• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Skrifter bloggplatform

  Hei hei!

  Nå har jeg bestemt meg for å gjøre noe jeg har tenkt på lenge, menlig å bytte fra blogg.no til blogspot.com. Jeg har prøvd dette før også, men forsto meg aldri helt på det. Denne gangen har jeg prøvd å sette meg litt bedre inn i det, og har prøvd ut en del funksjoner. Jeg har nok enda masse å lære, men det tar jeg litt etter hvert.

  Det er mange grunner til at jeg vil skifte over, og en av de viktigste er at jeg syns det er mye lettere å fikse med design. Jeg syns det er mange flere valg på det meste, og man trenger ikke være proff for å få et okei design og utseende på bloggen. Jeg har prøvd meg litt frem, men er ikke ferdig med designet enda. Jeg skal ha ny header, for den ble litt for sukkersøt etter min smak.
  Jeg vil også etterhvert få mitt eget domene, og da er det lettere via blogspot.

  Dere kan fra nå av følge meg her; www.iselinbst.blogspot.com  Noen som vil følge meg på ny blogg?

  For en dag..

  Hei hei!

  Jeg må bare begynne med å si at dette har vireklig ikke vært noe bra dag altså. Det startet allerede i natt, når Minato plutselig fant ut at han ikke ville sove før klokken 5-6 i dag tidlig. Han var så overtrøtt at han bare gråt, og han klarte på ingen måte finne roen. Når han først sovnet i et par timer, så måtte han så klart våkne annenhver time frem til klokken var 11, og vi sto opp. Jeg hadde skikkelig migrene på grunn av alt for lite søvn, noe jeg alltid før med for lite søvn. Vi målte om han hadde feber igjen, og det hadde han, denne gang 38,5.

  Litt utpå dagen sa Madelen at hun også følte seg dårlig igjen, så jeg målte hennes temperatur og hun hadde 38,7, så hun var syk hun og stakkars. Hele dagen har jeg gått i halvsvime, og føler meg ikke frisk. Jeg har ikke feber, men føler meg helt rar og orker ingenting. Minato har vært sutrete i absolutt hele dag, utenom de få gangene han har sovet litt. Han har fått paracet, og jeg håper på at det blir en bedre natt for alle. Nå får han litt melk, og holder på å sovne på fanget til Kim. Madelen er i seng, men jeg tror det blir fri fra barnehagen i morgen uansett. Man skal jo alltid vente 24 timer etter at en har hatt feber.

  Nå er jeg virkelig lei av denne sykdommen, den vil jo aldri forsvinne. Med det samme vi tror det er over, så begynner det for fullt igjen. Det værste er når Minato er syk, for han klarer ikke forstå hvorfor han har vondt så han bare gråter. Jeg syns så synd i mine søte små når de ikke har det bra, det er ikke noe gøy altså. Nå krysser vi fingrene for at vi hvertfall blir helt friske i løpet av de neste dagene.  Jeg har tenkt å prøve meg på ny blogg platform, og tenkte å blogge på blogspot. Jeg har jo gjort dette lenge, og jeg har hatt blogg der lenge også, jeg har bare ikke brukt den. Jeg vet ikke helt når jeg kommer til å skifte over, men jeg gir dere beskjed så klart. Bloggen der er hvertfall www.iselinbst.blogspot.com.

   

  Basic stue møbler  Jeg har satt sammen en liten kollage av det jeg har tenkt å kjøpe til "min" nye stue. Alt kommer nok ikke på en gang, for alt er ikke like viktig. Det første jeg skal ha er hvertfall Vitrine skapet fra ikea, og to lye lysekroner (det må vi kjøpe inn før elektrikeren kommer, så slipper vi to regninger). Resten får vi ta litt etter hvert, men jeg tror dette kan bli bra til slutt. Jeg skal også kjøpe nytt spisebord, men dette avventer jeg litt siden det funker med duk over.

  Noe dere likte?

  Antrekk - 030213  Sko - Bik Bok // Shorts - Zara // Jakke - Issue 1.3 // Genser - S`nob de noblesse // Briller - Cobrasnake

   

  Jeg er ikke frisk enda, så jeg hev på meg et par solbriller for å skjule øynene mine som ser skikkelig neddopet ut. Følte meg veldig lite fresh, så bildene sier vel det samme, hehe. Som dere ser måtte jeg strekke ut det ene bildet, og trykke inn det andre. Jeg vet det ser rart ut, men det får funke for denne gang, hehe.

  Hva syns dere? Andre som er syke?

  Turen til Lisboa

  Jeg lovde jo i grunn at jeg skulle skrive litt om turen vår med det samme vi kom hjem, men så ble vi jo så klart syke hele gjengen. Nå er det snart en uke siden vi kom hjem, og mye har skjedd på denne uken. På tirsdag snudde Minato seg fra rygg til mage for første gang (til begge sider). Han er også begynt å strekke armene til oss når han vil opp, og han sitter selv i kortere stunder. Tenk at en person kan lære så mye på en uke.

  Men ting har ikke bare vært bra, for på tirsdag ble vi også syke, og denne gangen var det alle sammen som fikk det. Feber, vondt i halsen, hodet, kvalme og hele pakken. Nå begynner vi å bli friske, og det er i grunn bare jeg igjen som ikke er frisk. Jeg har rett og slett ikke orket å blogge noe, så da ble det bare sånn. Nå når jeg begynner å komme meg, så er jeg snart tilbake for fullt her også. Jeg har heller ikke fått trent denne uken, så jeg føler meg ikke så veldig på topp nett nå, men satser på å starte med en rolig økt i morgen.

  Og så tenkte jeg å fortelle dere litt om turen vi hadde til Lisboa i forrige uke. Vi reiste fra Flesland til Amsterdam, og så videre til Lisboa utpå torsdagskvelden. Jeg elsker virkelig flyplassen i Amsterdam, det er jo nesten som et shoppingsenter, man får jo ikke tid til å gå innom alt på de par timene man har der. Jeg fikk kjøpt med et par ting til Madelen og Minato før vi reiste hvertfall. Vi kom ned til Lisboa i halv 12 tiden på kvelden, og hadde en guide som ikke kunne noe særlig engelsk på vei til hotellet. Da vi kom frem la vi oss omtrent med det samme, for det var tidlig opp neste morning. Hotellet vi sov på het Tivoli Hotel Jardin, som på en måte hørte til Tivoli Lisbon (som vi spiste lunsj på, hadde møter osv).

  Fredagen skulle startes tidlig, og Kim sto opp så tidlig som 7 fordi han skulle rekke å trene (jeg og i grunn, men jeg klarte ikke komme meg opp). Når han var ferdig med treningen, så spiste vi god hotell frokost (de hadde kjempe god eggerøre på hotellet). Hele gjengen fra BSA skulle ha møte i et par timer, så da ble jeg med noen andre på shopping i et par timer. Vi reiste til det største shoppingsenteret Colombo (med over 400 butikker), men det var alt for liten tid til at jeg klarte å finne noe særlig. Det ble litt ting til Madelen og Minato, men fant ikke noe til meg selv. Etter shopping var det tid for felles lunsj, og så videre på en fire timers sightsing. Da reiste vi opp til et slott, og fikk sett en del av byen. Det var kjempe koslige gater, og så mye fint å se på. Utrolig deilig å gjøre noe uten å tenke på om jeg får shoppet nok, hehe. På kvelden var det felles middag på en sjømat resturant, noe jeg ikke er fan av (så jeg spiste ikke noe annet enn litt brød den kvelden).

  Lørdagen hadde vi litt bedre tid, så da sov jeg litt ekstra lenge, og så gikk jeg å shoppet litt for meg selv nede i sentrum. Kim var på møte da også, så jeg fikk tid for meg selv. Jeg liker best å gå for meg selv når jeg skal shoppe, da stresser jeg mindre. Jeg fant litt til meg selv også, og så klart bodde vi midt i hovedgaten med alle designer butikkene, så det ble et par Miu Miu ballerinaer hjem (jeg ville jo ha så mye mer, men jeg måtte holde meg, hehe). Jeg fant meg også et par andre ting på Zara, Hm og Bershka, men det ble ikke noe veske på meg (fant ikke den jeg ville ha). Jeg har aldri blitt tilbudt så mye hasj og kokain på så få meter før da, hehe. Det var liksom først om jeg ville kjøpe solbriller (veldig ekte Ray Ban, Armani osv), og når jeg ikke ville det så var det; "Kjøp to par solbriller, og få med litt kokain på kjøpet". Svaret var så klart nei da, hehe.
  Litt utpå dagen ble Kim også med å gå rundt, da fant vi et par ting til han og slappet av resten.
  På kvelden igjen var det tid for ny middag med hele gjengen (vi var 50 stk), og denne gangen fikk vi verdens beste mat. Det var noe 5 retters greier, men indrefilet som hovedrett. Det er virkelig det beste jeg noen gang har smakt, og jeg likte alle rettene utrolig godt. Etter middagen ble det en tur ut på oss også (de andre gikk ut hver dag, men siden jeg blir så dårlig så ventet vi, hehe). Vi hadde en kjempe koslig kveld sammen med mange andre koslig folk (selv om Kim tar litt av når han drikker, hehe).

  Søndag var det reiste dag, og vi reiste fra hotellet klokken 12. Vi hadde en del tid på flyplassene så da ble det taxfree shopping i alle taxfreene på veien, og vi brukte sikkert alt for mye penger. Men nå bør vi hvertfall ha mer enn nok røyk på en stund, og en del sminke måtte jo jeg ha meg (kjøpte også endelig en ny flowebomb parfyme, har savnet den). Madelen fikk seg en del godterier og en jordbær Mathilde parfyme, som hun ble kjempe glad for.

  Når vi ankom flesland var det booket rom til oss på Scandic, siden vi ikke kom oss helt hjem på kvelden. Vi reiste rett hjem til våre søte små når vi sto opp, og det var jammen godt å se dem igjen. De hadde vært kjempe snille begge to, og det var godt å høre.  Søtingene våre vi møtte på vei hjem :)

  Dette ble et veldig langt innlegg, men var en del å ta igjen etter en friuke, hehe.

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits