra bloggen så lenge. Det har vært så utrolig mye å gjøre, og dagene har bare flydd. Bilder har det blitt tatt lite av i det siste, men jeg skal prøve å få tatt bilder av huset så fort det lar seg gjøre. Det er jo litt gøy for min egen del og å se tilbake på fremgangen.

  Jeg har forresten fått meg ny jobb/deltidsjobb i helgen, og har blitt forhandler av Forever Living. Jeg har lenge tenkt på dette, for det er jo veldig greit å kunne bestemme selv hvor mye man vil jobbe, når man vil jobbe og hvor mye man vil tjene. Siden jeg ikke kan ha en vanlig jobb, så er dette et veldig bra alternativ for meg (faktisk bedre uansett tror jeg).

  Jeg har alltid tenkt at dette høres jo faktisk for godt ut til å være sant, så jeg har ikke tatt meg bryet med å skjekke opp i det. På fredag fikk jeg en melding fra Malene, hvor hun spurte om jeg ville være med. Jeg tenkte litt først at kanskje det kom til å bli for masse, siden jeg holder på med Kurs også. Siden det ikke er noe bindene, eller noe krav til kjøp osv, så tenkte jeg at det kan da ikke skade å prøve. Når det er så mange som virkelig har gjort suksess ut av dette, så kan jeg nesten ikke la sjansen gå fra meg.

  Så nå er jeg en del av Teamet i Forever Living, og gleder meg kjempe mye til å jobbe sammen med alle de flotte menneskene :)


  For dere som ikke vet hva Forever er, så kan jeg si det at det er verdens største dyrker, produsent og distibutør av Aloe Vera. Alle produktene er basert på økologisk dyrket Aloe Vera fra egne plantasjer.

  Om det er noen av dere som er interessert i å prøve ut Aloe Vera produkter, send mail til; iselinbst@hotmail.com

  Dere kan og bli med i gruppen min på facebook. Der legger jeg ut alle produktene, tilbud osv.

  https://www.facebook.com/groups/1472849176337622/  Jeg har og lyst å ha flere med i teamet mitt, så viss du er nysjerring på dette, send en mail - iselinbst@hotmail.com. Eller skriv e-posten din som kommentar, så skal jeg kontakte deg.

  Dette er noe jeg anbefaler å gi et forsøk, for dere kommer neppe til å angre. Enten du har en sykdom som gjør at du ikke kan jobbe normalt, vil være litt ekstra hjemme med barna eller bare ha det som en hobby med en liten ekstra inntekt i mnd.

   

  #Foreverliving #AloeVera #jobb #karriere

  Les mer i arkivet »Juli 2015 »Juni 2015 »Mai 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits