• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Nytt tema på barnerom

  Minato har blitt stor gutt, og vi har endret tema på rommet hans. Vi er ikke ferdig med det enda, men noe er på plass. Jeg tenkte jeg kunne vise et par bilder, og mer kommer senere når alt kommer på plass. Vi har gått bort fra baby blå, og gått over til sort/hvitt tema. Noen blå og røde detaljer er det inni mellom, men det er bare søtt. Vi har malt ene veggen hans helt sort, og den kaller han monster veggen (han er veldig opptatt av monster og dinosaurer for tiden).  Lampe - Ellos // Prikker - Ferm Living / Seng - Rafa Kids (mer info kommer senere)

  Things to do

  God morgen!

  Syns jeg er flink i dag, som skriver innlegg så tidlig på dagen. I dag har vi tenkt å få gjort en del i huset, og bruke hele dagen (noe Kim gjør hver dag uansett da). Madelen og Minato skal sove hos mamma i dag, så vi har lyst å få klart rommet til Madelen. Det er bare listing, og bittelitt ekstra maling igjen (pga. vinduene var mindre enn de gamle, så det måtte opp litt ekstra vegg). Listingen tar jo litt tid, siden det er skråvegger osv. Det hadde vært utrolig gøy om hun hadde rom med seng og skap på plass når hun kommer hjem i morgen.

  Vi holder på nede i kjelleren også, så vi har litt over alt. Nå skal jeg snart ned å hjelpe Kim å holde noen lekter (eneste han tror jeg duker til, hehe). Vi vil prøve å bli ferdig med vaskerommet før han skal på jobb igjen, selv om jeg tviler veldig da. Det hadde vært fint, men det er utrolig mye jobb. Nå er det grøfter i gulvet, to store hauger med jord og stein som er der nede.

  Minato sitt rom må og fikses på, pga. vinduene. Vi må sette ny panel opp på halve veggen med vinduet. Jeg er så usikker på om jeg skal pusse opp hele hans rom, eller om jeg bare skal skifte ut litt ting og gjøre det litt mer til "stor gutt" rom. Jeg vil få inn en del sort i rommet, er så dritt dei lyseblått og hvitt.

  Hva gjør dere på i dag?

  #interiør #mammablogg #interiørblogg #oppussing #mamma #barnerom

  Ny seng - Rafa kids

  Nå har jeg endelig klart å velge ut ny seng til Minato. Jeg tenkte jeg lenge på å ta Kili sengen, pga. jeg angret sånn på at jeg ikke kjøpte den når han var baby. Jeg har slått det fra meg, og falt pladask for rafa kids sin lille seng. Når Minato så denne selv, så var valget tatt, "biiiiil" kom det fra han, etterfulgt av et stort smil.

  Det er nok noen uker til den kommer, meg vi gleder oss i mens.  Hvilken seng valgte dere etter grindseng tiden?

  #barnerom #interiør #seng #barneseng #rafakids #mamma #mammablogg #interiørblogg #design

  Nye bilder av barnerom  I dag har jeg tatt noen nye bilder av rommet til Minato. Jeg har jo ikke tatt bilder etter jul, og da kom det jo en del nye ting på plass. I går satt vi og opp det nye klesstativet fra Kidsconcept, så nå har han en plass til skjorter og sånt. Rommet tar mer og mer form, og det ser ikke tomt ut lenger. Jeg er i grunn ganske fornøyd med dette rommet, så her blir det ikke store forandringen når vi pusser opp. Ny dør og vinduer må vi jo ha, og så blir det ny seng på Minato etterhvert. Jeg tenker at den babyblå fargen kan vi heller endre på når han blir skolegutt, og trenger et litt mer voksent rom.

  Hva syns dere?

  Minato rom - hvor er ting fra  Siden jeg fikk spørsmål om hvor tingene på rommet til Minato er fra, så tenkte jeg at jeg like godt kunne lage et eget innlegg om nett dette. Det er ikke absolutt alt jeg husker, og noe selger de heller ikke lenger.

  Bilde 1: Vimpel - Rice (kjøpt på mimmis.no) // Seng - Stokke (Barnashus, men selger den mange steder) // Bokstaver - Panduro (malt de selv) // Metallskilt - Princess (fjordårets) // Metallfly - Sprell.no (jeg husker ikke helt den butikken jeg kjøpte dette fra, men jeg vet de selger det mange steder, blandt annet Sprell) // Stjerneramme - Sofiesvilla.no // Blått skilt - Princess // Stjernekasser - Lekmer.no (disse selges over alt) // Søt koffert - Kremmerhuset

  Bilde 2: Vegghyller - Bohus // Stjerneknagger - Sofiesvilla.no // Spilledåse - Pandoraseske (jeg tror disse er utgått) // Gardiner - hjemmesydd av svigermor (stoff er fra stoff og stil, og er et linstoff) // Gjyngesau - Lekmer.no // Kenzo genser - Selfridges (ikke akuratt interiør, men den hang der).

  Bilde 3: Postkasse - Bruka (lillemartine.no) // Kommode - Ikea // Bilderamme - Gave til dåpen (men tipper Bohus) // Kalender - Sofiesvilla.no // Kurv - Kremmerhuset // Kuleramme - Pandoraseske (utgått).

  Noe mer dere lurer på?

  Interiør - Nye bilder av barnerom  Nå har jeg endelig fått ordnet litt mer på rommet til Minato, og har fått somlet meg til å henge opp diverse. Jeg brukte dobbelsidig tape for å henge opp Minato bokstavene. Jeg valgte å flytte sengen litt for å prøve noe nytt også, og syns det ble ganske bra.  Vimpelen vi kjøpte før han ble født har vi hengt opp på nytt. Jeg klippet av den litt, for jeg syns det ble for lang, den passet liksom ikke inn noen steder.  Jeg vil ha et annet bilde inni denne rammen senere, men hadde ingen som passet. Jeg har redigert noen bilder som jeg tenkte jeg skulle skrive ut å ramme inn, så kanskje et av de hadde passet her.  På hyllen over sengen har jeg det søteste skiltet, dåpsrullen, kransekake figuren etter dåpen og en hjemmlaget stjerne.  Jeg har også fått hengt opp de fine stjerne knaggene (eller Kim fikk gjort det).  Jeg har hengt opp favoritt genseren fra Kenzo der nå. Den skal taes i bruk første dag i barnehagen.  Vi har kjøpt en fin blå postkasse fra Bruka til han (egentlig bursdags presang), og den fikk plass rett med døra.


  Hva syns dere? Er langt i fra ferdig, men begynner å komme seg.

  Interiør; Stjerne gardiner

  Endelig har jeg somlet meg til å ta et par bilder av de fine gardinene til Minato. Bildene ble ikke så bra, men de er virkelig nydelige. Jeg hadde så klart ikke ryddet rommet hans før anledingen, men bloggere er jo mennesker de også.

  Jeg syns rommet til Minato er så utrolig tomt, og jeg kommer aldri lenger syns jeg. Hadde dette vært Madelen sitt hadde det vært lett å innrede, for hun har så mye ting å fylle det med. Minato har ikke så mye enda, så jeg får det ikke helt til. Jeg har tenkt å kjøpe bord og stoler til han også, og en tallerken hylle, men jeg skulle gjerne hatt litt flere tips til ting jeg kan fylle rommet hans med for å få det litt mer koslig.

  Noen som har gode interiør blogger, med fine barnerom?

  Babyrommet - bilderas

  Idag har jeg fått begynt litt med å innrede rommet til lillebror, og jeg er fornøyd til nå. Det mangler enda masse pynt, men jeg har hvertfall fått satt opp det vi har til nå. Gardinene er nok ferdig sydde til i morgen, så bare det hjelper jo litt på rommet. Og når han er fødd, så blir det nok kjøp av mange søte myke bamser også, og det er jo den fineste pynten. Vi skal også kjøpe sånn stjernekasser til å ha leker i, og de skal stå i Expedit hyllen.

  Jeg har tatt litt bilder av det jeg har fått opp til nå, så jeg håper dere liker det. Beklager kvaliteten på bildene, men det var så dårlig lys når jeg tok bildene.


  Hva syns dere? Kom gjerne med inspirasjon til videre innreding.

  Babysengen

  Sengen er litt kjedlig enda, for han har ikke fått seg noen bamser enda. Vi lærte fra vi fikk Madelen at det er lite vits i å kjøpe inn masse bamser og leker før han er født, det blir mer enn nok av det etter hvert. Men jeg har hvertfall kjøpt en søt pynte pute da, men jeg syns den var litt hard til å ha i sengen, så den blir nok satt en annen plass.

  Hvilken seng har dere til babyen?

  Barnerom innkjøp  Nå har jeg endelig kommet meg til å bestille et par pynteting til Minato sitt rom. Jeg hadde først tenkt å kjøpe spilledåsen fra Kremmerhuset, men jeg finner den ikke i blå noen sted. Madelen har fått den fra kremmerhuset i helgen, og de er jo litt ulike. Den fra Kremmerhuset er med hester, og denne fra Pandora er med bamser. Men jeg syns denne også var pen, så da kjøpte jeg den. Kulerammen har jeg hatt på innkjøpslisten siden starten, og har endelig somlet meg til å kjøpe den.

  Begge deler er kjøpt fra Pandoraseske.no

  Hva syns du?

  Maling på gang

  I helgen startet vi så vidt med å male babyrommet, eller vi begynte med grunningen. Det er et ganske stort rom, så det kommer til å ta tid. Men det er jammen godt å komme i gang, og nå skal jeg bare gjøre resten ferdig mens Kim er på kurs i tre uker.  Noen som vet om det er nok med et strøk med grunning?

  Babyen sitt rom

  Tenkte jeg ville vise dere hvordan rommet til babyen er til nå, selv om vi ikke er kommet noe langt enda. Jeg tenkte at vi skal male denne mnd, så da må vi kjøpe hvit og blå maling en dag. Vi skal også kjøpe gulv denne uka, så det må Kim legge når han kommer hjem fra kurs. Da er det bare listing igjen, og så kan jeg begynne med det gøye arbeidet (interiøret). Jeg har mange planer, og satser på det kan bli bra.

  Viss noen har fine barnerom, så kom gjerne med linker eller send meg bilder på iselin_stolheim@live.no.

  Oppussing av vuggen

  De siste dagene har jeg brukt til å male vuggen vi skal ha nede i stuen når babyen kommer. Det er den samme som Madelen brukte, men malingen var begynt å bli litt dårlig og det viste rødt igjennom (den var rød en gang i tiden). Jeg føler at uansett hvordan jeg gjør det, så blir det ikke bra. Det viser sånne malingstreker etter penselen, og det ser jo ikke så veldig bra ut. Men det får være godt nok, jeg skal bare bruke den den første tiden og så får mamma få den tilbake (hun har laget den).

  Jeg måtte pusse litt over det som først ble malt, pga. jeg fikk hjelp av min kjære datter og da ble det litt klumper og rennende maling. Så jeg pusset over så godt jeg kunne, og malte over. Nå ser den hvertfall hvit ut, og det er det viktigste.

  Hvilken vugge har dere?

  Barnerom inspirasjon

  Jeg trenger litt inspirasjon til barnerommet vi holder på å lage. Vi er kommet i gang med panel, så da er det maling, gulv og innreding igjen. Det er så mye fint man kan velge mellom, så det er ikke så lett. Men jeg satser på hvit og lyseblå tror jeg, siden jeg har hvit og lyserosa på prinsessa sitt rom.  Hva syns dere? Vet dere om noen sider som er bra for inspirasjon?

  Wallstickers inspirasjon  Jeg har tenkt å pynte begge barnerommene med litt wallstickers, så jeg trengte litt inspirasjon. Jeg vil gjerne ha litt ord og kanskje noe lite bilde greier. Likte veldig godt de uglene med døra, det var kjempe fint. Selv om jeg gjerne vil ha alt, så må jeg nok begrense meg litt. Viss ikke kan det fort bli for fullt!

  Har dere noen wallstickers? Hvor liker dere å handle fra?

  Stol til barnerom

  Det er så mange valg å ta når man skal pusse opp og kjøpe inn babyutstyr. Det kan godt være at det bare er meg som er veldig kresen, og viktig på at alt skal være greit. VI skal jo begynne å pusse opp barnerom nå, og da trenger vi jo noen møbler der inne. Vi trenger blandt annet kommode, en stol som jeg kan ha til å amme i osv. Det er jammen ikke enkelt å velge ut disse tingene, for de skal jo både se bra ut, være av grei kvalitet og ikke koste så alt for mye.

  Jeg har sett mange har sånne stoler på rommet til barna, så da tenkte jeg at det kanskje er noen av dere der ute som kan hjelpe meg. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte sånn når Madelen var baby (selv om jeg ammet i to uker), for jeg fikk ganske vondt i ryggen av å sitte i sengen.

  Så hvilke erfaringer har dere? Hvilken stol anbefaler dere?


  Les mer i arkivet »Desember 2014 »November 2014 »Oktober 2014
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits