• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Spisestua

  Hei hei!

  I dag er ikke noen bra dag. Jeg har følt meg helt på bunn fra morningen av, det var så ille at Kim sto opp alene og fikk Madelen på skolen. Jeg har hatt null energi, og bare følt meg sånn halv syk. Det føles som jeg har feber i ene minuttet, og i det neste så svetter jeg som bare det. Det eneste nyttige jeg har fått gjort i hele dag er å ta et par telefoner og sette på oppvaskmaskinen, og da er det ille.

  Nå er jeg alene hjemme også. Madelen er på fiolintime, og Minato er med farmoren og oldemoren sin på cafe. Jeg som hadde planer om å få vasket mest mulig av huset med alle var borte, og ingenting har blitt gjort. Jeg har sett en episode av Bloodline, og det er jo så nyttig, hehe.

  Slenger med et par bilder av spisestuen vår.
  Pynt kommer det mer av etterhvert tenker jeg. Ta litt etter litt når man pusser opp.

   

  #mammablogg #interiør #spisestue

  Stue og kjøkken oppdatering

  Endelig begynner stuen og kjøkkenet å ta litt form igjen. Alt av dører og vegger er forandret på, og vi holder på å sette opp på nytt. Kjøkkenet er fullt av kjøkkenmoduler og hvitevarer, men vi setter det ikke opp før gulvet er på plass i hele stuen og kjøkkkenet. Bak den hvite hyllen skal vi ha ovnen vår, og skal sette opp sånn plate bak der.

  Det ser veldig rotete ut (og det er det), men vi nærmer oss litt. Det er litt mer vegger som skal opp, og så kan vi legge gulv. Da er det bare foringer i vinduer og lister igjen omtrent.

  #oppussing #interiør #mammablogg

  Stuen med lysekronene på plass  Vi har ikke fått somlet oss til å henge opp ledningen til julestjernen, men det har Kim lovet å gjøre i dag. Får satse på at det skjer og da, hehe.

   

  Likte dere lysekronene?

  Spisestue oppdatering

  I dag har jeg endelig fått tatt litt bilder av spisestuen etter at vi har gjort litt forandringer. Dere skal få se resten også, men der var ikke helt ryddig i dag, og da er det ikke så gøy å legge ut bilder.  De stygge brune skapene er byttet ut med det nye vitrineskapet jeg malte, og det ble mye finere. Jeg skal ha noe annet der også, men har ikke helt bestemt meg for hva enda. Jeg har heller ikke fått tak i knotter til skapet, men tenkte jeg snart skal kjøpe det.  Her får dere også se den grusomme taklampen vår. Neste uke skal den byttes ut med en helt nye lysekrone da, så satser på at helheten blir bedre når den er på plass.  Jeg fikk så fine blomster til bursdagen min, så da måtte jeg nytte på å dele bilder mens de enda levde. Jeg kan fint innrømme at sånne ting lever ikke lenge hos meg, og det er heller ikke ofte jeg tar meg tid til å kjøpe blomster.

  Her mangler noen store kubbelys. Noen som vet hvor jeg får tak i noen store fine?  Dette bordet skal jeg pusse opp etterhvert, men vet ikke helt hvordan jeg vil ha det enda. Har i grunn lyst på sånn drived farge, men lurer på hvordan det kommer til å bli med tanke på at platene på midten er en annen farge.


  Hva syns dere?

  Spisestua

  Ikke så mye å skryte av, men tenkte jeg kunne vise dere. Jeg skal snart invistere i et vitrineskap, et som vi kan ha når vi har pusset opp også. Litt kjedlig å kjøpe masse nytt nå som vi ikke skal ha i det nye. Gulvet vårt er det verste, men det får bare være som det er, hehe. Hva syns dere?

  Nye spisestue stoler

  Da har vi endelig fått opp de nye spisestue stolene som jeg bestillte her en dag, og de var nydelige. Det ble mye bedre med bare litt nytt, og jeg gleder meg enda mer til vi får byttet ut det grusomme bordet også. Det er i grunn flere dager siden vi skulle få dem opp, men Kim er utrolig flink til å utsette ting, hehe. Jeg elsker knyte detaljene i ryggen på dem, det er nydelig.

  Det blir nok litt lite blogging nå frem til jul, pga. vi har tusen ting som skal gjøres. I helgen var jeg på julebord, og søndagen var jeg ganske så dårlig for å si det sånn, så da orket jeg ikke å blogge. Jeg har og vært sein med å lade batteriet til kameraet, så det har blitt lite bilder de siste dagene. Etter jul kommer jeg sterkere tilbake, for da er alt rydde styret ferdig og vi kan slappe litt mer av helt til neste år.

  Er de ikke fine? Kjøpt på Novasolo.no.

   

  Spisestue

  I går brukte jeg 8 timer på å male spisestuen vår, og resultatet ble i grunn ganske bra. Idag kom speilet jeg bestillte fra Flust.no, og det har fått en fin plass i spisestuen min. Jeg har bestillt nye spisestue stoler og venter på dem. Jeg skal bytte ut bordet og sjenken også, men jeg kan ikke ta alt på en måned (det passer ikke helt til økonomien, hehe). Etter jul skal jeg ta resten av stuen også, men jeg er redd jeg ikke blir ferdig før Jul viss jeg begynner nå, så da kan jeg like gjerne vente. Men det ble et helt nytt rom der jeg fikk malt, alt ble så mye finere og lysere. Til og med Kim likte det, og han har liksom malt hele tv-rommet sitt svart.  Det ser ikke så veldig fint ut siden møblene våre ser ikke ut på noen som helst måte, hehe. Men se for dere dette med hvite nye møbler.  Her er det nye speilet mitt, og jeg betalte bare 600 kr for det. Jeg syns det var nydelig, og det har litt sånn vintage look over seg.  Disse møblene skal jeg ha i rommet, jeg må bare ta litt om gangen. Jeg skal ha to sånne my first year rammer, med family rammen i midten. Jeg tenkte jeg skulle ha det over den hvite fine sjenken fra Living. Det var ikke noe bedre bilde av stolene, men dere seg hvordan de ser ut. De koster bare 499 kr pr. stol, og det syns jeg er billig til å være stoler. Jeg har valgt den minste lysekronen fra Lisbeth Dahl, og den skal byttes ut med den "nydelige" lampen vi har nå fra 70-tallet.

  Hva syns dere?

  Ny sofakrok

  I går fikk vi kjøpt oss ny sofa og nytt bord på vei hjem fra byn. Sofaen hadde jeg allerede bestillt, så den skulle vi bare hente. Men det borde vi hadde var alt for stort, og hadde ikke fått plass med den nye sofaen. Jeg har ønsket meg ny så lenge nå, så jeg er glad vi kjøpte oss ny nå når den va på salg. Hadde egentlig tenkt å kjøpe for bursdagspengene mine, men jeg sparte 2000 kr, så jeg er fornøyd. Bord kjøpte vi på Ikea, og det var også på salg faktisk (litt flask, for det var nett dette bordet jeg hadde sett for meg).

  Sofa - Bohus // Bord - Ikea

  Hva syns dere?

  Les mer i arkivet »September 2015 »Juli 2015 »Juni 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits