• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Vårt bad


  Jeg tror ikke jeg har vist bilder av badet vårt her inne før, så da var det på tide. Nå er det 100% ferdig, og vi er veldig fornøyd med resultatet. Helt etter vår smak, med både grått, sort og hvitt. Litt mer pynt og dill kommer etterhvert.
  Det ble ikke noe bra bilder av dusjen, da det er litt vankelig å få tatt bilder inni huken der.


  #mammablogg #interiør #bad #oppussing #vårthjem

  Til badet

  Her kommer en liten ønskekollage til badet vårt. Alt er funnet på Royaldesign.no. Det er jo detaljene som er gøy å tenke på.  Jeg har lagt inn linker direkte til alle produktene, så blir det lettere for alle å lete om dere skulle like noe av det samme som meg.  1. Krukke // 2. Skittentøyskurv // 3. Duftspreder // 4. Knagg // 5. Håndklering // 6. Jar såpedispenser // 7. Jar Krukke // 8. Serviettholder // 9. Sminkemappe (adlinks)

   

  #interiør #bad #ønskeliste #mammablogg

   

   

   

  Follow my blog with Bloglovin

  Fliser på bad

  Hei hei!

  Jeg sa jeg skulle prøve å få tatt noen bilder av badet, og jammen greide jeg å få gjort det også. Jeg fikk ikke tatt før det var mørkt ute, og rot er det over alt (men det følger vel med oppussing?).
  De er ikke helt ferdig med å flise enda, men det nærmer seg. De minste mosaikkflisene var viss vanskeligere enn de hadde trodd, så da blir det litt ekstra tid med dille arbeid. Det har kommet fuger på to vegger, og det ser så bra ut syns jeg.
  På bildene ser det ut som om gulvet er mørkere enn veggene, men det er samme farge. Siden jeg bare hadde noen arbeidslamper til å lyse med, så ble det sånn. Gleder meg veldig til å vise ferdig resultat altså. Dusjen får dere bilde av senere, fordi flisene var nett lagt, så jeg turte ikke gå inn.

  Andre som pusser opp bad?

  #mammablogg #interiørblogg #fliser #bad #interiør

  Badet

  .. som gleder seg veldig til en total renovering!!

  I dag skal jeg vise dere badet vårt for første gang. Dette er en av de tingene jeg absolutt ikke liker med huset. Det er alt for lite og skapene har sprukket opp av vanndamp. Heldigvis skal dette snart fikses, og jeg har planene klare (utenom fliser, det er såå vanskelig å velge). Jeg gleder meg sånn til større og finere bad.

  IMG_9836

  IMG_9837

  IMG_9843

  IMG_9845

  Som dere sikkert ser, så er dette et alt for lite bad for fire personer. Dusjen er jo halve badet, pga. det var tilpasset rullestol fra før. Det nye badet blir denne dusjen, hele vaskerommet og hele yttergangen.

  Andre som har små bad/bad som trenger oppussing?

  Les mer i arkivet »November 2015 »Oktober 2015 »September 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits