• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Gangen så langt


  Vi mangler enda lister, stikkkontakter, skyvedørsgarderobe og litt annet. Vi har fått opp både tapetplatene og flisene, så jeg er i grunn godt fornøyd bare det. Gleder meg veldig til å se resultat til slutt.


  #interiør #mammablogg #gang #entre #oppussing

  Gangen nede

  Her kommet en lite bilde av gangen nede til nå. Jeg har nok aldri vist et eneste bilde av gangen vår nede, og det har nok vært fordi den aldri har vært verdt å nevne eller vise. Det er først nå, når vi fikk opp noen spotter i taket, og veggene skal males grå det begynner å ligne noe. Uansett om trappen er uferdig, veggene trenger mer maling og gulvet ikke er lagt så klarer hvertfall jeg å se selv at dette kan bli bra.  #mammablogg #interiørblogg #oppussing #gang

  Oppussing - gang og trapp

  God kveld!

  I dag har jeg brukt omtrent hele dagen til å jobbe med huset, og føler jeg har fått gjort litt for en gangs skyld. Det er ikke så ofte at jeg får gjort det jeg har tenkt til, siden jeg har både studie og jobb, i tillegg til migrenen som inntreffer ca. 1 gang per dag.

  Jeg holder på å pusse opp den ene trappen vår, og har fått pusset ned, grunnet og sparklet i dag. I morgen satser jeg på pussing, og et strøk til med grunning. Kim holder jo på i alle ender, men siden jeg ikke er så veldig handy av meg så passet trappen perfekt til meg. Det blir nok ikke meg som kommer til å legge vinyl laminatet i trinnene, men resten skal jeg klare.

  Vi får rekkverk også, og skal veggen på siden av trappen rives, sånn at det blir åpent ned til kjelleren også. Rekkverket kom i dag, så når gulvet oppe i gangen er på plass, kan vi hvertfall sette opp litt av det. Nå må vi følge Minato opp og ned trappen hele tiden, ellers får jeg hjerte i halsen.  I dag har vi fått opp litt av gulvet i gangen også, og i morgen håper jeg vi får lagt resten også. Når vi har lagt gulvet her, så kan vi endelig få inn dører oppe. Madelen venter veldig på en dør, sånn at hun kan få litt fred fra lillebroren.  Jeg elsker fargen vi har valgt på veggene!! Vi skal ha samme i gangene i alle tre etasjene. De er malt med Lady Supreme, Varm Lin (det er den samme som heter Sand dyne fra Nordsjø).  *overse alt rotet*

  #oppussing #interiør #interiørblogg #mammablogg #gang #hall

   

  Les mer i arkivet »September 2015 »Juli 2015 »Juni 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits