• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Innkjøp til huset

  Da har jeg vært ute å handlet litt på nettet igjen, men denne gangen ble det brukt nyttig og på noe vi må ha til vi flytter hjem. Det ble både vaskemaskin og støvsuger, og det kan man da ikke være foruten. Jeg bestillte fra Whiteaway, fordi det som oftest er mye billigere enn å handle i butikk. Jeg handlet her sist jeg kjøpte både tørketrommel og støvsuger også, så da vet jeg at de har rask levering, og alt har vært problem fritt.


  Jeg valgte en støvsuger fra Elektrolux (HER) og vaskemaskin fra AEG (HER). Vaksemaskin er noe jeg har tenkt frem og tilbake på lenge, men etter å ha lest gode omtaler om denne, så ble det denne. Den var og på tilbud den dagen jeg kjøpte, så da var det enda litt enklere.

   

  #mammablogg #innkjøp #hus #hvitevarer

   

  (adlinks)

   

  Litt vaskerom

  Hei hei!

  Jeg tok et par bilder av vaskerommet vårt her om dagen. Vi er ikke ferdige enda, men det nærmer seg, og i går fikk vi innredninga inn i hus hvertfall.
  Før jeg gikk ned for å ta litt bilder glemte jeg så klart å bytte objektiv, og det funket ganske dårlig med 50mm på et så lite rom. ØNSKER MEG VIDVINKEL!!
  Men i forhold til hvordan vaskerommet var sist gang jeg viste bilder, så er dette stor forandring.

  Senere i dag skal vi begynne å sette sammen innredningen, og jeg gleder meg som en liten baby. Nå er det jo fortsatt litt småting som mangler. Vasken til både vaskerom og kjøkken kommer nok senere i uken, og dørene inn til vaskerommet kommer ikke på plass nett enda. Men alt som er på plass hjelper.

  I går kom det lastebil med både kjøkken og vaskerom, og det var ikke mindre enn seks paller + mange andre ting utenom. Lastebilen klarte til og med å sette seg fast på bakken, så vi måtte få traktor til å dra den opp.. stakkars mann som skulle videre å levere flere ting.

  I dag har noen av hvitevarene våre kommet, stekeovn, micro, induksjonstopp og oppvaskmaskin (jeg kan vise bilde av det vi har valgt senere).

  Det ble litt bloggpause på meg selv om det ikke var det jeg hadde planlagt. Jeg hadde planlagt å begynne på bedre tider, og liker etter jeg fikk sagt det spydde Minato over hele sengen. Stakkars liten.. Han spydde så ofte at han bare satt å brakk seg resten av natten. Hele søndagen gikk og med til dette, men utpå dagen sluttet han hvertfall å spy. Jeg håper vi andre slipper unna denne gangen, men jeg merker seg jeg er litt uggen. Jeg satser på det holder seg sånn, for denne uken er det for mye som skjer til at jeg har tid til å være syk.

  Nå skal jeg hvertfall sette i gang å vaske ut på vaskerommet, sånn at alt er klart for at Kim og mamma kan sette på plass modulene og skru sammen det som skal skrues.

  Hvordan ser vaskerommet deres ut?

   

  #vaskerom #ineriør #mammablogg

   

   

  Kommende vaskerom

  God kveld/natt!

  Nå er det sekunder før jeg hopper i sengen, men det er virkelig et tiltak å gidde å gå for å pusse tennene også. Jeg tenkte jeg nett kunne dele et par bilder av vårt kommende vaskerom (altså hvordan det ser ut nå). Selv sliter jeg litt med å se for meg hvordan det kan bli bra, men det skal visst nok det til slutt.. etter mye arbeid vel å merke.  Jeg har tegnet en tegning over hvordan vi skal ha det, bare sånn at jeg kunne gi til de som skal tegne det videre. Ikke le..  Jeg vet jeg har tegnet toalettet større enn disken, men dere skjønner sikkert greia likevel :)

   

  Nå er det på tide å finne sengen, for i morgen venter enda en dag med hus jobbing og lekser. Vi skal til og med flytte i morgen.. bare ut til mamma og de mens badet og vaskerommet blir laget her hjemme.

  #vaskerom #interiør #interiørblogg #oppussing #mammablogg

   

  Les mer i arkivet »Juni 2015 »Mai 2015 »April 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits