• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Inngangsparti nærmer seg

  Hei hei!

  I dag er ikke noe bra dag. Det begynte med at det blåste sånn at Madelen våknet i løpet av kvelden, og hun er livredd vind og uvær, så hun fikk legge seg på sofaen. Etter en stund kom jammen Minato gående også, og da hadde han og våknet av været. Han var lys våken, og sovnet ikke før langt på natt. Han snudde seg i alle vinkler og retninger, så vi fikk heller ikke sove. Når vi endelig sovnet kom Madelen og inn, og vi endte med å sove fire i en dobbelseng. Jeg må ha sovet skikkelig skeivt, for jeg har så vondt i nakken i dag. Jeg klarte nesten ikke ta på meg sokkene når jeg sto opp.

  Likevel har jeg klart å hjelpe Kim med å sette opp noen stendere i huset, sånn at vi kan fortsette på veggene. Alt tar så utrolig mye lengre tid enn vi hadde sett for oss, fordi alt er så skeivt. Det liksom 5 cm forskjell fra en vegg til en annen vegg, og alt må rettes opp i. Vi skal uansett blir ferdig en gang, men ting tar tid.

  Nå var jeg veldig klar for middag, men strømmen gikk. Det hagler og lyner som bare det ute, og bakken er helt hvit av hagl. Så kan kan jeg vel bare si at dette blir et forhåndsskrevet innlegg, for her er det ingen internett nå.

  Vi har fått opp litt av inngagspartiet vårt også, og jeg tror det kommer til å bli kjempe bra. Når trinnene er tettet til, og døren er byttet skal det blir så fint så. Litt utover våren skal vi få rekkverk på verandaen og trapp ned derfra og.  På oppsiden og nedsiden av huset har vi 16 sånne spotter, og på siden skal vi ha noen andre lamper.

  #oppussing #husbygging #interiørblogg #mammablogg

  Super god omelett

  Noen som har gode ideer med frokost og lunsj til meg?

  #frokost #lunsj #mattips #oppskrift

   

  Lille prinsesse

  Måtte bare vise frem den fine prinsessa mi på en søndagskveld. Jeg er så stolt over denne store og flinke jenta, og tenk at hun er bare vår. Fineste jenta i verden <3


  #stoltmamma #mammablogg

  Favoritt blogger

  I kveld tenkte jeg å dele noen av mine favoritt blogger med dere. Det er så mange jeg leser i blandt, men her er noen jeg må innpå hver dag. Nå leser jeg i grunn alt i fra mote, interiør, mammablogger, sminke osv.. Aller mest går det i mammablogger og interiør for tiden, så viss det er noe dere er opptatt av så bør dere ta en titt på disse.

   

  The Junior:

   

  Vivi&Oli:


  By Celina:

   

  Elinochalva:


  Emilysliv.se:

  Linn Berget:


  Mamma til Michelle:

  Sofie Eklund:

   

  Oslofru.com:

   

  Paul & Paula:

   

  Villa Paprika:

   

  Hva er dine favoritt blogger?

   

  #mammablogg #interiørblogg #blogg

  Litt vaskerom

  Hei hei!

  Jeg tok et par bilder av vaskerommet vårt her om dagen. Vi er ikke ferdige enda, men det nærmer seg, og i går fikk vi innredninga inn i hus hvertfall.
  Før jeg gikk ned for å ta litt bilder glemte jeg så klart å bytte objektiv, og det funket ganske dårlig med 50mm på et så lite rom. ØNSKER MEG VIDVINKEL!!
  Men i forhold til hvordan vaskerommet var sist gang jeg viste bilder, så er dette stor forandring.

  Senere i dag skal vi begynne å sette sammen innredningen, og jeg gleder meg som en liten baby. Nå er det jo fortsatt litt småting som mangler. Vasken til både vaskerom og kjøkken kommer nok senere i uken, og dørene inn til vaskerommet kommer ikke på plass nett enda. Men alt som er på plass hjelper.

  I går kom det lastebil med både kjøkken og vaskerom, og det var ikke mindre enn seks paller + mange andre ting utenom. Lastebilen klarte til og med å sette seg fast på bakken, så vi måtte få traktor til å dra den opp.. stakkars mann som skulle videre å levere flere ting.

  I dag har noen av hvitevarene våre kommet, stekeovn, micro, induksjonstopp og oppvaskmaskin (jeg kan vise bilde av det vi har valgt senere).

  Det ble litt bloggpause på meg selv om det ikke var det jeg hadde planlagt. Jeg hadde planlagt å begynne på bedre tider, og liker etter jeg fikk sagt det spydde Minato over hele sengen. Stakkars liten.. Han spydde så ofte at han bare satt å brakk seg resten av natten. Hele søndagen gikk og med til dette, men utpå dagen sluttet han hvertfall å spy. Jeg håper vi andre slipper unna denne gangen, men jeg merker seg jeg er litt uggen. Jeg satser på det holder seg sånn, for denne uken er det for mye som skjer til at jeg har tid til å være syk.

  Nå skal jeg hvertfall sette i gang å vaske ut på vaskerommet, sånn at alt er klart for at Kim og mamma kan sette på plass modulene og skru sammen det som skal skrues.

  Hvordan ser vaskerommet deres ut?

   

  #vaskerom #ineriør #mammablogg

   

   

  Klart for blanke ark

  Hei hei!

  I dag har vi vært ute hos pappa på middagsbesøk. Vi fikk servert Pinnekjøtt (pitabrød med gryterett til de som ikke spiser pinnekjøtt) til middag, og rett etter vi hadde spist kom en veninne av stemoren min med kjempe gode våruller. Jeg elsker thai våruller, så da klarte jeg å presse nedpå med et par av det også. Plutselig var klokken blitt en del, og vi måtte reise opp til min farmor og farfar for å spise kaffemat. Vi var nok ganske så mette hele gjengen etter middagene, men av en eller annen grunn klarte jeg å få i meg både vannbakkels og julekaker der også.

  Nå merker jeg hvertfall at jeg er veldig ferdig med julemat og usunne tider. Det er nytt år og nye muligheter som de sier. Jeg har aldri vært den som har klart å holde nyttårsforsetter, og finner heller motivasjon til ting utover våren. Jeg skal ikke begynne med noen treningsløfter, for det vet jeg at jeg aldri kommer til å holde midt i husbyggingen. Jeg har vært dårlig på å drikke Aloe Vera og den siste tiden, og merket det fort på kroppen da jeg sluttet.

  Så fra og med i morgen skal jeg drikke Aloe Vera 2-3 ganger om dagen for å få renset ut alt drit jeg har i kroppen. Jeg føler jeg har kviser og hudormer over alt, og huden er helt ødelagt. Jeg må og komme inn i riktig døgnrytme igjen, og få nok søvn. Nå disse dagene har jeg følt meg helt på bunn, så nå er det klart for å bygge opp energi lageret litt.

  Nå fremover blir det mye jobbing på meg, og jeg ber om at migrenen min skal bli mindre. Nettbutikken skal opp, og alt fra leverandører, design, lån osv. skal på plass. Jeg skal fortsette og å teste ut alle de gode produktene til Forever Living, og skaffe meg et bra team. Jeg gleder ser veldig frem til dette året, og jeg tror at jeg endelig skal få til noe.

  #mammablogg #interiørblogg #blankeark

  Nye bilder av barnerom  Her kommer litt nye bilder av rommet til Madelen. Enda en del detaljer som gjenstår, men det tar vi å fikser på når vi flytter inn igjen.

  Jeg begynner å bli ganske fornøyd med rommet hennes, og det ble ganske så likt som jeg hadde i hodet mitt. Jeg tenkte å sette på plass den nye Bambi lampen hennes i dag, så kanskje det blir enda flere bilder om ikke så alt for lenge.

  #barnerom #mammablogg #interiør

  Nyttårsaften

  Bedre sent enn aldri, eller hva?
  Det var vel dette innlegget jeg skulle laget til i går, men da fant jeg på andre ting.

  Nå er det et helt nytt år, og nye muligheter. Vi feiret kvelden ute hos min mor og familien min der. Vi fikk kalkun med godt tilbehør til middag, og is til dessert. Tiden i mellom mat og raketter brukte vi til å spille litt Geni, og snappe (så sosialt).. Ungene lekte som vanlig, og jeg tror vente tiden gikk fort for deres del.Når klokken var 12 var det tid for litt raketter. Jeg var ikke super inponert av showet i år, men jeg liker bedre mye farger enn store smell.  Julebukkene klare for å synge julesanger, og få godterier. De gikk en liten runde før mat.


  Det neste året har jeg mange planer for. Jeg håper virkelig å oppnå de aller fleste planene mine, men da må jeg virkelig jobbe hardt. Det aller største blir å få startet nettbutikk, og dette krever mye. Jeg har og planer om å fortsette med Forever Living, og oppnå nye høyder der. I løpet av ikke alt for lang tid vil jeg gjerne flytte hjem i huset våres igjen. Når stuen og kjøkkenet er på plass er vi klare for innflytting. Det er jo fortsatt veldig mye å gjøre, men så lenge vi har de viktigste rommene klare, så kan vi hvertfall bo der.
  Jeg hadde som mål i fjord å få lappen, og det har jeg ikke klart enda. Jeg tror jeg tok på meg litt for mye i det forrige året, og det ser ut til at det må vente enda litt mer. Mot sommeren håper jeg på å få fortsette på den, men nå må jeg prioritere andre ting.

  #nyttårnyemuligheter #mammablogg

  I foreldre og barn bladet

  For et par dager siden kom det nyeste Foreldre og Barn bladet i posten, og der var det jammen bilde av rommet til Madelen blandt instragram bildene. Tidligere i høst var det bilde av Madelen og pusen, og nå rommet hennes. Hun blir jo kjempe stolt da, og hun syns det er kjempe stas at hun kan gå i butikken å finne bilde av seg selv og sine ting.  Dagen i dag må har vært en av de seigeste dagene noen gang. Vi la oss alt for sent hele gjengen i går, og døgnet ble snudd på oss alle. Minato sov lenge på dagen i går, og var ikke trøtt når vi kom hjem en gang (og det var langt på natt). Madelen sovnet i bilen hjem, og jeg måtte legge meg med det samme. Kim var oppe med Minato til han var trøtt nok til å legge seg, så jeg vet ikke hvor sent det ble for dem.

  I dag sov vi lenge, og vi har gått rundt i halvsvime alle sammen. Jeg føler meg helt rar, trett og sliten. Både Madelen og Minato har vært sutrete i hele dag, og jeg har gått i noen timer å telt ned til legge tid. Nå etterpå skal jeg og Kim ned å jobbe litt, men jeg tror det blir tidlig kveld på oss i dag uansett.

  #barnerom #interiør #mammablogg #foreldreogbarn

  Nyttårs outfit  Madelen: Skjørt - Dolly by Le Petit Tom // Genser - Gaudi // Strømpebukse og hårbøyle - Hm

  Minato - Fullt antrekk fra Hm


  #nyttår #mammablogg #outfit

  Les mer i arkivet »Februar 2015 »Januar 2015 »Desember 2014
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits