• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Scandinavian Minimall

  Det er så utrolig mye fint innen barneklær denne våren, og jeg sliter veldig med å motstå alle de pene tingene. I dag tenkte jeg å anbefale en nettbutikk som selger utrolig mye fine klær. Mange av disse klærene får dere i Norge også, men jeg elsker denne butikken. Scandinavia har veldig mange fantastiske merker, og det er jo veldig greit siden vi bor her. Denne butikken er fra UK da, så dere må regne med toll og mva.

  Her er hvertfall noen godbiter jeg gjerne skulle hatt til mine:  Jeg har veldig dilla på Poladots og store morsomme mønsker og print på klærene om dagen. Elsker det mint grønne settet, men det er desverre utsolg. Dette er det jeg har sett meg ut til Madelen.  Til Minato har jeg også funnet mange fine ting jeg vil ha. Her ser dere og hvor glad jeg er i print på klærene.

   

  Noen av mine favoritt merker her er: Mar Mar Copenhagen, Bobo Choses, Mini Rodini, Beau Loves..

  Noen av dere som pleier å handle her?

  Noen som ønsker nettbutikk anbefaling innimellom?

   

  #mammablogg #barneklær #fashion #mamma #klær #ss14

  Søsken kjærlighet (bilder)

  Noe av det mest fantastiske jeg ser er når barna mine leker fint sammen. Det er så utrolig gøy nå når Minato begynner å bli stor, og de kan få glede av hverandre. Så klart det er like mye krangling mellom dem, som de er venner, men det er jo sånn søsken skal være det. Minato liker å plage storesøster med å dra henne i håret, eller dytte henne, og det er klart man blir lei av sånne små irriterende brødre. Men like etterpå hører jeg latter og smil, og det er helt hærlig. Jeg fikk tatt noen bilder av dem her om dagen, så de må jeg bare dele.  #mammablogg #barn #søsken #mamma #søskenkjærlighet

  Hustegninger - Første utkast

  God kveld!

  I helgen fikk vi første utkast av hustegningene våre. Vi vet ennå ikke helt hvordan vi skal ha det, og skal diskutere det litt når Kim kommer hjem igjen fra kurs. Vi må se det litt an på hvor mye det kommer til å koste, men jeg håper virkelig vi får råd til det påbygget vi ønsker. Da kommer vi i såfall til å få en diger stue, og stort flott kjøkken. Badet kunne fint vært litt større, men det skal likevel være stort nok til både dusj og badekar. Så nå gleder jeg meg veldig til å høre prisene på alt sammen, så vi kan begynne å planlegge enda mer.

  Litt vanskelig å se her, men dette er hvertfall lignende det vi har tenkt. Noen dører og vinduer skal endres på, og møblene skal vi ikke ha sånn som på tegningen da. Jeg gleder meg aller mest til nytt kjøkken, nytt bad og stor terasse.

  #interiør #husbygging #oppussing #tegning #mammablogg

  Mandagens trening

  Hei hei!

  Nå i skrivende øyeblikk føler jeg meg gankse opplagt. Jeg ble ferdig med dagens treningsøkt tidlig på dagen, så slipper jeg å tenke noe mer på det i dag. Minato ligger å sover enda, men jeg rekner med han snart våkner. Det er så mildt å fint ute i dag, så jeg tenkte at vi kan ta oss en tur ut etterpå. I går regnet det og blåste som bare det hele dagen, så det er godt med en midt dag uten regn. Vi er ikke så alt for flinke til å være ute, så disse dressene til barna rekker jo ikke å bli slitt ut en gang.


  (som dere ser har jeg en lang vei å gå frem til sommeren, men nå er jeg hvertfall i gang)


  Det er så mye fint treningstøy i butikkene for tiden. Jeg har virkelig lyst på alt, det er jo så fristende. Jeg elsker alt med pastellfarger og flotte mønster på, og fargerike treningsko er jo bare såå vakkert. Jeg har bestillt en del forskjellig fra to nettbutikker, men kan så klart ikke beholde alt. Må prøve tingene, og velge det jeg liker best. Sko må jeg hvertfall ha, for det er noe det er mangel på.

  Her er noen av tingene:  #mammablogg #trening #treningstøy #sommerkroppen #motivasjon

  Hunter Collection  Nå må dere ikke tro at jeg har tatt helt av, for jeg vet mange mener at det er nok med et støvle par til hver. Jeg har to par, og det er fordi jeg trengte et hjemme og et på jobb da jeg jobbet i barnehagen (og det blå fikk jeg till 400 kr på komplett). Madelen har 3 par, og her har jeg og hamstret på halv pris. De lilla og sølv passer nå, og de rosa tenker jeg passer til høsten/vinteren. Minato har bare et par enda, men han vokser så fort, at jeg tipper vi snart må kjøpe et til :) Jeg elsker Hunter støvler, virkelig de beste å gå med.

  Det ble ikke så mye spennende i dagens blogginnlegg, men jeg er trett. Kim er reist på kurs til Aberdeen idag, så jeg er hjemme med kidsa til torsdag. Nå er det leggetid på meg, jeg skal jo opp tidlig i morgen kjenner jeg Minato rett.

  Natta :)

  #Hunter #mammablogg #mote #fashion #color

  Ukens treningsplan

  Heisann :)

  Jeg har endelig fått motivasjon til å trene nå, og er super glad for det. Jeg er jo nybegynner på dette, men har funnet ut at det er styrke jeg liker best å trene. Noen av øktene tar jeg sammen med Kim, og det er veldig greit. Da kan han både presse meg og lære meg riktige teknikker. Jeg er ikke 100% på kosthold enda, så jeg spiser helt vanlige middager og unner meg noe godt i blandt. Det er ikke sånn at jeg skal ned 50 kg på en måned heller liksom.

  Her er ukesplanen min:

   

   

  Jeg har tenkt å kjøpe meg den treningsboken fra Getinspired også, så er det lettere å holde til oppdatert. Når jeg vet hvor mye vekter og sånn jeg hadde i starten, og ser fremgang, så blir jo alt mye mer motiverende. Jeg er ikke helt inni hvor mye jeg klarer å løfte på alle øvelsene heller enda, så første uken blir litt prøving og feiling.

  Jeg har tenkt å sette opp matplan og etter hvert, da er det mye lettere å spise bra.

   

  Hvordan trener dere?

   

  #trening #mammablogg #ukesplan #fitness

  Søndages antrekk

  Hei hei!

  Tenkte å vise dere gårsdagens antrekk på barna. Madelen sitt var selvvalgt, med favoritt buksen så klart. Minato fikk prøve den hjemmelagde genseren sin. Madelen fant frem solbriller, og begge var villige til å være med på en liten shoot. Madelen er så stor nå, at hun er med å velger ut bilder til bloggen selv. Det er veldig viktig for henne at hun ser tøff ut (det hun definerer med tøft da vel og merke).


  Genser - Hjemmelaget // Skjorte - Hm // Bukse - Hm // Solbriller - Cobrasnake shop  Genser - Hm // Favoritt buksen - Zara // Solbrriller - Corbrasnake shop .. Lappen i pannen har hun hatt siden fredag, og hun fant den i støvelen sin.

  Madelen gleder seg veldig til å begynne på ballett, så dette er ikke en uvanlig stillig å finne henne i. Det går i ballett dans hele dagen her.

   

  Ha en fin dag :)

  #mammablogg #outfit #barn #ootd #ballett #fashionkids #antrekk

   

  Rosa Converse

  Her om dagen fikk jeg nye Converse i posten, på halv pris til og med. Jeg har alltid villet ha rosa, så når de først var billige så slo jeg til.

  Andre som er veldig glad i Converse som hverdagssko?

  Dagens antrekk

  I går var jeg og Madelen i bursdag til en veninne av henne, så da måtte hun pynte seg litt. Hun har gledet seg veldig til å få bruke den blomstrete kjolen fra Paul Smith, så det fikk hun i går.
  Det var grått og trist i går, så det ble støvler og varm jakke til.

  Vakreste prinsessen min passet denne kjolen perfekt. Desverre har hun så lite strømpebukser i de rette fargene, at det var denne i ull som passet best. På tide å gjøre noen flere strømpe kjøp tror jeg.

  Lue - Name it // Jakke - Ver de Terre // Kjole - Paul Smith // Støvler - Hunter .... og tussi så klart :)

  Madelen har fått for seg at hun skal se sint ut på bilder, for da ser hun tøff ut. Det er ikke kult å smile på bildene, for alle de tøffe ser sint ut. Klarer heldigvis å snike meg til noen smile bilder innimellom også.

   

  Det var jo Valentinesday også i går, så jeg ble overrasket med tente lys og ost og kjeks. Siden han alltid glemmer sånne dager, og ikke er romantisk en plass, så ble jeg overrasket. Det varte ikke så lenge da. Jeg var kjempe trett etter gårsdagen når jeg bare klarte sove et par timer, og i tillegg hadde vi både unger og noen andre som kom innom, hehe. Er vel sånn det er i virkeligheten, selv om jeg skulle ønske det kunne være som på film.

  I dag har jeg og Kim vært forlovet i 7 år i dag faktisk, så det er vel på tide å gifte seg snart. Jeg føler ikke egentlig at det gjelder lenger, siden det har gått så lang tid og vi var så små når det skjedde (visste jo ingenting da). Det blir feiring med å være barnevakt for mine søsken, og rydding av huset i dag.  Såå, når er det på tide med rydding som dere ser.

  Hva skal dere i dag? Feiret dere noe i går?
  Inspirasjon - Jenterom  Nå for tiden går det forståelig nok veldig mye i interiør inspirasjon i hodet mitt, og noe må jeg jo bare få dele. Jeg ser på alt fra maling, fliser, vinduer, stikkkontaker, interiør, gardiner osv. Alt skal planlegges ned til minste detalj.

  I helgen blir tegningene tegnet, så da får vi se hvordan ting kommer til å bli. Jeg håper de får satt i gang med det samme søknadene er i orden. Det er så utrolig mye å tenke på, så jeg skriver side opp og side ned med lister.

  Når det kommer til Madelen sitt rom, så får hun seg helt nytt rom. Hun blir jo skole jente, så det må være litt mer voksent enn det er nå. Jeg tenker med en søt skrivepult, åpen garderobe, vakker seng og lekekrok. Kanskje et sminkebord etter hvert også. Det finnes så utrolig mange flotte tapeter, så jeg har veldig lyst at en vegg skal ha tapet.

   

  Hva syns dere? Vet dere om noen gode interiørblogger?

  New in; Vår garderoben

  Nå disse dagene har det kommet et par pakker i posten, og det er jo fantastisk. Det er kanskje litt tidlig, men jeg liker ikke å ta ting i siste liten, så vår garderoben må man begynne på. Minato vokser jo så fort, så han må så klart ha nytt til hver sesong. Madelen trenger ikke så mye, men så klart hun også må få noe.  Mini a ture jakke i den vakreste fargen til Madelen. Kjøpt fra Houseofkids.dk.  En nydelig blå til Minato fra samme sted.  Wheat genser til Minato (houseofkids.dk)  Diesel buksen, Conversene og strømpen er fra Houseofkids.dk (buksen og skoene på salg). DC skoene ble kjøpt på Junkyard.no, da vi hadde er gavekort derfra. De er litt store enda, str 23, men jeg tenker at de passer til sommeren (eller hvertfall en gang).  På Lillemartine.no hadde de salg på Hunter støvler, og da måtte jeg så klart slå til. Man går ikke glipp av verdens beste støvler på salg. Jeg kjøpte de rosa i en størrelse større, sånn at de passer til høsten, eller senere.

   

  Andre som har begynt på vårshoppingen?

  Madelens barnerom - bilder  Tenkte å dele noen bilder fra Madelen sitt rom også. Jeg er ikke fornøyd i det hele tatt med dette rommet, så derfor deler jeg ikke så mye herfra så ofte. Når vi pusser opp skal hun få helt nytt rom, og det blir nok litt mer stor jente rom. Jeg tenker skrivepult, garderobe og hele pakka *gleder meg*.

  Madelen er veldig fornøyd selv med rommet sitt da, for det er jo rosa. Hun leker mye her, og det er jo bra.

  Hva syns dere om rommet hennes?

  New in - Trunki

  God morgen :)

  I dag var det min tur til å stå opp med barna, så Kim fikk sove litt lenger. For en gangs skyld har vi alle fått nok søvn, og ingen sure miner. Minato pleier alltid komme inn til oss i løpet av natten, men i natt sov han i sin seng til klokken 8. Det er hærlig med god plass, uten å hele tiden få en fot i ansiktet.

  Nå sitter begge søtingene å tegner så fint, så da snek jeg meg en liten tur innpå dataen. Jeg må jo oppdatere meg, det er viktig, hehe. Om en halvtime blir det litt lunsj, og så er det sovetid for Minato. Vi skal nytte på å rydde huset i dag, for på mandag kommer de som skal bygge på og skifte alt på huset utvendig, for å se på ting. I morgen skal vi ut til min far, så da blir det liten tid til å gjøre noe her hjemme.

  Jeg tenkte å vise dere de smarte teppene fra Trunki jeg kjøpte inn til Madelen og Minato. Jeg tenkte de skal ha de med på flyet til Tokyo, for det blir en lang tur. Dette er teppe og pute i en liten praktisk eske. Man tar teppet ut av putetrekket, og blåser opp putetrekket.

  Da de kom i posten så tenkte jeg rosa til Madelen, og blå til Minato. Madelen sa med det samme at hun ville ha blå denne gangen, og jeg spurte Minato om han ville ha rosa. Det var ikke et lite ja som kom, det var "JAAAA". Han elsker alt som er rosa, og vil helst bare ha Madelen sine ting.  Som dere ser har Madelen puten hengene på ryggen. Det er sånne smarte fester på dette, sånn at ikke teppet skal skli ned om de sover for eksempel i bilen eller noe.

  Madelen har Trunki koffert fra før, og vi er kjempe fornøyd med den. Minato må og få seg en, men det får vi ta en gang vi skal på ferie.

   

  Har dere noe fra Trunki?

  Nye bilder av barnerom  I dag har jeg tatt noen nye bilder av rommet til Minato. Jeg har jo ikke tatt bilder etter jul, og da kom det jo en del nye ting på plass. I går satt vi og opp det nye klesstativet fra Kidsconcept, så nå har han en plass til skjorter og sånt. Rommet tar mer og mer form, og det ser ikke tomt ut lenger. Jeg er i grunn ganske fornøyd med dette rommet, så her blir det ikke store forandringen når vi pusser opp. Ny dør og vinduer må vi jo ha, og så blir det ny seng på Minato etterhvert. Jeg tenker at den babyblå fargen kan vi heller endre på når han blir skolegutt, og trenger et litt mer voksent rom.

  Hva syns dere?

  Riviera Maison  Vakker inspirasjon...

  Nothing to say

  Hei hei!

  Nå var vi allerede kommet til Onsdag, og jeg føler at jeg ikke har fått gjort noe denne uken. Jeg har ikke vært helt på topp, og da blir man trett og sløv. Jeg har fått tatt bilder av alle brukbare babyklærene og lagt dem ut på finn da, og det tok faktisk halve dagen i går. Tenker å få unna det meste før vi fikser huset, så vi kan starte med blanke ark. Det frister lite å flytte inn i nytt hus, og ta med oss alt rotet vårt.

  Jeg føler det skjer veldig lite i hverdagen nett nå, så jeg kommer ikke på så mye å skrive om. Det er jo veldig lite spennende å høre om at vi spiser, går på do, ser på tv osv. Madelen og Minato er i barnehagen nå, så de skal snart hentes. Jeg har og fått pakke i posten i dag, så da venter en liten nyhet til barnerommet til Minato. Jeg skal ta nye bilder av rommet hans når den er kommet på plass.  Madelens antrekk; Bukse - Levis // Genser - Juicy Couture // Skjorte - Hm // Skjerf - vunnet i konkurranse  Og så slenger jeg med et lite bilde av Minato i forgårs. Han elsker å være på lekeplassen deres, og nå sklir han sklien alene (vi tar i mot da).

   

  Dere som leser bloggen min fast, hvorfor leser dere den?
  Noe spesielt dere liker å lese om?

  Dere andre, hva ville dere lest om her inne?

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits