• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Flyttet bloggen

  God kveld!

  Nå har jeg flyttet bloggen min over til Nouw, så dere kan følge meg videre der.

  Ny link: http://nouw.com/iselinbst

  -

  "Kode for å importere bloggen min til Nouw: 1590507262"

  A day off

  Hei hei!

  I dag har jeg min første dag på lenge der jeg gjør ingenting. Jeg har hatt noen veldig travle dager i det siste, så i dag var det godt med en pause. Dagens største aktivitet har vel vært å vakse klær, og det å legge inn Perfect Home bestillinger (men det er jo bare gøy).

  På mandag hadde vi by tur, og var en tur på Ikea. Da ble det ny madrass på Madelen og ny skrivepult på meg. Vi får ikke satt den opp før til helgen pga. det er litt som skal gjøres der den skal stå, men jeg gleder meg sånn til å ha mitt eget sted å jobbe på.

  I går hadde jeg mitt andre PH party, og det var like gøy som forrige gang. Denne gangen gikk det helt flott med presentasjonen, og alt var på stell. Jeg hadde god tid til å sette opp varer og lage til. Jeg fikk booket nye party, og jeg føler ting går rette veien. Dette er virkelig noe jeg vil holde på med i lang tid fremover.
  Jeg har faktisk solgt for de 15.000 kr allerede, så nå har jeg til og med steget i gradene.  Resten av dagen skal jeg bare fortsette å slappe av, og kvelden skal vi bruke på å finne på noe med Madelen. Som oftest så legger ungene seg samtidig, og det blir så lite tid. I dag skal vi spille labyrint spill med Madelen, noe hun har gledet seg veldig til. Vi har prøvd en del ganger på å gjøre sånne ting, men det er ikke like lett med Minato som ikke helt liker å følge spillereglene.

  Andre som driver med Perfect Home, eller andre homeparty?

  #mammablogg #interiør #avslapping #perfecthome #party

   

  Første party

  Hei hei!

  Denne helgen har vært travel, og travlere blir det til uken som kommer. På fredag hadde jeg mitt første Perfect Home party, og det gikk kjempe fint. Selve presentasjon må jeg øve mer på, hehe. Heldigvis var det bare folk jeg kjente denne første gangen, og jeg blir nok flinkere etter hvert party jeg holder. Jeg ska faktisk ha nytt party allerede på Tirsdag, så dette går jo som bare det. Jeg gleder meg allerede.

  Resten av helgen har jeg brukt til å ha besøk av venner jeg ikke ser så ofte lenger, så det har vært kjempe koslig. Det er gøy å ta igjen det tapte. Det er merkelig hvor fort tiden flyr når man begynner å bli gammel. Jeg og hun ene som var på besøk fant ut at det var tre år siden hun sist var hos meg. 
  Huset står på hodet etter en travel helg, men det gjør ikke noe når man har det kjekt.


  I morgen er det bytur som står på planen, og da skal det kjøpes kontorpult til meg. Det skal bli godt å få et sted som jeg kan ha det fredlig når jeg skal jobbe, og et sted å ha alt rotet mitt. Madelen skal og få seg en overmadrass til sengen. Hun kommer alltid inn til oss fordi hun sover så dårlig. Det er rart at barnemadrasser alltid skal være så harde.

  Tirsdag har jeg full plan med legebesøk, venne besøk og party på kvelden. Så jeg håper det at onsdagen blir fri, for da tror jeg at jeg trenger en slappe av dag. Siden ikke helsen min er den beste så fungerer ikke jeg 100% på fullt, jeg trenger litt flere pauser inni mellom alt.  Ha en fin kveld videre :)

   

  #mammablogg #interiør #selfie #perfecthome #homeparty #workfromhome

  Jobbe med interiør

  Hei hei!

  Jeg ønsker å lage et lite innlegg til dere som liker interiør, og gjerne kunne jobbet med det om sjansen var der. Jeg har nemlig veldig lenge hatt lyst å jobbe med interiør, fordi det er noe jeg interesserer meg for. Jeg har tenkt på å starte nettbutikk med interiør, men dette har ikke latt seg gjøre enda. Det var da jeg bestemte meg for å prøve meg på Perfect Home.

  Jeg hadde hørt om Perfect Home før, og til og med handlet der en gang tidligere. Her vi bor er det få forhandlere, og det er det i grunn gjennom hele Norge. Det er derfor de enda er plass til mange flere forhandlere i Norge. Jeg er faktisk eneste forhandler i min kommune, og i flere av nabo kommunene er det ingen. Dette var vel i grunn hoved grunnen til at jeg startet, for da visste jeg at jeg hadde en sjangs. Når man er først ute, er det alltid det beste.

  Jeg takket ja til å være forhandler, og sendte inn en skjema. Etter en uke mottok jeg min startkolleksjon, som var varer for 5000 kr som jeg betalte 1000 kr for. Dette er noe jeg syns er veldig bra med Perfect Home, man kommer så godt i gang uten å bruke veldig masse penger i starten. I tillegg til at man får kjøpe demoprodukter til halv pris, så da kan man faktisk kjøpe hele katalogen til halv pris også.

  Jeg syns at alle som har en lidenskap for interiør bør prøve seg som forhandler, enten det er til en ekstra hobby inntekt eller som fulltidsjobb. Jeg gleder meg utrolig mye til å holde party fremover, og treffe mange nye folk og ha det gøy. Jobbe i mitt tempo og akkuratt som jeg vil.

  Viss du kunne tenke deg å høre mer om Perfect Home, så legg igjen e-posten din eller send meg en mail; iselinbst@hotmail.com

  Du kan så klart også følge min PH facebook side, som jeg legger ut tilbud, konkurranser og andre oppdateringer på ganske ofte.
  Klikk HER for å komme til siden (jeg har en konkurranse gående nå, der du kan vinne premie fra PH).
  #homeoffice #perfecthome #interiør #jobbhjemme #business #makeyourown

  Litt nytt i hus

  Hei hei!

  Da var helgen allerede ferdig, og jammen gikk den fort. Jeg som skulle vise dere hva jeg fikk i posten på fredag, men så ble da altså ikke. Jeg fikk to store pakker levert på døren på fredag, og inni var mange vakre interiør ting fra Perfect Home. Ikke alt er pakket ut på bildet, men dette skal jeg vise senere.  I går hadde Madelen besøk, og vi var opptatt med det og huset. På kvelden hadde jeg tenkt å jobbe litt, men så ble det til at vi nyttet på å såg en film siden det var helg. Det er greit med å jobbe hjemmefra, man kan ta det i eget tempo og når det passer seg best.
  I dag har vi hatt litt besøk, og det var koslig å møte venner jeg ikke har sett på en god stund igjen. Vi pratet og jeg måtte jo gi en omvisning i huset. Mye er jo forandret seg om ikke alt er ferdig enda.

  I morgen skal Madelen til øyelegen for å skjekke om hun har skjeive hornhinner, så da går dagen til det. Hun har slitt litt med at hun ser dobbelt og får vondt i hodet av å konsentrere seg om lesing, så da er det greit å få skjekket opp i det.

  Jeg ønsker dere alle en fin kveld videre, så stikker jeg å legger meg tror jeg. Greit med litt tidlig kveld for en gangs skyld.

  #mammablogg #perfecthome #hjemmekontor #jobb #pakkeiposten #interiør

  Les mer i arkivet »November 2015 »Oktober 2015 »September 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits