• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Hagen begynner å ta form

  Pappa var jo hos oss med gravemaskin både på Søndag og Mandag, og har kommet godt i gang med hagen vår. Det er enda en del igjen som skal gjøres, bland annet parkeringsplassen vår skal bli større. På den nederste delen skal vi lage til lekeplass, der vi skal ha dissestativ m/sklie, sandkasse og trampoline. Madelen gleder seg stort til dette er klart, og hun får sin egen plass. Vi skal ha gjerde rundt hele greia, og så skal vi lage en liten terasse. Jeg gleder meg sånn til det blir ferdig, og jeg begynner å se for meg hvordan det blir.

  Der det er ganske bratt bakke ned, tenkte jeg at jeg skulle ha diverse blomster eller noe. Viss noen har noen bra forslag til ting jeg kan ha der, så er jeg åpen for forslag.  På det nederste planet her, skal lekeplassen være.  Inntil huset her, så skal vi lage terasse i tre tenkte vi. Så har vi en plass vi kan ha hagemøbler og grill, kanskje et partytelt også.  Noen som har ideer til planter?

  Nytt til storesøster  Crogs og pensko fra Haaland sko  Jumpsuit og shorts fra Cubus (kjøpte også en kjole og cardigan, men de er til vask)  Shorts fra Fransa og strømpebukse fra Reflex

  Hva syns dere?

  Statusrapport 28 + 0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 28 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 12 +0

  HJERTERYTME: 152 på kontroll idag

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda

  NESTE KONTROLL: 25. Juni, UL oppfølging.

  UTSTYR: Vogn, seng, vognpose, dyner, badesete, badebalje, myggnetting, febermåler, kluter, manikyrsett osv.

  MANGLER AV UTSTYR: Bilsete, stellepute, vippestol, babygym og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Kjøpt en sparkebukse og body idag.

  VEKTØKNING: + 6 kg til sammen nå.

  AKTIVITET: Ja, masse. Lurer av og til på om han har flere føtter enn han burde.

  SØVNMØNSTER: Han er våken med det samme jeg sitter litt i ro.

  KYNNERE?: Har hatt mye nå om dagene, utrolig ubehaglige av og til.

  MATKICK?: Chicken and pomms chipsen (men de er utsolgt her.. aaarh)

  PLAGER?: Bekkenet mitt!!!

  HUMØR: Det skifter veldig fort, haha.

  UTÅLMODIG?: Nett nå har jeg godt tid. Er så mye jeg skal rekke før den tid, så det kan ikke gå for fort.

  STEKKMERKER?: Et par, men jeg merker det kommer nok fler.

  OPPEGÅENDE: Ikke så veldig.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har fått litt i beina nå, og er redd det blir verre. 

  SYKEHUSBAGGEN: Nei

  FØDSELEN: Tenker ikke på det enda. Men jeg satser på det blir like bra som sist.

  HODET NED/FESTET: Jordmora trodde han hadde snudd seg nå, så mest sannsynlig med hodet ned.

  TUNGT?: Begynner å kjenne det nå, ja.  Har ikke tatt noe bilde idag, men dette ble tatt i går. Kanskje det kommer et nytt i morgen, viss jeg får fotograf (malin??).

  Fra 28 uker og 0 dager til 28 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 1100 g
  CRL: 24,5 cm
  Full lengde: 33,5 cm  Hvor langt er du på vei nå?


  Første dagen alene

  Helgen har vært travel, og det har vært mye som skulle gjøres klart til Kim skulle reise. Siden pappa skulle begynne å grave idag (eller han begynte i går), så måtte hele hagen ryddes og alt det tunge rotet måtte så klart Kim ta seg av. Vi ble ferdige med alt vi skulle, så nå satser vi på at vi får en fin hage til slutt.

  Kim reiste i dag tidlig, så nå skal han være borte i 3 uker. Selv om det ikke er så mye, så har jeg ikke vært borte fra han så lenge i løpet av de nesten 6 årene vi har vært sammen. Og Madelen har vært borte maks 3 hele dager, så jeg lurer på hvordan hun kommer til å ta det. Jeg vet det kommer til å bli hardt, med tanke på at jeg ikke klarer så mye selv for tiden. Men jeg har gode svigersøsken og foreldre som bor rett ved siden av, så jeg bare tar en telefon dit om jeg trenger litt hjelp. Malin har hvertfall badet Madelen idag, for jeg sliter sånn med å vaske håret hennes, for det gjør så utrolig vondt i ryggen/bekkenet. Vi savner han jo litt allerede, men vi venner oss nok til tanken. Madelen fikk hvertfall ringt og sakt god natt før hun la seg.

  Idag har dagen gått fort, og Madelen har hatt besøk av tante Ailin (min søster). Siden pappa har gravd i hagen, så har Madelen hatt selsskap hele dagen. Vi har kost oss, og spist middag på hotellet (noe som går an når ikke Kim er her, for da blir det jo billigere, hehe.. neida). Jeg har prøvd å få ryddet litt i huset idag, men beina mine fungerer dårlig om dagene. Tror jeg har forstuet ene foten, og så er begge beina så hovne. Jeg skulle gjerne hatt en fotmassør her hjemme altså!

  I morgen er det jordmortime, og det gleder jeg meg jo alltid til. Alltid like spennende å se hvordan det går med lillebror, men ikke like spennende å vite vekten for hver gang, hehe.

  Hva har dere gjort idag?

  Follow me on instagram

  Da har jammen meg jeg også fått dilla på instagram, og nå har jeg laget meg followgram også. Så viss noen ønsker å følge meg der, så klikk her ; http://followgram.me/iselinbst/

  Har du instagram? Hva heter du?


  Inspo

  Lenge siden jeg har hatt noe inspo på bloggen nå, så jeg tenkte det var på tide. Idag er det supert vær ute, men kanskje jeg rekker å blogge litt i kveld. Viss ikke skal jeg ta det igjen i morgen, for da reiser Kim på kurs og blir borte i 3 uker. Vil heller bruke denne siste dagen med familien, enn å sitte her hele dagen.

  Hva syns dere?

  Maling på gang

  I helgen startet vi så vidt med å male babyrommet, eller vi begynte med grunningen. Det er et ganske stort rom, så det kommer til å ta tid. Men det er jammen godt å komme i gang, og nå skal jeg bare gjøre resten ferdig mens Kim er på kurs i tre uker.  Noen som vet om det er nok med et strøk med grunning?

  Grilling og bading

  Jeg har vært helt elending med bloggingen i det siste, og skal prøve å være litt flinkere nå. Det er jo nydelig vær og da, så nett nå frister det ikke å sitte inne. Men jeg har virkelig begynt å skjønne hva folk mener med at det er så fælt å gå gravid om sommeren, for det føles som om det er 50 grader. Når vi var i syden i høst så var det rundt 40 grader, og jeg syns ikke det var så varmt som jeg føler det er nå.

  I går koste vi oss skikkelig, og var ute så og si hele dagen. Madelen var først i barnehagen (eller de har uteveke, så de er en annen plass), og hun hadde kost seg masse med fisking og grilling. Vi hadde og bestemt oss for å grille her hjemme, så da ble det god grillmat til middag. Det er såå godt, selv om det helst er jeg som liker å grille i denne familien (men jeg må jo få det som jeg vil når jeg er gravid, hehe). Etter maten tok vi turen ned på badestranden, for jeg tenkte at Madelen kanskje ville dyppe føttene litt. Men hun syns jo ikke det var noe kaldt, så hun ble våt på klærne også. Jeg for min del holdt meg på stranden, og kjente litt på den kalde våte sanden, det var mer enn nok for meg, heheh.
  Det var jo siste episode av fruene også i går, så da var rett og slett hele dagen perfekt. Selv om jeg hadde vondt i hode hele dagen, og har det enda.

  Idag sto Madelen opp klokken 8, og kom å sa "mamma, da romle sånn i magen min". Hun ville nesten ikke spise i går, og da fikk hun kjenne på hvordan det var idag. Vi sto opp, og jeg lagde en tomatsuppe for å få henne til å spise. Vi har vært litt ute, men nå ble hun så trett siden hun sto opp så tidlig. Nett nå hvilen hun seg på sofaen med barnetv, og jeg sitter å slapper av litt.
  Snart får vi ta turen ned på stranden, for å kjenne litt på vannet i dag også. Det hadde bare vært utrolig fint å bli kvitt hodeverken nå, for jeg har gått med det i over 30 timer i strekk nå (bare sånn halvvondt på ene siden liksom, men det er irriterende).

  Har dere også hatt en super dag? Og har en super en idag også?

  Statusrapport 27 + 0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 27 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 13 +0

  HJERTERYTME: 145 sist kontroll

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda

  NESTE KONTROLL: 29. Mai til jordmor

  UTSTYR: Vogn, seng, vognpose, dyner, badesete, badebalje, litt klær osv.

  MANGLER AV UTSTYR: Bilsete, stellepute, vippestol, babygym og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Har bestillt myggnetting, termometer, manikyrsett, helseteppe og kluter. Har også fått fire sparkebukser fra La Redoute idag.

  VEKTØKNING: + 5 kg til sammen nå.

  AKTIVITET: Ja, masse. Lurer av og til på om han har flere føtter enn han burde.

  SØVNMØNSTER: Han er våken med det samme jeg sitter litt i ro.

  KYNNERE?: Har hatt mye nå om dagene, utrolig ubehaglige av og til.

  MATKICK?: Chicken and pomms chipsen (men de er utsolgt her.. aaarh)

  PLAGER?: Veldig vanskelig å gå, for alt er så vondt.

  HUMØR: Det skifter veldig fort, haha.

  UTÅLMODIG?: Nett nå har jeg godt tid. Er så mye jeg skal rekke før den tid, så det kan ikke gå for fort.

  STEKKMERKER?: Et par, men jeg merker det kommer nok fler.

  OPPEGÅENDE: Ikke så veldig.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har fått litt i beina nå, og er redd det blir verre. 

  SYKEHUSBAGGEN: Nei

  FØDSELEN: Tenker ikke på det enda. Men jeg satser på det blir like bra som sist.

  HODET NED/FESTET: Ligger i seteleie (håper han snur seg), viss ikke blir det nok keisersnitt.

  TUNGT?: Nei, ikke magen. Men alt annet!


  Fra 27 uker og 0 dager til 27 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 1000 g
  CRL: 23,5 cm
  Full lengde: 32 cm   

  Hvor langt er du på vei?

  Innkjøp til babyen  Da har jeg kommet litt lenger med innkjøpene, og har fått krysset av et par ting til på listen. Denne gangen handlet jeg på Alexi.no, som er en side jeg ikke har testet før.

   

  Noen som har erfaring med denne siden?

  17. Mai feiring

  I går var det jo 17. mai, og selfølgelig regnet det. Det ble ikke nett den feiringen vi hadde håpet på, pga. en tragisk ulykke som preget oss veldig. Men vi gikk i tog, og var med på lekene for Madelen sin skyld. Madelen koste seg mye, selv om hun ikke vant så mye. Hun vant en ball, men den klarte hun å miste rett før vi skulle gå. Etter feiringen var det tid for middag hos oldemoren til Madelen, og jeg måtte så klart ha rømmegrøt (det er viktig på 17. mai).  Kommer nok ikke til å blogge så mye i den nærmeste fremtid, men det håper jeg dere har forståelse for.

  Hva gjorde dere på 17. mai?

  Snøkule laging

  Madelen fikk det plutselig for seg at hun ville lage snøkule, for det hadde hun sett på Oso. Jeg husker jeg lagde meg en snøkule en gang når jeg var liten, men husket da ikke hvordan jeg gjorde det. Men vi gjorde et forsøk, og fant et syltetøysglass, figur, lim og ris (vi hadde ikke noe glitter, så vi tok sjansen). Etter at limen hadde tørket, fylte vi den med vann og helte oppi ris. Jeg kan ikke nett si det såg så veldig bra ut, men Madelen var fornøyd. Nå ser det ut som om risen er kokt, og den er blitt dobbel så stor, hehe.

  Andre som har gjort noen spennende prosjekter med barna?

  Statusrapport 26 + 0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 26 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 14 +0

  HJERTERYTME: 145

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda

  NESTE KONTROLL: 29. Mai til jordmor

  UTSTYR: Vogn, seng, vognpose, dyner, badesete, badebalje, litt klær osv.

  MANGLER AV UTSTYR: Bilsete, stellepute, vippestol, babygym og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Ingenting denne uken, men blir stor innkjøpt når feriepengene kommer på konto.

  VEKTØKNING: + 5 kg til sammen nå.

  AKTIVITET: Ja, masse.

  SØVNMØNSTER: Han er våken med det samme jeg sitter litt i ro.

  KYNNERE?: Har litt om kveldene.

  MATKICK?: Chicken and pomms chipsen (men de er utsolgt her.. aaarh)

  PLAGER?: Veldig voldt i bekkenet, og sliter veldig med å gå. Jeg har også en del vondt i magen, noe som er litt ubehaglig.

  HUMØR: Det skifter veldig fort, haha.

  UTÅLMODIG?: Nett nå har jeg godt tid. Er så mye jeg skal rekke før den tid, så det kan ikke gå for fort.

  STEKKMERKER?: Et par, men jeg merker det kommer nok fler.

  OPPEGÅENDE: Jeg går hjemme hele dagen nå, men jeg har like vel ikke noe mye energi. Og jeg klarer ikke gå mer enn 2-300 meter før jeg får vondt og må stoppe.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har fått litt i beina nå, og er redd det blir verre. 

  SYKEHUSBAGGEN: Nei

  FØDSELEN: Tenker ikke på det enda. Men jeg satser på det blir like bra som sist.

  HODET NED/FESTET: Ligger i seteleie (håper han snur seg), viss ikke blir det nok keisersnitt.

  TUNGT?: Nei, ikke magen. Men alt annet!  Fra 26 uker og 0 dager til 26 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 900 g
  CRL: 22,5 cm
  Full lengde: 31 cm  Hvor langt er du på vei?


  Helt fantastisk vær

  Jeg tipper alle skjønte at overskriften var ironisk, for været er absolutt ikke nydelig idag. Det føles som om huset skal blåse bort, og det er kaldt og surt. Madelen var hjemme idag, pga. hun var ganske forkjølt og da var det like godt å være hjemme. Men vi tenkte at vi måtte ha litt frisk luft, så vi fant ut at vi skulle hente posten. Det var en dårlig ide, og Madelen måtte ha vogn bort den korte veien. Det blåste sånn, og regnet pisket i fjeset. Det var uansett godt med litt frisk luft, men jeg hadde ikke hatt noe i mot litt sol og fint vær nå. Jeg kan ikke huske sist det var fint vær på 17. Mai, og det ser ikke lyst ut i år heller.

  Jeg har heller ikke vært frisk idag, så jeg har puttet i meg noen paracet idag. Føler meg så utrolig trett, men vil ikke sløse bort dagen på å sove heller. Jeg har hvertfall ryddet en del, og laget eplekake idag, så noe nyttig har jeg fått gjort. Nå skal jeg slappe litt av med Amazing Race og Paradise, og så er det senga. Satser på at ikke Madelen finner på at hun vil inn til oss, for det blir såå trangt, hehe. Jeg bruker utrolig stor plass for tiden, og sliter veldig med å snu meg.

  Ikke så veldig glad for været hun heller!

  Hva har dere gjort idag?

  Mario hekta

  Idag er det skikkelig innevær, så da passet det perfekt for litt Mario spilling for lillegull. Hun elsker Mario, og det er i grunn de eneste spillne hun spiller både på DS og Wii. Hun har fått mange andre spill til Ds`n, som Nemo, Disney, Petshop osv, men det er bare Mario spillene hun liker. På 3 års dagen sin hadde hun Mario team, og alt var i Mario. Jeg har ikke noe i mot det, for jeg liker jo Mario selv. Det er jo koslig å sitte hele familien å spille Mario Party for eksempel.

  Nett nå sitter hun å spiller litt Mario 64, og jeg sløver foran dataen. Tror vi har blitt litt syke etter i går, vi skulle nok kledd bedre på oss. Det er ikke nett noe sommervær enda, så da er det heller ikke noen sommergrader her. Satser på bedre snart, for det er kjipt å bli syk nett nå. Vi var syke på 17. Mai i fjord, og kan ikke bli det i år også.
  Legetimen

  Jeg har jo ikke oppdatert bloggen hele helgen, og heller ikke vært så flink i uka. Men på Torsdag var jeg jo til legen (siden jordmoren ikke var her), og jeg tror ikke jeg har fortalt hvordan det gikk. Men alt sto bra til, og lille gutt har det bra. Hun gjennomførte alle de vanlige tingene, som blodtrykk, urin, vekt, hjertelyd osv, og alt var fint. Jeg har hadde gått opp 5 kg nå, og jeg liker det virkelig ikke. Det verste jeg vet er når jeg må gå opp på den vekten, for det er virkelig ikke noe gøy, hehe. Jeg elsker å høre hjertet, det er så hærlig. Jeg skal på ny UL 25. Juni, bare for å være sikker på at alt står bra til med blodgjennomstrøm og det der.

  I helgen har jeg gjort så mye at jeg har ikke hatt overskudd (les. mye for meg som går hundre meter nå, og må ha pause, hehe). Men jeg får det plutselig for meg at jeg vil rydde, vaske, klippe plen osv, og så merker jeg ikke at jeg er sliten før jeg tar meg en pause, og da er det for seint. Men idag er det total avslapping, før jeg i morgen tenkte at jeg skulle vaske/rydde litt mer hos svigermor. Det er noe merkelig med meg, for jeg vet det ikke er normalt å elske å vaske/rydde der det er så mye at jeg får fylt opp maange bossekker. Men det er meg, og jeg har i grunn alltid likt det. Her hjemme blir jeg nesten lei meg om jeg ikke får fylt opp en bossekk når jeg rydder.  Går dere mest til Jordmor eller Lege?

  Gangen oppe - inspirasjon  Dette er noe av det jeg vil ha i gangen oppe når den skal pusses opp. Det er det neste som skal gjøres med huset, etter at jeg jeg ferdig med babyen sitt rom. Vi har fått beskjed om å bytte ut loftsluka, så da tar vi like gjerne hele gangen med det samme. Siden vi allerede har skiftet ut vinduet, så er det bare maling, gulvlegging, litt elektriker arbeid og litt riving som trengs. Så jeg gleder meg til dette prosjektet, og vil helst bli ferdig med dette i løpet av dette året jeg skal være hjemme.

  Hva syns dere? Har dere noen gode interiør sider?

  Enda en hjemme dag

  Denne uken har Madelen vært hjemme hver dag, og på onsdager har hun alltid fri. Hun har ikke hatt noe feber eller noe idag, men hun sa hun var litt dårlig og gikk å la seg på sofaen. Jeg syns jeg er utrolig heldig som har en jente som sover fint til klokken er 10, og kommer da tassende inn for å vekke meg. Tror nok det blir et sjokk med en liten baby i hus, som skal stå opp flere ganger om natten. Men det går seg vel til det også etter hvert, så det er nok bare starten som blir tung.

  Vi har tilbrakt omtrent hele dagen oppe hos mine svigerforeldre, pga. vi skulle få litt lunsj og kom oss aldri ned igjen. Kim jobbet overtid idag, så det var ingenting som hastet. Så jeg har ryddet i mange timer idag, og er enda ikke ferdig. Jeg elsker å rydde og vaske, og jeg tror jeg er avhengig av å få kastet ting. Jeg hater å samle på ting, og kaster så mye jeg kan hele tiden. Der oppe er jo himmelen for meg, for de liker ikke å rydde for å si det sånn og er flinke til å samle på alt, hehe.

  Nå er jeg sliten, og venter på Good Christian Bitches. Tenkte jeg bare skulle slappe av i kveld, og ikke gjøre noe mer.  Hva har dere gjort idag?

  Statusrapport 25 + 0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 25 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 15 +0

  HJERTERYTME: 148 sist

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda

  NESTE KONTROLL: 10. Mai, til lege

  UTSTYR: Vogn, vognpose, badesete og litt klær

  MANGLER AV UTSTYR: Bilsete, stellepute, vippestol, babygym og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Bestillt to sparkebukser

  VEKTØKNING: + 3 - 4 kg til sammen

  AKTIVITET: Ja, masse.

  SØVNMØNSTER: Han våkner med en gang jeg ligger i ro.

  KYNNERE?: Litt

  MATKICK?: Gullerot <3

  PLAGER?: Veldig voldt i bekkenet. Men ting kommer seg nå som jeg går hjemme.

  HUMØR: Det skifter veldig fort, haha.

  UTÅLMODIG?: Nett nå har jeg godt tid. Er så mye jeg skal rekke før den tid, så det kan ikke gå for fort.

  STEKKMERKER?: Et par, men jeg merker det kommer nok fler.

  OPPEGÅENDE: Jeg går hjemme hele dagen nå, men jeg har like vel ikke noe mye energi. Og jeg klarer ikke gå mer enn 2-300 meter før jeg får vondt og må stoppe.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Lurer på om det begynner å komme i beina, for jeg får sånne sokke merker. Husker det var tegn sist gang.

  SYKEHUSBAGGEN: Nei

  FØDSELEN: Tenker ikke på det enda. Men jeg satser på det blir like bra som sist.

  HODET NED/FESTET: Ligger i seteleie (håper han snur seg)

  TUNGT?: Nei, ikke magen. Men alt annet!  Elendig bilde idag, men orket ikke skifte klær for å ta et bilde :p

  Fra 25 uker og 0 dager til 25 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 800 g
  CRL: 22 cm
  Full lengde: 30 cm  Hvor langt er du på vei?


  Magasin fra favoritt butikken

  I går fikk jeg en ny katalog fra Alexandalexa.com, som er min desidert favoritt innen barneklær. Designer klær fra mange designere, og det er så mye fint. Jeg har bestillt derfra flere ganger, og er veldig fornøyd med både service, innpaking og produktene. Det er så klart dyrt her, og jeg har også bare råd til å kjøpe det jeg ønsker aller mest herfra. Og toll kommer i tillegg, som det gjør på de fleste utenlandske sider. Men det er likevel gøy å få katalogen i posten, og se og få inspirasjon fra de fantastiske kolleksjonene.  Andre som blir glad for koslig post?

  Anbefaling av barneklær - Cocoon

  Tenkte jeg ville anbefale noen barneklær til dere, som hvertfall jeg syns var utrolig gode. Jeg hadde mange sparkebukser og bodyer fra dette merket til Madelen, og det var de jeg brukte mest. Det er et billig merke, som du får kjøpt på La Redoute. Mange av sparkebuksene er veldig praktiske på nyfødte, i og med at de har knappene bak (men de hadde ikke inne så mange av disse nå).  Bruker dere det merket?

  Babyen sitt rom

  Tenkte jeg ville vise dere hvordan rommet til babyen er til nå, selv om vi ikke er kommet noe langt enda. Jeg tenkte at vi skal male denne mnd, så da må vi kjøpe hvit og blå maling en dag. Vi skal også kjøpe gulv denne uka, så det må Kim legge når han kommer hjem fra kurs. Da er det bare listing igjen, og så kan jeg begynne med det gøye arbeidet (interiøret). Jeg har mange planer, og satser på det kan bli bra.

  Viss noen har fine barnerom, så kom gjerne med linker eller send meg bilder på iselin_stolheim@live.no.

  Årets konfirmasjon

  I går køddet som sagt bloggen seg, og når jeg endelig kom meg innpå så var jeg så lei at jeg ikke orket å skrive noe. Men i går så var vi i konfirmasjon til mitt søskenbarn, Sunniva, og hennes søskenbarn, Andre. Vi fikk mye god mat, og desserten var helt himmelsk. Tror jeg skal lage noe lignende til dåpen til babyen også, for det likte jeg altså. Det var jo ikke nett det beste været, så det ble ikke så mange bilder. Vi måtte omtrent springe ut med en gang det ikke snødde, haglet eller blåste. Madelen koste seg hvertfall, og fikk gå i bunad, noe hun har gledet seg til. Hun ville ha det i dåpen til Onkel Stian, men vi fant ikke skjorten og forklede hennes.

  Idag er Madelen hjemme med meg, hun hadde litt feber i går når hun skulle legge seg og virket ikke helt pigg. Og når jeg likevel er hjemme, så er det lite vits i at hun skal måtte gå i barnehagen og risikere å bli mer syk. Så vi blir hjemme og koser oss, og gjør ingenting idag. Tror ikke jeg orker å rydde engang, for jeg ødlagde ryggen min totalt med rydding på lørdag, gjorde ikke noe annet enn å rydde og vaske hele dagen.  Jammen ikke lett å få et skikklig bilde altså, vinden kom jo uansett hvor vi var.

  Andre som har vært/skal i konfirmasjon i år?

  Hva er galt med blogg.no?

  Nå begynner jeg å blir veldig lei av dette tullet blogg.no holder på med. Jeg prøvde å komme meg inn på bloggen i går kveld, og det funket ikke. Jeg tenkte at det hvertfall måtte funke nå, men neida. Nå bruker jeg internett explorer for at det skal virke. Det blir helt feil viss jeg må bruke en dårlig nettleser for å få blogge. Det er da vel umulig at de blir hacket hver eneste dag, da må de øke sikkertheten da.
  Jeg så hadde så mye jeg ville blogge om, og nå har jeg jo glemt alt sammen. Jeg får vise dere i morgen hva vi har gjort idag, nett nå måtte jeg bare få ut litt frustrasjon, hehe.

  Bilder fra fredag. Hærlige jenta mi <3

  Madelen`s soverom

  Tenkte jeg skulle vise dere rommet til Madelen, siden noen har spurt om dette. Det er enda ikke helt ferdig, mangler noen lister og en del dekorasjon.Jeg prøver å holde rosa/hvitt tema, men det er ikke så veldig lett med ei lita jente som plutselig vil ha en blå bamse eller noe, hehe. Vi har hvertfall lekerommet til de fleste lekene, og så bruker vi soverommet til bamser og dukker.

  Seng: Bohus
  Skap: Ikea Hensvik
  Telt: Mittrom.no
  Stjernekasse: Kidsparadise.no
  Vegghylle: Mittrom (Oliver Furniture)
  Retro stol: Barnashus
  Gulvhylle: Ikea

  Hva syns dere?
  Spør om dere lurer på noe.

  Green Gate - Fay White  Jeg tenkte jeg skulle begynne å samle på dette nydelige serviset fra GreenGate. Tenkte jeg skulle samle meg opp til et sett til 12 personer, for dette kan jo brukes både til hverdags og fest. Jeg sitter å drømmer meg litt bort i å få nytt kjøkken, og har sett for meg at dette skal stå i et pent glasskap. Nytt kjøkken er noe vi virkelig trenger, for nå detter det fra hverandre alle veier. Men det er jo så dyrt, og siden vi skal ha stue og kjøkken i et så er det mye som må gjøres. Satser på at vi blir rike snart, så vi kan ta et lån og pusse opp hele huset.

  Hvilket servise samler dere på?

  Søte små sommerklær

  Alt fra hm.com

  Andre som har startet på sommergarderoben til barna?

  Oppussing av vuggen

  De siste dagene har jeg brukt til å male vuggen vi skal ha nede i stuen når babyen kommer. Det er den samme som Madelen brukte, men malingen var begynt å bli litt dårlig og det viste rødt igjennom (den var rød en gang i tiden). Jeg føler at uansett hvordan jeg gjør det, så blir det ikke bra. Det viser sånne malingstreker etter penselen, og det ser jo ikke så veldig bra ut. Men det får være godt nok, jeg skal bare bruke den den første tiden og så får mamma få den tilbake (hun har laget den).

  Jeg måtte pusse litt over det som først ble malt, pga. jeg fikk hjelp av min kjære datter og da ble det litt klumper og rennende maling. Så jeg pusset over så godt jeg kunne, og malte over. Nå ser den hvertfall hvit ut, og det er det viktigste.

  Hvilken vugge har dere?

  Vi liker fint vær

  Idag er det nydelig vær ute, og det blir nok mest sannsynlig den siste dagen med dette været. Jeg og Madelen har nett kommet inn, etter å ha vært ute i et par timer. Vi hentet posten, spiste druer på trappa og Madelen lekte sykehus og skole. Nå prøver jeg å bestille meg et nytt mobil abonnement, men det var visst ikke like lett som jeg trodde. Det er utgått, så nå er det jo svindyrt, og det er lite gøy. Men mitt problem er at det står i mamma sitt navn enda, og da trenger jeg henens personnr hele tiden, og nå får jeg ikke tak i henne. Jeg vil ikke bytte nr, og da er det så mye styr om jeg skal få det over i mitt navn. Prøvde i fjord, men de er jo såå treige de folkene som sitter på tele2, hahah.

  Jeg får ta å rydde litt mens jeg venter på svar fra mamma, og så må jeg skrive litt budsjett. Det kom plutselig veeldig mange rekninger denne mnd, og når nav er treige, så er det ikke så mye penger vi har nett nå. Og i tillegg skal Kim ta kurs i Kristiansund i 5 uker, og da går det mye penger der. Vi tar lån til kurset, men det er jo alltid matutgifter, boutgifter og fly.  Søto mi <3

   

  Noen små innkjøp til babyen  Idag fikk jeg endelig brukt gavekortet mitt som jeg hadde på mimmis.no (jeg vant et gavekort på 250 kr på en bloggkonkurranse). Det er jo en hel del jeg trenger før babyen melder sin ankomst, så en plass må jeg bare begynne. Så da ble det et par nødvendige ting, og så fant jeg vimpelen jeg tenkte å kjøpe til rommet på salg. Alt dette kom på litt over 500 kr (bestilte for det, pga. da var frakten gratis), og det er ikke så gale. Med tanke på at jeg hadde gavekort på 250, så ble det jo bare halvparten.

  Andre som har handlet fra Mimmis.no?

  Statusrapport 24+0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 24 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 16 +0

  HJERTERYTME: 148 sist

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda

  NESTE KONTROLL: 10. Mai, til lege

  UTSTYR: Vogn, vognpose, badesete og litt klær

  MANGLER AV UTSTYR: Bilsete, stellepute, vippestol, babygym og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Bokstaver med navnet (som jeg skal male, og ha på veggen på rommet)

  VEKTØKNING: + 3 kg til sammen

  AKTIVITET: Masse aktivitet denne uka. Han blir sterkere og sterkere!

  SØVNMØNSTER: Virker som har er mest våken om kvelden før jeg legger meg.

  KYNNERE?: Nei, har ikke kjent noe denne uka.

  MATKICK?: Har ikke vært noe spesielt dilla på noe, men er sulten hele tiden.

  PLAGER?: Veldig voldt i bekkenet. Men ting kommer seg nå som jeg går hjemme.

  HUMØR: Merker mye til disse hormonene ja, *kremt*

  UTÅLMODIG?: Nett nå har jeg godt tid. Er så mye jeg skal rekke før den tid, så det kan ikke gå for fort.

  STEKKMERKER?: Et par, men jeg merker det kommer nok fler.

  OPPEGÅENDE: Jeg går hjemme hele dagen nå, men jeg har like vel ikke noe mye energi. Håper jeg snart blir mer våken, så jeg kan gjøre litt ting.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Lurer på om det begynner å komme i beina, for jeg får sånne sokke merker. Husker det var tegn sist gang.

  SYKEHUSBAGGEN: Nei

  FØDSELEN: Tenker ikke på det enda. Men jeg satser på det blir like bra som sist.

  HODET NED/FESTET: Ligger i seteleie (håper han snur seg)

  TUNGT?: Nei, ikke magen. Men alt annet!

  Fra 24 uker og 0 dager til 24 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 650 g
  CRL: 21 cm
  Full lengde: 29 cm  Hvor langt er dere på vei nå?
  Les mer i arkivet »Juli 2015 »Juni 2015 »Mai 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits