• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Mye bedre når han er frisk

  Idag har det vært enda en fin dag, ikke like varmt som sist helt, men likevel fint. Vi har tilbrakt mye av dagen ute i det fine været, og Minato er en helt annen gutt nå som han er frisk igjen. Sist helg satt han bare der, og orket ikke bry seg med å utforske ting. Idag har Minato kost seg ute på teppe, og oppdaget mange forskjellige blomster og strå (og så klart testet noen av dem i munnen). Han har fått vært med å hoppe på trampolinen også, og det er jo kjempe stas. Madelen har fått syklet litt, og blir bedre og bedre på det. Vi kommer nok ikke til å ta av støttehjulene dette året, men til neste vår kan vi nok fint da dem av.

  Vi tok turen ned på stranden også, og fanget litt krabber og fisk. Jeg er jo livredd krabber, og hylte som en gal når Kim prøvde å ta dem bort til meg. Madelen er like redd som meg, og holder seg helst til fiskene. Hun syns krabbene er fasinerende, men holder seg fint unna dem. Etter strandtur ble det en liten is på oss alle tre, og siden det er fredag så får det gå fint.

  Jeg har ikke fått trent idag, men fikk tatt en liten 10 minutters økt (ikke at det teller som trening da), og tenker at det er bedre enn å sitte helt i ro. Etter at ungene hadde lagt seg idag, så fikk vi og tatt en skikkelig opprydding. Det trengtes både støvsuging, støvtørking, klesvask og andre ting, så det var greit få få det unna før vi satt oss ned. Det er noe med at man ikke kommer seg opp fra sofaen når man først har satt seg ned..

  Nå skal jeg og Kim se en anime serie som heter Clannad, så jeg satser på at det blir bra. Etter det blir det legging, for Minato har funnet ut at mellom 06.30 - 07.00 er en fin tid å stå opp på -_-  Idag fikk de på seg matchende fotball drakter, men Madelen skulle absolutt ha t`skjorten feil vei. Og Minato har nett funnet ut hvordan man tar av capsen, så nå må jeg kjøpe en hatt med knyting.

  De der irriterende sauene kommer ned på bakken vår hele tiden. Idag har mye av tiden gått til å jage de rundt. Diablo (som er chihuahua vakthunden på gården) prøvde å være gjeterhund, men det funket dårlig. Det endte med at det var sauene som jaget han, og han sprang som en gal. Jeg fikk filmet det, så viss jeg får til å laste opp filmen så skal jeg dele det.

  Hva har dere gjort idag?

  Fine dager

  Forrige helg var garantert årets fineste, og det måtte så klart nytest. To dager med helt nydelig sol, og en siste dag med nok sol til å være ute å kose seg på stranden. Jeg har ikke hatt tid til å skrive noe innlegg om dagene våre før nå, men jeg hadde så mange bilder at jeg bare måtte dele.

  Lørdagen:

  Denne dagen var utrolig varm, men det var en hærlig vind som gjorde at det gikk fint an å gjøre noe. Jeg hadde litt ekstra energi, så jeg fant ut at jeg ville på en jogge tur. Så da tok jeg og Trine oss en jogge/gå tur på en fjell vei. Det var heldigvis masse tre over, så det ble passe med skygge. Det var utrolig deilig å komme seg litt ut, og jeg merket godt at det er noe jeg bør gjøre oftere. Da vi kom hjem så skulle vi på butikken, men fant så klart ut at den var stengt. Da ble det kveldsmat på bensinstasjon denne kvelden, selv om vi egentlig hadde planlagt å spise en deilig tacosalat.  Søndag:

  Søndag var den alle fineste dagen dette året, og vi tilbrakte omtrent hele dagen på stranden. Minato var ikke frisk, men vi kunne ikke nett holde han inne i dette fine været heller. Jeg ble super solbrent, og da mener jeg virkelig solbrent altså. Madelen koste seg med chips og diverse, og vi måtte så klart teste sjøen. Det var ikke noe varmt, og jeg kom ikke lenger ut enn lårene (mest fordi jeg ikke ville bli våt på shortsen). Vi avsluttet denne dagen også med en god middag i Odda, og Madelen fikk være med Malin og se på hester på vei hjem igjen. Jeg tror jeg fikk solstikk på kvelden, for jeg ble plutselig veldig dårlig og sovnet kjempe tidlig.  Her kan dere alle se hvor solbrent jeg faktisk var. AuUU, det var så vondt dagen etter, hehe.  Mandag:

  Mandagen var ikke så veldig fin til å begynne med, og det var faktisk litt regn tidlig på dagen (høres jo ut som værmeldinger jeg holder på med her, hehe). Utpå dagen så kom det seg plutselig, og da fant jeg, Malin, Madelen og Minato ut at vi kunne ta en liten tur ned på stranden. Da vi kom ned var det noen store bølger etter en crus båt som nett hadde passert, og med de bølgene kom det en liten fiskestang. Jeg sprang så klart ned for å få tak i den, og det gjorde jeg. Etter en times tid hadde jeg fått opp knuten som var surret rundt masse tang. Vi fant ut at vi skulle teste den, så jeg knuste et blåskjæll og hang litt på kroken. Med det samme jeg tok stangen uti så kom det en fisk på, og jeg fikk så klart helt panikk. Sist gang jeg fisket var når jeg var 6 år, og jeg er virkelig redd alt som lever i sjøen. Jeg var super stolt over fisken min, på ca. 20 cm.

  Etter at Kim var ferdig med å trene, så kom han også med en fiskestang. Han fikk ikke noe, men jeg klarte jammen å få enda en med den lille stangen min. Vi koste oss med dette et par timer, før vi plutselig såg at klokken var over 19, og Madelen skulle i barnehagen dagen etter.

  Min reaksjon da jeg fikk fisken min, og Malin sa jeg måtte holde den nærmere meg sånn at hun kunne ta bilder. Den var litt så da :)

  Andre som hadde fint vær sist helg?

  Minato 9 mnd

  I forgårs fyllte Minato 9 mnd.. må si tiden flyr. Han har lært veldig mye siden sist oppdatering, og allerede et par dager etter forrige gang så begynte han å krabbe. Nå er han litt overalt, og det er så koslig. Han prøver å reiser seg opp i stå stilling også, men når han har midt på gulvet så står han mer i yoga stilling, med hendene i gulvet. Han har også blitt kjempe flink til å vinke og klappe, og han har begynt å si mer mamma, pappa, hei og rister på hodet når han mener nei.

  Han har vært en del syk denne måneden, så det har blitt lite mat på denne gutten. Vi har ikke vært hos helsesøster på en stund nå, så jeg vet ikke hvor stor han er blitt, men jeg kan ikke forestille meg at han har blitt så veldig stor.  Barn på 9 mnd!

  De fleste kan:
  - Kombinerer lyder til ord - Kan
  - Står en stund uten støtte - Han klarer stå litt mens han holder seg til sofa, bord osv.

  Halvparten kan:
  - Griper ting med pinsettgrep - kan
  - Går ved å holde fast i møbler - Kan ikke enda
  - Slår ting sammen - kan

  Noen få kan:
  - Leker "klappe kake" - Han kan klappe, men han synger ikke klappe kake liksom :P
  - Bruker rett ord for mamma - jeg tror det er bevisst når han sier det nå.
  - Og pappa - Han har nett begynt med å si pappapa og strekker armene ut når han vil til Kim.


  Hvor store er deres barn, og når lærte de å krabbe og gå?

  Personlig almanakk

  Jeg tenkte jeg ville vise dere den nye almanakken min, som jeg selv har designet. Jeg bare elsker den, for den er jo rosa. Jeg er totalt avhengig av å skrive ned lister, og har kontroll på alt, så jeg må ha en som dette (noen år har jeg faktisk opp til flere).  Noen andre som har en sånn?

  Våres 17. mai (bedre sent enn aldri)

  Hei hei!

  Nå ble det visst en uke med lite blogging igjen, og jeg beklager det. Tiden har bare plutselig gått utrolig fort, det har vært nydelig vær, vi har hatt en syk baby osv. Jeg kommer til å skrive et eller to andre innlegg om hva vi har gjort resten av helgen, for jeg har så mange fine bilder jeg vil dele, hehe. I går fyllte Minato 9 mnd også, så det kommer en oppdatering på det også.

  Vår 17. Mai ble ikke helt som planlagt, for vi våknet til en enda sykere liten gutt. Vi kom frem til at det beste ble om bare Kim og Madelen gikk i tog, så slapp Minato ut i vinden. Så da gikk de alene, mens vi var hjemme og så på alle de fine togene fra andre steder rundt i Norge (det ble til og med vist bilde av Madelen på tv, som jeg sendte inn på instagram). Madelen var stor fornøyd med toget, selv om hun måtte hjem en tur midt i for en do pause.

  Etter toget reiste jeg og Madelen ut til mamma og de for å spise rømmegrøt. Kim ville ikke være med, for han spiser ikke det, så da ble det pølse og potetstapp på Minato og Kim. Jeg og Madelen elsker rømmegrøt, så vi spiste oss gode og mette på en kjempe god grøt. Madelen fikk lekt litt med Anja før det var tid for å reise på lekene.

  Når vi var inne på lekene møtte vi Kim og Minato. Madelen fikk prøve alle lekene for de små, og fikk seg et par premier. Minato var ikke frisk, så han sov for det meste i vognen. Han hadde ikke pyntet seg en gang, for jeg så ikke helt vitsen når han ikke var i humør til noe uansett. Men han fikk være med litt på fotballbanen, og der koste Madelen seg også med å spille fotball med Malin og Fredrik. Det ble så klart en is på Madelen, det er jo selvsagt når det er 17. Mai.

  Etter at lekene var ferdig, så reiste vi opp for en siste middag hos oldemoren til Madelen. Der er det alltid fast med hele familien, så da reiste vi så klart opp der. Det er alltid flere retter å velge mellom, og det var det denne gangen også. Jeg avsluttet dagen med en is, og sovnet omtrent med det samme vi kom hjem.
  Hvordan var deres 17?

  Årets første grilling

  Hei hei!

  Idag har vi endelig hatt sol, og det har vært fantastisk. Jeg har hatt super mye energi i hele dag, og den holder enda faktisk. Madelen fant ut hun hadde lyst å grille pølser idag, så da måtte vi bare nytte på mens det var fint. Vi kjøpte inn engangsgrill, hamburger og pølser, og koste oss utenfor huset. Jeg gleder meg utrolig mye til vi får en altan, men fine hagemøbler og skikkelig grill, for det er ikke sånn super luksus å bare sitte på trappen å spise, hehe. Madelen er den eneste som har skikkelige hagemøbler, mens vi voksne får nøyse oss med trappen og en hagestol.

  Minato fikk også spise middagsglasset sitt ute idag, etter en lang og god lur. Han er litt forkjølt, men siden det var så varmt idag så gikk det fint. Etter maten så satt vi opp trampolinen, og Madelen og Minato koste seg. Vi var ute i mange timer, men måtte til slutt inn da solen gikk ned.

  Nå er ungene i seng, og vi må gjøre alt klart til i morgen. Bunaden til Madelen er klar, det gjenstår bare å springe opp til svigers for å hente den. Jeg kommer så klart ikke i bunaden min, så jeg får nøye meg med en kjole i morgen. Vi må pakke alt klart i kveld, og henge ballonger på flagg osv. Jeg er litt usikker på hvilken vogn vi skal ta med til Minato i morgen, men jeg tror jeg satser på Scooteren, siden den er lettest å ta med seg.

  Hva har dere gjort 16. Mai?

  Hvordan blir dagen deres i morgen?

  Migrene er noe dritt

  Hei hei!

  I dag sto jeg og Minato opp allerede før klokken var 6, og da hadde han allerede vært våken i en halvtimes tid. Dette var virkelig ikke i planene våre idag, så da gjorde vi det sånn at jeg sto opp først. Allerede når klokken var syv så sovnet han i hendene mine (noe han aldri pleier å gjøre), så da bar jeg han opp og fikk sove litt ekstra. Når han våknet opp igjen, var det Kim sin tur til å våkne, og jeg fikk sove litt lenger. Jeg er utrolig glad vi er to på sånne dager, ellers hadde nok ikke jeg holdt ut. Jeg sliter veldig med migrenen min om dagene, og det går omtrent ikke en dag uten. Jeg hater det, for med det samme jeg gjør noe lite, så begynner det. Viss jeg har en god dag når jeg står opp, så er jeg garantert å få det utover dagen, og omvendt. Jeg som hadde store planer om å klare å leve sunt, men med det samme jeg trener litt så er resten av dagen ødelagt. Og når jeg får migrene så er det jo bare typisk meg å kjøpe noe usunn mat, for jeg tror ikke jeg tenker så langt når jeg har vondt.

  Jeg gruer meg veldig til å begynne å jobbe, for viss det er som nå så har jeg ikke sjangs. Jeg håper dette er bare en periode, for jeg har begynt på nye medisiner som skal være forebyggende over tid. Jeg har mest lyst å finne noe som kan gjøre helt slutt på det, men legen sier at det ikke er noe å gjøre med det. Nevrologen har sakt det er kronisk migrene og stress hodepine (som hadde et annet navn).

  Nei, så ble det veldig mye klaging her, og det var ikke meningen. Jeg kan jo fortelle det at helgen har jeg brukt på å være barnevakt for søskenene mine, lagd middager, ryddet og begynt å prøve meg på zumba. I går hadde jeg en kjempe fin tur med Trine, mens det enda var sol og varmt. Jeg hadde planer om å trene zumba i går og, men så klart fikk jeg migrene og sov fra klokken var 2 til halv 6.

  I dag så føler jeg meg ikke helt bra heller, merker jeg har lite energi. Jeg har i det minste klart å holde maten i sjakk idag, og har lagd meg kylling og brokkoli til frokost. Senere idag får vi besøk, og da vet jeg ikke helt hva jeg skal lage. Noen gode tips?  Noen gode migrene tips?
  Noen gode middagstips?

  Madelen`s hjemmelagde fest

  Hei hei!

  I dag føler jeg meg litt halv uthvilt, selv om jeg fikk sove lenger etter at Kim sto opp med Minato. Jeg har sovet i omtrent akkuratt åtte timer, men føler meg ikke helt på topp likevel. Vi passer mine søsken denne helgen, for mamma og de er til Riga på poker tur. Det er ikke noe mer arbeid med det, for det er i grunn ganske greit. Madelen har selskap i Anja, og de to eldste kan hjelpe til med det som trengs.

  Jeg kom nett på at jeg har helt glemt å dele bildene fra når Madelen lagde fest. Dette var midt mellom all sykdommen sist uke, så det har rett og slett gått i glemmeboksen. Men det hele startet med at vi fikk plutselig lyst å bake noe, og så fikk vi lyst å bake noe mer, og sånn fortsatte det. Vi fant ut at vi kunne invitere ned noen gjester, så Madelen gikk å inviterte til liksom bursdags festen hennes. På menyen sto det varm blåbær smuldrepai m/is eller vaniljekrem, gode sjokolade cookies, eplekake og muffins (som madelen lagde omtrent helt selv).  Det ble en blå løper på bordet, siden jeg ikke orket å styrke duken før vi la den på, hehe.  Malins supergode sjokocookies. Om noen vil ha oppskrift så er det bare til å si fra.  Blåbærpai, denne har jeg fått helt dilla på. Skal faktisk lage idag også tenkte jeg. Denne oppskriften tenkte jeg at jeg skulle dele med dere snart, for den er sååå god.

  Sjefen selv var ikke i like godt humør når gjestene først kom. Da ville hun helst ikke ha dem her likevel, og ville at det var bare oss som skulle spise maten, hehe.

   

  London tips

  Nå har jeg og Kim bestillt oss tur til London, bare oss to. Vi reiser den første Juli, og blir tre netter, frem til 4. Juli. Jeg gleder meg utrolig masse, for dette blir faktisk første turen vi har sammen, bare oss to liksom. Vi har vært på firmaturer et par ganger, men nå kan vi bare gjøre nett som vi vil. Det blir nok likevel lite tid til å slappe av, i hvertfall viss jeg kjenner meg selv rett. London er et av de stedene jeg alltid har hatt lyst å reise til, og jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke har reist før (det er jo billig).

  Vi skal hvertfall bo på et hotell som heter St. Giles Hotel (ikke noe luksus, men det er jo ikke hotellet vi er der for), og det ligger rett med Oxford Street. For meg var de viktigste kriteriene at det skulle ligge sentralt til shopping, for det er lite gøy å drive å ta metroen hver gang jeg har for mange poser i hendene.

  Siden jeg ikke har vært der før, så setter jeg stor pris på tips til hva vi kan gjøre. Jeg vet jo vi skal shoppe, gå rundt, spise god mat og kose oss, men hvor er dette best? Jeg har en ca. liste med alle butikkene jeg skal innom, men viss dere har noen spesielle jeg bare MÅ innom, så skrik ut. Jeg trenger også gode resturant tips, både på dagtid og kveldstid. Og hva kan man gjøre om kveldene, helst noe litt romantisk, og som ikke er en musikal, hehe.

  Og er det noen som vet hvordan det der med at man får tilbake en viss prosent av det man handler for? Skal jeg bare si jeg er fra Norge, så går det av seg selv?  Så da kan dere skrive ned alle deres gode mat tips, ting å gjøre på, butikker og andre generelle ting man bør vite før man reiser. Hvordan funker dette med metroen for eksempel?

  Det måtte jo skje

  God kveld!

  Nå har jeg hatt noen dagers fravær fra bloggen, og det var ikke nett planlagt. På torsdag startet dagen veldig bra, og jeg fikk unna gjort legetime, nav, poste brev og noen andre ting allerede før klokken var 12. Madelen og Minato skulle egentlig på cafe meg oldemoren, og hun kom når hun skulle. Da hun skulle hente Minato i vognen var han full i spy, og han hadde så klart fått spysyken. Dette fortsatte resten av dagen, og det ble spy både i sengen, bordet og en del andre steder.

  På fredag var Minato begynte å bli litt bedre, han ville ikke spise men spydde hvertfall ikke. Da ble så klart Kim syk, og låg hele dagen med over 40 i feber, men heldigvis ikke noe mer. Da var det bare meg igjen, og jeg krysset fingrene. Klokken ble 23.00, og jeg følte meg utrolig dårlig. Da jeg skulle prøve å sove, så var det første jeg måtte gjøre å springe ned for å spy. Sånn fortsatte hele min natt, og jeg var totalt utslitt. Jeg fikk ikke i meg noe mat resten av helgen, og har ikke vært topp idag heller.

  Det var konfirmasjon på søndag, men jeg fikk ikke med meg det heller. Kim reiste med ungene, så det var hvertfall noen av oss som kom oss av gårde. Jeg kom meg litt utover dagen heldigvis.

  Idag trodde jeg at jeg var helt frisk, men jeg har bare klart å få i meg minimalt med mat. Det er noe med meg og mat, og jeg fungerer ikke uten det. Jeg blir utrolig svimmel, og har ingen krefter. Jeg prøvde å røre i grøten til Minato, men fikk det ikke til, hehe. Nå føler jeg enda litt bedre, så jeg satser på at det er full rulle fra i morgen av. Jeg har hvertfall fått i meg noen nøtter, så jeg har litt energi. Tenkte jeg skulle prøve meg på noen flatbrød også, sånn at jeg er helt klar for morgendagen.
  Siden jeg ikke har fått tatt noen bilder disse dagene, så tenkte jeg at jeg kunne slenge med et par bilder av meg selv som 14 åring, hehe.

   

  Andre som har vært syke?

  Minato 8 mnd - helt glemt det

  Hei hei!

  Jeg kom nett på at jeg har helt glemt å oppdatere om Minato som allerede er blitt 8 måneder. Den 22. Mai ble han 8 mnd, og det er under 4 mnd til han fyller året, jeg må si tiden flyr. Det er mye som skjer om dagene, og Minato lærer noe nytt hver dag. Om han ikke henger litt etter, så er han hvertfall ikke foran gjenomsnittet når det gjelder utvikling. Han nå om dagen så prøver han for harde livet på å krabbe og komme seg fremover. I går kom han seg for første gang flere meter bortover gulvet, på sin egen spesielle måte. Han bruker brystet som en plog, og dytter seg frem med beina, hehe. Han kommer seg fint i krabbe stilling, men har ikke helt knekt koden derfra. Han har veldig lyst å lære å stå, så han kommer seg hele tiden til tv-benken, og reiser seg opp på kne derfra. Det er nok ikke mange ukene til han klarer å komme seg helt opp i stå stilling.
  Det blir en del knall og fall om dagene, men det er jo bare noe som hører med. Litt grining blir det, men han er en tøff gutt som tar seg fort sammen og prøver på nytt.

  Han er fortsatt veldig flink å legge seg om kveldene, og sover søtt innen klokken er halv 9. Han har hatt en par morninger denne måneden han har våknet klokken 6, og absolutt ikke ville sovet igjen. Jeg tror han ikke har vært helt 100% frisk, og at det er derfor. Nå er han helt fin igjen, og sover fint til klokken er minst 8-halv 9. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg har to barn som sover så utrolig bra, for jeg vet jeg er heldig.

  I mat veien har han blitt litt vrien i det siste. Før spiste han kjempe godt, men de to siste ukene har han ikke spist mer enn et halvt matglass om gangen. Da er han stapp mett, og bare rister på hodet sitt. Favoritten er kjøttkaker da, så da spiser han gjerne et par skeier mer mat. Han drikker 180 ml melk når han våkner, og kanskje 20 ml om kvelden før han legger seg. Kveldsgrøten pleier gå fint ned hele begeret heldigvis.

  Han har fått en ting for Harlem Shake, og danser som bare det når han hører den. Vi syns det var så vittigt at vi måtte få det på film, for det er bare den ene sangen han liker, hehe.  Han blir så sint og lei seg når han ikke får ting til nett som han hadde tenkt seg.

  Barn på 8 mnd kan:

  De fleste kan:
  - Sier mamma og pappa - Han sier mamma, men vet ikke om det er bevisst.
  - Begynner å krabber - Det nærmer seg
  - Flytter objekter mellom hendele - Den har han gjort lenge

  Halvparten kan:
  - Står med støtte - Bare viss han holder i hendene våre
  - Fink å krabbe - nei
  - Peker på objekter - nei

  Noen få kan:
  - Drar seg opp til stående - Bare opp på kne
  - Plukker opp ting med to fingre - nei
  - Viser hva han vil ha - Det gjør han, hvertfall når han vil ha drikke.

   

  Har ikke vært hos helsesøster nå!

   

  Drugstore makeup

  Hei hei!

  I går fikk jeg en pakke fra Cherry Culture, og en liten pakke fra ebay. Den ene pakken betalte jeg bare 210 kr for (ingen toll) og den andre betalte jeg 4-5 kr for. Jeg tenkte det var på tide å teste noen "drugstore" produkter etter å ha sett maaange filmer på youtube. Jeg bestille noen av tingene jeg hadde hørt masse bra og, og tenkte jeg kunne skjekke selv om jeg likte det. Det beste hadde jo vært om jeg hadde vært mye mer fornøyd med billige produkter enn hva jeg er med dyre high end produkter.  1. L.A girl pro concealer - Denne kostet meg bare 2$, så jeg hadde ikke så høye forventinger. Jeg syns ikke denne dekket noe bra for mine veeldig mørke ringer under øynene. Jeg trenger noe med god dekke, så denne var ikke for meg.

  2. Milani concealer - Denne kostet rundt 6$, og jeg syns den var verdt det. Den har ikke super god dekke, men den lyser opp øyeområdet veldig fint syns jeg. Det jeg ikke liker med den er at det er sånn som man klikker ut produkt, og så kommer det på en kost. Det gjør at det ofte kommer plutselig mye..

  3. NYX skinny marker eyeliner - Denne er jeg super fornøyd med. Den er lett å påføre, har mye pigment og er rett og slett super. Jeg er utrolig dårlig med eyeliner, men denne likte jeg. Jeg vet ikke hvor lenge den holer enda, for jeg har ikke testet den skikkelig enda.

  4. NYX hvit eyeliner - Denne er ikke i flytende form, men er en helt vanlig i kohl. Jeg har bare hatt en sånn hvit før, så denne var mye pigment i forhold til jeg har testet før. Utrolig myk, og lett å påføre. Elsker den!

  5. NYX jumbo eye pencil - Denne er fantastisk! Vil kjøpe denne i mange farger, og er veldig fornøyd med den.

  6. NYX øyeskygge kost - Den er helt grei! Syns den var litt stiv, i hvertfall i forhold til Sigma og MAC sine, men måtte nesten prøve noe nytt også. Den er nok helt grei å bruke til noe!

  7. Milani Baked Blush - Denne hadde jeg hørt veldig mye bra om, og den er god (hvertfall til å være så billig). Den er en del pigment i, men kunne fint ha vært enda mer.

  8. Cherry Culture Bubblegum lypsyl - Denne fikk jeg med gratis, og den holder på fuktigheten ganske lenge. Jeg syns den er bedre enn EOS, for leppene holder seg fuktige mye lenger.

  9. Eyeliner fra Ebay (chinamade liksom) - Denne har jeg lite forventinger til. Jeg må kvesse den før jeg får testet den, men den ser veldig crap ut spør du meg.

  Noen som har testet noe av dette?

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits