• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • This weeks wishes

  Jeg tenkte å begynne med ukas ønskeliste her på bloggen. Selv om jeg ikke kan kjøpe alt jeg vil, så er det lov å ønske seg. Det er en grei måte å holde seg oppdatert på.
  Det kommer nok til å variere litt mellom ting til barna, meg selv og huset.

   

   
  #ønskeliste #barneklær #mammablogg

  The awful depression

  Ja, det måtte jo bare komme enda et personlig innlegg her inne. Dere som ikke har interesse av dette, kan bare se bort et øyeblikk. Jeg føler bloggen er en del av meg, og da blir det logisk for meg å dele litt av mine tanker her inne. Til og med de som ikke er så bra. De som jeg prøver å skjule for alle rundt meg. De som jeg går rundt med selv, og som tar overtaket over meg bare jeg ser bilder eller hører spesielle sanger. Det er faktisk helt utrolig, jeg kan høre på en sang og vite om jeg var lykkelig eller ikke når jeg pleide å høre på den sangen.

  Jeg er nemlig ganske langt nede om dagene, noe som er og stor grunn til at dere ikke hører så mye fra meg her på bloggen. Jeg er sliten hele tiden, og orker omtrent ingenting. Jeg føler alt går mot meg, og alt blir for masse nett nå. Jeg har begynt å se serier på tv, og det er virkelig et tegn på at jeg ikke er nett som jeg burde være. Jeg har aldri tatt meg tid til ting som det, men nå så føler jeg at jeg skyver alt annet bort, og bare stenger ute alle tankene i hodet mitt.

  Jeg pleier alltid å si at jeg har kontroll over depresjonen min nå, for jeg vet jo hva som feiler meg. Men noen ganger lurer jeg virkelig på om jeg har kontroll på noe som helst. Går det egentlig an å ha kontroll over en sykdom som han selv har? For det er jo faktisk en psykisk sykdom, og har man egenlig kontroll over sin egen psyke når man er psykisk syk?.. Jeg syns hvertfall at det letteste er å si at alt er okei, og at jeg klarer meg fint. Jeg unngår de fleste samtaler som handler om meg, for det er lettere sånn.

  De vonde tankene kan jeg ha for meg selv etter at barna er i seng. Jeg er en person som ikke klarer å få frem et ord når jeg liksom skal snakke om ting. Jeg er vant til å si "alt er helt fint, "jeg er ikke sint" eller "jeg er ikke lei meg for noe". Det føles lettere å gjøre det på den måten.

  Jeg tror det aller verste med å være deprimert er at jeg ikke vet hvorfor jeg er det. Så klart det er mye som kan være med på at det går opp og ned, men hvorfor jeg fikk det i første omgang vet jeg rett og slett ikke. Jeg merker jo det er mange ting jeg savner, og det er mye jeg har mistet litt etter litt på grunn av denne dumme sykdommen. Jeg føler jeg har mistet meg selv i det store hele, for jeg er ikke den samme personen jeg en gang var. Jeg er ikke den glade jenta som elsket alt med livet og ikke var redd for ting lenger. Det er ganske trist at min egen personlighet er borte.. Men jeg får bare lete, så kanskje jeg en dag finner den igjen.  #depressed #mammablogg

  Fukt og mugg i kjelleren

  I dag tenkte jeg å skrive litt om et problem som mange huseiere sliter med, nemlig fuktskader og muggsopp i kjeller. Dette er et problem som man ofte ser i gamle hus som ikke har noe dreneringssystem eller plast rundt muren.Det er og noe som kan oppstå i nyere hus eller bygg. et par av grunnene er dårlig ventilasjonssystem eller ikke avfukting før nye bygg tas i bruk.

  Vi hadde dette problemet i vår kjeller. Når vi begynte med oppussingen av huset vårt så hadde vi egentlig ikke planer om å ta kjelleren enda, men etter hvert som vi tok ned vegger, des mer skade fant vi. Det var fuktskader bak alle yttervegger, og mugg langt oppover veggene. Det endte med at vi måtte rive ned alle veggene i kjelleren med det samme. Jeg tåler ikke muggsopp, så for min del så var dette noe som måtte gjøres med det samme.

  Polygongroup.com/no/ er et firma som kan hjelpe med problemer med alt fra vannskade og mugg problemer. De hjelper til med å stoppe problemet, og for å stoppe fremtidige skader. De behandler også gjenstander som har fått fukt/mugg skader.

  Om dere har eller mistenker sopp, mugg eller fukt i deres hus, så ta tak i det med det samme. Dette kan være helsefarlig for hele familien, og kan føre til hodepine, tretthet, tørre øyne og sår hals. De som har astma i familien, kan lettere utvikle dette ved disse problemene liggende i huset.

  Vi merket at med samme vi flyttet inn i huset, så luktet det rart i kjelleren. Jeg kunne ikke være der nede uten å bli dårlig. Når vi hadde bodd i huset en stund så merket vi ikke noe til lukten lenger, så vi tenkte at det hadde forsvunnet ved at det var folk som bodde huset igjen. For det hjelper så klart på når vi fyrer i ovnen, lufter osv, men dette var ikke nok. Og jeg er veldig glad for at vi tok tak i problemet. Jeg har på følelsen at det har vært en del av grunnen til min hodepine og tretthet, og jeg håper at når vi flytter hjem igjen, så er jeg bedre når det kommer til helsen min.

  Vi har tatt tak i både utside og innside av huset, så nå håper jeg at vi slipper unna disse problemene mer.  Her er det kommende lekerommet i huset vårt. Her har vi fjernet alt av vegger.  Fra i sommer da vi holdt på med utsiden.

   

  //Reklame

  Les mer i arkivet »Mai 2015 »April 2015 »Mars 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits