• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Nye bilder av barnerom  Her kommer litt nye bilder av rommet til Madelen. Enda en del detaljer som gjenstår, men det tar vi å fikser på når vi flytter inn igjen.

  Jeg begynner å bli ganske fornøyd med rommet hennes, og det ble ganske så likt som jeg hadde i hodet mitt. Jeg tenkte å sette på plass den nye Bambi lampen hennes i dag, så kanskje det blir enda flere bilder om ikke så alt for lenge.

  #barnerom #mammablogg #interiør

  Hus - Madelen sin garderobe

  God kveld!

  Det har ikke blitt mye blogging her inne i det siste, men jeg har ikke vært helt frisk. Jeg har vært dårlig i over 4 uker nå, så jeg venter på at noen skal finne ut hva som feiler meg. Så da får jeg heller komme tilbake til dette når de eventuelt finner ut av noe.

  Jeg har ikke fått postet bilder av det nye fine skapet til Madelen en gang her inne (eller jeg har jo lagt det ut på instagram da). Det er så deilig å slippe at klærene faller ut når vi åpner skapet, og det er til og med plass til både barbie kassene og mye annet og. Helt fantastisk!  Skapet skal flyttes over på en annen vegg, men dette må vi vente med til vi har fått inn døren og listene på siste veggen. Fåreøpig får jeg bare smøre meg med tolmodighet, og vente med å dekorere rommet med mange søte ting.

  #mammablogg #interiørblogg #interiør #barnerom

  Interiør - Madelen sitt rom

  God kveld!

  Har hatt lite tid til blogging i helgen, for vi har hatt mer enn nok å gjøre. Jeg manglet B12, og har fått medisiner. Det betyr at jeg har bittelitt mer energi hvertfall, og jeg har klart å fått gjort noe i huset.

  Vi hadde jo egentlig planlagt at Madelen sitt rom skulle blir klart for en stund siden, men så har det vært så mye her og der jobbing. Det er enda ikke helt klart, for vi må legge gulv i gangen, før vi kan få inn døren og de siste listene på den siden. Uansett så har vi fått inn sengen på rommet hennes, og hun slipper å sove med lillebroren lenger. Hun var helt i hundre over å ha fått eget rom igjen, og kom ikke ut av rommet sitt før hun måtte.

  Det er bare sengen og tv-en som er oppe enda, så det mangler både skrivepult og masse pynt og stæsj på den lille delen av rommet. På den store delen har vi fått satt opp skapet hennes, men det skal flyttes over til den veggen vi ikke er ferdig med når den er klar.

  Det kommer flere bilder nå rommet er klart, da skal jeg ta mange.

  Jeg har og fått malt gangen oppe i helgen, så nå er det taket igjen der. Det skal jeg male i morgen har jeg tenkt. Etter det er det bare å få inn takluken, og legge gulv der. Vi får se hvor langt vi klarer å komme før Kim skal ut på jobb igjen neste onsdag. Vi har og vaskerommet nede som haster en del, så det blir nok første prioritet foreløping.

  #barnerom #interiør #mamma #mammablogg #interiørblogg

  Ferm Living  Nytt fra Ferm Living til Madelen sitt rom. Lampen skal over sengen, og hyllen skal vi sette favoritt figurene i.

  Andre som liker Ferm Living sine produkter?

   

  #fermliving #barnerom #interiør #newin #shopping #mamma #mammablogg

  Mer oppussing

  Nå de siste dagene har jeg dillet litt med maling av Madelen sitt nye rom (våres gamle rom). Kim er på jobb, så jeg har fått tatt noen timer om dagen mens mamma har hatt barna. Rommet males i klassisk hvit farge, og så kommer den fine rosa tapeten fra Siang Zeng på ene veggen. Jeg gikk tom for maling i går, og har enda et strøk igjen som må taes i løpet av uken.  Den ene veggen er ikke helt ferdig enda, men det blir den i løpet av denne uken.  Gulvet blit så klart nytt her også, og vinduene skal skiftes i løpet av de neste ukene. Ny dør kommer på plass når gangen også er klar.

   

  Beklager for dårlig blogging de siste dagene, men jeg og ungene har vært noen dager ute hos mamma. Vi har ikke noe kjøkken, og nesten ikke strøm i huset, så da er det ikke så veldig gøy å være her hjemme alene. Madelen hadde likevel veldig lyst hjem i dag, for hun savnet visst huset sitt.

  Jeg har mange ting som skal gjøres de neste dagene, så vi blir nok hjemme for nå hvertfall. På fredag skal vi drenere rundt huset, så da slipper vi noe mer fukt og mygl håper jeg.

  Hva har dere gjort de siste dagene?

  Prinsesse rommet

  Jeg kan virkelig drømme meg bort i times vis når jeg sitter å ser på barneklær eller interiør til barnerommene, det finnes så utrolig mye fint. Jeg er utrolig glad i Australske sider spesielt, der finner man alt det fine samlet på en plass. Jeg ser hvertfall at det kommer en del fine ting til rommene på ønskelista i år, og her har jeg laget en kollage av noen fine ting jeg har funnet i dag.  Jeg fant blant annet verdens søteste dør. Dette er en mini dør som man skal plassere på et hemmelig sted i rommet, så er det lettere for tannfeen å komme på besøk *genialt*.

  I dag har jeg bestillt ny seng til Madelen siden det var 4 ukers bestillings tid på den. Litt greit viss hun slipper å sove på madrass i lang tid etter at rommet er klart for bruk. Hun fikk velge blandt noen senger selv, og valget falt på en vakker Dagseng, med skuff under, sånn at hun kunne ha venner på besøk.

  glowy.no - 4999 kr - sofaseng

  Klesskap skal og bestilles i nærmeste fremtid, for det var og ganske lang bestillingstid på. Her er det jeg som har måttet ta valget, for vi trenger et praktisk skap med god plass til alle klærene, og som kan vare til hun blir ganske stor. Det hun har nå er et bittelite fra ikea, som passet helt fint da hun var baby, nå renner det over og kjolene er for lange til å henge der.

  bestkiddos.no - 6978 kr - h205 b153
  Er det noen som har gode interiør sider å anbefale?

   

  (innlegg fra 10. Juli)

  Tapet til barnerom bestillt

  I dag har vi vært opptatt hele dagen med å flytte rundt på ting i huset. Vi har tenkt å først begynne med våres soverom og Madelen sitt, så derfor må Madelen flytte inn til Minato, og vi må inn på garderoben min. Jeg vet nå at vi har alt for masse ting, og defidert for mye leker. Jeg fylte opp fire store trillekofferter med bamser som jeg setter på loftet foreløpig, likevel er det tre kasser igjen + et telt fullt (det er sånt som skjer når man blir hekta på bamseautomater). Det er ikke lett å presse alle tingene inn på bare to rom, men jeg tror vi skal kunne leve sånn i en liten stund.
  Nå kommer de som skal skifte vinduer, kledning og alt det utvendige om bare to uker, så nå nærmer det seg veldig. Når de nye vinduene er på plass kan vi gjøre mer inne også.

  I kveld har jeg fått bestillt tapet til ene veggen på Madelen sitt rom, og jeg tror det kommer til å bli kjempe fint. Hun fikk velge selv, og valget falt på Woodlands fra sianzeng.com. Vi valgte den uten magnet, siden den var så dyr. Men den er utrolig nydelig, og jeg gleder meg sånn til den kommer.

  1659_1_big

  Woodlands-brwn-pnk-wp2

  Er det andre som har flotte tapeter på barnerommene?

  (innlegg fra 2. Juli)

  Madelens barnerom - bilder  Tenkte å dele noen bilder fra Madelen sitt rom også. Jeg er ikke fornøyd i det hele tatt med dette rommet, så derfor deler jeg ikke så mye herfra så ofte. Når vi pusser opp skal hun få helt nytt rom, og det blir nok litt mer stor jente rom. Jeg tenker skrivepult, garderobe og hele pakka *gleder meg*.

  Madelen er veldig fornøyd selv med rommet sitt da, for det er jo rosa. Hun leker mye her, og det er jo bra.

  Hva syns dere om rommet hennes?

  Barnerom; Kjøkkenkroken

  Sånn som dette ser det ut på Madelen sitt rom nett nå. Jeg har en del planer, men er ikke kommet i gang med noe enda. Jeg har utrolig lyst å male rommet hennes på nytt, for alt blir såå rosa. Det lyser på en måte rosa av hele rommet, så jeg er veldig lite fornøyd. Jeg tenker jo litt sånn at siden vi skal fikse hele huset om en stund, så vil vi ikke legge så mye penger i det. Det er nok veldig mye derfor at ting går så seint, det blir så mye tenking.

  Dette er kjøkkenkroken hennes, som jeg fant ut jeg ville ha litt lunt bak sengen. Hun pleier ha det meste av lekematen sin i en kasse ved siden av, fordi jeg har gitt opp å hele tiden dandere til i hyllene på kjøkkenet. Det tar to sekunder, så er alt blitt revet ned, hehe.

  Kjøkken - Kid Kraft // Bord + stoler - Kid Kraft // Teppe - Ikea

  Q: Noen som har gode innspill til rommet hennes?

  Interiør; Madelen`s rom

  Det er litt lenge mellom oppdateringene her for tiden, men jeg har ikke helt den samme blogglysten som før. Jeg vet ikke hvorfor, men en av grunnene er nok det at jeg ikke får like mye respons på innleggene mine som jeg gjorde før, og da blir det automatisk ikke like gøy lenger.

  Men idag har jeg tatt å ommøblert litt på Madelen sitt rom, noe vi faktisk ikke har gjort på veldig lenge. Det er langt i fra klart, og det er mye pynt på vegger osv som mangler. Jeg skulle også tenkt meg litt mer fine oppbevarings ting, for jeg syns det er lite fint med store fargerike bamser i åpne kasser.  Dukkehus - Sprell.no // Stjernekasse - Kidsparadise.no // Expedit hylle m/rosa kasser - Ikea // Spilledås - Kremmerhuset  Veggskilt - Princess (på denne veggen skal det opp mye mer fint. Det hang et bilde til der, men det knuste).  Bord + to stoler - Heltihundre.no (halv pris) // Hello Kitty stol - Handverksmesse // Retro kjøkken - Heltihundre.no (halv pris) // Teppe - Ikea // Høydemåler - Kidsparadise.no  Retro stol - Barnashus // Seng - Bohus // Oliver Furniture hylle - Mittrom.no (under sengen ser det ikke så veldig bra ut enda).  Klesskap - Ikea // Dukkevogn - Brio

   

  Hva syns dere?

  Madelen`s soverom

  Tenkte jeg skulle vise dere rommet til Madelen, siden noen har spurt om dette. Det er enda ikke helt ferdig, mangler noen lister og en del dekorasjon.Jeg prøver å holde rosa/hvitt tema, men det er ikke så veldig lett med ei lita jente som plutselig vil ha en blå bamse eller noe, hehe. Vi har hvertfall lekerommet til de fleste lekene, og så bruker vi soverommet til bamser og dukker.

  Seng: Bohus
  Skap: Ikea Hensvik
  Telt: Mittrom.no
  Stjernekasse: Kidsparadise.no
  Vegghylle: Mittrom (Oliver Furniture)
  Retro stol: Barnashus
  Gulvhylle: Ikea

  Hva syns dere?
  Spør om dere lurer på noe.

  Hvilken seng?

   

  Hvilken seng var den fineste til lille Madelen? Den øverste er fra Bohus og den nederste er fra Ikea. Den øverste koster nesten en tusen lapp mer, men ingen av de er super dyre. Jeg er så usikker! Men det blir nok mamma som har det siste ordet, siden det er de som skal kjøpe den. Så mamma, hvilken skal vi velge?

  Les mer i arkivet »Januar 2015 »Desember 2014 »November 2014
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits