• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Vårt kjøkken


  Jeg har vel ikke vist dere kjøkkenet vårt her på bloggen etter at vi flyttet hjem. Beklager for dårlige bilder, dette er mobilbilder. Vi er enda ikke helt ferdige, men nå har vi endelig fått sokkler som passet. Vi fikk på litt mer sokler på fredag, så nå ser det enda litt bedre ut. Vi venter på noe tapet vi skal ha på bjelken i taket, og jeg håper det kommer snart. Jeg er i grunn ganske fornøyd med kjøkkenet vårt, og utrolig glad vi valgte å ha så mye skap.  Veggen bak ovnen var det Kim som fikk velge, men jeg må si at det ble ganske fint. Jeg hadde først ikke helt troen på at det ble fint med sort, men jeg likte denne. Det er og mye enklere å vakse baderomsplater, enn fliser.

  Pynt har vi ikke så mye av enda, men dette er vel noe som kommer litt etter litt.

  Andre som har pusset opp kjøkken?

   

  #kjøkken #interiør #oppussing #mammablogg  Kjøkken update

  God kveld!

  I dag har jeg fått vasket kjøkkenet, så nå er det klart for å sette på plass vasken. Vi har bestillt rørlegger til neste uke, så da får vi helt klart badet, og får koblet til ting på både kjøkken og vaskerom. Vi har virkelig ventet lenge på dette nå. Vi hadde ikke nok penger til å gjøre det mens Kim var permittert, men nå kan ting endelig begynne å gå på frem igjen.
  Vi har og fått på noen flere foringer til vinduene i dag, men ellers har det ikke blitt gjort så mye. Onsdagen er alltid en dag der lite blir gjort, fordi Madelen har fiolin time denne dagen.  I morgen blir en travel dag. Vi skal først reise for å bestille gulv til huset, da må vi reise en halv time en vei. Deretter skal vi rett til Bergen (1 1/2 time andre veien) på et bObles blogg event. Jeg gleder meg veldig til å få reise på bObles event, og håper på å få møte mange nye mennesker. Ungene gleder seg hvertfall kjempe mye.

  #kjøkken #mammablogg #interiør #oppussing

  Flisevalg - kjøkken

  Hei på dere!

  Vi er klare for å velge ut fliser til gruven vår, og jeg kunne trengt litt hjelp. Jeg vet akkuratt hvilken type fliser jeg vil ha, for de er ganske vanlige. Problemet mitt er vel i grunn at alle flisebutikker selger denne typen flis, og jeg vil vite hvilke som har de fineste og beste. Jeg trenger jo ikke mye, så prisen har ikke så mye å si (det fins visse grenser, men disse flisene pleier ikke koste så mye).

  En sånn type flis som under her er det jeg ønsker å ha inne i gruva på kjøkkenet. Jeg syns disse er så fine og klassiske, spesielt med hvit fug. Så om noen har denne typen, og er fornøyd, så hadde jeg trengt litt tips.  Noen som kan hjelpe?

  #mammablogg #interiør #fliser #oppussing #kjøkken

  Litt mer kjøkken

  Det er ikke alltid tid til like mye hver dag, men vi tar litt og litt, så blir vi nok ferdige til slutt. Snart er alle underskapene oppe, så da er det overskapene som står for tur neste. Jeg føler meg i grunn bare dum når jeg er med, men klarer faktisk å lete etter skrujern og løfte litt. Utenom min harde innsats, så er det min mamma og Kim som står for bygging av kjøkken.  Mitt awsome antrekk for dagen; mine elskede crogs (som jeg kjøpte for å ha på sykehuset, men glemte de.. men som er de skoene som har blitt mest brukt av meg) og min vakre Michael Kors Cardigan.. perfect match, haha.

  #mammablogg #interiør #outfit

  Kjøkken begynner å ta form

  Hei hei!

  I dag tenkte jeg at det passet med en liten hus oppdatering. Det går sakt, men ting begynner likevel å ta form. Nå har vi endelig startet å sette på plass kjøkkenet, etter at vi fant ut at vi tar gulvet til slutt. Vi holder på litt over alt for å få ting klart, men nett nå er det kjøkken og stue som har hoved fokus.

  "Bare" dette igjen nå..  Jeg prøver å gjøre et forsøk på å male stuen samtidig som alt annet skjer, men det er ikke det enkleste med tusen ting plassert over alt.

  Fargen i stuen er forreste Kalkgrå fra Jotun (supreme finish)

  #mammablogg #interiørblogg #kjøkken #interiør #oppussing

  Kjøkkenet

  God kveld!

  Nå i helgen fikk vi våre første skikkelige kjøkken tegninger. Vi har ikke helt bestemt oss for om vi skal velge Aubo eller Strai kjøkken enda, da vi venter på tegninger fra Strai. Det kommer vel helst an på prisen til slutt, så får vi se hva valget faller på. Fint blir det uansett hva vi velger tror jeg.

  Jeg er veldig usikker på hvilke hvitevarer vi skal velge, og har sett i minst 15 kataloger i et par dager nå. Det er så vanskelig å velge, for jeg har ikke ide om hva som er bra. Jeg er og veldig usikker på hvilken prisklasse vi skal legge oss i, men jeg tipper det blir noe midt på treet. Og så skal det være sort, og da er det litt mer begrenset utvalg på det meste.

  Her er hvertfall første utkast av Aubo kjøkken (monter).

  Hvilke hvitevarer har dere? Fornøyd?

  Er det noen som har en bra kjøkkenvifte (samme type som på bildet)?

  Dere som har kjøleskuff, hvilken har dere? Noorcool eller Røroshetta?


  #interiørblogg #mammablogg #mamma #interiør #oppussing #kjøkken #kjøkkeninspirasjon

  Kjøkkenet vårt - bilder

  Nå må dere love meg å ikke le.. lover dere?

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere det nydelige kjøkkenet vårt, som jeg så intenst har prøvd å skjule her for dere. Nå må dere vite det at det ikke skal se sånn ut for alltid, men at vi ikke gidder å bruke masse penger på å fikse det opp før vi skal bygge på huset. Jeg har mange planer, og gleder meg så klart som en liten unge til å få et stort hvitt kjøkken. Nett nå er det 70 tallet som regjerer her, og det holder rett og slett på å falle fra hverandre.


  Det ser ikke helt likt ut nett nå, men det er omtrent det samme. Disse bildene tok jeg rett før dåpen, men har helt glemt dem. Nett idag har jeg faktisk ikke like mye rot på diskene, for jeg tok meg tid til en liten rengjøring av overflater, hehe. Men dere ser tegningen med hvorfor dette kjøkkenet ikke kan fungere for normale mennesker. Det er til og med gulvbelegg på veggene, og alt er bare fælt. Det eneste fine med kjøkkenet må være Kitchen Aiden min, for den elsker jeg.

  Andre som ikke har rukket på å fikse kjøkkenet enda?

  Les mer i arkivet »September 2015 »Juli 2015 »Juni 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits