• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Inngangsparti nærmer seg

  Hei hei!

  I dag er ikke noe bra dag. Det begynte med at det blåste sånn at Madelen våknet i løpet av kvelden, og hun er livredd vind og uvær, så hun fikk legge seg på sofaen. Etter en stund kom jammen Minato gående også, og da hadde han og våknet av været. Han var lys våken, og sovnet ikke før langt på natt. Han snudde seg i alle vinkler og retninger, så vi fikk heller ikke sove. Når vi endelig sovnet kom Madelen og inn, og vi endte med å sove fire i en dobbelseng. Jeg må ha sovet skikkelig skeivt, for jeg har så vondt i nakken i dag. Jeg klarte nesten ikke ta på meg sokkene når jeg sto opp.

  Likevel har jeg klart å hjelpe Kim med å sette opp noen stendere i huset, sånn at vi kan fortsette på veggene. Alt tar så utrolig mye lengre tid enn vi hadde sett for oss, fordi alt er så skeivt. Det liksom 5 cm forskjell fra en vegg til en annen vegg, og alt må rettes opp i. Vi skal uansett blir ferdig en gang, men ting tar tid.

  Nå var jeg veldig klar for middag, men strømmen gikk. Det hagler og lyner som bare det ute, og bakken er helt hvit av hagl. Så kan kan jeg vel bare si at dette blir et forhåndsskrevet innlegg, for her er det ingen internett nå.

  Vi har fått opp litt av inngagspartiet vårt også, og jeg tror det kommer til å bli kjempe bra. Når trinnene er tettet til, og døren er byttet skal det blir så fint så. Litt utover våren skal vi få rekkverk på verandaen og trapp ned derfra og.  På oppsiden og nedsiden av huset har vi 16 sånne spotter, og på siden skal vi ha noen andre lamper.

  #oppussing #husbygging #interiørblogg #mammablogg

  Nytt lekestativ

  Idag har vi endelig fått satt opp lekestativet til Madelen, og det var litt av en jobb. Jeg kan vel ikke si at jeg gjorde så alt for mye, men sånn er det bare når det er 10 dager til termin, hehe. Er utrolig glad jeg var gravid nett idag, for det virket ikke så veldig gøy å gjøre all den jobben Kim måtte ta seg av. Vi begynte å sette det opp i halv et tiden i dag tidlig, og var helt ferdig litt over 8. Vi har jo spist et par ganger inni mellom der, men det var mye jobb. Vi kunne like gjerne kjøpt sklie og disser, og laget plankene selv. Det var ikke en eneste bit som var ferdig satt sammen, så alt måtte skrues sammen.

  Men nå er Madelen kjempe glad, og hun har lekt en del i det allerede. Det er eneste tingen på lekeplassen enda, men trampolinen får vi flytte ned når gresset er begynt å gro litt mer. Og til neste år blir det sandkasse og lekehytte. Da skal vi også ta gjerdet og grusen som vi ikke fikk tatt i år, selv om det var planen at det skulle gjøres i år.

  Det har vært helt fantastisk vær idag, og det var faktisk litt varmt i sjøen. Jeg tar ikke sjansen på å bade nå, men jeg vasset litt sånn at Madelen fikk kjølt seg ned. Hun var kjempe sutrete på grunn av varmen, men etter en liten dukkert var hun en helt annen person. Jeg føler jeg tvinger i henne drikke hele tiden på sånne varme dager som dette, men jeg tror hun trenger det. Nå er Madelen lagt seg, Kim trener og jeg er sliter og lei i ryggen min. Håper virkelig jeg snart er ferdig med å gå gravid nå, hehe.

  I morgen skal vi vaske babyrommet, og så begynne å skru sammen kommode osv. Jeg gleder meg til å bli ferdig med det, da er det bare for lillebror å komme.
  Andre som har dette lekestativet?
  Hva har dere gjort idag?

  Lekehytte til Madelen

  Til neste vår så skal Madelen få seg en lekehytte i hagen, og jeg har begynt å se litt på forskjellige. Jeg vet ikke om vi skal kjøpe en ferdig, eller at vi skal bygge en. Jeg aner ikke hvor mye det kommer til å koste å lage en hjemmelaget, men det kommer jo alltid på en del. Det er trossalt vinduer, dør, material, tak osv, og det er ikke billige ting akkuratt. Madelen likte veldig godt en som var sandkasse under, men det var bare to bittesmå vinduer i plexiglass på den. Jeg vil helst ha skikkelige vinduer, og helst litt større, er jo litt gøy viss det kan komme litt lys inn.

  Viss det er noen av dere som har en fin lekehytte til barna, eller har noen erfaringer med hva dette koster så setter jeg stor pris på om dere vil dele litt erfaringer med meg. Jeg er totalt blank på alt som har med tre og bygging å gjøre, og jeg klarer så vidt å hamre inn en spiker.
  Det finnes så mange fine varianter, det er jo umulig å vite hvordan jeg skal lage det.

  Har dere laget lekehytte til barna? Har dere kjøpt ferdig eller bygget selv?

  Da gjenstår bare det harde arbeidet

  Idag har pappa vært her og gravd videre i hagen vår, så nå er det klart. Nå gjenstår det bare alt det harde arbeidet, med steinraking og plukking, legge matte under grusen, gruse både parkering og alle andre små stier og lage oss en liten terasse. Jeg gleder meg sånn til alt er klart, men da må vi virkelig stå på. Jeg startet så vidt idag, men det var ikke nett det beste med min bekkenløsning, og jeg fant bare en knekt jernrive (som om det hjalp liksom). Så jeg raket sammen et par steiner, og tok med meg en stor til stein haugen, og så var jeg ganske lei.

  Tror dere det kan bli bra?

  Resten av bildene er på det andre hage innlegget lenger nede.

  Hagen begynner å ta form

  Pappa var jo hos oss med gravemaskin både på Søndag og Mandag, og har kommet godt i gang med hagen vår. Det er enda en del igjen som skal gjøres, bland annet parkeringsplassen vår skal bli større. På den nederste delen skal vi lage til lekeplass, der vi skal ha dissestativ m/sklie, sandkasse og trampoline. Madelen gleder seg stort til dette er klart, og hun får sin egen plass. Vi skal ha gjerde rundt hele greia, og så skal vi lage en liten terasse. Jeg gleder meg sånn til det blir ferdig, og jeg begynner å se for meg hvordan det blir.

  Der det er ganske bratt bakke ned, tenkte jeg at jeg skulle ha diverse blomster eller noe. Viss noen har noen bra forslag til ting jeg kan ha der, så er jeg åpen for forslag.  På det nederste planet her, skal lekeplassen være.  Inntil huset her, så skal vi lage terasse i tre tenkte vi. Så har vi en plass vi kan ha hagemøbler og grill, kanskje et partytelt også.  Noen som har ideer til planter?

  Startet på uteplattingen

  Idag sto jeg opp med Madelen i 9 tiden, og vi spiste gode bagetter til frokost. Det var Kim sin tur til å sove lenge, så da fikk han hvile litt lenger. I 11 tiden gikk vi ut, og jeg begynte å lage en liste over hvor hellene våres utenfor låg, og hvilket mønster de hadde. Jeg tegnet tall på alle hellene våre, og så var det på tide å vekke Kim for å få litt hjelp. Vi har jo lenge vært tenkt til å ta opp hellene, siden vi skal ha sement under, så da var denne dagen perfekt. Vi er ikke ferdig, men vi er hvertfall begynt. Pappa kommer ikke med gravemaskin før om to uker, så vi har litt tid på oss enda. I morgen skal et tre sages ned, så da er vi og et trinn lenge i hageprosjektet vårt.

  Vi er kommet lenger enn dette, og har ca. litt under halvparten igjen. Det var mye maur under her, så vi strødde på med salt og flamberte dem med hårspray.

  Andre som holder på med hagen i år? Eller har noen gode tips?

  Her bor vi - utenfor

  Siden vi var litt ute idag så tok jeg like gjerne noen bilder av huset og eigendommen vår. Ikke at det ser så veldig fint ut for tiden, men det blir nok bedre med årene. Pappa skal komme å fiksen bakken vår i år, så da er i et steg nærmere en fin hage/uteplass. Huset vårt trenger et par strøm med maling, så ser det også bedre ut. Jeg skal snart dele bilder av overetasjen med dere, vi må bare bli ferdig med babyen sitt rom. Nett nå står alt litt over alt, og det ser veldig rotete ut.  Hva syns dere?

  Hage inspirasjon

  Vi skal snart begynne å lage hagen vår litt fin, så da har jeg hentet meg litt inspirasjon/ønsker. Det meste er jo omtrent umulig å få til hos oss, men hvor digg hadde det ikke vært med en vakker bro over en dam i hagen da??.. Det hadde vært en drøm! Jeg har funnet ut hva jeg skal gjøre med melkespannene vi har liggende i kjelleren, og tror det blir fint med blomster oppi.

  Pappa kommer og hjelper oss med å grave, så jeg tror det kan blir fint. Så får vi få noen til å hjelpe med å sette på gjerdet, som skal være et hvitt stakitt gjerde.
  Hva syns dere? Hvordan er deres hage?

  Les mer i arkivet »Februar 2015 »Januar 2015 »Desember 2014
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits