• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Paris turen 2015

  Hei hei!

  Nå har jeg fått somlet meg til å få bildene fra turen inn på pcen, så da kan jeg endelig få dele noen med dere. Vi hadde en super tur, men uten Kim så ble det så klart litt mer stress enn det ellers ville blitt. Jeg fikk ikke tatt så mange bilder som jeg ellers ville gjort, men en del ble det uansett.

  Første dagen ble brukt på å utforske hotellet og Disney village. Vi bodde på et Disney partner hotel, så det gikk gratis busser hvert 15 minutt bort til Disney. Ungene var stor fornøyd med hotellet, for her var det både leker ute og inne. Jeg var ikke så imponert, og det første som møtte oss var utrolig dårlig betjening i resturanten på hotellet. Vi måtte spørre etter maten mange ganger før vi fikk den, for de glemte hele tiden noe. De slo og av Air conditionen fordi det var for kaldt ute mente de (dette er visst noe som er vanlig i frakrike), men vi svettet jo der inne.


  Andre dagen vår reiste vi til Disney Land, og der ble vi hele dagen. Disney Land er jo et sted der man står i kø meste parten av tiden, men jeg elsker det likevel. Nå var vi i både Tokyo Disneyland og - Sea i fjord, og fikk ikke skrekken av det (selv om det var mye mer folk der). Både vi og ungene koste oss, og vi fikk med oss mesteparten av det vi skulle hvertfall.

  Den tredje dagen reiste vi en tur inn i Paris. Planen var å gå opp i Eiffeltåret, men da vi kom frem fant vi ut at det fristet lite å stå i en time kø med ungene. Jeg har vært der før, og de andre fant ut at det holdt med å se opp for denne gang. Vi tok heller en sykkeltaxi opp til Champ Elysees, og gikk litt rundt der. Det eneste jeg skulle var på Sephora og Laduree, og det fikk vi gjort. Madelen var veldig trøtt og sliten, og de to minste fikk og fort nok av å sitte i vogn, så det ble ikke så lenge vi var der. Vi tok et stappfullt tog ut igjen til Disney, og gikk for å spise der.
  Hvem som stilte seg rett bak Minato på bildet blir et mysterium, jeg la ikke merke til henne når jeg tok bilde, haha.

  Den fjerde dagen tok vi turen til Disney Studios. Jeg ble i grunn ganske skuffet over dette, for jeg trodde det var like stort som Disney Sea, men det var veldig lite. Likevel så holdt det lenge for disse små, så de koste seg. Vi rakk å komme oss gjennom det meste, og Madelen tørte til og med å ta både spøkelseheis og berg og dalbane. Det stengte allerede klokken 18 her, så da reiste vi til hotellet og testet badebassenget, og pakket koffertene våre.  Fredags morning reiste vi hjem igjen, og vi sto opp allerede klokken 5 om natten. Både buss og flyturen gikk ganske bra (i motsetning til andre veien, da Minato klarte å gå under flysetet og klatre opp til dem bak + at han stakk av i sikkerhetskontrollen, så vaktene måtte hente han). Vi kom hjem trette og sultne etter en lang dag, jeg har faktisk aldri sett Minato spise så fort før (han ville ikke spise på flyplassen).

  #mammablogg #reise #reisemedbarn #paris #disneyland

  Hjemme igjen

  God kveld!

  I går kom vi hjem fra Paris, og jeg har enda ikke pakket ferdig ut. Jeg hadde jo planer om å blogge før jeg reiste, og skrive noen ferdige innlegg, men så ble jeg syk. Jeg var faktisk ganske dårlig når vi reiste og, og klarte ikke spise noe hele mandagen da vi var der. Heldigvis ble jeg frisk igjen til tirsdagen, og vi hadde en fin dag i Disneyland. Jeg har tatt litt bilder, og disse skal jeg få dele med dere når jeg har fått kommet meg litt mer på plass. Nå er det full kaos med ting rundt meg, og da klarer jeg ikke konsentrere meg om noe.

  I dag har vært en sløv dag, og vi er alle litt trette etter turen. Både Madelen og Minato sov helt til klokken var halv 10 i dag tidlig (noe som er veldig lenge for dem). Jeg har brukt dagen til å vaske klær, ta på plass litt små ting og sitte i sofaen. Jeg har planer om å fortsette med det resten av kvelden, og få en god natt med søvn. Vi venter på at det skal bli mandag, for da kommer Kim hjem til oss.

  #mammablogg #hverdag #reise #paris

   

  Cool little guys

  God kveld dere!

  I dag har vært en litt travel dag, så jeg tenkte å bare komme med litt inspirasjon til dere. Madelen har vært på fiolintime, og da er vi alltid litt sent hjemme. I dag spiste vi og på pizzaresturant etter timen, og ble derfor en time senere hjem enn vanlig. Jeg rakk også å kjøpe inn siste rest av det vi trengte til turen (såper, tannkost osv), så nå er vi klare.

  Jeg elsker kombinasjonen på bildet under. Jeg elsker en litt sånn enkel, pen og komfortabel stil,  så dette er absolutt min favoritt.  Bukse - HER // T`skjorte - HER // Sko - HER

  (Adlinks)

   

  I den andre kollagen min har jeg fått inn litt mer farge.. min favoritt vårfarge. Korall sammen med marine blått syns jeg er en vakken kombo til de små.  Shorts - HER // Genser - HER // Sko - HER
  (Adlinks)

   

  Noe dere likte?

   

  #mammablogg #barneklær

  17 mai feiring

  Hei hei!

  I går var det 17.mai, og det er jo dagen hvor alle er festkledde og glade over hele norge. I år var ikke vi helt i 17. mai modus, så vi droppet tog og droppet bunad. Det regnet som bare når toget gikk, og da var det ikke fristende i det hele tatt. Madelen ville absolutt ikke ha bunad på i år, og da tok vi ikke på Minato sin heller. Kim er på jobb, så da prøvde vi å få en minst mulig stressete dag.

  Vi sov så lenge vi kunne, ungene badet på morningen og vi tok det med ro. Likevel så klarte vi å stresse for å komme ut ut dørene, det er jo bare typisk. Men vi kom oss inn på lekene, og gjorde det beste ut av det. Madelen var nok ikke blitt helt frisk, og Minato var ganske sutrete. Utover dagen kom det seg, og vi koste oss til det var slutt. Det ble premier på begge, og de fikk hver sin is (det var så kaldt, så flere var uaktuelt).  Når vi kom hjem fra feiringen så spiste vi rømmegrøt og spekemat. Madelen var helt ferdig, så hun sovnet på sofaen med det samme omtrent. Til kvelds så tenkte jeg at jeg skulle lage noe godt så ungene likte, så jeg kokte poteter, stekte bagetter og eggerøre og fant frem spekeskinke. Da alt var klart så var Madelen blitt dårligere igjen, og bare gråt. Jeg skjønte ikke hva det var, og jeg tror ikke hun helt visste det selv heller. Men hun spiste hvertfall ikke en bit av noe. Minato han tok seg en hel bit av en bagett, og så var han ferdig også. Da satt jeg og Benjamin igjen med alt maten, det var jo koslig det og så klart, men jeg hadde jo håpt på en skikkelig familie måltid, hehe.

  Madelen ble hjemme fra skolen i dag, og hun er enda ganske dårlig. Hun sier hun er helt frisk, fordi hun er redd hun ikke skal bli frisk til vi reiser på tur. Jeg håper så klart vi alle er friske til da.

  Hva gjorde dere på 17.mai?

   

  #mammablogg #17mai  Let me take a selfie

  I dag fikk jeg selfie stanga mi i posten, og den falt i smak hos Madelen. Hun fant frem mobilen sin, og tok masse bilder av seg selv. Jeg har lenge hatt lyst på en sånn stang, så da var det på tide at jeg fikk meg en. Jeg tenkte å ha den med til Paris, så kan vi ta bilder av oss selv i karusellene, hehe. Viktig med bilder til blogg og instagram vel.

  I dag var både jeg og Madelen hos legen en tur, og begge må videre utredes. Madelen sier hun ser dårlig (selv om synstesten sist var på topp). Hun skulle uansett får time hos helsesøster på Onsdag, og så uansett bli sendt videre til spesialist. De trodde det kunne være skjeve hornhinner, så det er greit å skjekke opp i. Når hun ikke klarer å konsentrere seg når hun leser på grunn av det så er det jo ganske viktig.

  Jeg måtte ta åtte flasker blod, så nå må jeg etterhvert ha skjekket alt som er. Hun sa det kunne være at jeg har hatt en infeksjon en gang uten at jeg har merket det, enten flott eller noe annet. Ellers så var det snakk om noe kronisk tretthets(?) ett eller annet. Jeg får vente på prøvene før det skjer noe mer. Jeg håper hvertfall jeg snart finner ut hvorfor. Uansett hva det er, så er det greit bare å vite hva det er.

   

  #mammablogg #selfiekamera #lege

  Sykdom i hus

  God kveld!

  Det er så typisk viss vi skal begynne med en ny runde sykdom i hus nå rett før 17. mai og rett før vi reiser til Paris. Madelen ble dårlig i dag, og har vært kjempe kvalm og hatt feber. Får så vondt av henne. Hun pleier som oftest å tåle sykdom ganske bra, men i dag så har hun ikke vært seg selv. Hun sovnet på sofaen ute på verandaen, og pustet som bare det for å ikke spy. Jeg sa det ville bli bedre viss hun klarte å spy, men hun var fast bestemt på at hun ikke skulle bli syk til 17. mai.

  Minato har heller ikke vært helt 100% de siste dagene, så det kan være derfor han ikke har spist noe. Han har hatt litt dårlig mage, så det kan være han har vært kvalm og uten å klare å si hva som plaget han. Han spiste heldigvis en pølse på kvelden i dag, og det er hvertfall noe. Alt hjelper!

  Nå ligger begge englebarna å sover, og jeg håper på en natt uten problemer. I morgen skal både jeg og Madelen til legen, så det passet jo bra siden hun ble syk nå. Jeg håper så klart at dette er noe som går over til i morgen, men viss ikke er det greit å skjekke opp mens vi likevel er hos legen.

  Nå får jeg legge meg, så jeg får litt søvn før i morgen.

   

  #mammablogg #barn #sykdom

  2 1/2 års kontroll - Minato

  På onsdag var vi på 2 1/2 års kontroll hos helsesøster, og det gikk supert. Hun var så stolt over Minato, at han kunne snakke så bra som han kan. Han har forandret seg mye det siste året, og det var godt å få bekreftet at han ikke henger etter (selv om jeg ikke trodde det). Han kunne pusle, byggeklosser og hoppe uten noen problem, så der var det enda et pluss.

  Det jeg var mest bekymret for var vekta hans, fordi han spiser veldig lite. Han har nesten alltid spist lite, men i det siste har han spist ekstra lite. Han er kjempe vand, og jeg er redd han ikke får i seg de vitaminene han skal ha. Heldigvis viste vekta 12 kg nå, og 86 cm, så det kan man ikke klage på. Hode var blitt 48 cm allerede. Han begynner å bli en stor gutt, selv om han er ganske liten for alderen sin (på høyde). Vi har prøvd å gi han vitaminer før, og det gikk en stund, men så fant han ut at han ikke ville det. Jeg føler ikke jeg kan tvinge i han noe hver dag liksom. Men vi skulle se om han begynte å spise mer, og heller gi han måltid ganske så ofte.

  Ellers gikk timen over alle forventinger, og vi har en perfekt liten gutt. Han kan være både sta og blid, og det er jo nett sånn det skal være. Jeg er så stolt over han (begge to så klart).

  //bilder fra idag

  Andre som har barn som spiser veldig lite?

  Hvor store var deres på 2 1/2 års kontroll?

   

  #mammablogg #barn #kontroll #helsesøster

  Kattejakt

  Hei hei!

  I dag er det fridag fra både barnehage og skole (men det vet dere vel alle uansett). Det er nydelig vær ute (selv om det er litt kjølig), og da måtte vi jo ut. Jeg hadde lovet Madelen at vi skulle ut å lete etter kattungene våre, men det er ikke "bare bare". Bobby (katten vår) blir smartere for hvert år, og gjemmer dem på nye og vanskeligere steder hvert år. Vi har en mistanke om hvor hun har gjemt dem, men det er oppe på garasjen til naboen, så da må vi først spørre om å få lete. Det blir liksom litt dumt å bare gå inn i naboen sin garasje å begynne å snoke rundt, hehe. Så vi måtte gi opp letingen for i dag, men kanskje bedre lykke neste gang.

  Vi måtte finne på noe annet å gjøre, så da ble det litt steinplukking i hagen. Ungene hadde en liten trillebåre, og fylte opp gang på gang. Vi fikk bort en hel del, men man kan i grunn ikke se at vi har gjort noe enda da. Det blir ikke skikkelig hage på oss i år, men vi skal hvertfall gjøre det litt klart.  Nå er vi kommet inn igjen, og jeg er helt ferdig. Energien min er på bunn, og jeg tror jeg har brukt dagens dose allerede. Jeg trenger virkelig mer for å komme gjennom dagen, men jeg håper det kommer seg litt hvertfall etter en liten pause. Vi har ikke noen planer for resten av dagen, men jeg har en hel del jeg skulle ha gjort.  Har dere noen planer i dag?


  #mammablogg #vår #barn

  Personlig; hva skjedde?

  Jeg husker en gang for lenge siden. Jeg var en glad og positiv jente, med mye energi som varte dagen lang. Jeg elsket å være sosial, og hadde mange venner. Jeg var utadvent, og var ikke redd for så mye. Hva skjedde med den jenta??.. Jo, det skal jeg si.. "life took me".

  Jeg begynte på videregående, og merket allerede da at ting forandret seg. Jeg hadde jo kjæreste, så jeg tilbragte så klart mye tid med han. Jeg hadde og en fantastisk klasse, og hadde det bra. Jeg merket jo det at ting forandret seg, men det var ikke negativt på den måten. Jeg ble jo og gravid den andre delen av første året mitt, og da ble jo livet snudd på hode. Jeg klarte meg likevel bra, og fullførte skolen med lite fravær.

  Til høsten igjen så begynte jeg på skole, men det gikk ikke mange dagene før jeg måtte ha bare hjemmearbeid. Jeg var mye dårlig, og klarte ikke gå på skolen. Tiden gikk, og jeg fikk verdens nydeligste prinsesse. Tiden etter fødsel gikk som smurt, og vi hadde mye besøk av både venner og familie hele tiden omtrent (noen ganger for mye og). Vi hadde god hjelp i de rundt oss, og vi kunne fortsatt være unge også.

  Etter permisjonen skulle jeg starte på skole igjen. Madelen var ikke mer enn 8 mnd gammel, men jeg følte meg likevel klar for å komme i gang. Jeg ville jo fullføre skole, og jeg gledet meg veldig. Første halve året gikk ganske greit, tiltross for en del fravær på grunn av migrenen var blitt litt verre. Andre delen av året var verre.. Vi hadde en liten klasse, og jeg følte aldri jeg passet helt inn. De to jeg var mest med var ikke der så mye lenger, og jeg klarte ikke helt å være meg selv. Jeg hadde jo alltid noen å være med, men jeg følte likevel ikke at jeg passet inn. Jeg var ikke like åpen og utadvent som jeg pleide å være, og følte meg litt ukomfortabel. Jeg hadde mer vondt i hodet, og hadde mer fravær. Jeg fant ut at jeg skulle gjøre mitt aller beste på skolen, og gikk ut med flere 6-ere og 5-ere (noe jeg aldri hadde hatt før). Jeg var stolt over meg selv!

  Etter sommerferien skulle jeg starte å jobbe i barnehage. Det var nok her ting begynt å gå galt for min del. Jeg følte aldri jeg passet helt inn, og klarte ikke helt å trives. Jeg hadde mange kjempe greie kollegaer, så det var ikke noe å si på. Det kan være at det var det at jeg var den yngste. Jeg tror kanskje jeg hadde trengt å være mer i lag med mennesker på min alder. Jeg ble hvertfall dårligere og dårligere. Jeg var mye borte fra jobb, og de dagene jeg var på jobb så lå jeg på sofaen hele dagen når jeg kom hjem. Hodet mitt taklet ikke det, og dette gjorde at jeg ble mer og mer usosial.

  Jeg følte meg ikke lenger som meg selv, og var mye deppa. Jeg kom meg til legen i februar, og det ble konkludert med at jeg var deprimert. Jeg ble sykemeldt, men ville begynne å jobbe 50% etter en uke. Jeg hadde så lyst å fullføre læretiden min, jeg ville få det til. Ting ble ikke bedre av å jobbe, og jeg ble bare dårligere. Jeg testet mange medisiner og behandlinger for hodeverken min. Jeg var på både MR og til nevrolog flere ganger, og de fant ikke noe annet enn at det var kronisk migrene.
  Depresjonen ble verre og verre, og nå var jeg virkelig forandret.

  Jeg begynte å finne glede i andre ting. Jeg fant ut at det å kjøpe nye ting, og bestille ting på nettet var det som gjorde meg glad. Det å få nye ting var en ren glede for meg, og gjorde dagen litt lysere. Dette ble fort til noe jeg ble avhengig av, og jeg hadde ikke helt kontroll lenger. Jeg brukte all den tid jeg orket på fritiden på Madelen, og når våren/sommeren kom ble ting litt lysere. Vi prøvde å være ute så mye vi kunne, og gikk en del på piknik. Jeg fortsatte i 50%, og gjorde mitt beste.

  Når høsten kom igjen ble ting verre. Jeg måtte gå ned til 40%, og klarte så vidt det. Jeg hadde på denne tiden en god del medisiner, og det følgte med bivirkinger også. Jeg gikk opp mye i vekt av de, og var enda mer trett. Dette var en veldig mørk tid for meg, og jeg følte meg veldig alene. Jeg ville ikke snakke om hvordan jeg hadde det, og latet fint som at ting var fint.

  I Desember fant jeg ut jeg var gravid, og måtte slutte med alt av medisiner med det samme. Dette gjorde at jeg hadde så utrolig vondt i hodet. Det var konstant i starten, og jeg følte meg helt forferdelig. Jeg ble sykemeldt noen uker, og så skulle jeg over for å jobbe på skole. Dette var helt grusomt. Jeg var kvalm og hadde vondt i hodet omtrent hele tiden, og klarte ikke få med meg noe. Jeg klarte ikke hjelpe 4 klasse med leksene en gang. I slutten av Mars fant vi ut at jeg skulle avslutte, og heller begynne igjen etter permisjonen.

  Resten av svangerskapet gikk litt opp og ned. Jeg var bedre i hode, for det var ikke så mye stress lenger. Jeg følte humøret ble bedre, og vi gledet oss til å få en liten gutt. Det var en del ekstra kontroller og sånt den siste tiden, men dette er jo noe mange gjør. Når han kom til verden gikk det mye bedre enn forventet. Den første tiden var slitsom så klart, men ting kom seg når jeg fikk medisin igjen. Jeg holdt hodet i sjakk for det meste, og det var ikke noe jeg stresset meg. Det som betydde noe denne perioden var familien min, og den tiden skulle nytes. Jeg klarte meg veldig bra helt frem til jeg startet i jobb igjen.

  Når jeg begynte i jobb igjen etter permisjonen så kom alt tilbake. Jeg merket det ble for mye for meg, og jeg var tilbake der jeg var før. Mye borte fra jobb, lite energi og jeg følte meg ikke bra. I desember klarte jeg ikke mer.. Jeg følte meg veldig syk, og hadde ikke energi. Jeg hadde vondt i hode konstant, og klarte omtrent ikke komme meg opp av sengen. Jeg ble sykemeldt, og var det til godt over nytt år.

  Jeg fant etter hvert ut at dette gav seg ikke, så jeg valgte i samarbeid med Nav og andre å avslutte læretiden min. Etter et par måneder begynte jeg å komme meg, og såg litt lysere på ting. Jeg klarte å tenke klart igjen, og tenkte veldig mye på hva jeg skulle bli. Etter mye planleggig, fant jeg ut at jeg skulle starte på Etablerer kurs, og prøve å starte egen bedrift. Jeg var veldig klar for dette, og gledet meg mye. I tillegg til dette så startet vi med oppussing av huset i samme periode.

  I starten var alt bare gøy, og jeg følte meg topp. Jeg klarte meg bra på kurset, og ting gikk som jeg ville. Men etter en stund merket jeg at jeg begynte å bli sliten, når høsten var der hadde jeg mange plager. Jeg hadde vondt i magen, hode, svimmel, kvalm, trett osv. Det var en lang rekke! Jeg tok massevis av blodprøver, og hadde mange legetimer. Det ble ikke funnet ut hva det var, men det roet seg litt etter hvert. Jeg jobbet på for å klare kurset, og det klarte jeg. Nå sto jeg på egenhånd.

  I desember begynte ting å ikke gå helt som det skulle. Kim ble permittert, husbygging kostet mer enn det skulle.. Vi hadde lite penger, og det var mye å stresse med. Jeg følte jeg hadde for mye over meg, og ble veldig sliten. Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg ble bare dårlige. Nett nå ser jeg ikke lys i noe tunell, og føler meg bare veldig nede. Uansett om Kim har fått jobben tilbake, så har ting gått så langt.

  Nå føler jeg at omtrent alle dagene er like gale. Jeg går med trykk i hode hele dagen, jeg ser ikke klart, blir svimmel av alt, sliter med å sovne om natten, føler jeg aldri blir uthvilt.. Jeg kunne sovet hele dagen, men det går jo ikke. Jeg må jo holde meg på beina for ungene mine. Jeg klarer ikke gjøre noen andre oppgaver for tiden, og må bare bruke alt tiden jeg har mens de er i skole/barnehage og om kveldene til å hvile. Det er tungt.. men jeg håper virkelig at ting skal komme seg snart. Lege på fredag, og da må nye tiltak til tror jeg.

  Jeg ser jo frisk ut, vel?

   

  #mammablogg #depresjon #psykisksykdom

  Throug my iPhone
  Hva gjør dere i dag?

   

  #mammablogg #mobilbilder #iphone

  Pakking til Paris - Pakkeliste

  Jeg har så vidt begynt på pakkeliste til vi skal til Paris. Siden det bare er 5 dager så burde det vel egentlig ikke kreve så mye planlegging, men jeg må jo så klart alltid gjøre mest mulig ut av det. Pakking og lister er jo noe jeg faktisk liker, men jeg har bare et problem; jeg tar med alt for mye. For jeg trenger vel 3 jakker til meg selv med på turen, spesielt når det er sånn 20 grader ute. Jeg kan vel innrømme at jeg er litt håpløs til tider, men jeg skal nok klare å velge en til slutt (kanskje to).

   

  Er det noe jeg har glemt til flyturen?

  Er det noe spesielt dere ville tatt med på en storbyferie?

   

  #mammablogg #reise #paris #pakking #lister

  Tokyo throwback

  Nå nærmer det seg snart et år siden vi hadde vår beste ferie noen gang. Turen til Tokyo gikk over alle forventinger vi hadde. Jeg hadde aldri trodd det gikk an å bli forelsket i en plass, men Tokyo tok oss alle. Det er ikke tvil om at vi må tilbake, men først har vi litt penger å spare opp. Når alt av husbygging er ferdig, da kan vi begynne å tenke på ny tur til Japan. Vi hadde to uker der, men det er langt i fra nok. Vi fikk ikke med oss halvparten det det vi ville, og dette var trossalt bare i en by. Neste gang tenker vi å besøke en annen by i tillegg til Tokyo.  Her var vi kommet vel frem etter den 12 timers lange flyture. Vi var trette som bare det, men likevel holdt vi det gående i ca. 12 timer til etter dette.  Utsikten fra hotellrommet vårt i 25 etasje. Kan ikke klage på dette.  Shibuya Crossing. Jeg er sikker på at alle har hørt om dette stedet, eller i allefall sett på filmer og bilder.  Yoyogi parken var et fint avbrekk etter en travel dag. Her kunne ungene springe fritt, og vi kunne ta livet med ro.  Kiddy Land er en butikk både voksne og barn bør få med seg om de besøker Japan. Her er det 5(?) etasjer med leker. Det ligner det i London, men her får du alle de kjente japanske figurene.

  Akihabara, utenfor AKB48 cafeen. Den ene dagen vi var her oppe hadde de faktisk konsert, så da fikk vi sett det på tv-tokyo om kvelden på hotellet. Det var jo litt stas da.  Minato nyter hotell frokost. Her var det virkelig snakk om utvalg, mye større enn noen andre hotell jeg har vært på.  Vi drakk Franky spesial cola til middagen på Sunshine City. Dette er et senter jeg vil anbefale å dra på med unger. Her er det flere "lekeland", Toysrus, akvarium og mange andre barnebutikker. En litt mer avslappet atmosfære.  Min første Crepe!  På toppen av Sunshine City fant vi disse søte små, sammen med alt det andre de hadde å tilby på akvariet.  I Ginza finner man den største Sanrio butikken i Tokyo, og denne var stor og altså. Madelen klagde ikke for å si det sånn. Det regnet noe voldsomt denne dagen, så jeg fikk ikke tatt bilder av mine favoritt butikker. Men Ginza er den plassen der det er store designer butikker på rekke og rad, i tillegg til at de har de vanlige som Zara, Hm osv.   Vi brukte en dag på Rappongi Hills. Jeg ble i grunn litt skuffet her, fordi jeg trodde det skulle være mange flere butikker. Det kan være det var det, og at det bare var vi som ikke fant frem. Men de hadde en god del bra barnebutikker her, og de elsker de skandinaviske merkene i Japan. Jeg klarte å svi an et par tusen her og tror jeg. De hadde og et observatorie, så vi fikk se på utsikten over byen.

  Shinjuku Gyoen. En fantastisk plass å tilbringe første del av søndagen på.  Takeshita Dori (Harajuku street). Dette er et must på en søndag. Vi hadde to turer til denne gata her, og her er det jammen folksomt.  Guess where..  Tokyo Disneyland of course.

  De fem siste nettene i Tokyo bodde vi på hotell på Odaiba.  Beste byen i verden! Kan noen svare meg på hvilket pariserhjul man ser i det fjerne? Kan det være i Chiba?  Disney Sea!  Utsikt fra hotellet på Odaiba. 25 etasje her og, så ikke noe å klage på.  Så klart vi måtte spise på Baratie (One Piece cafeen) før vi reiste hjemover til Norge.

   

  Andre som har vært i Tokyo? Eller noen som ønsker tips/råd om noe?


  #mammablogg #reise #tokyo #Japan #ferie #barn

   

  Til badet

  Her kommer en liten ønskekollage til badet vårt. Alt er funnet på Royaldesign.no. Det er jo detaljene som er gøy å tenke på.  Jeg har lagt inn linker direkte til alle produktene, så blir det lettere for alle å lete om dere skulle like noe av det samme som meg.  1. Krukke // 2. Skittentøyskurv // 3. Duftspreder // 4. Knagg // 5. Håndklering // 6. Jar såpedispenser // 7. Jar Krukke // 8. Serviettholder // 9. Sminkemappe (adlinks)

   

  #interiør #bad #ønskeliste #mammablogg

   

   

   

  Follow my blog with Bloglovin

  Dress up

  Hei hei!

  Nå syns jeg det var på tide med et blogg innlegg igjen. Det har blitt en stund mellom hver gang nå, og det beklager jeg. Jeg mister litt gnisten inni mellom, og så er det tusen andre ting som og skal gjøres her. Jeg skal prøve å bli flinkere fremover, og jeg må huske å ha kameraet med meg litt oftere. Dere kan godt komme med forslag til hva dere vil lese om her inne og, så kanskje jeg får litt mer motivasjon.

  Sist helg var det konfirmasjon, og da var det på med finstasen. Jeg klarte å bli syk, så jeg lå hjemme under et teppe, men de andre fikk i det miste gå. Det ble ikke bunad på enda, for vi rakk ikke gjøre det klart for i år (det får vente til 17.mai). Minato hadde på seg en matros dress han fikk av farmoren sin, og Madelen hadde på seg Mole of Norway kjole.

  Om 16 dager reiser vi til Paris for noen dager, og det gleder vi oss veldig til. Kim skulle egentlig være med, men så måtte han på jobb, så da blir min søster med. Det å reise alene med to barn og mye bagasje fristet ikke så veldig. Vi skal reise med et vennepar og, men de har og en liten med seg som de skal passe på.
  Jeg tror uansett det skal bli en bra tur. Det blir både Disneyland og DisneyStudios, og så får vi se hva vi finner på resten av turen. Jeg må hvertfall innom Sephora, for nå har jeg omtrent ingen sminker eller hudprodukter igjen.

  Skal dere noe spennende i nærmeste fremtid?

   

  #mammablogg #reise #paris

  Les mer i arkivet »Juni 2015 »Mai 2015 »April 2015
  Iselin - mamma og interiør

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits