• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Hærlige jenta mi

  Jeg er så utrolig stolt over den fantastisk nydelige jenta mi, og blir bare mer og mer stolt. Hun er et hærlig barn, som gjør dagen super. Tenk at hun er blitt så stor, og det har gått så alt for fort. Tenk fire år i år, og bare to år igjen til hun begynner på skolen. Håper virkelig tiden begynner å gå litt saktere, for det er litt skummelt at hun vokser så fort.

  Her er hun klar for tur i skogen på lørdags kveld. Vi gikk en koslig tur, og hadde med brød til sauene. Etterpå fikk hun disse på en huske som er i skogen, og så måtte hun så klart leke litt på alle steiner og trær. Det var utrolig godt å komme seg ut, og vi var faktisk ikke tilbake før klokken har halv ti. Vi hadde det kjempe fint!  Elsker store jenta mi <3

   

  Startet på uteplattingen

  Idag sto jeg opp med Madelen i 9 tiden, og vi spiste gode bagetter til frokost. Det var Kim sin tur til å sove lenge, så da fikk han hvile litt lenger. I 11 tiden gikk vi ut, og jeg begynte å lage en liste over hvor hellene våres utenfor låg, og hvilket mønster de hadde. Jeg tegnet tall på alle hellene våre, og så var det på tide å vekke Kim for å få litt hjelp. Vi har jo lenge vært tenkt til å ta opp hellene, siden vi skal ha sement under, så da var denne dagen perfekt. Vi er ikke ferdig, men vi er hvertfall begynt. Pappa kommer ikke med gravemaskin før om to uker, så vi har litt tid på oss enda. I morgen skal et tre sages ned, så da er vi og et trinn lenge i hageprosjektet vårt.

  Vi er kommet lenger enn dette, og har ca. litt under halvparten igjen. Det var mye maur under her, så vi strødde på med salt og flamberte dem med hårspray.

  Andre som holder på med hagen i år? Eller har noen gode tips?

  Ultralyd + 3d bilder

  På fredag var vi jo på ultralyd, og jeg er som vanlig litt treg med å oppdatere. Vi kom klokken 12 (var alt for tidlig ute, pga. sist brukte vi en time før det var ledig parkering), og jeg hadde time klokken 13. Først så tok det jo en evighet før klokken ble 13, og når den endelig ble det så fikk jeg jo aldri komme inn. Tida gikk, og de som hadde time 13.30 kom inn før meg. Til og med de som hadde time kl 14 kom inn før meg, og noen av de som hadde time 14.30. Jeg spurte flere ganger når de ble min tur, med det eneste de sa var at det skjedde noe med pasienten før meg og de visste ikke når legen min var klar. Jeg syns det var utrolig dårlig at jeg ikke bare kunne gå til noen andre, og heller la de som hadde time en time etter meg vente litt de også. Men når klokken var 14.30 slapp jeg endelig til, og jeg fikk tatt utralyd og målt blodgjennomstrømning. Alt sto bra til med lillebror, men jeg skal på ny time i juni for å skjekke igjen. Tror ikke han var helt fornøyd med blodgjennomstrømningen, men gutten var hvertfall nett så stor som han skal være. Det var en veldig hyggelig lege, og jeg fikk gratis 3d bilder. De ble ikke så veldig bra, men jeg var der ikke for bildene sin skyld. Men nå er jeg fire bilder rikere av lillebror, og det er jo gøy å ha i album.

  Dette er føttene (jeg måtte spørre jeg også, haha).

  Var dere på flere ultralyder? Hvorfor?

  Sommerplaner

  Tenkte jeg ville skrive litt om våres planer for sommeren, selv om det ikke blir den mest spennende på reise fronten. Jeg er trossalt høygravid i sommer, så det blir ikke noe utenlandstur på oss i år. Kim skal også ta et kurs fra 21. Mai og nesten ut Juni, så da er han borte en hele måned. Kanskje vi tar en tur opp til han i Kristiansund en helg, men det får vi ta litt etter hvert. Vi skal hvertfall en liten tur til Kristiansand fra 29. Juni - 1. Juli. Jeg har jo lovd Madelen kaptein sabeltann, og det må jeg holde. Jeg hadde egentlig bestilt i fire netter, sånn at vi kunne ta to dager i parken, men pga. kurset så går ikke det. Så da tar vi fly ned på fredagen, dyreparken på lørdag og fly hjem på søndag. Da sover vi på Rica Dyreparken Hotel, som ligger rett attmed dyreparken, og det er et supert barnehotell.Jeg har også lovd Madelen en liten tur til Mikkelparken, som er en liten fornøyelse park en times tid unna her vi bor. Hun har aldri vært der før, så det kan nok bli spennende. Skal ikke så mye til for å glede henne, og jeg tror de har fått masse nytt siden sist jeg var der.

  Utenom dette så blir vi hjemme, og slapper av. Vi har en hage som vi gjerne vil få klar i sommer, og jeg satser på at pappaen min snart kommer å begynner på den. Da går det nok litt tid til såing av gress, planting osv. Og så må vi blir ferdig med rommet til babyen, og kjøpe inn resten av babytingene. Så da blir det nok en del byturer i sommer, og det er jo en liten ferie fra hverdagen bare det.  Hva skal dere i sommer?

  Leos lekeland

  I går var vi jo på ultralyd, så da tok vi like gjerne turen til det nye Leos Lekeland på Kokstad med det samme. Etter å ha leitet litt rundt, og spurt forskjellige plasser så fant vi frem. Jeg tenkte så klart ikke på at de hadde kart inne på facebook siden sin, og letet etter kart alle andre plasser. Madelen var helt i hundre, og syns dette var supert. Hun har gledet seg lenge, og hadde et stort håp om at hun ville få treffe løven Leo. Jeg har aldri sett Madelen så glad når hun har vært på noe lignende før, hun var helt vill, og var litt over alt. Jeg klarte jo ikke å gjøre så mye, for den grusomme bekkenløsningen stopper jo alt, heh. Men heldgvis har hun en pappa som orker å følge etter over alt. Jeg syns dette lekelandet passet perfekt for Madelen, for det var ikke så mange etasjer i hinderløypa. Da er det mye tryggere for henne å være der litt alene, så vet vi at hun ikke plutselig sitter fast på toppen og ikke kommer seg ned. Det var også mange nye greier, som ringer, klatrebane osv, og mange fine bursdagsrom. Tror det er ei lita jente som vil feire bursdagen sin der, så det får vi se om vi får til.

  Så klart kom jo løven også, og Madelen forandret seg til ei jente vi ikke kjente til. Hun pleier alltid være skeptisk til sånne ting, og holder seg litt på avstand. Men i går sprang hun rett bort til løven, og holdt han fast i klørene. Når løven måtte gå litt videre så var hun ikke fornøyd, så vi måtte hente kameraet og ta bilder av henne med løven. Vi kjøpe en liten løvebamse også, og den har vært med hele tiden siden det. Hun har ikke snakket om så mye annet enn Leo i hele dag og i går, og hun vil han skal komme på besøk her hjemme hos oss. Hun var litt usikker på om hodet hans fikk plass i sengen hennes, for det var så stort syns hun, men hun kunne lage plass under sengen, haha.  Noen andre som pleier å gå på lekeland?

   

  Trodde ikke det gikk an

  Jeg trodde virkelig ikke det gikk an å være så trett som jeg er idag. Jeg la meg ikke noe seint i går, klokken var vel halv 12 eller noe. Og jeg sto opp halv 8 idag, for å gjøre Madelen klar til barnehagen og sende henne avgårde. Etter det gikk jeg rett og la meg igjen, klarte ikke holde øynene åpne. Jeg våknet når klokken var 12, og det føltes som det var midt på natten. Jeg sjanglet meg ned på do, og gikk rett tilbake til sengen. Etter en halvtime på å våkne skikkelig, sto jeg endelig opp. Jeg har bare sløvet i hele dag, og det eneste jeg har gjort er å sette på en klesvask og tatt en dusj.

  Når Madelen og Kim kom hjem, så sovnet jeg igjen med en gang. Nå er jeg våken, men det er bare nett og nett. Idag blir det hvertfall tidlig kveld på meg, for i morgen starter dagen tidlig igjen. Vi skal til Bergen i morgen, for jeg skal på ny ul. Jeg må jo ha noen ekstra siden de må følge litt ekstra med, og det er bare betryggende. Etter det skal vi en tur til det nye lekelandet på Kokstad, og det er det så klart en liten jente som gleder seg masse til.

  Nå tenkte jeg at jeg skulle lage litt kveldsmat til en liten jente, som er like trett som mammaen sin. Og så blir det litt tv, før det er legge tid. Skal se litt Anime med Kim, siden han er så snill å ser på Frustrerte Fruer og Good Christian Bitches med meg, hehe.

  Det gikk forresten veldig fint hos tannlegen i går, og Madelen var såå flink. Hun gledet seg så mye at tussi måtte vente i vognen. Jeg trodde det skulle gå skikkelig gale, siden hun gråter bare legen skal lytte litt på magen eller lyse i ørene, men å si "aaa" hos tannlegen gikk så fint atte. Hun brukte et lite speil og den pirke tingen, og telte tennene hennes. Hun sa at alt så bra ut, og at hun hadde børstet tennene bra. Dette misforstod Madelen litt da, så hun kom hjem og forklarte at tannlegen hadde sakt hun hadde så fine tenner for hun børstet håret sitt, haha.

  Hah, den trampolinen mangler en del enda. Men vi må kjøpe ny kant og nytt nett, siden det ble ødelagt i fjord.


  Hva har dere gjort idag?

  Klar for første tannlege time

  Idag startet jeg og Madelen dagen vår i 8.30 tiden, og gikk ned for å spise litt frokost. Vi har ikke gjort noe særlig til nå, og det har mest gått i barnetv. Jeg føler meg ikke helt bra idag, og har tatt meg et par paracet. Håper det kommer seg nå vi kommer oss litt ut, selv om det blåser mye og ikke er noe særlig varme. Nå er vi klare til Madelen sin første tannlege time, og hun gleder seg. Vi har pusset tennene, men hun skulle jo absolutt ha en gullerot etter det, hehe. Men det er nok ikke det verste hun kan spise før tannlege time! Jeg aner ikke hva de gjør på den første timen, men jeg rekner med det ikke er noe skummelt. Etter det jeg syns så har hun nå beine og fine tenner, og hun pusser tennene hver dag. Da kan det vel ikke være så mye mer som er galt?!

  Hvordan var deres barns første tannelge time?

  Ønsk oss lykke til :)

  Statusrapport 23+0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 23 + 0

  HJERTERYTME: 148 sist

  IGJEN TIL TERMIN:  17 + 0 uker

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda

  NESTE KONTROLL: 27. April UL og blodgjennomstrømsmåling

  UTSTYR: Vogn, vognpose, badesete og litt klær

  MANGLER AV UTSTYR: Bilsete, stellepute, vippestol, babygym og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Badesete og noen klær

  VEKTØKNING: + 3 kg til sammen

  AKTIVITET: Masse aktivitet denne uka. Han blir sterkere og sterkere!

  SØVNMØNSTER: Virker som har er mest våken om kvelden før jeg legger meg.

  KYNNERE?: Ikke mye

  MATKICK?: Har ikke vært noe spesielt dilla på noe, men er sulten hele tiden.

  PLAGER?: Veldig voldt i bekkenet. Men ting kommer seg nå som jeg går hjemme.

  HUMØR: Merker mye til disse hormonene ja, *kremt*

  UTÅLMODIG?: Nett nå har jeg godt tid. Er så mye jeg skal rekke før den tid, så det kan ikke gå for fort.

  STEKKMERKER?: Et par, men jeg merker det kommer nok fler.

  OPPEGÅENDE: Jeg går hjemme hele dagen nå, men jeg har like vel ikke noe mye energi. Håper jeg snart blir mer våken, så jeg kan gjøre litt ting.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Lurer på om det begynner å komme i beina, for jeg får sånne sokke merker. Husker det var tegn sist gang.

  SYKEHUSBAGGEN: Nei

  FØDSELEN: Tenker ikke på det enda. Men jeg satser på det blir like bra som sist.

  HODET NED/FESTET: Tror beina er ned, for alle sparkene går nedover :P

  TUNGT?: Nei, ikke magen. Men alt annet!

  Fra 23 uker og 0 dager til 23 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 500 g
  CRL: 20 cm
  Full lengde: 28 cm


  23 uker! Magen har vokst noe sykt de siste to ukene.

   

  Hvor langt er dere på vei nå?

  Baby ønske/handleliste

  Jeg har en laang liste her, det vet jeg. Noen av tingene er nødvendige før babyen kommer, og andre ting er bare ønsker som hadde vært gøy å pynte opp barnerommet med. Men jeg legger ut en kollage, der jeg har skrevet hvor man kan få kjøpt alle tingene (så klart mye av det kan kjøpes på forskjellige butikker). Det er enda mer jeg trenger å kjøpe inn, men så langt har jeg ikke tenkt enda, hehe.

  Hva syns dere?

  Koslig lørdag

  Idag var det i grunn min tur til å sove lenge, men jeg klarte ikke det idag. Så jeg sto opp i 9 tiden med Kim og Madelen, og spiste en god bagett frokost. Etter frokosten ble vi utrolig sløve hele gjengen, og det er såå kjedlig. Så da bestemte vi oss rett og slett bare for at nå måtte vi ut, og tok en tur på skoleplassen for å sykle. Det har vært litt regn idag, men godt å komme ut for det om. Madelen fikk sykle, disse og klatre i klatrestativ på skolen, før vi tok turen hjem igjen.

  Til middag i dag har vi hatt Taco, noe som er lenge siden sist. Kjempe koslig å lage det til sammen, når Madelen også kan hjelpe. Så idag har hun fått prøvd seg på å steike kjøttdeig å ta ut av oppvaskmaskinen, det er jo like greit å lære det tidlig. Hun spiste masse idag også, og det var helt sikkert fordi hun fikk være med å lage det til.

  Nå har jeg nett tatt en god skrubb, nappet øyebryn og smurt meg inn med fuktighetskrem og øyekrem. Følte meg så utrolig trett og tørr i tryne, så dette var utrolig godt. Madelen har tatt turen ned på treningsrommet, for hun ville så gjerne trene med pappaen og Per Ivar. Da har jeg noen minutter til blogging, og den nytter jeg så klart, hehe. Og så er det jo Wipeout på tv nå, og det må jeg se.

  I kveld kommer Malin hjem fra England, så da må vi en tur opp for å hilse på. Madelen savnet henne allerede på tirsdag (dagen etter hun reiste), så hun gleder seg. Tror hun er litt spent på om hun får pakke, hehe.

  Hva gjør dere i kveld?

  On my wishlist

  Summer look

   

  Hva syns dere?

  Den lille hjelperen

  Idag har jeg fått gjort mye nyttig føler jeg. Siden Kim fikk lønn idag, så har jeg betalt alle rekningene våre. Utrolig hærlig å bli ferdig med det, men utrolig kjipt når 14000 kr går rett ut av konto igjen. Heldigvis ikke alle måneder det er like mye rekninger, da tror jeg virkelig jeg hadde gitt opp. Vi har også handlet inn mat for to uker idag, så da blir det bare brød og melk vi trenger å kjøpe de neste to ukene. Vi pleier alltid å handle litt hver dag, og da blir det alltid noen ekstra ting vi kjøper, og det blir dyrt i lengden.

  Jeg og Madelen har hatt fri idag (eller jeg har jo fri hver dag fremover), så vi har ryddet litt i huset til pappaen kom hjem fra jobb. Madelen har også fått tatt seg et bad, så da er hun rein til helgen. Vi har vært mye ute idag, selv om det har blåst noe sinnsykt hele dagen. Jeg våknet faktisk i natt flere ganger, og måtte ned å skjekke om lekene til Madelen hadde blåst bort (men de sto på plassen sin heldigvis).

  Nå skal jeg bare slappe litt av med film og druer. Hærlig fredagskveld!

  I morgen tror jeg vi tar en tur på skoleplassen så Madelen kan få sykle litt. En stund siden hun har fått gjort det nå, og det er jo greit å ta det jevnlig så hun ikke glemmer det ut igjen. Så da satser jeg på fint vær i morgen også, og litt mindre vind. Det blir så kaldt med den vinden, og det trenger vi ikke lenger syns jeg.

  Hva gjør dere i helgen?

  Her bor vi - utenfor

  Siden vi var litt ute idag så tok jeg like gjerne noen bilder av huset og eigendommen vår. Ikke at det ser så veldig fint ut for tiden, men det blir nok bedre med årene. Pappa skal komme å fiksen bakken vår i år, så da er i et steg nærmere en fin hage/uteplass. Huset vårt trenger et par strøm med maling, så ser det også bedre ut. Jeg skal snart dele bilder av overetasjen med dere, vi må bare bli ferdig med babyen sitt rom. Nett nå står alt litt over alt, og det ser veldig rotete ut.  Hva syns dere?

  Bjørg Jewellery nydeligheter


  Mest fantastiske kolleksjonene i verden! Elsker Bjørg sine smykker, de er så unike. Ønsker meg gjerne alt dette (hadde jeg bare hatt all verdens med penger).

  Hva syns dere om Bjørg?

  Nytt til babyen og Madelen

  Idag har vi vært en liten tur til Åsane, og da fikk jeg unna et par små kjøp. Vi var i grunn bare med for moro, men det blir jo alltid noe. Så idag har jeg fått brukt lappen på Kappahl, så jeg fikk en gratis body til babyen. Jeg har også kjøpt badekar sete, for det er så greit å komme i gang med innkjøpene. Madelen har også fått en ny vogn av farmoren sin idag, for vi hadde ikke med idag. Denne gangen ble det en liten 4me trille, noe jeg aldri har testet før. Noen som har erfaringer med det merket? Hvordan er det i forhold til Careena og andre billig vogner?

  Madelen gikk helt amok på Bare Barn idag, fordi hun fant et prøve rom. Jeg skjønte ikke hva hun dreiv med i starten, for hun tok med seg alt hun fant bak stativene. Og når jeg gikk bak sto hun i prøverommet og prøve klær, det må være noe av det søteste jeg har sett. Hun så ut som en ekte fashionista, med paljettshortsen sin og pelsvest.  Badesete og koseklut fra Babycare  Genser og pannebånd fra Bare Barn (Jean Paul og Reima), og topp fra Kappahl  Lue fra Babycare og sparkebukse fra Bare Barn  Alt fra Kappahl Newbie (gratis body)

   

  Hva syns dere?

   

  Statusrapport 22+0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 22 + 0

  HJERTERYTME: 148 sist

  IGJEN TIL TERMIN:  18 + 0 uker

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda

  NESTE KONTROLL: 27. April UL og blodgjennomstrømsmåling

  UTSTYR: Vogn, vognpose og bittelitt klær.

  MANGLER AV UTSTYR: Bilsete, stellepute, vippestol, babygym og andre småting.

  INNKJØP I UKA: En blå stipete body fra Polarn O`pyret

  VEKTØKNING: + 3 kg til sammen

  AKTIVITET: Nå sparker han hele tiden omtrent, og spesielt før jeg skal sove og når jeg sitter. 

  SØVNMØNSTER: Virker som har er mest våken om kvelden før jeg legger meg.

  KYNNERE?: Har hatt en del denne uka

  MATKICK?: Solrik (gul), flatbrød med smør og bær med vaniljesaus

  PLAGER?: Hodepine til tusen, utrolig trett (visste ikke det gikk an å være så trett) og bekken/ryggplager.

  HUMØR: Ikke noe supert humør på meg for tiden, men viss sola kan komme litt mer så blir det nok bedre.

  UTÅLMODIG?: Gleder meg til å få lille skatten i armene, og begynne på medisin igjen (og være frisk for familien min).

  STEKKMERKER?: Har fått et par på magen (forstår ikke hvorfor jeg får dem såå lett).

  OPPEGÅENDE: Kan vel ikke nett kalle meg det, for jeg sover og ligger på sofaen hele dagen. Presser meg av og til til å sette på en klesvask.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Nei

  SYKEHUSBAGGEN: Nei

  FØDSELEN: Gruer meg ikke! Men jeg SKAL ha epidural!

  HODET NED/FESTET: Tror beina er ned, for alle sparkene går nedover :P

  TUNGT?: Alt er tungt når jeg er så trett.

   

  Fra 22 uker og 0 dager til 22 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 450 g
  CRL: 19 cm
  Full lengde: 27 cm
  Hvor langt er dere på vei nå?

  Prosjekt; pallebord

  Jeg har planer om å lage meg et pallebord som stuebord, men har ikke kommet noe lenger enn å hente paller. Så nå må jeg pusse, male og kjøpe hjul. Jeg er usikker på hvordan jeg skal ha det på toppen, og jeg har sett noen har glassplater. Men hvor får man tak i sånne da? Det er jo litt kjipt om Madelen skal sette glasset sitt ned, så dette det gjennom bordet, hehe.  Noen som har laget sånne?

  New in

  Det ble noen små innkjøp på meg i går, så tenkte jeg kunne vise det frem. Ikke det at bildene jeg har tatt er av de beste, men man ser sånn ca. hva jeg har kjøpt hvertfall, hehe.
  På Kicks fikk jeg kjøpt meg en face mist, som jeg har lengtet etter lenge nå. Jeg valgte African red tea, for jeg har hørt så mye bra om den. Jeg kjøpte også en håndkrem (og fikk med en dusjsåpe), en pinsett og en EOS.
  Jeg måtte så klart ha en til av de elskede mammatightsene fra hm, og kjøpte en gravid strømpebukse med det samme. Den søte blondeshortsen er fra hm, det samme er skjerfet. Metallic genseren er fra Vero Moda, og jeg syns den var perfekt.

  Hva syns dere?

  One happy girl

  Beklager den dårlige bloggingen de siste dagene, men jeg har vært både opptatt og syk. I uka var jeg ikke frisk, og orket ikke prioritere bloggen. Og nå i helga har jeg vært på jente tur i Bergen, med min mor, min søster, søskenbarn og tante. Vi var på teater, spiste gode middager og desserter og var på shopping. Vi bodde fint på hotell, og fikk god frokost. Så vi har hatt en super helg til nå, men det var godt og komme hjem til familien min. Jeg merket bekkenløsningen veldig på slutten av dagen, så det var utrolig godt å komme til en god myk sofa hjemme.

  Med det samme jeg kom inn døra hjemme, så møtte jeg en super glad jente. Hun hadde hatt det kjempe fint med pappaen sin, men hadde heldigvis savnet mammaen sin. Hun var så klart ivrig etter å få gaver, så da måtte jeg pakke ut med det samme. Tror hun var mest fornøyd med kjolen jeg kjøpte, for den skulle hun ikke ha av igjen. Hun ville danse med den, så når hun skulle legge seg var hun så utslitt av dansingen sa hun. Stakkars liten, sovet omtrent før vi fikk gått ut av rommet.

  Jeg og Kim har slappet av med en film i kveld, så nå tror jeg det er legge tid for meg. Kim har fått besøk, så det blir nok ikke noe soving med han med det første.

  Hva gjør dere i helgen?

  Statusrapport 21+1

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 21 + 1

  HJERTERYTME: 148 sist

  IGJEN TIL TERMIN:  134 dager igjen

  KJØNN: En liten guttebaby <3

  NAVN: Vi vet navn, men ønsker ikke å skrive det her enda (pga. det er ingen i Norge som har navnet)

  NESTE KONTROLL: 27. April UL og blodgjennomstrømsmåling

  UTSTYR: Vogn, vognpose og bittelitt klær.

  MANGLER AV UTSTYR: Bilsete, stellepute, vippestol, babygym og andre småting.

  INNKJØP: Ingenting denne uken, men arvet litt av lillebroren min.

  VEKTØKNING: + 3 kg til sammen enda

  AKTIVITET: Nå sparker han hele tiden omtrent, og spesielt før jeg skal sove. 

  SØVNMØNSTER: Virker som har er mest våken om kvelden før jeg legger meg

  KYNNERE?: Ikke så mye

  MATKICK?: Solrik (gul), flatbrød med smør og bær med vaniljesaus

  PLAGER?: Hodepine til tusen, utrolig trett (visste ikke det gikk an å være så trett) og bekken/ryggplager.

  HUMØR: Trøtt.. trøtt.. trøtt!

  UTÅLMODIG?: Gleder meg til å få lille skatten i armene, og begynne på medisin igjen (og være frisk for familien min).

  STEKKMERKER?: Har fått et par på magen (forstår ikke hvorfor jeg får dem såå lett)

  OPPEGÅENDE: Kan vel ikke nett kalle meg det, for jeg sover og ligger på sofaen hele dagen. Presser meg av og til til å sette på en klesvask.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Nei

  SYKEHUSBAGGEN: Nei

  FØDSELEN: Gruer meg ikke! Men jeg SKAL ha epidural!

  HODET NED/FESTET: Tror beina er ned, for alle sparkene går nedover :P

  TUNGT?: Alt er tungt når jeg er så trett.

  Fra 21 uker og 0 dager til 21 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 400 g
  CRL: 17,5 cm
  Full lengde: 26 cm

  Jeg vet jeg burde bli flinkere til å ta magebilder, men jeg bare orker ikke det for tiden. Så det får dere heller klare dere uten, heh.

   

  Hvor langt er du på vei?

  Mobilblogg; Noen har lånt mobilen min ser jeg

  Jeg klikket meg nett innpå bildene mine, og merket at en liten tyv hadde satt igjen sine spor :p
  Lurer på hvem det kan være??

  These kids got better style than you
  Noe så utrolig søtt, eller hva?

  Antrekk 080412 - Madelen

  Shorts - Zara // Genser - Fransa // Caps - Tyrkia

   

  On my wishlist

  Lille tøffing

  Hei hei.

  Disse to fri dagene har gått kjempe fort, og vi har gjort svært lite. Tror det er lenge siden vi har vært så sløve, og ikke fått gjort noe som helst. Jeg har hatt store planer om å vaske gulv, tørke støv, vaske vinduene utenpå osv. Men jeg har enda et par dager jeg kan få gjort dette på! I går var vi en liten tur opp til oldemoren og oldefaren til Madelen, og der fikk vi god mat og kaker.

  I natt har jeg sovet utrolig dårlig, tror ikke jeg har sovet mer enn to timer maks. Så jeg gikk å la meg igjen i halv 12 tiden idag tidlig, og er nett stått opp igjen. Men nå er ikke Kim og Madelen hjemme, så kanskje jeg skal prøve å finne de, hehe. Føler det er så tomt her med en gang jeg ikke vet hvor de er, og det er det jo også.  Hva gjør dere på i påsken?

  Svar på spørsmålsrunden

  Hvordan syns du det er å være ung mor?

  Jeg har ikke angret et sekund på at jeg ble mor. Det har vært både gleder og sorger, men mest gleder. Jeg elsker å være mor, og kunne ikke byttet det ut med noe annet i hele verden. Jeg tror nok det hadde vært bedre viss vi hadde hatt en fast jobb, og var ferdig utdannet. Men vi har vært heldige og har fått mye hjelp fra familie, og vi har klart oss bra. Vi har hus, bil, jobb og det vi trenger. Jeg føler ikke jeg har måttet gi opp noe når jeg ble mor, og har ikke hatt noe behov for å gå ut osv (men vi har sjansen når vi ønsker).

  Hva pleier du å gjøre til vanlig?

  Til vanlig gjør jeg utrolig lite. Jeg er på jobb, gjør husarbeid, slapper av med familien osv. Jeg har utrolig lite overskudd nå når jeg er gravid, og har mye vondt i hode. Så jeg sover store deler av dagen. Men jeg elsker å shoppe, så jeg tar meg gjerne en shopping tur når jeg vil det.

  Hva syns vennene dine da du fikk unge?

  Det er jeg faktisk litt usikker på. Jeg har fortsatt de fleste av de vennene jeg hadde før jeg ble gravid, og det er ikke noen som har stukket av. Jeg tror nok alle syns det var tidig, jeg var trossalt bare 16 da jeg ble gravid. Men ingen som sa noe stygt, hvertfall ikke til meg.

  Er du gravid igjen?

  Ja, jeg er gravid igjen. Har termin 23. August :)

  Hobbyer?

  Det var det da, hehe.. Føler jeg omtrent ikke har noen hobbyer, gjør ganske lite. Men jeg liker å være med familien min å finne på gøye ting, shoppe, blogge. Driver ikke med noe sport, ikke noe instrument osv :P

  Favoritt mat?

  Det er så mye som er godt. Men til middag må det være Biff med godt tilbehør.

  Favoritt plagg?

  Nett nå så er det gravid tightser fra hm, jeg har tre like. Men jeg har alltid vært glad i store overdeler og stramme bukser/tights.

  Hvor gammel var du da du ble gravid med Madelen?

  Når jeg ble gravid så var jeg 16 år, og jeg fikk henne tre dager etter at jeg fylte 17.

  Hvordan tok foreldrene dine det?

  Jeg tror nok de tok det så godt som man kan ta det når deres 16 år gamle datter blir gravid. Mamma ba meg tenke nøye gjennom det, pga. hun selv ble mor tidlig. Hun var støttende hele veien, og er det fortsatt. Pappa tok det mer lett, og hadde ikke så mange meninger om det.

  Hvordan tok de det denne gangen?

  Denne gangen var det helt annleis, og begge ble bare glade. Mamma sa hun hadde ventet på det! Nå er jeg jo 20, og det er jo fire år forskjell til å være 16. Så nå gleder alle seg bare.

  Jeg sliter også mye med migrene, hvordan er det nå som du er gravid?

  Nå har jeg kronisk migrene da, så det betyr at jeg har vondt i hodet mer eller mindre hele tiden. Og jeg trenger medisiner for å holde det i sjakk, noe jeg ikke kan ta nå. Dette er utrolig tungt, og jeg sliter veldig mye med det. Jeg klarer å komme meg på jobb maks et par dager i uken, og når jeg jobber så må jeg rett hjem å legge meg. Det sliter på hele familien, så jeg gleder meg virkelig til å kunne ta medisiner igjen.

  Hvordan har du hatt det etter du ble mamma?

  Jeg føler livet har fått en menig etter jeg ble mamma, og omtrent det eneste jeg tenker på er familien min. Viss man ser bort i fra at jeg er og har vært deprimert, så har jeg hatt det supert. Jeg har en fantastisk datter og en fatastisk kjærest, og snart har jeg en fantastisk liten sønn også. Vi har vært utrolig heldige da, og fått en jente som er utrolig enkel og ha med å gjøre. Det hadde sikkert vært enda tyngre om vi hadde hatt kolikk barn eller om man måtte barnesikre hele huset. Så det eneste jeg ønsker kunne vært bedre er om jeg hadde blitt helt fri for depresjonen min.

  Er det mye som har forandret seg?

  Så klart mye har forandret seg. Før jeg ble gravid så bodde jeg hjemme hos mamma, og jeg hadde aldri laget middag eller fyrt i ovnen før. Jeg kunne ta meg en fest nett når jeg ønsket det, eller bare gjøre spontane ting. Men alt har forandret seg til det bedre, og jeg har ikke savnet noe av det gamle livet mitt et sekund. Jeg elsker å bo sammen med Madelen og Kim, og elsker å være en liten familie.

  Hvordan er forholdet mellom deg og kjæresten din?

  Vi har et bra forhold, selv om vi krangler og diskuterer. Kim holder ut med meg, selv om han forstår lite av depresjonen min. Han prøver å forstå, men det er umulig for noen som ikke har opplevd det selv. Vi har og veldig ulike interesser, men prøver å finne på så mye vi kan sammen. Det vi har til felles, det prøver vi å gjøre så mye som mulig av. Jeg har verdens beste kjærest, og elsker han over alt.

  Hvordan klarer dere det økonomisk?

  Vi klarer oss, hehe. Vi kunne nok hatt mye til overs hadde vi vært litt flinkere med hva vi bruker pengene på, men så flinke er vi ikke. Vi er begge to veldig flinke å bruke penger, så sparing blir det ikke så mye av. Tror jeg er lik på pappaen min der, hehe. Jeg vil gjerne pusse opp hus, reise mer osv, men da må vi først lære oss å spare.

  God påske - vi stor koser oss

  Idag startet jeg og Madelen dagen i ti tiden, og det første vi såg var sola utenfor vinduet. Vi lagde oss litt god frokost, før vi startet med litt husarbeit. Tenkte det var greit å få det unna før Kim kom hjem fra jobb, så han kunne få starte rett på påskeferie. Han fikk heldigvis kommer hjem en time før idag, og det fortjente han altså med de lange dagene han har.

  Til middag gikk vi på stranden og laget oss to bål, et til å brenne litt gamle ting og et til å grille pølser. Vi koste oss, og Madelen spiste nesten 3(!!) pølser. Hun spiser mye mer med en gang hun har det gøy, og det var jo litt ekstra gøy når hun fikk spikke seg en pinne og ha pølse på den.

  Nå er Madelen i seng, og det nærmer seg min tur også. Er slitsomt å være ute lenge, og tror jeg blir ekstra trøtt av røyken fra bål. Hun fikk lov å sove i våres seng i natt, siden hun har klart seg tre netter uten en dråpe i sengen. Hun blir så glad når hun får sove med oss, så dette var kjempe stort, hehe.

  Madelen fikk også påskeegget sitt idag, og var storfornøyd. Hun forstod ikke hvorfor denne påskeharen gav henne bare ting hun likte, når påskeharen hos farmor ikke hadde gitt henne bare ting hun likte, hehe. Vi hadde fylt det med diverse påskegodt, en jus, dvd og en liten leke.

  Jeg tok bilder av grillingen idag, men bare med mobilen (hadde ikke kamera med, smart som jeg er). Men det får jeg ta på mobilblogg i morgen.

  Hva gir dere barna i påskeegg?

  Statusrapport 20+1

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 20 + 1

  HJERTERYTME: 148 i går

  IGJEN TIL TERMIN:  141 dager igjen (har gått 141 dager gravid idag)

  KJØNN: En liten guttebaby <3

  NAVN: Vi vet navn, men ønsker ikke å skrive det her enda (pga. det er ingen i Norge som har navnet)

  NESTE KONTROLL: 27. April UL og blodgjennomstrømsmåling

  UTSTYR: Vogn, vognpose og bittelitt klær.

  MANGLER AV UTSTYR: Bilsete, stellepute, vippestol, babygym og andre småting.

  INNKJØP: Har bestillt en Burberry sparkebukse

  VEKTØKNING: + 3 kg til sammen (merker det er nå vekta kommer)

  AKTIVITET: Han sparker hele tiden viss jeg sitter, kanskje han får dårlig plass? :P

  SØVNMØNSTER: Han har nok ikke noe fant enda

  KYNNERE?: Litt om kvelden og morningen

  MATKICK?: Iste.. på pose! Bær med vaniljesukker

  PLAGER?: Bekkenproblem og ryggsmerter. Hodepine (migrene) til tusen

  HUMØR: Ganske sliten!

  UTÅLMODIG?: Begynner å bli litt utolmodig, men kun fordi det er utrolig tundt å gå gravid med daglig migrene og ingen medisin

  STEKKMERKER?: Har fått to stk på magen (over de bleke etter forrige gang).

  OPPEGÅENDE: Ikke så veldig. Utrolig trett!

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Nei

  SYKEHUSBAGGEN: Nei

  FØDSELEN: Gruer meg ikke! Men jeg SKAL ha epidural!

  HODET NED/FESTET: For tidlig det enda

  TUNGT?: Det er tungt pga. bekkenløsning, ikke pga. mage og baby.
  Hvor lang er du på vei?

  Første natt uten bleie

  Idag startet jeg og Madelen dagen klokken 10. Den lille syvsoveren kunne sikkert sovet en time lenger om jeg ikke hadde vekket henne. Vi gikk ned og koste oss med en god frokost og litt barnetv, før vi måtte få ryddet litt i huset.
  Madelen fant ut hun ville sove uten bleie i går, så vi fant frem tisselaken og gjorde sengen klar for uhell. Jeg trodde det kom til å gå gale siden det var føste natten, men alt gikk fint. Det var en helt tørr jente jeg voknet til i dag tidlig, så nå er jeg super stolt mamma.

  Jeg og Madelen fikk først besøk av Jannicke og Julie, så da gikk vi ut mens det var litt sol. Madelen fikk sykle litt, og lekt litt. Hun klarte til og med å falle på sykkel idag, så da fikk hun oppleve det også. Heldigvis hadde hun hjelm på seg!
  Litt senere fikk vi besøk av Anja, som vi ikke hadde sett på lenge. Det var kjempe koslig! Vi koste oss med masse frukt, bær og vaniljesaus til dessert, og jeg tror ikke jeg har sett Madelen spise så mye før, hehe.  2. April 2012 sluttet min lille søte prinsesse med bleie om natten!

  Hva har deres dag gått i?

  Hage inspirasjon

  Vi skal snart begynne å lage hagen vår litt fin, så da har jeg hentet meg litt inspirasjon/ønsker. Det meste er jo omtrent umulig å få til hos oss, men hvor digg hadde det ikke vært med en vakker bro over en dam i hagen da??.. Det hadde vært en drøm! Jeg har funnet ut hva jeg skal gjøre med melkespannene vi har liggende i kjelleren, og tror det blir fint med blomster oppi.

  Pappa kommer og hjelper oss med å grave, så jeg tror det kan blir fint. Så får vi få noen til å hjelpe med å sette på gjerdet, som skal være et hvitt stakitt gjerde.
  Hva syns dere? Hvordan er deres hage?

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits