• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Vinnerene om av konkurransen

  Nå har jeg endelig trukket vinnerene av konkurransen jeg har holdt i samarbeid med Babyplagg.no. Jeg har gjort det ved hjelp av random.org, så det er helt tilfeldig. Jeg sender epost til de heldige vinnerene, og dere får velge to valgfrie bukser.

  Vinnerene er;
  - www.lillovejay.blogg.no
  - www.mammamalinhansen.blogg.no

  Det kommer snart en ny konkurranse på bloggen, så følg med.


  Ble det deg?

  Nytt til storesøster og lillebror  Madelen trengte en ny bikini siden hun har vokst ut av alt av badetøy hun har. Og hun vil så gjerne bade i bassenget, så da måtte vi ha det allerede nå. Jeg falt for denne søte, enkle fra Burberry!

  Til lillebror kjøpte jeg en sparkebukse. Jeg må jo ta litt og litt av garderoben hans, så denne gangen ble det denne søte sparkebuksen fra Burberry.

  www.alexandalexa.com

  Siste sjanse til å delta

  I kveld trekker jeg en vinner av konkurransen jeg har, så viss dere skal være med må dere gjøre det nå.

  Delta her

   

  Gratis babypakker

  Jeg har jo lovet lenge å lage en liten oversikt over forskjellige babypakker og ting du kan få gratis når du er gravid/har en nyfødt. Jeg har bare helt glemt det, men nå har jeg fått somlet meg til med det. Det er sikkert noen jeg ikke har fått med her, og da setter jeg stor pris på at dere skriker ut, hehe.

  Hipp.no - Gratis barnemat prøver ved registrering på siden deres.

  Drynites.no - Gratis vareprøve på natteavvennings bleier.

  Weleda.se - Gratis hudpleieprodukter til din baby. Kan hentes på forskjellige helsekost butikker.

  Hudenmin.no - Få smøredagboken (som inneholder informasjon om eksem, utslett osv) og en søt vaskeklut.

  Codan Mammabarn forsikring - Dette er en gratis forsikring for mor og barn. Jeg har den selv, og anbefaler alle gravid og skaffe seg denne (om de ikke har en annen).

  BabyBox - Denne er fra Apotek 1, og kan hentes der fra 3 mnd før termin til 3 mnd etter.

  Libero - Her mottar du en flott pakke rundt termin. Du kan også få prøver når barnet blir litt eldre, og du kan tjene deg poeng til gratis gaver.

  Rimi - En flott gratispakke du kan hente i rimi butikker.

  BabyBaby - Gratis pakke fra Vitus Apotek, kan hentes i vitus apotek butikkene.

  BAM - Pakken herfra er det bare å bestille med det samme, for den kommer i posten kort tid etter. Her er du også automatisk med om å konkurrere om fine premier.

  Baby Glede - Denne er super, og du kan velge mellom to pakker. Men her blir du medlem, så om du ikke ønsker å kjøpe pakkene senere må du huske å avbestille (du må være medlem et år, men trenger ikke kjøpe noe).

  Barnashus - Gratis bleiebøtte, husk å ta med legitimasjon på hvor langt du er på vei.

  MAM - Lik på facebook, og registrer deg. Og du mottar en søt smokk fra MAM.

   

  Det var disse jeg hadde nå, men jeg legge til flere etter hvert viss jeg finner.

   

  Antrekk 290312 - Madelen

  Jakke - Benetton // Shorts - Zara // Sko - Brandos

   

  Blir ikke noe mer blogging på meg i dag! Dagen har bestått av Jobb - migrene - sove - migrene - sove - Gossip Girl - Betale regninger - og nå legging.

  Hva har dere gjort idag?

  Skinny jean mint  Vurderer å invistere i denne nydelige buksen i mint. Jeg har jo sakt så lenge nå at jeg vil ha en mint farget bukse, men at alle på Gina, Cubus osv. ikke passer til meg fremover. Men dette er jo gravid bukse, så det er jo perfekt.

  Hva syns dere? Verdt pengene?

  Syk og såpebobler

  Idag har jeg vært hjemme fra jobb, hadde utrolig vondt i hodet i hele natt. I det siste har hodet mitt blitt så gale at jeg begynner å spy til slutt, noe som er utrolig bale. Madelen reiste med tante Lene og oldemoren sin til Norheimsund, så fikk jeg hvilt meg litt (noe som hjalp en del, men er fortsatt ikke helt bra). Jeg begynner å bli så lei av å ha hodeverk nå, jeg vet ikke lenger hvor jeg skal gjøre av meg. Blir så utrolig frustrert over at jeg ikke kan gjøre noe med det, og det eneste jeg klarer å konsentrere meg om om dagene er den dagen jeg kan starte med medisiner igjen.

  Egentlig hadde jeg tenkt å nyte denne graviditeten, og hadde et håp om å være oppegående. Men så klart det ikke kunne skje! Det er jo helt supert at jeg ikke har vært så mye plaget med kvalme, og heller ikke noen komplikasjoner med svangerskapet. Men med et hode som bare ikke vil gjøre som jeg ønsker, og en depresjon som virkelig ikke blir bedre av migrenen, så klarer jeg ikke helt se lyst på dagene.

  Men jeg har lille Madelen, som alltid gjør dagene bedre. Idag koste vi oss alle tre på trappen med såpebobler, og det var så gøy. Madelen var så stolt over de store såpeboblene hun klarte å lage, og de hadde mange forksjellige former. Hun er rett og slett fantastisk <3  Hvordan har dagen deres vært?

  Statusrapport 19+0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 19 + 0

  HJERTERYTME: 145 sist gang.

  IGJEN TIL TERMIN:  21 uker

  KJØNN: En liten guttebaby <3

  NAVN: Vi er blitt enige nå.

  NESTE KONTROLL: 3. April, jordmor

  UTSTYR: Vogn, vognpose og bittelitt klær.

  MANGLER AV UTSTYR: Bilsete, stellepute, vippestol, babygym og andre småting.

  INNKJØP: Kjøpte litt klær denne uka, etter UL.

  VEKTØKNING: + 1 kg tilsammen

  AKTIVITET: Kjenner daglige spark nå. Ikke så sterke enda, men de blir sterkere og sterkere.

  SØVNMØNSTER: Han sover for det meste om nettene enda, heldigvis for meg.

  KYNNERE?: Litt om kvelden og morningen.

  MATKICK?: Iste.. på pose!

  PLAGER?: Bekkenløsning og ryggsmerter. Av og til en grusom halsbrann! Brekninger om morningen (begynt siste uka).

  HUMØR: Ganske sliten!

  UTÅLMODIG?: Ikke utolmodig, syns tida har gått fort. Men gleder meg til sommeren :)

  STEKKMERKER?: Har fått to stk på magen (over de bleke etter forrige gang).

  OPPEGÅENDE: Ikke så veldig. Utrolig trett!

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Nei.

  SYKEHUSBAGGEN: Nei.

  FØDSELEN: Gruer meg ikke! Men jeg SKAL ha epidural!

  HODET NED/FESTET: For tidlig det enda.

  TUNGT?: Det er tungt pga. bekkenløsning, ikke pga. mage og baby.

   

  Fra 19 uker og 0 dager til 19 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 250 g
  CRL: 15 cm
  Full lengde: 21,5 cm
  Det var lang vente tid på neste statusrapport denne gangen, pga. terminen ble utsatt 3 dager på UL.

  Hvor langt er du på vei?

  Spørsmålsrunde

  Tenkte jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde, siden jeg ikke har hatt det på bloggen enda. Da kan dere spørre om det dere ønsker, og jeg skal svare så godt jeg kan. Så nå håper jeg dere kommer med mange gode spørsmål, så jeg får litt jobb. Jeg kommer til å holde det åpent for spørsmål frem til jeg føler det er nok!  Mars 11.

   

  Kom med mange gode spørsmål :O)

  Barnerom inspirasjon

  Jeg trenger litt inspirasjon til barnerommet vi holder på å lage. Vi er kommet i gang med panel, så da er det maling, gulv og innreding igjen. Det er så mye fint man kan velge mellom, så det er ikke så lett. Men jeg satser på hvit og lyseblå tror jeg, siden jeg har hvit og lyserosa på prinsessa sitt rom.  Hva syns dere? Vet dere om noen sider som er bra for inspirasjon?

  Første innkjøp av babyklær

  Etter ultralyden så måtte vi så klart kjøpe et par plagg til den lille gutten vår. Vi har jo bare rosa ting, og jeg vil helt ikke ha noe rosa gutt, hehe. Så da ble det noen små innkjøp! Madelen ville også kjøpe noe til lillebroren sin, så da fikk hun velge noe ut.  Str 50, fra Lindex.  Str 56, fra Hm.  Str 56, fra Barnas Hus (reflex).  Str 62, fra Hm. Dette var det Madelen tok ut, må si at hun har ikke dårlig smak (selv om jeg ikke er så fan av jeans på babyer, av egen erfaring liksom).

   

  Hva syns dere? Andre som har begynt med litt innkjøp?

  De nye blinke skoene

  Idag kom endelig pakken fra Brandos, og den har jeg ventet på hele uka. Ganske grett at det har vært regn til nå i grunn, siden Madelen ikke har hatt noen joggesko før idag. Jeg hadde bestillt tre par til henne, så hun kunne velge selv. Kan ikke si at jeg likte noen av de fra Brandos spesielt godt, men hun trengte noen med en gang. Hun gikk så klart for blinkeskoene med mummi på (selv om jeg ikke er spesielt fan av blinkesko, for de ser så vanlige ut. Men det er hva Madelen vil ha som teller). Så hun har gått rundt med de i hele kveld, og gleder seg kjempe mye til å vise til tanten sin.

  Jeg gleder meg til å bestille et par med Bikkembergs til henne fra Yoox, men det må nok vente til neste lønn. Kom utrolig alt for mange rekninger denne måneden. Hva er vitsen med forsikring og bilavgift på omtrent samme tid? går det ikke an å velge det på litt forskjellige tidspunkt? hehe... Men det er vel kanskje like greit, det passer jo i grunn aldri med store rekninger.

  Hva syns dere om skoene? Hvilke sko har ditt barn i år?

  Miinto.no har noe for alle

  De fleste tror kanskje at http://www.miinto.no bare har klær for voksne, men dette er feil. De har kjempe masse fint til barn og, i tillegg til at de har en del interiør artikler. Jeg har kikket litt på siden deres idag, og har funnet mange fine plagg til både Madelen og lillebror. Så jeg lagde meg et par kollager med ting jeg ønsker meg, så kanskje jeg kan inspirere noen andre av dere også.

  http://miinto.no

  Det er så mye fint, vil helst kjøpe alt på en gang.
  Hva syns dere?

  Det ble en...

  Er det noen som er spente nå? For det var nemlig vi. Alt sto bra til på ultralyden, og alt var på plass der det skulle. Madelen forstod lite av hva som var på skjermen, tror ikke det var nett sånn hun hadde sett det for seg. Jeg spurte om de kunne se kjønnet, og de kunne si med 99% sikkerhet at det var en GUTT :) Så nå har jeg en liten guttebebis i magen, som vil komme å bo med oss i August.

  Terminen ble skjøvet frem til 23. August, i stede for 20. August som det var først. Men jeg tipper jeg føder litt før tiden uansett, jeg bare har en følelse på det. Jeg skal tilbake på UL 27. April, siden jeg må ha ekstra oppfølging.


  Lillebror <3
  Storesøster <3

  Andre som vet hva de får?

  Nydelig dag

  Nå har vi nett kommet inn fra det fine været. Vi har vært ute i et par timer nå, og det er jo helt hærlig. Solen varmer så bra, og jeg og Madelen har stor kost oss. Hun har fått testet det nye skateboardet sitt (som hun kaller surfebrett, haha). Og hun har lekt i sandkassen og kjørt traktoren. Det er så hærlig at våren er her, og krokusene og påskeliljene er over alt. Det er et bra tegn på at sommeren snart er her, og det er tusen ting som skal skje.

  Nå har vi tenkt å spise litt lunsj, og slappe av litt. Tenkte jeg skulle prøve å få gjort litt i huset før Kim kommer hjem, han som ryddet såå bra igår og nå har vi rotet igjen.. hehe! Håper vi fåt satt sammen litt møbler senere idag, sånn at garderoben min blir så godt så ferdig.  Vi var jo på ultralyd på Tirsdag, og jeg har jo helt glemt å blogge om det. Men alt sto bra til, og nå vet vi hvilket kjønn det blir. Jeg skal avsløre det senere idag, og da skal dere få se bilder også :)

  Etter ultralyden skjekket vi inn på hotell, gikk på kino (pus med støvler), spise masse popcorn, handlet litt og gikk å spiste på China resturant. Madelen stor koste seg, kan virkelig ikke huske sist vi var noe sted og hun var så glad Tror hun var utrolig lettet over at vi for en gangs skyld hadde god tid, for vi pleier jo alltid ha kjempe dårlig tid.

   

  Hva skal dere idag?

  Minner om konkurransen

  Tenkte jeg skulle minne alle på konkurrasen jeg har fra Babyplagg.no. Jeg kommer til å trekke en vinner i løpet av den neste uken tror jeg, så da håper jeg flest mulig vil melde seg på.

  Nå den siste uken kommer den til å bli litt enklere, så da er det bare til å bli med.

  Gå inn HER, og følg konkurranse reglene derfra.  Er du med?

  Wallstickers inspirasjon  Jeg har tenkt å pynte begge barnerommene med litt wallstickers, så jeg trengte litt inspirasjon. Jeg vil gjerne ha litt ord og kanskje noe lite bilde greier. Likte veldig godt de uglene med døra, det var kjempe fint. Selv om jeg gjerne vil ha alt, så må jeg nok begrense meg litt. Viss ikke kan det fort bli for fullt!

  Har dere noen wallstickers? Hvor liker dere å handle fra?

  Frk. klatremus

  Hele helga har gått fort i grunn, og plutselig var det mandag. På fredag fikk vi flyttet senga vår inn på nye rommet vårt, så nå sover vi på nytt rom. Så da var alt klart for oppussing av barnerom på lørdagen, og det har vi kommet godt i gang med nå (med vi mener jeg svigerfar, det er han som kan dette). Vi skal legge panel på veggene, og male hvitt. Og så skal vi ha nytt gulv der. Og nå er vi halvferdig med panelen, og det er godt i gang for meg.

  På søndagen våknet vi til knall fin sol, og uten persienne ble det litt for lyst til at jeg fikk sove mer. Så etter å ha brukt ca. en time på å dra Kim utav sengen sto vi opp. Vi lagde oss toast og speilegg til frokost, og hadde en koslig frokost med den lille familien vår. Litt senere på dagen reiste vi inn i barnehagen/skoleplassen, så Madelen kunne teste sykkelen sin og leke litt i barnehagen uten at det er fullt over alt. Vi lagde oss pizzaboller til middag/kveldsmat, og hadde en veldig fin søndag.

  Idag har det vært jobb til klokken 12. Og så var det fysioterapeut time litt over 12, og det gikk fint. Jeg sliter sånn med bekkenløsning for tiden, så jeg føler jeg går som en breibeint elefant eller noe. Etter å ha vært en rask tur hjem, var det foreldresamtale i barnehagen. Jeg hentet Madelen i barnehagen, og så var det middagstid.

  I morgen er det klart for Ultralyd i Bergen, og vi reiser alle tre. Jeg vet de sier at man helst ikke skal ha med barn, men det er noe vi vil fordet om. Etter ultralyden skal vi se Pus med støvler på Kino, og det er ei lita jente som gleder seg noe voldsomt. Vi skal ha en skikkelig kosetur, med hotell, middag, handling, kino osv.

  Hvordan var helgen deres?

  Statusrapport 18+1

  Termin: 20.08.12

  På vei: 18+1

  Igjen: 155 dager

  Navn:  Vi har klart guttenavn, og jentenavn er vi fortsatt usikre på.

  Utstyr:  Vi har bare kjøpt vogn og pose. Vi mangler bilsete + base og en del andre småting. Mye har vi etter Madelen, og blir det jente har vi det aller meste.

  Hodet festet:  Nei

  Aktivitet innenfra: Jeg kan kjenne det selv på innsiden, og av og til kan jeg kjenne små spark på utsiden.

  Utolmodig:  Nei, jeg har god tid enda.
  Vektøkning:  - 1 kg tilsammen.
  Vann i kroppen:  Ne, ikke noe.
  Søvn: Jeg er dødstrett på kveldene, og om morningen klarer jeg aldri å sove lenge (maks 10).

  Plager:  Mye vondt i hode, pga. jeg ikke kan ta migrene medisinene mine. Og vondt i rygg og bekken. Begynt med litt småkvalme, og plutselige brekninger.

  Oppgående:  Njaa.. Er veldig oppegående så lenge jeg ikke har vondt i hodet eller bekkenet.
  Sulten: Jeg føler jeg blir sulten omtrent med en gang etter jeg har spist, men prøver å ikke spise hver gang jeg kjenner det. 

  Dilla på:  Is-te i pose (både lemon og peach).
  Tungt:  Nei

  Humør:  Hah, det snakker vi ikke om..
  Kynnere:  Litt om morningene og kveldene.
  Strekkmerker:  Jeg har fått to nye! Kriiise, hehe.

  Om fødselen:  Jeg er fornøyd så lenge jeg får epidural jeg. Har jo vært gjennom det før, så gruer meg ikke.

  Høygravid:  Nei, det er lenge til enda.

  Neste kontroll:  UL 20. Mars (neste jordmor time er 3. April)

     Beklager for sinnsykt dårlig bilde! Er ikke så veldig god på disse magebildene.

   

  Er dere gravide? Hvor langt på vei?

  Stem på Madelen

  Nå har jeg meldt Madelen på norges herligste smil for moro skyld, er jo litt gøy med sånne konkurranser. Og det hadde jo vært supert å vinne, hehe (er lov å drømme:P).

  Såå.. vil dere gjøre oss en super tjeneste og stemme på lille jenta mi? HER  Er hun ikke bare hærlig! :)

   

  Og dere kan forresten følge bloggen min på facebook HER. Jeg poster alle nye innelgg der, så da er det lettere å følge med.

  Nelly Wishes  // 1;  Won Hundred Knit - 1095 kr  // 2;  Stylein shorts - 749 kr // 3; Jean Blush Jumpsuit - 399 kr


  1; Nelly Shoes Jade - 449 kr 2; Nelly Shoes Nesha - 349 kr

   

  Liker?

   

  Utstyrsliste

  Ja, det er da enda lenge igjen til babyen kommer. Men jeg syns det er greit å planlegge hva vi trenger og kjøpe inn, og hva vi allerede har. Det er jo tusen ting man må huske på, og jeg husker virkelig ikke alt i hodet etter sist gang, hehe.
  Det med (x) har vi, det med (/) har vi litt av og det som ser sånn ut ( ) har vi ikke enda.

  Sove:

  (X) Grindseng (vi har stokke sengen etter Madelen)
  (X) Vugge (vi bruker den samme som Madelen brukte viss vi trenger den)
  (X) Madrasser
  (/)  Tisselaken (vi har et, men det trenger nok Madelen snart. Så vi kjøper nok et til)
  (X) Laken (vi har en del i forskjellige str.)
  (/) Sengesett (vi har noen, men de fleste er rosa på. Så vi får se på UL om vi trenger)
  (X) Dyne + pute
  (X) Sengekant + sengehimmel (rosa sengehimmel, så den må kanskje byttes)
  (X) Uro
  ( ) Sovepose
  (/) Tepper i ull og bomull

  Stelle:

  (X) Stellebord/kommode
  ( ) Stellepute
  ( ) Bleier
  ( ) Bossbøtte (liker ikke bleiebøtte)
  ( ) Våtservietter
  ( ) Vaskekluter
  (X) Badekarsete
  (/) Badehåndkler
  (/) Frottehåndklær
  (/) Gulpekluter
  ( ) Badetermometer
  (X) Manikyrsett
  (/) Febertermometer (har et sånt vanlig, men skal kjøpe et sånt til pannen)
  ( ) Såper
  ( ) Badeolje
  ( ) Baby olje
  ( ) Sleve smekker
  (/) Helsetepper

  Spise:

  ( ) Stokke tripp trapp
  ( ) Flasker
  (X) Sterilisator
  ( ) Flaskebørste
  (/) Smekker
  ( ) Baby safe feeder

  Ut på tur:

  (X) Bagvogn
  ( ) Insektsnett
  (X) Regntrekk
  (X) Dunpose (Odenwalder)
  (X) Lammeskinnspose
  ( ) Lammeskinn
  ( ) Stelleveske
  ( ) Bilstol + base
  (X) Bilspeil
  ( ) Bilstol pose
  ( ) Bilstol adapter til vogn

  Litt av hvert:

  ( ) Smokker
  (X) Baby Call
  ( ) Vippestol
  ( ) Babygym
  ( ) Biteleker

  Til mor:

  (/) Amme Bh
  ( ) Amme innlegg (ull og bomull)
  ( ) Støttebelte/truse
  ( ) Elektrisk brystpumpe
  ( ) Brystvorte krem
  ( ) Melkeoppsamler
  ( ) Strekkmerke krem

   

  Klær tar jeg etter hvert, så det kommer jeg tilbake til.

  Noe spesielt jeg mangler?

   

   

  Hvilke sko?

  Nå kom plutselig våren, og Madelen har bare vintersko. Jeg har begynt å tenke på hvilke par jeg skal satse på i år, men det er ikke så lett. Jeg tror jeg har bestemt at vi hvertfall skal kjøpe et par med Bikkembergers, men hun må ha et til. Jeg har lurt på å kjøpe like Etnies sko som i fjord, bare en annen farge. De var vi veldig fornøyde med, og de var lette og ta av og på. Men det er virkelig ikke et lett valg, hehe. Skikkelig luksusproblem!  Hvilke joggesko har dere valgt til barna i år?

  Dåpen - 110312

  Har hatt det litt travelt denne uken, så har helt glemt å poste bildene fra dåpen i helgen. Vi var jo i dåp til tanten og onkelen til Madelen. Tanten er 10 år, men har ikke døyp seg, så hun bestemte seg for at hun også ville døype seg. Jeg og Kim var faddere til Onkel Stian, som er fem måneder ca. Dåper gikk kjempe flott, selv om det var den lengste og kjedligste gudstjenesten jeg noen gang har vært på. Men jeg la i hvertfall merke til at presten hadde noen syke grå nesehår, og at kirke verten hadde glemt å ta eyeliner på det ene øye sitt.

  Etter vi hadde vært i kirken reiste vi inn til min farmor, der festen skulle holdes. Vi spiste snitter til mat, bare synd de hadde lagt kaviar oppå laksen, hehe. Og til kaffe spise vi gode kaker, selv om jeg ikke er kjempe fan av kaker er det hvertfall gøy å se på de. Og det var faktisk Cola hos farmor, og det har jeg aldri sett før. Det var det sykeste av alt!

  Andre som har hatt dåp eller vært i dåp i det siste?

  Statusrapport 17+3

  Termin: 20.08.12

  På vei: 17+3

  Igjen: 160 dager

  Navn:  Har snakket litt, men fortsatt ikke enige.. hehe

  Utstyr:  Vi har bare kjøpt vogn og pose. Vi mangler bilsete + base og en del andre småting. Mye har vi etter Madelen, og blir det jente har vi det aller meste.

  Hodet festet:  Nei

  Aktivitet innenfra: Jeg kan kjenne det selv på innsiden, og av og til kan jeg kjenne små spark på utsiden. Det blir oftere og oftere nå!

  Utolmodig:  Nei, jeg har god tid enda.
  Vektøkning:  - 2 kg
  Vann i kroppen:  Nei, og satser på at jeg ikke får like mye som sist hvertfall.
  Søvn: Jeg er dødstrett på kveldene, og om morningen klarer jeg aldri å sove lenge (maks 10).

  Plager:  Mye vondt i hode, pga. jeg ikke kan ta migrene medisinene mine. Og vondt i rygg og bekken. Heldigvis ingen kvalme lenger (og jeg har faktisk ikke spydd i det hele. Men med Madelen spydde jeg hver dag frem til 5 mnd).

  Oppgående:  Njaa.. Er veldig oppegående så lenge jeg ikke har vondt i hodet. Men så har jeg hatt influensa og den siste uka, så da har jeg helst ligget på sofaen.
  Sulten: Jeg føler jeg blir sulten omtrent med en gang etter jeg har spist, men prøver å ikke spise hver gang jeg kjenner det. 

  Dilla på:  Ananas, Pepsi Max. Jeg elsker frukt!! Og non stop denne uka.
  Tungt:  Nei

  Humør:  Veldig opp og ned.. Hormoner har jeg hvertfall ikke lite av.
  Kynnere:  Nei
  Strekkmerker:  Bare de etter forrige gang.

  Om fødselen:  Jeg er fornøyd så lenge jeg får epidural jeg. Har jo vært gjennom det før, så gruer meg ikke.

  Høygravid:  Nei, det er lenge til enda.

  Neste kontroll:  UL 20. Mars (neste jordmor time er 3. April)

   


  Konkurranse - Babyplagg.no

  Jeg tror ikke jeg har hatt noen konkurranse på denne bloggen enda, så da tenkte jeg at det var på tide. Og i samarbeid med Babyplagg.no, har jeg fått lov å dele ut fire av Madelen`s favoritt bukser/tights. To av mine heldige lesere, kan vinne to bukser hver.

  Konkurranseregler:

  1. Gå inn her, og velg ut to av dine favoritter. Skriv i kommentarfeltet hvilke du ønsker.
  2. Husk e-post adresse

  Håper dette høres greit ut :)  Her er to bilder av Madelen med to av sine favoritter i fjord vinter/vår. Tror de er noen av de mest brukte buksene hun har, for hun liker det komfortabelt.

  Jeg trekker en vinner om 2-3 uker, og sender mail til vinneren.

  Søteste jeg noen gang har sett

  HJELP NINA ALEXANDRA

  Jeg tipper de fleste har hørt om denne konkurransen til 1881, der de oppfyller drømmene til noen. Jeg har sett mange bidrag der inne, noen gode og mange som ønsker å møte Justin Bieber. Jeg derimot har valgt å gi min stemme til ei lita jente som bare er noen måneder eldre enn Madelen.

  Denne lille jenta er syk, og familien ønsker å kunne reise til USA for å finne mer ut av deres datters ukjente sykdom. Dette er en familie som virkelig trenger hjelp, og jeg håper dere alle stemmer på de.

  Stem HER

  Her er historien deres:

  Historien bak det hele: Det var i desember 2007, vi var på første ultralyd og noe er galt med barnet vårt i magen. I januar 2008 blir det bekreftet tumor på hjernen til barnet vårt. Og fra januar til april blir vi fortalt at jenta i magen har 10% sjans for å overleve svangerskapet. Vi ville miste henne før hun var født. Det gjorde noe med oss, det gjorde vondt. Vi ble tett fulgt opp av leger og ultralyder og jenta vår viste å trivers ellers ganske bra inni magen. Men tumoren fortsatte å vokse, det var "liv" i den. De trodde det var en krefttumor. Fødselen blir startet 2 uker før termin pga av ukjente komålikasjoner som evt kunne oppstå. Den 24.04.08 kl 11.27 kommer en flott prinsesse til verden. Mye sort hår og hun får en rosa sløyfe i. Hun var 51 cm lang, 3430g og 36cm i hodeomkrets og vi gir henne navnet Nina Alexandra (oppkalla etter en sterk kvinne som har taklet mye motgang i livet). Hun så relativt frisk ut i våre øyner.

  Men det snur, brått.

  Jenat vår har ingen reflekser eller styrke i kroppen. Det var som å holde en død fisk. Men hun var nydelig, ubeskrivelig vakker.

  Hun rekker og bli noen timer gammel før de sender henne gjennom hennes første MR. Vi er overlykelige av at hun i det heletatt puster og lever, vi har for øyeblikket nesten ingen bekymringer. Da legene kommer med svar fra MR- undersøkelsen. Dessverre såg det ikke bra ut. De hadde funnet tumor/svults i større områder enn forventet. Det var mye, og det låg på unaturlige plasser i kroppen. UNder lillehjernen, nær hjernestammen ligger den største, som var på størrelse med selve hjernen. I ene vertikelrommet ligger en og tetter litt for dreneringen og nedover hele ryggraden, inn og utpå er det masse. Legene gir dårlige prognoser, det er nesten ikke håp for henne. De kan ikke gjør noe med det. De har aldri sett lignede før og alt ligger på risikable plasser.
   Vi får reise hjem og nyte resten av tiden vår med henne.

  Noe positivt skjer: Hun blir to år og fire mnd mer enn det hun i utgangspukntet skal. over to år med tett oppfølging og frykten for å miste henne hver dag skulle endelig bli bedre. Nina Alexandra viser verden noe helt spesielt. Hun kan alfabetet, hun kan telle til 30, hun kan alle farger og fasonger. Hun har lært å gå. Noe som egentlig var usannsynelig i hennes tilfelle. Det skjer mye godt, hun viser en veldig positiv fremgang og vi lever lykkelig. Legen er ikke lengre bekymret for at hu skal dø. Overlevelsesprognosene er høye. (fortsatt mye legebesøk og undersøkelser)

  Vi lever i lykkerus frem til Oktober 2011. Da skjer det verste, vi trodde vi skulle miste henne. Hun får et anfall som ikke ville stoppe, etter en og en halv time måtte legene stoppe anfallet ved å legge henne i kunstig koma og respirator. Det var hjærteskjærende. Jeg stod og såg på dukka mi få hjelp til å puste. Hun var så uskyldig. Det var så uforklarelig hvorfor dette skulle skje. Ville hun våkne igjen? Ville hun være huske og være frisk når hun våknet igjen? Jeg gråt mye. De koblet henne fra respiratoren og hun kunne puste selv. En glede. og hun viste fort tydelig tegn på at hun husket oss alle og hjernen hadde ikke blitt påvirket av denne hendelsen.

  Vi lå en stund på sykehuset med utallige prøver og undersøkelser, der alt viste seg å være normalt. Anfallet er fortsatt ukjent.

  Det tar noen uker da legen ringer oss og forteller at de har funnet noe på lungene hennes og de vil videreføre oss til kreftlegene. Livet går i grus, jeg kjemper iherdig med å holde motet oppe. Jeg har nesten ikke mer å gå på. Men allikvel blir jeg lesset mer oppå. I noen uke var vi livredd for at Nina Alexandra hadde fått lungekreft også. Det var en forferdelig tid.

  Jeg prøvde i tillegg til dette gjennomføre eksamen. Jeg studerer økonomi og administasjon for å sikre fremtiden til datteren vår. Jeg vet aldri nårtid dette kan bli en enorm økonomisk utgift, så vil være forberedt. Da vi lever i det usikre. Noen mener det egosistisk av meg å leve et noen lunde normalt ungdomsliv som ung mor, mens andre skryter av meg. Jeg liker helst at folk ikke dømmer meg før de har prøvd mine sko, da de ikke vet hva for en byrde det er å ha et kronisk sykt barn både fysisk og psykisk.

  Vi får endelig beskjed. Nina Alexandra har ikke kreft, det er ene lungene henens som ikke er utviklet skikkelig. Men de skal fortsette og forske på det. Delvis oppklart Vi får også vite at Nina Alexandra har ikke en tumor/svults, der en en misdannelse. Helt ukjent. Legene har vært i kontakt med Italia og USA og fått negativ respons. Det er fortsatt ukjent.

  Derfor er vår største drøm å ta med oss Nina Alexandra til USA og få muligheten til å snakke med spesialister. Vi trenger noen svar. Vi trenger å gjøre noe. Legene i Norge er helt blanke. De følger oss opp på det fysiske Nina Alexandra trenger hjelp til. Men hvor lenge holder det? Jeg vil vite om det virkelig er slik at hun er det eneste tilfelle i hele verden? Er det mulig å forske videre på dette? Jeg vil at spesialistene skal oppleve henne og konkludere ut ifra det. Snakke med oss, la oss fortelle hvordan vi opplever denne sykdommen. Kanskje til og med opprette en organisasjon som kan samle inn midler til å forske videre på denne sykdommen. Og andre som sitter med sykdommer de ikke får svar på.

   Derfor håper jeg dere hjelper oss med å stemme slik at vi kan får muligheten til å reise til USA for å møte spesialister innenfor ukjente hjernemisdannelser.  Jeg har lånt bildet fra siljemilf.blogg.no, håper det er greit.  God fredags kveld

  Jeg måtte faktsik tenke en stund på hvilken dag det var idag, for jeg er ikke helt med denne uka. Siden vi har alle vært hjemme hele uken har vi rett og slett ikke fulgt helt med på dagene. Vi blir bedre og bedre, og vi ser lyset i tunellen nå, hehe (dramatisk, ikke sant??).

  Jeg tror aldri jeg har opplevd en uke som har gått så treigt som denne. Jeg har vært syk en hel uke før, men jeg har aldri opplevd at alle tre er det. Kim er liksom alltid den som er frisk, som må oppvarte oss to andre som ofte blir syke. Men når han er syk, og jeg har måttet lage mat, måle feber osv. for han blir alt litt mer uvant, og jeg blir litt forvirret, hehe. Men nå er det bare en vanlig helg igjen, før det er tilbake i jobb og barnehage for oss alle.

  Vi har gjort utrolig lite idag, og nå er det vel snart forsent og begynne med rygging. Jeg bør vaske litt klær, men kanskje jeg heller bare skal deppe over at ikke nelly pakken min er kommet. Jeg trenger jo kjole til dåpen på søndag, for det er så kjipt å bruke en kjole som er omtrent for liten over magen. Men jeg har en sjangs til at den kommer i morgen, så jeg krysser fingrene mine.

  Nå skal vi lagepai til kveldsmat, kylling og bacon. Ganske kjipt det og, for jeg ville ha ost og skinke men den var de utsolgt for. Men nå skal jeg ikke klage, og heller lage litt mat til oss.  Hva gjør dere i kveld?

  New in - Miinto.no

  Siden jeg allerede er begynt å vokse utav klærne mine, så må jeg ha noe lite nytt. Jeg kom over super salg på Miinto.no, og slo til på et par plagg jeg rekner meg magen kommer til å få plass i de neste månedene. Maxi kjolen var på 92% salg, og kostet meg 99 kr. Den andre tunikaen kostet meg ikke mye den heller, så det kom på under 500 kr.


  Hva syns dere? Noen som har noen bra sider med mammaklær?

  Sykingen min

  Vi er fortsatt syke her i huset, så vi har holdt oss hjemme hele uka. Kim begynner å komme seg litt nå, men han har sykemelding til søndag. Madelen har heller ikke så mye feber lenger, heldigvis! Jeg har fortsatt feber, men ikke av samme styrke som de to andre har hatt. Heldigvis har vi både Repsils, paracet, ibux (bare paracet for min del da) og litt godsaker.

  Lille Madelen ligger og sover på sofaen for øyeblikket, men hun hoster sånn at jeg tviler på at hun sover noe godt. Håper virkelig vi blir friske i helgen, for vi skal jo i dåp på søndag. Jeg og Kim skal være faddere, så da må vi gå uansett, det blir for dumt å avlyse en dåp pga. vi er syke, hehe.

  Men vi får holde oss inne, og bare bli helt friske. Det er ikke noe annet å gjøre enn å slappe av!

  Andre er syke eller har syke barn for tiden?

  Stol til barnerom

  Det er så mange valg å ta når man skal pusse opp og kjøpe inn babyutstyr. Det kan godt være at det bare er meg som er veldig kresen, og viktig på at alt skal være greit. VI skal jo begynne å pusse opp barnerom nå, og da trenger vi jo noen møbler der inne. Vi trenger blandt annet kommode, en stol som jeg kan ha til å amme i osv. Det er jammen ikke enkelt å velge ut disse tingene, for de skal jo både se bra ut, være av grei kvalitet og ikke koste så alt for mye.

  Jeg har sett mange har sånne stoler på rommet til barna, så da tenkte jeg at det kanskje er noen av dere der ute som kan hjelpe meg. Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte sånn når Madelen var baby (selv om jeg ammet i to uker), for jeg fikk ganske vondt i ryggen av å sitte i sengen.

  Så hvilke erfaringer har dere? Hvilken stol anbefaler dere?


  Vil lese blogger

  Siden jeg er syk og ikke har så mye og gjøre, så tenkte jeg at jeg kunne lese litt nye blogger. Jeg er helst ute etter mamma og gravid blogger for tiden, siden det er det som opptar det meste av min hverdag. Så viss du har en bra blogg, så kom med den. Skriv gjerne litt om hva du blogger om, så vet jeg det :)

  Jeg leter spesielt etter folk som er gravide og har termin rundt sommerstider/høsten, siden jeg selv har termin i August. Håper alle dere vil gi en lyd fra dere, hehe!

  Skriver du en bra blogg?

  Første babypakke + hjertelyd

  Det er en stund siden jeg fikk denne i posten, men har ikke kunnet dele den med dere før nå. Denne er fra BAM, og er en av mange gratis pakker gravide kan få. Det er jo så gøy med gratis ting, og jeg gleder meg til jeg kan hente og bestille flere pakker.

  Viss det er noen som er interesserte, så kan jeg dele de gratis gavene jeg vet om med dere. Men da får dere skrike ut, hehe..  Nå er jeg nett kommet hjem fra Jordmor time, og er fornøyd med det. Selv om jeg er syk, så måtte jeg ta denne timen (pga. vi har bare jordmor en dag annenhver uke her jeg bor). Men jeg er bare fornøyd, for jeg fikk høre babyen sitt hjerte før første gang. Det tok en stund før hun fant det, for h*n bare sparket i det aparatet hele tiden, hehe, men til slutt fant vi et tydlig hjerte. Og det var 144 slag i minuttet!

  Jeg var også storfornøyd pga. jeg ikke har gått opp noe enda. Jeg hadde faktisk bare gått ned 2 kg siden sist kontroll, og nå har jeg jo spist helt normalt. På sist kontroll så var jeg jo så kvalm at jeg ikke klarte å spise, så det sier vel bare litt om hvor mye jeg har gått opp pga. medisinene mine. Så når jeg kan begynne på medisiner igjen, så skal jeg spørre om å få noen man er garantert å ikke gå opp av (for det er ikke gøy å ha valget mellom å være feit eller ha vondt i hodet).

  Ellers sto alt bra til, og ingenting var galt. Nå er det UL om to uker, og så har jeg ny time hos jordmor om fire uker. Jeg skal jo og ha ekstra oppfølging med UL på KK, men det syns jeg bare er greit.

   

  Noen andre som liker å gå gratis pakker?
  Hvor mange slag i minuttet hadde deres barn første gang dere hørte det?

  Zara ønsker

  De har fått så mange fine vårklær til barn på Zara.com, og da gjør det jo ikke noe at Madelen har vokst ut av omtrent alle klærne hun har. Jeg har funnet så mye fint, bare synd jeg ikke er millionær. Men jeg får begynne i en ende, for noen av disse godsakene må vi nesten ha. Den vesken var jo super søt, men kanskje ikke nett det viktigste nett nå. Men her har vi hvertfall en kjempe fin vår jakke, noe hun trenger nå snart, og litt andre hverdags klær hun har bruk for.

  Jeg har en sånn Zara app på mobilen, og Madelen elsker å gå innpå å se på klær til henne selv. Syns det er utrolig bra gjort at hun faktisk interesserer seg for klær i en alder av 3 jeg (selv om det ikke alltid er nett det samme jeg ville valgt eller de antrekkene som passer best samme hun velger, så er hun flink).  Andre som elsker klærne til Zara? Og det beste er jo at det faktisk ikke er noe galne priser på det.

  Statusrapport 16+1

  Termin: 20.08.12

  På vei: 16+1

  Igjen: 169 dager

  Navn:  Vi blir nok ikke enige i det hele tatt om det.

  Utstyr:  Vi har bare kjøpt vogn og pose. Vi mangler bilsete + base og en del andre småting. Mye har vi etter Madelen, og blir det jente har vi det aller meste.

  Hodet festet:  Nei

  Aktivitet innenfra: Jeg kan kjenne det selv på innsiden, og av og til kan jeg kjenne små spark på utsiden. Det blir oftere og oftere nå!

  Utolmodig:  Nei, jeg har god tid enda.
  Vektøkning:  1 kg.
  Vann i kroppen:  Nei, og satser på at jeg ikke får like mye som sist hvertfall.
  Søvn: Jeg er dødstrett på kveldene, og om morningen klarer jeg aldri å sove lenge (maks 10).

  Plager:  Mye vondt i hode, pga. jeg ikke kan ta migrene medisinene mine. Og vondt i rygg og bekken. Heldigvis ingen kvalme lenger (og jeg har faktisk ikke spydd i det hele. Men Madelen spydde jeg hver dag frem til 5 mnd).

  Oppgående:  Njaa.. Er veldig oppegående så lenge jeg ikke har vondt i hodet.
  Sulten: Jeg føler jeg blir sulten omtrent med en gang etter jeg har spist, men prøver å ikke spise hver gang jeg kjenner det. 

  Dilla på:  Ananas, Pepsi Max. Jeg elsker frukt!!
  Tungt:  Nei

  Humør:  Veldig opp og ned.. Hormoner har jeg hvertfall ikke lite av.
  Kynnere:  Nei
  Strekkmerker:  Bare de etter forrige gang.

  Om fødselen:  Jeg er fornøyd så lenge jeg får epidural jeg. Har jo vært gjennom det før, så gruer meg ikke.

  Høygravid:  Nei, det er lenge til enda.

  Neste kontroll:  Jordmor 6. Mars

   

  Er du gravid? Hvor langt er du på vei?

  Jente eller gutt?

  Vektfordelingen:
  Legger du på deg kun på magen, skal det tyde på at du venter en gutt. Samler de ekstra kiloene seg heller på hofter og rumpe, venter du en jente.

  Madelen - Jente
  Baby - Til nå, gutt (men er ikke så langt enda da)

  Hår på leggene:
  Vokser håret på leggene fortere er en gutt i vente, er det derimot ingen endring, blir det en jente.

  Madelen - Jente
  Baby - Gutt (sykt irriterende ting i grunn)

  Mageformen:
  Ligner magen en basketball og sitter lavt, blir det en gutt. Ligner den en vannmelon og sitter høyt, blir det jente. Dersom det ikke synes bakfra at du er gravid, venter du en gutt. Ses det tydelig, ventes en jente.

  Madelen - Jente
  Baby - Litt usikker, men heller mot gutt

  Søvn:
  Sover du med puten vendt mot nord, blir det en gutt, mot sør en jente.

  Madelen - Usikker
  Baby - Usikker, men tror jeg ligger samme vei (har samme side av sengen enda)

  Føtter:
  Er føttene kaldere nå som du er gravid, venter du en gutt, er det ikke noen endring, er det en jente.

  Madelen - Gutt
  Baby - Gutt

  Far:
  Legger den vordende faren på seg sammen med deg som er gravid, venter dere en gutt. Hvis ikke, blir det en jente.

  Madelen - Gutt
  Baby - Jente

  Mormorens hårfarge:
  Har den vordende mormoren grått hår, er en gutt i vente. Har hun ikke grånet enda, eller farger håret, blir det en jente.

  Madelen - Jente
  Baby - Jente

  Morgenkvalme:
  Slipper du unna timene over doskålen tidlig i svangerskapet, skal det tyde på at en gutt er i vente. Er du derimot veldig kvalm, venter du en jente.

  Madelen - JENTE
  Baby - Gutt

  Mors utseende:
  Ser du spesielt godt ut under svangerskapet, skal det tyde på at du venter en gutt. Jenter stjeler morens skjønnhet.

  Madelen - Jente
  Baby - Jente

  Brystforandringer:
  Vokser ikke brystene særlig, ventes en gutt. Er det dramatiske endringer, blir det en jente.

  Madelen - Jente
  Baby - Gutt

  Tall:
  Dersom mors alder ved unnfangelsen og måneden unnfangelsen fant sted til sammen utgjør et partall, ventes en gutt. Motsatt for jente. Gutter unnfanges helst på oddetallsdatoer, og jenter på partallsdatoer.

  Madelen - Gutt
  Baby - Jente/gutt (usikker på om jeg var 19 eller 20 :P)

  Nål i tråd:
  Holder du en nål i tråd over magen og den beveger seg i sirkler, blir det en gutt. Beveger den seg sidelengs, ventes en jente.

  Madelen - Usikker
  Baby - Usikker (må teste det)

  Urin:
  Har mors urin en knall gul farge, ventes en gutt. Er fargen blassere, blir det en jente.

  Madelen - Usikker
  Baby - jente

  Fysen på:
  Er mor fysen på salt eller sur mat, skal det tyde på gutt. Er det søt mat og gjerne godteri på topp, ventes en jente. Foretrekker du kjøtt og ost, skal også dette være tegn på gutt, mens frukt skal tyde på jente. Hvis foretrekker å spise skalken på brødet i stedet for en skive, venter du en gutt. Har du derimot ikke lyst på skalken i det hele tatt, blir det en jente. Har du ikke lyst på appelsinjuice, blir det en gutt, og hvis du må ha appelsinjuice hver dag, ventes en jente.

  Madelen - Gutt
  Baby - Usikker (jeg elsker fruks, men klarer ikke godteri)

  Nesen:
  Nesen og ørene er de eneste organene som fortsetter å vokse etter puberteten. Og blir nesen større og bredere under svangerskapet, skal det tyde på at en gutt er i vente. Er det ikke noen endring, ventes en jente.

  Madelen - Jente
  Baby - Jente

  Hjertelyden:
  Er hjertelyden under 140 slag i minuttet, skal det tyde på en gutt. Er den over 140, ventes en jente.

  Madelen - Jente
  Baby - Usikker

  Hodeverk:
  Har du vondt i hodet under svangerskapet, skal det tyde på en gutt, hvis ikke blir det en jente.

  Madelen - Jente
  Baby - Gutt (dette kan jo ha med at jeg ikke kan ta migrene medisiner da)

  Hendene:
  Hvis noen ber deg vise hendene dine og du viser dem med håndflaten ned, venter du en gutt. Viser du dem derimot med håndflatene opp, blir det en jente.

  Madelen - Usikker
  Baby - Gutt

  Kopp:
  Løfter du en kopp med hanken, venter du en gutt. Tar du derimot rundt selve koppen når du løfter, blir det en jente.

  Madelen - Usikker
  Baby - Gutt

  Hoven:
  Dersom ansiktet ikke hovner opp mot slutten av svangerskapet, blir det en gutt. Blir du derimot hoven de siste ukene før termin, venter du en jente.

  Madelen - Jente
  Baby - usikker

  Halsbrann:
  Har den vordende mor lite eller ingen halsbrann i svangerskapet, er en gutt i vente. Er hun derimot plaget av dette, blir det en jente.

  Madelen - Jente
  Baby - Gutt (enda hvertfall)

  Spark:
  Er barnet særdeles livlig under svangerskapet, blir det nok en gutt. Jenter er mer bedagelige.

  Madelen - Jente
  Baby - Usikker

  Kosthold:
  Hev mor i seg kjøtt, potetgull og brus før unnfangelsen, blir det en gutt. Var hun sunnere, spiste mye fisk og grønnsaker, men kanskje koste seg med godteri i blant, venter dere en jente.

  Madelen - Gutt
  Baby - Gutt

  Hvem foreslo barn?
  Dersom det var vordende fars forslag å forsøke å bli gravide, skal det føre til unnfangelsen av en gutt. Var det vordende mors idé, er en jente på vei.

  Madelen - Usikker
  Baby - Usikker

  Bekymringer:
  Er mor bekymret under svangerskapet, ventes en gutt. Er hun rolig og avslappet, blir det en jente.

  Madelen - Jente
  Baby - Gutt

  Søsken:
  Har dere barn fra før, kan dere se i barnets nakke om dere venter en gutt eller jente neste gang. Er det en rett linje, ventes en gutt. Formes håret i en spiss ned mot ryggen, blir det en jente.

  Baby - Gutt

   

  Hva tror dere?

   

  Det er endelig vår

  Nå er tiden jeg har ventet på såå lenge endelig kommet. Idag så vi den første blomsten i hagen, og Madelen måtte plukke den med seg. Så nå har vi hvitveis til pynt på kjøkkenet. Jeg har og fått raket bakkene våre litt, så det blir litt finere til sommeren kommer. Kim er fortsatt syk, så det har vært jeg og Madelen hele dagen. Nå begynner jeg å kjenne litt på denne fæle sykdommen jeg også, men jeg satser på at det ikke blir mer enn dette.

  Nå skal jeg bare slappe av litt, kanskje lage litt middag til sykingen (men han vil jo ikke ha noe).

  Noen andre som har hatt fint vær idag?

  Fredag er fridag

  Idag er det fredag, og da har jeg og Madelen fri fra jobb og barnehage. Vi hadde store planer idag, og tenkte vi skulle få gjort mye. Vi hadde og planer om en tur i det fine være, siden værmeldingen så bra ut. Men det ble ikke akkuratt sånn.. Kim har fått influensa, og er skikkelig dårlig. Jeg har seriøst aldri sett han så dårlig, så vi har passet litt ekstra på han idag. Vi har til og med målt feberen hans, som nærmet seg 40 etter han hadde tatt ibux.

  Jeg og Madelen var en liten tur ut i sola idag, og matet endene med litt skive. Men det var alt for mye vind nede med sjøen, så vi gikk raskt opp igjen. Vi har og tatt en liten tur i banken, så Madelen fikk levere pengene i sparegrisen sin og fikk en flott premie.

  Nå tenkte jeg at jeg skulle se om Kim ville ha litt mat, rydde litt i huset og så får jeg besøk av Susanne. Det blir koslig!  Hva har dere gjort idag?

  Nå kan jeg endelig fortelle det

  Jeg er GRAVID :D  Jeg har visst dette lenge i grunn, hvertfall siden 17. Desember da. Dette er også grunnen til at jeg ikke har blogget i det siste, for jeg er så dårlig og trett. Jeg har i grunn sovet for det meste, når jeg ikke har vært på jobb. Jeg har ikke orket å være med folk nesten, så føler jeg er blitt skikkelig usosial. Men det får bare være sånn til jeg blir bedre :P

  Jeg gleder meg virkelig til jeg får litt mer energi, og jeg merker at jeg er på bedringens vei når det gjeldet nett det. Og jeg har faktisk bare spydd en gang, men har vært utrolig kvalm hver dag i noen uker. Men det å slippe å spy er utrolig hærlig!

  Jeg er 16 uker på lørdag, så jeg er 15+5 idag. Jeg skal på ordinør UL 20. Mars, og satser på å få vite kjønn da.

  Såå.. i sommer blir Madelen storesøster :) Og hun gleder seg veldig!

  Det har skjedd en hel del

  Idag har jeg vært på jobb i barnehagen, siden skolen har fri. Jeg hadde bare halv dag idag, så jeg og Madelen gikk hjem tidlig i regnet. Jeg har ganske vondt i hodet idag, så har ikke orket noe. Vi har sett på gamle hjemmevideoer, og så har jeg så klart fått med meg Gossip Girl.

  Men nå er det jo en evighet siden jeg har blogget, og det har så klart skjedd litt de to siste månedene. Ikke noe sånn ekstreme greier, men jeg har hvertfall tatt et par bilder. Ikke det at jeg husker detaljer hva vi har gjort, men det har vært litt pizzabolle baking, snøleking, lekeland tur, maling og innekos. Så jeg bare deler litt bilder med dere, så slipper jeg å forklare så mye.  Sååå, det var litt av hva vi har drevet med den siste tiden. Ikke nett det aller mest spennende, men likevel har tiden gått veldig fort.

  Hva har dere gjort idag?

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits