• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Perfect Home konkuranse

  Hei hei!

  Siden jeg er så fryktelig ubesluttsom, så har jeg nå bestemt meg for å starte som Perfect Home forhandler. Jeg elsker interiør, og de har jo så mye fint. Det blir mer Hobby, men jeg trenger likevel kunder og flotte folk som vil holde party for meg. Siden Perfect Home nå har gjort det enklere å sende rundt i hele landet, så tenkte jeg å dele en konkurranse jeg holder meg mine blogglesere også.

  Jeg trenger å komme litt i gang, og da tenkte jeg det var en god ide å holde en konkurranse for å komme litt frem i mengden. Da tenkte jeg at dette var noe for dere også, så da er det bare å gå inn HER.

  Reglene er enkle;
  - Lik min facebookside
  - Tagg tre venner under konkurranse bildet.

  Jeg kommer til å trekke en vinner når jeg når 200 likere på min side. Og så er det bare å følge med, for jeg kommer til å holde flere konkurranser etterhvert, og etter flere likere så kommer større premier.

  #perfecthome #homeparty #interiør #mammablogg

  Vinneren av konkurransen

  Nå har jeg trukket en vinner av konkurransen jeg har hatt her på bloggen. Litt gøy at dette skulle gjøres på selveste bursdagen til Madelen.

  Personen som har vunnet ønsket seg skilpadden til den skjønne gutten sin.

  Jeg har brukt random.org for å trekke ut vinneren her;  Vinneren er...

  Skjønneste Ewymarie :D


   
  Madelen ønsker deg gratulerer med premien :D

  Siste sjanse til å vinne

  Nå er det bare to dager igjen til jeg trekker en vinner i Cloud B konkurransen jeg har gående. Håper aller har meldt seg på, og viss du er en av dem som ikke er påmeldt enda... trykk HER!  20. November trekkes vinneren!

  KONKURRANSE - VINN CLOUD B

  Er det noen som har hørt om Foreldreklubben.no?

  Dette er en fordelsklubb for hele familien. Du får mange gode tilbud, rabatter og de har flere konkurranser med gode premier. De har blant annet gratis cruise på Barnas Båt, gratis par cruise, rabatt på førstehjelpskurs og søvnkonsultasjon, 10% på alt hos mimmis.no og mange rabatter på forskjellige varer. Du kan kjøpe alt fra leker, babyutstyr, kjøkkenting, verktøy osv i deres egen lille shop.

  Å være medlem i Foreldreklubben er helt gratis. Ta en titt, og bli medlem HER.
  I samarbeid med foreldreklubben skal jeg få ha en konkurranse for dere som leser bloggen min. Jeg skal nemlig få dele ut et valgfritt Cloud B produkt til en heldig vinner. Dette er produkter som skal hjelpe barna til en bedre søvn, med rolige lyder og lys.

  Cloud B: ?where good sleep begins?!
  Cloud B er verdens ledende produsent av produkter og tilbehør som hjelper foreldre og barn til bedre søvn ved hjelp av lyd og lys! Merket fokuserer på høy kvalitet, eksepsjonelle sikkerhetsstandarder og produkter som hjelper barn til å sove trygt og tungt gjennom alle stadier av utviklingen. Pediatrisk forskning har bekreftet at kjente, beroligende lyder roer sinnet og hjelper barn til å oppnå en mer fredelig, dypere søvn.  Over ser dere produktene dere kan velge mellom!

   

   Cloud B Classic skilpadde:

  Twilight Turtle er en prisvinnende nattlampe i plysj som forvandler ethvert rom til en stjerneklar nattehimmel! Lampen virer beroligende på barnet når det skal sove. Fra plastskallet projiserer Twilight Turtle en magisk konstellasjon av stjerner på tak og vegger i tre beroligende farger, som hjelper til å lette barns frykt for mørket. Les mer..

  Cloud b rosa twilight skilpadde:

  Twilight Ladybug er en prisvinnende nattlampe i plysj som forvandler ethvert rom til en stjerneklar nattehimmel! Fra plastskallet projiserer Twilight Ladybug en magisk konstellasjon av stjerner på tak og vegger i tre beroligende farger, som hjelper til å lette barns frykt for mørket. Dette interaktive og pedagogisk leketøyet omfatter åtte faktiske konstellasjoner (for eksempel Karlsvogna) innebygd i stjernemønster. Les mer..

  Cloud B ugle:

  Denne søte og kosete uglen har en innebygget sensor som aktiverer uglen til å gi fra seg beroligende lyder når barnet vokner.
  Uglen virker beroligende og betryggende på barnet, og bidrar til at det faller i søvn. Les mer..

  Cloud B cuddles Bear:

  Når barnet gir denne nydelige bamsen en klem lyser den med en hyggelig glød, i tillegg til å avspille den beroligende lyden av hjerteslag. Les mer..

  Cloud B sleep sheep:

  Prisvinnende bamse med en innebygget lydboks som spiller behagelige og beroligende "white noise" lyder: myke lyder fra naturen og ikke minst den betryggende hjertelyden fra mor! Les mer..

   

   

  For å være med i konkurransen må du:

  - Fortelle hvilken Cloud B dere vil vinne i kommentarfeltet.

  - Like facebook siden min HER eller like og dele dette innlegget.

   

  Vinneren blir trekt rundt 20. November.

  Lykke til :)

  Vinneren av konkurransen

  Jeg lovde jo at jeg skulle trekke vinneren i går kveld, men da var jeg rett og slett helt utslitt. Jeg orket ikke ta en liten print screen en gang, hehe, så da utsatte jeg det til nå.

  Men nå har jeg altså trekt en vinner i Barbie konkurransen, og det ble....

  ---> frufrantzen <---  Gratulerer så mye!

  Du kommer til å motta en epost, med mer informasjon!

   

  GIVEAWAY - TREKKER VINNER I MORGEN

  I morgen trekker jeg en vinner i Barbie konkurransen, så nå er siste sjanse til å delta. Husk at dere kan delta selv om dere ikke har en jente som liker Barbie. Det er jo en flott julegave også.

  --->Trykk HER for å komme til konkurransen <---  Har du deltatt?  I dag startet dagen allerede klokken 04.30, da Minato bestemte seg for å stå opp. Han er så tett i nesen, og hoster til han omtrent ikke får puste om nettene, så da får han ikke til å sove. Nå har vi hatt to utrolig dårlige og urolig netter, og det tar så klart på. Jeg måtte ta vognen inn i gangen når Minato skulle sove, fordi jeg måtte også hvile litt.

  Vi har hatt en veldig koslig dag resten da, så da glemmer man den dårlige starten. Vi gikk oss en tur med Susanne, så da fikk vi en etterlengtet luftetur. Ingen av barna var i helt topp humør, men Madelen kom seg masse med litt mat i magen da heldigvis.

  Etter gårturen så reiste vi ut til Mamma, og fikk oss en god lørdagsmiddag med løvstek og pommfri. Madelen sover der ute i natt, og Minato har nett komt seg i seng. Jeg krysser fingrene for en litt roligere natt, og kanskje han kan sove litt lengre også. Lov å håpe!

  Stikkord:

  Giveaway i samarbeid med Barbie

  Er det andre enn meg som har et forhold til barbie dukken?

  Jeg husker så utrolig godt da jeg var barn, og fikk min første barbie dukke. Det var en nydelig brude barbie med hvit flott kjole, jeg husker jeg likte så godt at hun hadde øreringer (noe jeg ønsket meg selv på den tiden). Jeg hadde ikke mange dukker selv da jeg var liten, men husker godt da jeg fikk meg et barbie hus. Jeg var så stolt over det, og jeg lekte med det omtrent hver eneste dag. Da jeg var hos min far var jeg litt ekstra bortskjemt, og fikk alltid mast meg til sånne barbie blad. Der hadde jeg såå masse på ønskelista mi, men aller høyest var en sklie til barbien. Jeg fikk aldri denne, så dette er nok noe som er stor sjanse for at havner under treet til Madelen i år.

  Min datter har også et utrolig godt forhold til barbie, og når hun leker med det kan hun sitte timesvis på rommet sitt og bare leke. Hun har rett og slett hoppet over dukkestadiet, og rett på Barbie. Jeg gledet meg enormt til jeg kunne kjøpe Barbie til jenten min da hun var baby, og den drømmen gikk virkelig i oppfyllelse.
  Visste dere at den aller første barbie dukken kom i Mars 1959, og kom både i blond og brunette versjon. Og at det er solgt over 100 millioner dukker verden over (90% av alle jenter i alderen 3-10 år eier en dukke i USA).

  Nylig ble det gjort en undersøkelse blandt mødre med døtre i alderen 3-8 år:

  * 70 prosent fremhever barbie som et kvalitetsleketøy og som fremmer fantasifylt lek

  * 58 prosent fremhever barbie som et leketøy som utvikler barnets kreativitet

  * 70 prosent fremhever barbie som et leketøy som er velegnet til å holde på barnas oppmerksomhet
  Nå er jeg så heldig at jeg skal få dele ut en Barbie dukke til en av dere!

  Viss du ønsker en Barbie dukke til barnet ditt eller som gave må du:

  - Like og og dele innlegget under

  - Kommentere dette innlegget med e-posten deres

  - For ekstra lodd kan dere dele dette innlegget på deres blogg, eller instragram.
  Ta screenshot av dette innlegget - tagg #minbarbieverden og @iselinbst - Skriv at du er med i konkurranse der du kan vinne Barbie dukke.

   

  // Jeg kommer til å trekke en vinner om ca. en uke //

  - Lykke til :D

   

  i


  Stikkord:

  Vinneren av Rileyroos

  Nå har jeg trukket en vinner av et par valgfrie fine Rileyroos babysko. Jeg brukte Random.org, så det skulle bli en rettferdig trekning. Vinneren må sende meg navn, adresse og epost, slik at >>Barnogbaby<< kan kontakte dere. Du kan sende det på informasjon til meg på iselinbst@hotmail.com.

  Nå tenker jeg dere er spente.. og vinneren er..

  *trommevirvel*  Gratulerer så mye >>Benedicte Cecilie<<

   

  Husk at dere kan ta turen inn på siden til >>Barnogbaby<<, de har mange fine produkter utenom Rileyroos også. Mine favoritter er Lille Lam klærene, Stonez og de nydelig smekkene med forksjellige motiver. Ta en titt og finn din favoritt.


   

  Siste sjanse til å vinne Rileyroos

  I morgen trekker jeg en vinner i Rileyroos konkurransen jeg har hatt gående her på bloggen, så om det er noen som ikke har meldt seg på så kan dere gjøre det frem til i morgen.

  Klikk >>HER<< for å komme til konkurransen.  Er du med?

  Vinn Rileyroos

  Jeg vil minne dere om konkurransen jeg har, der en av dere kan vinne et valgfritt par med Rileyroos babysko.

  For å komme til konkurransen klikk >>HER<<

     Er du med?

  Giveaway; Rileyroos

  I samarbeid med >Barnogbaby.no< har jeg fått lov å dele ut et valgfritt par Rileyroos til en av leserene mine. Disse skoene er fra barn fra 0-2 år, og ser utrolig fine ut. Jeg tenkte selv jeg skulle kjøpe et par av de brune bootsene til Minato, og kanskje et til også (de var jo så fine). Om dere vil vinne et valgfritt par med Rileyroos, så gjør som teksten sier under bildet.  De har mange flere å velge mellom >her<.

  Slik deltar du:

  * Følg Barn og Baby på >Facebook<

  * Følg med på >Facebook<

  * Lik dette innlegget

  For et ekstra lodd kan dere dele konkurransen på facebook eller bloggen deres.

  ** Husk å skrive i kommentarfeltet at dere har likt, eposten deres og link viss dere har delt konkurransen.

   

  Er du med?

  Vinneren av giveawayen

  Nå har jeg kåret vinneren på konkurransen jeg har hatt gående på bloggen. Etter at den har pågått i et par uker nå, så var det på tide med en vinner. Jeg brukte random.org for å velge ut en vinner, sånn at det skulle bli rettferdig. De aller fleste hadde to lodd i konkurransen, så det ble en del lodd. Vinneren av et gavekort hos Teddydelivery.no ble Cecilie Elise, og jeg sender deg en epost. Gratulerer så mye :D


  Snart kommer det en ny konkurranse, så det er bare å følge med.

  Giveaway - Teddydelivery.no

  Er det noen som sliter med å finne en gave til en venn, kjæresten, den nyfødde eller kanskje til bestemor? Da syns jeg dere skal skjekke ut Teddydelivery.no. De selger bamser i mange forskjellige størrelser og varianter, og med hver bamse følger det med en liten gave. Her er det bare å velge ut etter hvem som skal motta gaven, og man finner garantert en gave som passer. Bamsene er av super kvalitet, og er supermyke. Selv har jeg tenkt å kjøpe første bamse til babyen herfra, og farsdagsgave når den tid kommer.

  Nå har jeg vært så heldig at jeg skal få dele ut et gavekort på 150 kr til mine lesere, så nå håper jeg dere vil være med i konkurransen.

  Konkurranseregler:

  1. Lik Teddydelivery på Facebook her: https://www.facebook.com/Teddydelivery.no

  2. For et ekstra lodd, lik meg på Facebook her: iselinbst.blogg.no

  Husk å skrive epost adressen i selve kommentaren!!

   

  Vinneren av navnesmokk

  Da har jeg kåret vinneren av navnesmokken, og det var 98 lodd til sammen. Jeg vet jeg skulle gjøre dette i går, men tiden strakk rett og slett ikke til. Men nå er altså vinneren kåret med random.org, og den heldige vinneren er molsenfoto.blogg.no.

  Gratulerer så mye med en valgfri pakke med navnesmokker. Send meg en epost på iselin_stolheim@live.no, og send adresse, hvilke smokker og hva det skal stå.

   

   

  Noen som er interessert i flere konkurranser etter hvert?

  Kameraet mitt er forresten borte vekke, så jeg får ikke blogget.

  Siste sjanse til å vinne navnesmokk

  I morgen trekker jeg en vinner av navnesmokk konkurransen, så nå er det siste sjansen til å være med. Meld deg på HER  Har du meldt deg på?

  Konkurranse - vinn Navnesmokk

  Nå er det en stund siden jeg har hatt noe konkurranse her på bloggen, så da har jeg i samarbeid med Navnesmokken.no, fått lov å dele ut en pakke med navnesmokker til en av dere.  For å delta:

  1 lodd - Gå innpå www.navnesmokken.no, og velg ut hvilken smokk pakke du ønsker.

  1 lodd - Lik facebook siden til Navnesmokken, her.

  1 lodd - Lik facebook siden til bloggen min, her.

  2 lodd - Link til konkurransen på bloggen din.

  Du kan totalt få 5 lodd i denne konkurransen. Husk å skrive ned hvor mange lodd du har, og e-posten din.

   

  Er du med?

  Vinnerene om av konkurransen

  Nå har jeg endelig trukket vinnerene av konkurransen jeg har holdt i samarbeid med Babyplagg.no. Jeg har gjort det ved hjelp av random.org, så det er helt tilfeldig. Jeg sender epost til de heldige vinnerene, og dere får velge to valgfrie bukser.

  Vinnerene er;
  - www.lillovejay.blogg.no
  - www.mammamalinhansen.blogg.no

  Det kommer snart en ny konkurranse på bloggen, så følg med.


  Ble det deg?

  Siste sjanse til å delta

  I kveld trekker jeg en vinner av konkurransen jeg har, så viss dere skal være med må dere gjøre det nå.

  Delta her

   

  Minner om konkurransen

  Tenkte jeg skulle minne alle på konkurrasen jeg har fra Babyplagg.no. Jeg kommer til å trekke en vinner i løpet av den neste uken tror jeg, så da håper jeg flest mulig vil melde seg på.

  Nå den siste uken kommer den til å bli litt enklere, så da er det bare til å bli med.

  Gå inn HER, og følg konkurranse reglene derfra.  Er du med?

  Konkurranse - Babyplagg.no

  Jeg tror ikke jeg har hatt noen konkurranse på denne bloggen enda, så da tenkte jeg at det var på tide. Og i samarbeid med Babyplagg.no, har jeg fått lov å dele ut fire av Madelen`s favoritt bukser/tights. To av mine heldige lesere, kan vinne to bukser hver.

  Konkurranseregler:

  1. Gå inn her, og velg ut to av dine favoritter. Skriv i kommentarfeltet hvilke du ønsker.
  2. Husk e-post adresse

  Håper dette høres greit ut :)  Her er to bilder av Madelen med to av sine favoritter i fjord vinter/vår. Tror de er noen av de mest brukte buksene hun har, for hun liker det komfortabelt.

  Jeg trekker en vinner om 2-3 uker, og sender mail til vinneren.

  Les mer i arkivet »September 2015 »Juli 2015 »Juni 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits