• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Flytter bloggen

  Hei hei!

  Nå har jeg tatt en stor (hvertfall litt stor) beslutning, og velger å flytte bloggen min over til familieprat.no. Det er ikke helt oppe å går enda, har en god del å fikse med både design og innlegg. Jeg satser på at innleggene fra denne bloggen kommer over idag, for da er det viktigste klart hvertfall.

  Den nye bloggen min er; www.familieprat.no/wordpress/iselinbst  Jeg håper dere vil følge meg videre også :)

  Flere som har flyttet over hit? Eller tenkt på det?

  Helgemodus

  God kveld!

  Jeg føler jeg aldri blogger noe lengre, og det må jeg bare beklage. Har veldig lite motivasjon til det nett nå for tiden. Når ikke motivasjonen er på plass, så forsvinner fantasien og automatisk. Kjenner jeg meg rett så kommer det tilbake til meg om et par uker, og da er det for fullt igjen. Jeg syns også jeg får mye mindre kommentarer etter at blogg endret fremsiden sin, og det er jo halve gleden med bloggen. Det er mange som sier jeg må blogge mer, men jeg har faktisk aldri sett noen kommentarer fra de, hehe.

  Denne uken har jeg ikke vært helt på topp, og har hatt migrene hver dag igjen. Jeg som hadde klart meg i et par uker uten å ta medisiner hver eneste dag. Når det er som nå så mister jeg alt energien min, så meste parten av dagene blir på sofaen. Jeg har bare klart to treningsøkter denne uken også, og det er for dårlig. I går fikk jeg ingenting til, så da vil jeg si at alle som ikke var rundt meg var heldige. I dag vil jeg si treningen gikk som den skulle, og det gjør virkelig noe med dagen. Uansett om jeg brukte minst 6 timer av denne dagen på sofaen, så har jeg hvertfall fått noe igjen for det.


  Har helt glemt å vise den fine fastelavensrisen Minato hadde med seg hjem fra barnehagen (Madelen tok fri den dagen, så hun laget ikke).

  Oh yeah, endelig nye ark i hus. Jeg lover dere, hele pakken er tømt innen denne uken er slutt. Disse to ungene våre elsker å tegne, og lager gjerne 10 om gangen. Det er veldig greit at de kan gjøre noe sammen uten at det blir krangling da.  Skjorte og bukse fra hm

  Nå som jeg endelig er litt bedre i hodet mitt, så tror jeg at jeg vil bruke denne kvelden til å lage et par nye fotobøker. Ligger ganske langt bak i disse bilde bestillingene i grunn. Og så kanskje jeg rekker en episode til med Prison Break (som jeg har fått totalt dilla på -_-).

   

  #mammablogg #antrekk #barn #motivasjon

  Favorittene rett i posten

  Hei hei!

  Er det flere enn meg som noen ganger stresser veldig, og klarer ikke helt å finne ut hva de skal gjøre? Jeg er nemlig sånn noen ganger, og da har jeg funnet ut at det eneste som hjelper er å; slå av alt elektronikk, lage en stor kopp kakao/te, finne frem noen druer eller annet snacks og sitte seg ned med favoritt bladet. Heldigvis for meg har jeg ikke bare en favoritt, så jeg slipper å kjede meg resten av måneden. Jeg leser både interiør blander, mote blader, trenings blader og mamma relaterte. Nett nå for tiden går det aller mest i interiør, siden vi skal til med dette oppussings greiene våre.

  Noen av mine favoritter kan dere se under:


   

  Bolig Drøm // Vakre Hjem&Interiør // Bonytt

  Costume // Det Nye // Style

  Foreldre og Barn // Mor og Barn // Mamma

   

  Nå har det seg jo sånn at jeg bor på en liten plass, og i butikkene her er det ikke det største utvalget av blader. Jeg har derfor funnet ut at det er mye smartere å abbonere på de bladene jeg liker best. Nå har ikke jeg råd til å abbonere på alle mine favoritter, men jeg har måtte velge ut et par. Jeg bruker Bladkongen.no når jeg kjøper mine blad. Det er så klart mye billigere å abbonere på en blad også, så du sparer en god del i forhold til i butikk. Og på de fleste av de kjente bladene så følger og med en premie, og det er jo bare en bonus.

  Dette er jo og et gavetips, enten til jul, bursdager eller bare for å være snill. De har faktisk egen gave katergori inne på siden sin, og der har de noe til hver enkelt.

  Abbonerer dere på blader fra Bladkongen.no?
  Hvilket blad er deres favoritt?

   

  #bladkongen #mammablogg #favoritt #interiør #mamma #trening #mote

   

  //Reklame

   

   

  Dagens trening // favoritt plassen

  Hei hei!

  I dag er det ikke noe utevær for å si det mildt, Madelen kom i sted og klagde på at hun fikk dråper på seg da hun satt under vinduskarmen (da er det virkelig på tide med oppussing). Det blåser og regner som bare det ute, så det blir bare ut for å komme seg fra A til B i dag. Jeg har nett hatt dagens treningsøkt sammen med Kim, så nå klarer jeg så vidt å løfte en muskel mer. Madelen har hatt en fri dag i dag, så nå er Kim på vei for å hente Minato som har vært i barnehagen i dag.  Jeg tenkte å vise dere favoritt plassen til barna her i huset, og som vanlig er det ikke mye som skal til for å glede de små. Her er det et lite kott oppe som er det gøyeste av alt. Der inne har vi lagret to madrasser, og det henger en stang over (det var klær der før vi overtok huset). Det er noen måneder siden de oppdaget denne perfete lekeplassen nå, og det er blitt fast å få leke litt der før leggetid. Når Minato sier han vi ha det "gøy", så er det opp der han skal.  Fikk det perfekte blinkskudd nett når Minato var på vei ned mot madrassene.. skikkelig god klump.

   

  Har deres barn en favoritt plass i huset? Noen som har trent i dag?

   

  #mammablogg #treningsblogg #trening #mat #barn

  Progress + ukens treningsplan

  Hei hei!

  I dag har jeg gangsperr i hele ryggen, og kjenner alt er helt spent. Det er vel et veldig sikkert tegn på at jeg absolutt ikke har noe trent rygg da.. ikke det at jeg har muskler noen steder, men de kommer vel etter hvert. Jeg har faktisk merket at jeg har fått litt større muskler i armene, for nå kan man faktisk se dem når jeg strammer, haha. Det er gøy når man ser resultat av det man driver med. Nå har jeg ikke kommet helt inni dette "clean eating" greiene enda, men det får jeg ta litt etter hvert.

  I dag tenkte jeg å dele et bilde med dere som jeg absolutt ikke er stolt over, så nå får ingen lov å le eller si noe slemt altså.. Men nå kommer altså et absolutt uredigert bilde av magen min full i strekkmerker, hehe. Håper jeg ikke skremmer dere helt bort nå, for her er det ikke mye til muskler.  -_- .. forhåpentligvis om noen måneder, så ser det ikke fullt så gale ut som dette.

  Og så til ukens treningsplan (uken startet med en hamburger på bensinstasjen :/):   

   

  #mammablogg #trening #magebilde #treningsplan #mamma #strekkmerker #fitness

  My personal planner

  Jeg elsker min personlige almanakk for dette året. Jeg valgte å bruke instagram bilder i år, for i fjord hadde jeg bare tekst for jeg satt meg ikke nok inn i dette. Jeg har og valgt en litt større treningsrute for dette året, for jeg har store planer om å klare å holde treningen ved like, hehe.

  Har du en sånn?

  Les mer i arkivet »Mai 2015 »April 2015 »Mars 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits