• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Vi reiser på ferie

  Tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg nett nå som jeg har tid til det, for i morgen reiser vi på tur. Nå har det vært veldig mye frem og tilbake om vi skulle reise eller ikke, fordi det var så usikkert når Kim kom hjem fra jobb. Men nå skal vi reise i morgen, så Kim rekker nett å komme hjem for å være med å pakke i bilen og så reiser vi til Flesland. Det er travelt for han stakkars, kommer rett fra jobb, reise på ferie og ut igjen på båt på mandag, hehe. Men det hadde blitt veldig dumt for Madelen, viss ikke hun hadde fått denne turen til dyreparken som hun har gledet seg til så lenge. Vi reiser med fly siden vi har så liten tid. Da blir det reise ned på fredag, dyreparkan på lørdag og hjem igjen på søndag.

  Nå skal jeg bare pakke og rydde litt i huset, sånn at alt er klart til i morgen. Madelen er oppe med tante Malin, så da fikk jeg tatt meg en dusj (en laaang faktisk, hehe). Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, for jeg føler det blir så rotete og skittent over alt på sommeren, og jeg vil jo gjerne komme hjem til et reint og ryddig hus på søndag. Men jeg får bare hive meg i det, og begynne en plass.

  Jeg kommer ikke til å blogge i helgen, så dette blir siste innlegg før Søndag/Mandag. Tenkte bare jeg skulle si ifra! Skal prøve å oppdatere instagram litt oftere, så det er bare å følge meg der (iselinbst).  Madelen sitter å venter på frokosten klokken 11 idag (hun sov til halv 11, det er jo alt for lenge :P, men jeg skal ikke klage).

  Hva gjør dere i helgen? Noen ferie planer i sommer?

  Mamma og baby innkjøp

  //Kremmerhuset

  //Princess  //Bleieboden.no  //Ammeinnlegg - Bleieboden // 2 ammetopper - Hm // Ammetopp og ammebh - Lindex //

  Hva syns dere?
  Kan noen anbefale noen gode ammebher?

  Jordmortimen

  På tirsdag startet jeg og Madelen dagen litt før 9, for å gjøre oss klar til en liten jordmor kontroll. Vi tenkte at det kom til å gå fort, og at vi kunne hjem for å dusje og bade med det samme vi kom hjem, og så hadde vi jo tusen andre ting på timeplanen som måtte gjøres. Men timen gikk ikke helt sånn som jeg hadde planlagt, og vi endte med å bruke to timer der inne. Jeg har merket noe jeg trodde var fostervann lekking, så jeg sa det bare for sikkerthets skyld. Da ble ting plutselig annleis, og jeg ble henvist til KK. Så etter timen var det rett hjem og pakke bagen (jeg fikk beskjed om å pakke alt just in case), og begynner reisen mot Bergen.

  I fire tiden ankom vi KK, og jeg fikk komme inn med det samme. Da var det dagens andre urinprøve og blodtrykks måling, og CTG test i en halv time. Men etter dette så måtte jeg vente på legen, og det var ikke bare bare skal jeg si. Siden det var ettermiddag så var det bare fire leger på huset, og de går jo først viss det er akutte ting på føden for eksempel. Men etter nesten tre timer venting fikk jeg endelig komme til. Han skjekket at alt var bra, og om det var fostervann. Det var det jo ikke, så jeg reiste forgjeves i grunn, hehe. Men best å være på den sikre siden! Men han skjekket hvertfall det jeg skulle på UL dagen etter da, så da slapp jeg tilbake i går.

  Vi bestillte hotell, for vi hadde ikke rukket siste fergen hjem. Så da ble det en tur på Thon hotel på Kokstad, og det var jo greit. Kan ikke nett si jeg var så fornøyd med rommet, men de var kjempe hyggelige med Madelen. Hun fikk med seg en bag med forskjellige ting i, og de hadde egen barnefrokost for henne. Og gårsdagen gikk med til shopping, og det var veldig greit å bare slappe av med det.

  Nå er det tusen ting som skal gjøres før vi skal til Kristiansand i morgen, og vi vet enda ikke når Kim kommer hjem. Det blir utrolig bale viss jeg må reise å møte han på flyplassen, for da må jeg reise med Madelen, to kofferter og vogn. Noe som ikke er lett selv om jeg ikke hadde vært gravid, hehe. Så jeg krysser fingrene for at han rekker å komme seg hjem, så vi kan ta bilen.
  Statusrapport 32+1

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 32 + 1

  IGJEN TIL TERMIN: 7 + 6 (bare et en sifret tall igjen nå)

  HJERTERYTME: 136 på kontroll sist

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda (venter på bokstavene, så dere kan gjette :P)

  NESTE KONTROLL: Ny ul om to uker ca, og jordmor time 25. Juli.

  UTSTYR: Nå har jeg det meste!

  MANGLER AV UTSTYR: vippestol, lammeskinn, stokke tripp trapp stol, himmelgardin til senga og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Idag har jeg vært i Bergen, og der har jeg fått kjøpt inn diverse ting (legger ut bilde senere). Jeg fikk også pakke fra Stelleboden idag, som jeg også skal vise.

  VEKTØKNING: + 6,1 kg til sammen nå.

  AKTIVITET: Veldig mye aktivitet om dagen. Kan være ubehaglig for det er så langt nede.

  SØVNMØNSTER: Han våkner med det samme jeg er rolig en liten stund.

  KYNNERE?:Har en del, men ikke så mange vonde.

  MATKICK?: Klarer ikke helt å finne ut hva jeg vil ha om dagene, men det er en spesiell is jeg må ha.

  PLAGER?: Nå går det ganske greit, og bekkenet har vært bedre i noen dager nå.

  HUMØR: Har liten tolmodighet, og blir irritert veldig fort. Jeg takler ikke noe som heter støv eller rot, og blir skikkelig sint viss noen rører noe og ikke rydder opp.

  UTÅLMODIG?: Jeg er utolmodig, men jeg føler at jeg kommer til å føde litt før tiden (håper det). Men først er det tusen ting jeg må få unna.

  STEKKMERKER?: Har fått noen på magen nå, og et par på sidene.

  OPPEGÅENDE: Ja, vil i grunn si det. Blir litt fort trett, men annet kan jeg vel ikke regne med.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har en del i beina og fingrene nå.

  SYKEHUSBAGGEN: Har skrevet en liste nå hvertfall, men pakker den nok om en måned.

  FØDSELEN: Tenker ikke på det enda. Men jeg satser på det blir like bra som sist.

  HODET NED/FESTET: Hodet ned, ikke festet.

  TUNGT?: Ja, nå begynner det å bli ganske tungt.  Fra 32 uker og 0 dager til 32 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 1800 g
  CRL: 28 cm
  Full lengde: 38 cm
  Hvor langt er du på vei?

  Prinsesse vil ikke

  Idag sov vi helt til klokken var 10, og da tenkte jeg det var på tide å vekke Madelen. Hun ville så klart ikke stå opp, så hun låg like gjerne en time og spillte på mobilen min. Jeg gikk og lagde frokost til oss, og ryddet litt før hun kom ned. Resten av dagen ble i grunn ganske sløv, og vi hadde ikke vært utenfor døra før klokken var tre. Vi har hvertfall begynt å pakke litt til vi skal til Kristiansand, og det er litt greit, for jeg liker å ha kontroll på hva vi har med.

  Vi spiste middag hos svigers idag, og jeg fikk min egen tomatsaus (ååh, jeg elsker det). Etter middagen ville så klart ikke Madelen være med ned igjen, for hun skulle vente på tante Lene. Da gikk jeg hjem, og slappet litt av med Amazing Race og spiste litt is (jeg er veldig avhengig av is for tiden). Madelen skulle klippe seg, og det gikk sånn ca. bra. Hun vil jo ikke sitte i ro, og hun nekter å ha hodet beint, hehe. Men det gikk på et vis, og det ser hvertfall bra ut så lenge man ikke studerer det så nøye.

  Når vi kom hjem var vi litt ute og lekte litt, og jeg prøvde å ta noen bilder. Madelen er veldig sånn for tiden at hun skal gjemme seg når jeg kommer med kamera, men jeg gir meg jo ikke, hehe. Hun vil jo veldig gjerne se på bilder av henne, og at jeg skal lage album osv. Så da må jeg jo nesten få tatt bilder av henne, ellers blir det ikke mange albumer.  Nå sitter Madelen med kveldsmaten, og skal straks legge seg. Etter det skal jeg ta meg en dusj og se om jeg finner noe gøy på tv. I morgen skal jeg til jordmor, og det er jo alltid spennende.

  Hva har dere gjort idag?

  Sunday inspo


  //Weheartit.com

   

  Nytt til babyen

  Da var endelig babygymen til babyen kommet, så da er det enda en mindre ting og tenke på. Jeg bestillte denne fra Alexandalexa.com, og syns den var kjempe fin. Den vi hadde til Madelen var jeg veldig lite fornøyd med, så da ble det en ny.

  Andre som har denne?
  Hvilken babygym har dere valgt?

  Tur til legen

  Idag var det første jeg gjorde å ringe legen, og bestille meg en time så fort som mulig. I går kveld, rett før jeg skulle legge meg, så klarte jeg å sli litt fort frem med foten. Og med bekkenet mitt, så var ikke det så veldig godt. I natt klarte jeg ingenting selv, ikke snu meg eller ta beina til meg en gang, hehe. Det var ikke noe behaglig opplevelse, så da ringte jeg legen for å skjekke om alt var okei. Det var ikke så mye legen kunne gjøre, så jeg skulle bare ta paracet for smerten. Hun skjekket også at alt var okei med baby, og der var alt i skjønneste orden.

  Etter legetimen gikk vi en tur på håndverksmessa, bare for å ta en titt. Det er en messe som er her vi bor annen hvert år, og der blir det solgt masse hjemmelagde ting. Ikke egentlig noe jeg bryr meg om, men det er jo alltid noe man kan bruke pengene på. Så vi endte opp med å kjøpe noen drops, en stor slikkepinn og så fikk Madelen en liten stol med Hello Kitty på.

  Vi tenkte vi skulle få gjort en hel del i hagen idag, men det begynte å regne helt plutselig. Men etter regnbyen, så fikk vi gjort litt likevel, og nå nærmer det seg klart på den ene bakken. Det hadde vært veldig greit om vi kunne få den i orden før Kim reiser på Søndag (ja, det skifter dager hele tiden. Nå er det pluselig bare fire dager i denne omgang).

  Vi har kost oss med hamburger idag også, men idag ble det middagen vår. Vi får finne på noe mer fantasifullt i morgen, men vi hadde hvertfall fantasi nok til å kjøpe bacon til å ha på hamburgeren, hehe. Det ble veldig sein kveld på Madelen idag, men hun har heldigvis ferie nå. Kanskje vi får sove litt ekstra lenge i morgen tidlig da, for jeg kjenner jeg trenger det (etter den dårlige søvnen jeg hadde natt til idag).  Søtingen min <3

  Hva har dere gjort idag? Noen planer for helgen?

  Hærlig dag

  Idag har det vært en nydelig dag, men den har gått veldig fort. Vi sto opp, og spise frokost sammen (hvor ofte skjer det liksom?,hehe). Madelen måtte være i barnehagen til klokken var halv ti, siden hun hadde så lyst at pappa skulle levere henne. Vi reiste hjem, og fikk gjort unna litt ting som måtte gjøres. Kim måtte sende en del skjema, ta et kurs osv. Og jeg ryddet litt, og sløvet resten, hehe. Vi hentet Madelen tidlig, for jeg er ikke helt fan av å ha henne i barnehagen når vi har fri begge to, jeg syns det er litt dårlig gjort.

  Hjemme har vi fått gjort litt i hagen idag, så nå er vi hvertfall i gang med steinplukking på bakken. Det er mye igjen, og det vil nok ta sin tid. Men vi satser på at ene bakken er klar i morgen, så vi kan få sådd frø der. Det er jo meldt en del regn neste uke, så da spirer det kanskje litt etter hvert.

  Til kvelds koste vi oss med hamburger idag, for vi var alle tre lei brød mat. Så idag var det ekstra godt med en god burger (selv om det er det vi skal ha til middag i morgen da, hehe). Nå tenkte jeg at jeg skulle ta meg en dusj, for man blir ikke nett rein av å stå å plukke stein og jord hele dagen. Etter det skal jeg og Kim se noen episoder med anime, siden Kim har gledet seg sånn til det. Det blir koslig!

  Elsklingene mine <3

  Hva har dere gjort idag?

  Endelig..

  Idag tidlig kom Kim endelig hjem fra kurs og jobb, etter å ha vært borte fra oss i over 3 uker. Det har gått veldig fint med oss her hjemme, men så klart vi har savnet pappaen i huset. Utrolig godt å få han hjem igjen, selv om han skal ut igjen på Tirsdag (og blir borte to uker til). Vi må utsette ferien også, så vi reiser heller den 11. Juli. Da tar vi turen ned til Kristiansand først, og så reiser vi mot stavanger hjem igjen (så får Madelen både Dyreparken og Kongeparken).

  Idag har vi omtrent bare slappet av, men dagen har gått kjempe fort. Nå sitter Kim og tar noe kurs greier på nettet, så da tenkte jeg at jeg rakk en liten oppdatering her på bloggen mens jeg venter på Nikita skal begynne. Blir nok tidlig kveld på oss idag, siden Kim kom rett fra nattskift når han kom hjem og har ikke sovet mer enn en time etter det.
  I morgen blir det nok enda mer avslapping, før vi får begynner å gjøre noe i helgen. Madelen ville faktisk ikke ha fri i morgen, for hun hadde så lyst at pappa skulle levere henne i barnehagen (noe han bare har gjort en gang før, pga. han alltid begynner på jobb før barnehagen åpner). Så da får hun få reise et par timer i barnehagen, og så henter vi henne tidlig. Da får vi litt tid for oss selv også, og det er ikke nett ofte vi setter av tid til det.  Madelen var så snill og lot han få låne babyteppet hennes, hehe.

  Statusrapport 31 + 1

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 31 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 9 +0 (bare et en sifret tall igjen nå)

  HJERTERYTME: 152 på kontroll sist

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda

  NESTE KONTROLL: 26. Juni til jordmor. 27 Juni til UL oppfølging.

  UTSTYR: Har det meste nå, og noen ting er på vei i posten (babygym og stelleveske feks.)

  MANGLER AV UTSTYR: vippestol, lammeskinn, stokke tripp trapp stol, himmelgardin til senga og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Jeg fikk bilsete i går. Jeg venter på Babygym fra Alexandalexa, og så venter jeg på stelleveske og diverse stellerpodukt fra Bleieboden.

  VEKTØKNING: + 7 kg til sammen nå.

  AKTIVITET: Veldig mye aktivitet om dagen. Kan være ubehaglig for det er så langt nede.

  SØVNMØNSTER: Han våkner med det samme jeg er rolig en liten stund.

  KYNNERE?: Hadde kynnere i hele går, noen vonde også. Ikke så gale idag heldigvis!

  MATKICK?: Klarer ikke helt å finne ut hva jeg vil ha om dagene, men det er en spesiell is jeg må ha.

  PLAGER?: Bekkenet er vel i grunn det eneste som plager for tiden.

  HUMØR: Har liten tolmodighet, og blir irritert veldig fort. Jeg takler ikke noe som heter støv eller rot, og blir skikkelig sint viss noen rører noe og ikke rydder opp.

  UTÅLMODIG?: Jeg er utolmodig, men jeg føler at jeg kommer til å føde litt før tiden (håper det). Men først er det tusen ting jeg må få unna.

  STEKKMERKER?: Har fått noen på magen nå, og et par på sidene.

  OPPEGÅENDE: Føler jeg har mer energi enn hva bekkenet mitt tillater, hehe.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har en del i beina og fingrene nå.

  SYKEHUSBAGGEN: Har skrevet en liste nå hvertfall, men pakker den nok om en måned.

  FØDSELEN: Tenker ikke på det enda. Men jeg satser på det blir like bra som sist.

  HODET NED/FESTET: Usikker! Nå føler jeg at han ligger med beina ned, for det er nede jeg kjenner mest spark.

  TUNGT?: Ja, nå begynner det å bli ganske tungt.  Fantastiske magebilder tatt i speilet denne gangen, hah.

  Fra 31 uker og 0 dager til 31 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 1750 g
  CRL: 27,5 cm
  Full lengde: 37 cm


  Hvor langt er du på vei?

  Konkurranse - vinn Navnesmokk

  Nå er det en stund siden jeg har hatt noe konkurranse her på bloggen, så da har jeg i samarbeid med Navnesmokken.no, fått lov å dele ut en pakke med navnesmokker til en av dere.  For å delta:

  1 lodd - Gå innpå www.navnesmokken.no, og velg ut hvilken smokk pakke du ønsker.

  1 lodd - Lik facebook siden til Navnesmokken, her.

  1 lodd - Lik facebook siden til bloggen min, her.

  2 lodd - Link til konkurransen på bloggen din.

  Du kan totalt få 5 lodd i denne konkurransen. Husk å skrive ned hvor mange lodd du har, og e-posten din.

   

  Er du med?

  Sliten.no

  Idag har vært en utrolig slapp dag, og jeg har ikke gjort noe omtrent. Jeg merker på hele kroppen at jeg trengte en pause fra alt idag, og for en gangs skyld tenkte jeg at jeg skulle høre på den. Jeg har begynt å vaske babyklær da, men det er jo bare koslig. Madelen hjalp til å sortere alt, men jeg er enda litt usikker på hva som går sammen. Nå er jo alt blå/grå farger, men kan man vaske lyseblått og mørkeblått sammen? Hva med blå klær med litt rødt på da? Til vanlig sorterer jeg ikke så nøye, men jeg er redd for å ødlegge klær som ikke en gang er brukt.

  Madelen har vært på hotellet og spist middag med tante Lene, og nå ligger de visst på rommet hennes og ser på film. Så derfor bare slapper jeg av litt ekstra før hun kommer hjem, og så er det vel tid for kvelds osv. Kim kommer ikke hjem før på torsdag, så da skal Madelen i barnehagen i morgen. Jeg syns det er greit å ha barnehagen så lenge jeg er alene med henne, for jeg vet aldri hvordan formen min er. Alt begynner å bli ganske tungt nå, og når jeg kan få migrene når som helst er det tryggest å ha barnehagen noen timer om dagen.

  Bildene er tatt på fredag.

  Hva gjør dere idag?

  Babyshower gavene

  Nå har jeg endelig somlet meg til å ta bilder av alle gavene jeg fikk. Ikke alltid like lett å ta bilder av babyklær, men dere får ta det for det det er.  Fra Elisabet.  Fra Ingvild og Maria.  Fra Tante Lene.  Fra Trine.  Fra Christina.  Fra Sandra Mari (pluss den søte rosa toppen, men den har jeg jo allerede brukt).  Fra Susanne.  Fra Anja.

  Er super glad for alle gavene, og setter stor pris på det. Nå er jeg så heldig at jeg har fått så mye + arvet mye fra onkel Stian, så nå trenger jeg nesten ikke kjøpe inn noen klær. Eneste jeg mangler er strømpebukser og sokker, og ull klær til høsten/vinteren. Utrolig deilig å tenke på at jeg ikke MÅ kjøpe inn alt mulig, så da kan jeg faktisk konsentrere meg om de større tingene jeg trenger (selv om jeg nesten er ferdig med det også).

  Tusen takk alle sammen <3

  Forberedelser

  Siden jeg har begynt å tenke litt på den berømte sykehusbagen, så fant jeg ut at jeg like gjerne kunne begynne å kjøpe inn et par småting som jeg trenger. Bedre å bli ferdig med det, enn å ta alt på en gang. Morgenkåpen som jeg hadde har jeg en smule problem med å gå igjen over magen for tiden, hehe, så jeg kjøpte meg en god å myk en på Cubus. Jeg trenger jo det på sykehuset, og det er litt kjipt når jeg må knyte den ovenfor magen, for den vil ikke gå igjen. Jeg kjøpte meg også crogs, som jeg egentlig hadde bestemt meg for å aldri ha igjen. Men de er greie å ta som tøfler eller noe, så da ble det noen rosa crogs (Madelen fikk velge farge, så da ble det jentefarge som hun sier). Jeg klarer ikke helt forstå hvordan jeg kunne gå med crogs ute blandt folk før, for det ser jo ikke ut.

  Andre som har begynte å tenke på hva de skal ha med på sykehuset?

  Babyshower - bilderas

  Nå har jeg ikke blogget på noen dager, og det er fordi jeg har hatt det super travelt. Mye reising og uforutsette ting som kom i veien, og da ble det veldig dårlig tid til det jeg faktsik skulle gjøre i stand, nemlig babyshower/grillfest. Men jeg rakk alt, utenom babyshower leker, men jeg tror vi klarte oss uten det.

  I går så hadde jeg et kjempe koslig babyshower selskap, med masse gjester, god mat og mange fine gaver til babyen (og til og med en til meg). Det var ikke noe sånn typisk amerikask babyshower, der alt er i en farge osv. Jeg lagde heller til med grilling på verandaen til mamma, og hadde noen blå cupcakes og kaker til dessert. Jeg hadde det kjempe gøy, og syns det var utrolig gøy at alle (nesten) kunne samles på en gang. Bilder av gavene skal jeg legge ut senere, for nå er jeg så sliten at jeg ikke orker å ta bilde av det.

  I stede for å skrive en hel del, så deler jeg heller noen bilder med dere.

  Jeg gjorde et tappert forsøk på å grille selv, men fant fort ut at det ikke var noen jente jobb. Da ble det til at Håvard måtte stå å grille maten til oss, men det var jo veeldig snilt gjort da, hehe.

  En veldig oppblåst gravid meg, med vann i føtter og fingrer. Men vi måtte jo ha et bilde fra pakkeåpningen.

  Sånn går det når man lover Madelen noe, hehe (her leker de cafe).

  Andre som har vært med på en babyshower?

   

  Prinsesse nytt  Sko - Viking Gortex // klær - Cubus

  Idag startet vi dagen i 7-halv 8 tiden, fordi Madelen følte for det, hehe. Jeg tenkte vi kunne sove til klokken 8, men visst nok ikke. Vi reiste med mamma og Anja over til Øystese, for jeg skulle på et møte på Torpe. Jeg skal blogge på en interiør blogg, og fikk vite litt hva jeg skulle gjøre og tok noen bilder for å komme i gang. Etter det var vi for å prøve ut en bil mamma tenkte på å kjøpe, men tror vi slo det fra oss. Jeg har også fått kjøpt inn mat til babyshoweren jeg skal ha på fredag, så da satser jeg på fint vær for vi skal grille. Jeg gleder meg kjempe mye, det blir så koslig å samles.
  Madelen trengte et par nye topper og noen tights, så da ble det kjøpt. Og noen nye joggesko trengte hun også, siden de hun har er for store eller helt slitt. Det var litt lite utvalg idag, men til slutt falt valget på noen Viking sko, og de er hvertfall skikkelige.

  Vi reiste ut til Besta og Besten etter vi var ferdig med det vi skulle. Jeg er der alt for skjeldent, så det var koslig. Vi fikk god kaffi mat, som vi alltid får der. Besta hadde bursdag i går, så det var litt derfor vi reiste ut en tur idag. Vi rakk også å reise ned en tur til søskenbarnet mitt, Christina, også. Tror faktisk det er to år siden jeg var der sist, og det er for gale. Før når jeg var liten var jeg der kjempe ofte, og vi sov over hele tiden, hehe.

  Etter vi kom hjem har jeg i grunn bare ryddet, laget kvelds mat til Madelen og lagt henne. Det er bare en time siden vi kom hjem da, så jeg har ikke nett hatt tid til noe annet. Nå tenkte jeg at jeg skulle rydde litt mer, og så får jeg ta å ringe Kim å høre om han vet når han kommer hjem. I morgen skal han ha eksamen, så jeg krysser fingrene for at det går bra (det tror jeg).

  Hva syns dere om Madelen`s nye ting?

  Statusrapport 30 + 0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 30 + 0

  IGJEN TIL TERMIN: 10 +0

  HJERTERYTME: 152 på kontroll sist

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda

  NESTE KONTROLL: 25. Juni, UL oppfølging. Og 26. Juni hos jordmor.

  UTSTYR: Vogn, seng, vognpose, dyner, badesete, badebalje, myggnetting, febermåler, kluter, manikyrsett, stellepute, brystpumpe osv.

  MANGLER AV UTSTYR: vippestol, babygym, lammeskinn, stokke tripp trapp stol og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Jeg har bestillt setet, men jeg må bytte det inn i et annet. Men det er hvertfall betalt, så da slipper jeg å tenke på det.

  VEKTØKNING: + 6 kg til sammen nå.

  AKTIVITET: Tror det begynner å bli trangt der inne nå, for det føles til tider ut som at han graver seg ut av magen.

  SØVNMØNSTER: Han våkner med det samme jeg er rolig en liten stund.

  KYNNERE?: Veldig mye nå, føler magen strammer seg konstant omtrent. Det er litt vondt til tider!

  MATKICK?: Nå vil jeg ha is!

  PLAGER?: Bekkenet mitt!!! Nå er det så gale at jeg virkelig ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Tungt å være hjemme alene med Madelen nett nå!

  HUMØR: Har liten tolmodighet, og blir irritert veldig fort. Jeg takler ikke noe som heter støv eller rot, og blir skikkelig sint viss noen rører noe og ikke rydder opp.

  UTÅLMODIG?: Nå begynner jeg å bli utolmodig altså! Men må nett få ferdig rommet først, men det nærmer seg.

  STEKKMERKER?: Har fått noen på magen nå.

  OPPEGÅENDE: Føler jeg har mer energi enn hva bekkenet mitt tillater, hehe.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har fått litt i beina nå, og er redd det blir verre. 

  SYKEHUSBAGGEN: Har skrevet en liste nå hvertfall, men pakker den nok om en måned.

  FØDSELEN: Tenker ikke på det enda. Men jeg satser på det blir like bra som sist.

  HODET NED/FESTET: Jordmora trodde han hadde snudd seg nå, så mest sannsynlig med hodet ned.

  TUNGT?: Ja, nå begynner det å bli ganske tungt.  Fra 30 uker og 0 dager til 30 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 1600 g
  CRL: 26,5 cm
  Full lengde: 36 cm
  Hvor langt er du på vei?
  Andre med termin rundt min, som skal føde på KK?

  Min nabo Totoro

  Idag startet vi dagen med å prøve å vekke pappaen, så vi var sikre på at han ikke forsov seg til kurs. Men har tok jo så klart ikke telefonen, for det var noe galt med dekningen. Men jeg fikk sendt Madelen avgårde i barnehagen, og så gikk jeg og la meg igjen. Jeg blir jo super bekymret med en gang han ikke tar telefonen jeg, er jo hysterisk av meg, haha. Men senere på dagen fikk jeg svar, så da var alt fint. Jeg har gjort svært lite idag, bare nett vasket litt klær og en oppvaskmaskin. Jeg har ganske vondt i hodet idag, og vil helst ikke at det skal bli verre.

  Jeg og Madelen har kost oss skikkelig med god middag idag, vi lagde pommfri og løvstek. Vi koste oss med Min nabo Totoro til middagen, noe som er favoritt filmen til Madelen. Tror hun har arvet noe av mammaen og pappaen sin, for hun liker omtrent alle filmene fra Studio Ghibli hun også. Nå er vi stapp mette, og Madelen sitter i badekaret og prøver å vaske bort malingen fra beina sine. Etterpå er vi vel kommet så langt at det er på tide med kveldsmat, og Madelen må ta en god natt telefon til pappa. Hun er jo så søt når hun ringer, og sier det samme hver gang; God natt.. *stor suss i telefonen*, og avslutter med "elske deg pappa".  Hva har dere gjort idag?

  Sykehusbagen  Noe jeg har glemt?

  Fra hektisk helg.. til hektisk uke

  Denne helgen har jeg stresset en del, og hatt nok å gjøre for å si det sånn. På fredag var det hjemme dag for meg og Madelen, og den startet tidlig (for Madelen har jo funnet ut at hun skal våkne såå tidlig). Litt utpå dagen hadde vi avtale med oldemoren og farmoren til Madelen om at vi skulle være med å spise på hotellet, så da fikk vi en skikkelig middag. Etter det ble vi invitert på grilling hos mamma også, og så gravid som jeg er så kan jeg jo ikke si nei takk til to gratis middager, hehe. Men uansett hva jeg gjør så er det jo tungt, og det er så irriterende.

  Lørdagen startet med at pappa og min søster kom, og pappa startet med graving. Jeg ryddet rundt, støvsugde og lagde middag, og vi hadde en koslig lørdags taco etter gammelt. Litt etter maten fikk jeg enda mer besøk, for jeg skulle passe to av mine søstre (Anja og Emelie). Da var det plutselig fire unger i huset, og alle vet jo at det blir ikke nett rent og ryddig av det. Og siden jeg har lovd Kim at huset skal være såå fint og rent til han kommer hjem, så går jeg og rydder opp hvert eneste lite rusk. Tror jeg har lovd mer enn jeg kan holde denne gangen, for det virker ikke som om kroppen min vil like mye som hodet mitt.

  Idag var jeg utrolig sliten når vi skulle stå opp, og det var ikke lett å komme seg ut av sengen. Jeg startet med frokost laging, og opprydding etter de rotete gjestene, hehe. Det er hvertfall veldig greit at Madelen har selskap, for da får jeg gjort noe. Så jeg har faktisk støvsugd stuen tre ganger idag, og nå er det jammen like mye støv og drit igjen. Jeg blir så irritert, og jeg blir nok enda mer irritert når sånne små ting som husarbeid gjør så vondt at jeg nesten ikke klarer å gå. Men jeg biter tennene sammen, og vet godt at uansett hvor mye kroppen sier i fra så klarer jeg ikke høre på den (hvertfall ikke nå som jeg er alene, og vet at det ikke er noen andre som gjør det for meg).

  Etter at alle tantene til Madelen var reist hjem, så fikk vi med oss kattefødsel. Jeg merket det var noe rart med pusen, og plutselig kom det noen veldig fæle skrike lyder fra henne. Jeg har aldri sett noe så rart/ekkelt før, men nå er jeg en opplevelse rikere. Madelen fikk med seg hele greia, og syns jo at det var kjempe gøy. Vi gikk hjem etter at den ene hadde kommet, men det var visst kommet 4 tilsammen etter det. Utrolig koslig for Madelen da, for hun har mast sånn etter pusebabyene lenge nå.

  Uken blir også veldig travel, så jeg får vel gå å legge meg nå.

  Jeg skal rekke å male babyrommet ferdig, møte, handle inn masse mat til babyshoweren, rydde/vaske hele huset, barnehagefest osv. Og alt skal rekkes før Kim er ferdig på kurs på fredag! Kanskje han skal være noen dager ekstra, og det håper jeg i grunn på for vi har ikk tid til at han kan komme enda, hehe.

  Hva har dere gjort i helgen?

  Baby ønsker  1. Baby safe feeder
  2. Langhåret lammeskinn
  3. Melkeoppsamler
  4. Sokker i de minste str.
  5. Biteleker og andre leker
  6. Slevesmekker
  7. Bommulstepper
  8. Strømpebukser i str. 50 - 68
  9. Fisher Price vippestol
  10. Babygym (lilleprinsen.no)
  11. Ammeinnlegg i ull
  12. Babyolje (lykkelig som liten eller tom tom baby)
  13. Hudkrem (lykkelig som liten eller tom tom baby)
  14. Helsetepper

  Trenger også bodyer (50 - 68) og en tynn dress i str. 50


  Da gjenstår bare det harde arbeidet

  Idag har pappa vært her og gravd videre i hagen vår, så nå er det klart. Nå gjenstår det bare alt det harde arbeidet, med steinraking og plukking, legge matte under grusen, gruse både parkering og alle andre små stier og lage oss en liten terasse. Jeg gleder meg sånn til alt er klart, men da må vi virkelig stå på. Jeg startet så vidt idag, men det var ikke nett det beste med min bekkenløsning, og jeg fant bare en knekt jernrive (som om det hjalp liksom). Så jeg raket sammen et par steiner, og tok med meg en stor til stein haugen, og så var jeg ganske lei.

  Tror dere det kan bli bra?

  Resten av bildene er på det andre hage innlegget lenger nede.

  Hjelp å finne Knut Arne

  Jeg vet det er mange av dere lesere som har et godt hjerte, og som har noen dere er glad i. Enten et barn, en mor/far eller en god venn, og jeg vet dere ville gjort alt viss det hadde hendt noe med dem.


  Natt til 17. Mai i år så hendte det noe forferdelig trist, som har rammet mange. Vår kjære Knut Arne falt i sjøen fra en båt, og ingen har sett han siden. Politiet, rødekors, familie, venner og andre i nærområdet har gjort alt de kan for å finne han, og de leter enda. De fikk leigd inn ROV til å søke i et par dager, men dette er jo dyrt og de gav fort opp søket. Bestefaren er ute å søker med båt hver eneste dag til det blir mørkt, men har enda ikke funnet noe. Nå prøver de å samle inn penger, så de kan leige dykkere og kanskje ROV til å søke. Jeg tror dere alle har et par kroner dere kan avse, og hjelpe familien så de kan få fred. Det ville vært så mye bedre viss man hadde en grav å gå til, og noe å rette seg etter. Jeg vet at både familie og venner setter pris på hver eneste kroner som kan hjelpe til, og jeg håper virkelig dere vil hjelpe.

  De som vil være så snill å hjelpe til, kan overføre penger til; 3450 37 10252

  Viss det blir penger til overs, så blir dette gitt til røde kors.  Madelen snakker om deg hver dag, og savner "onkel" Knut Arne veldig. Vi vil så gjerne finne deg <3 


  Avisartikler om saken:

  Leter fortsatt etter Knut Arne

  Et vakkert blogginnlegg

   

  3450 37 10252

  Stakkars lille venn

  Idag starte vi dagen klokken 7 (!!), fordi Madelen ville se litt barnetv før barnehagen. Så da ble det Disney og nistelaging i lag idag, og jeg fikk til og med satt på oppvaskmaskin og en klesvask før klokken var 8. Etter Madelen var dratt i barnehagen, så tok jeg igjen et par timer med søvn. Jeg sover utrolig dårlig om nettene for tiden, og går på do hver time. Jeg har også så vondt i bekkenet at jeg nesten skriker når jeg skal komme meg ut av sengen.

  I 12 tiden kom Ingvild og Maria og hentet meg, så vi fikk hentet Madelen i barnehagen. Vi gikk på butikken og kjøpte inn varer til å lage tacosalat, noe som er utrolig godt. Litt gøy å kose seg med noe litt ekstra i hverdagen også. Vi skulle egentlig spille kort etter maten, men Madelen ville helst leke med gjestene, så da ble det trampoline hopping og kjøkken lek i stede for, hehe. Etter at besøket var gått så begynte jeg å få utrolig vondt i magen, og visste ikke helt om jeg skulle sitte eller stå. Jeg har så utrolig nedpress i magen, og klarer ikke helt beskrive følelsen. Det er liksom smerter alle veier, både stikking, press og i tillegg bekkensmerter.

  Madelen klarte å dette ned trappen også idag, men heldigvis stoppet hun før hun var kommet helt ned. Og det gikk ikke ut over hodet, men den stakkars ryggen hennes ser ikke ut. Hun er helt blå, og har flere skrubb sår. Den ene plassen ser det utrolig ille ut, men jeg håper det bare ser sånn ut. Etter en liten stund med grining så ble hun seg selv igjen, og har ikke klaget på noe vondt. Men det er vel ofte sånn at smertene kommer dagen etter der med ribbeina, så vi får se i i morgen om det er verre, da blir det lege tur.

  Jeg sprang jo så klart til når hun falt, og det er jo ikke nett det beste med bekkenløsning. Så det ble så ille at jeg faktisk ikke klarte å gå på en stund, og det går dårlig enda. Tror jeg gråt omtrent mer enn Madelen når jeg skulle prøve å reise meg opp, og stakkars Madelen spurte om hun skulle ringe til sykebil. Skjønningen min!  Såå, hvordan har deres dag vært?

  Draw something dilla

  Jeg har dilla på draw something, noen som vil spille? Legg igjen epost/brukernavn :)

  Mobilblogg

  Miigrene

  Idag har vært en ikke så veldig god dag for hodet mitt. For det første så sov jeg utrolig dårlig om natten, og våknet omtrent hver time. Når vi skulle stå opp klokken 8 så slet jeg virkelig med å komme meg ut av sengen. Madelen kledde på seg selv, og måtte omtrent dra meg opp. Nå er det jammen lenge siden jeg har hatt så vondt som idag, og det er jeg jo glad for da. Det ble utrolig kjedlig for Madelen å være her med meg, når jeg bare låg på sofaen og klarte ikke så mye, så mamma kom å hentet henne i halv 11 tiden. Da gikk jeg rett og la meg, og i halv 3 tiden begynte det å komme seg litt så jeg sto opp.

  Jeg spiste litt mat, og så kom Madelen hjem i fire tiden. Vi reiste på butikken, og det eneste jeg klarte å kjøpe var ting som kunne gjøre meg litt bedre nett da (så det ble colabokser, nektariner og is, hehe). I seks tiden kom Trine på besøk til oss, og tante Lene kom ned en liten tur. Koslig med litt besøk, uansett om jeg ikke er helt pigg idag. Nå har jeg nett sett Criminal Minds, og tenkte å ta en telefon til Kim før jeg skal legge meg. Blir tidlig kveld idag, så jeg kan bli helt frisk til i morgen.  Hvordan har deres dag vært?

  Besafe izi Go eller izi Sleep?

  Idag så bestillte jeg Besafe izi Go sete med isofix, og fikk det tusen kroner billigere siden jeg bestillte fra Sverige. Men så kom jeg til å tenke på at vi har jo ikke isofix feste i bilen, og sist festet vi den med belte (da hadde vi Maxi Cosi). Jeg har lest litt rundt, og kommet frem til at denne går ikke an å feste med belte. Vi kan heller ikke etterinstallere isofix i bilen, da må vi bytte ut hele baksete (det blir dyrt). Så nå har jeg sendt epost til de jeg kjøpte fra, og håper bytting skal gå greit. Pakken er allerede sendt, så jeg må sende den tilbake når den kommer. Jeg tror jeg heller skal gå for izi sleep uten base, fordi den har mye bedre festemåte i bilen. Man slipper å ta av hele selen hver gang, noe man må på izi go uten base.
  Hvilket sete har dere? Noen gode erfaringer å dele med meg? Eller dårlige, hehe?

  Statusrapport 29 + 0

  TERMIN: 23. August 2012

  UKE: 29 + 0 (3. trimester)

  IGJEN TIL TERMIN: 11 +0

  HJERTERYTME: 152 på kontroll sist

  KJØNN: Gutt

  NAVN: Hemmelig enda

  NESTE KONTROLL: 25. Juni, UL oppfølging. Og 26. Juni hos jordmor.

  UTSTYR: Vogn, seng, vognpose, dyner, badesete, badebalje, myggnetting, febermåler, kluter, manikyrsett, stellepute, brystpumpe osv.

  MANGLER AV UTSTYR: Bilsete, vippestol, babygym, lammeskinn, stokke tripp trapp stol og andre småting.

  INNKJØP I UKA: Fikk stelleputen og brystpumpen i går, bestillte fra Flust.no.

  VEKTØKNING: + 6 kg til sammen nå.

  AKTIVITET: Har roet seg litt de siste dagene, og det er mest om morningen og kvelden nå.

  SØVNMØNSTER: Han våknet med det samme jeg er rolig en liten stund.

  KYNNERE?: Veldig mye nå, føler magen strammer seg konstant omtrent. Det er litt vondt til tider!

  MATKICK?: Ikke noe spesielt denne uken, men har spist en del nektariner.

  PLAGER?: Bekkenet mitt!!! Nå er det så gale at jeg virkelig ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Tungt å være hjemme alene med Madelen nett nå!

  HUMØR: Har vært bra de siste dagene føler jeg, hehe.

  UTÅLMODIG?: Begynner å bli lei av å ha vondt, men igjen så har vi tusen ting å gjøre først.

  STEKKMERKER?: Har fått noen på magen nå.

  OPPEGÅENDE: Føler jeg har mer energi enn hva bekkenet mitt tillater, hehe.

  VANN I KROPPEN/HEVELSER: Har fått litt i beina nå, og er redd det blir verre. 

  SYKEHUSBAGGEN: Nei

  FØDSELEN: Tenker ikke på det enda. Men jeg satser på det blir like bra som sist.

  HODET NED/FESTET: Jordmora trodde han hadde snudd seg nå, så mest sannsynlig med hodet ned.

  TUNGT?: Ja, nå begynner det å bli ganske tungt.  Fra 29 uker og 0 dager til 29 uker og 6 dager av svangerskapet.
  Vekt: 1350 g
  CRL: 25,5 cm
  Full lengde: 35 cm
  Hvor langt er du på vei?

  Babyutstyr innkjøp

  Begge deler er kjøpt fra Flust.no, så sparte jeg noen kroner også. Stelleputen er fra merket Baby Dan, og Avent elektrisk brystpumpe.

  Hva syns dere?

  Oppdatert utstyrsliste

  Ja, det er da enda lenge igjen til babyen kommer. Men jeg syns det er greit å planlegge hva vi trenger og kjøpe inn, og hva vi allerede har. Det er jo tusen ting man må huske på, og jeg husker virkelig ikke alt i hodet etter sist gang, hehe.
  Det med (x) har vi, det med (/) har vi litt av og det som ser sånn ut ( ) har vi ikke enda.

  Sove:

  (X) Grindseng (vi har stokke sengen etter Madelen)
  (X) Vugge
  (X) Madrasser
  (X)  Tisselaken
  (X) Laken
  (/) Sengesett (Trenger noen flere i den minste str. først og fremst)
  (X) Dyne + pute
  (/) Sengekant + sengehimmel (mangler sengehimmel)
  (X) Uro
  (/) Tepper i ull og bomull

  Stelle:

  (X) Stellebord/kommode
  (X) Stellepute
  ( ) Bleier
  ( ) Bossbøtte (liker ikke bleiebøtte)
  ( ) Våtservietter
  (X) Vaskekluter
  (X) Badekarsete
  (/) Badehåndkler
  (X) Gulpekluter
  (X) Badetermometer
  (X) Manikyrsett
  (X) Febertermometer
  ( ) Såper
  (X) Badeolje
  (X) Hudkrem
  ( ) Sleve smekker
  (X) Helsetepper

  Spise:

  ( ) Stokke tripp trapp
  (X) Flasker
  ( ) Flaske smokker
  (X) Sterilisator
  (X) Flaskebørste
  (/) Smekker
  ( ) Baby safe feeder

  Ut på tur:

  (X) Bagvogn
  (X) Insektsnett
  (X) Regntrekk
  (X) Dunpose (Odenwalder)
  (X) Lammeskinnspose
  (X) Lammeskinn
  (X) Stelleveske
  (X) Bilstol + base
  (X) Bilspeil

  Litt av hvert:

  (X) Smokker
  (X) Baby Call
  ( ) Vippestol
  (X) Babygym
  ( ) Biteleker

  Til mor:

  (X) Amme Bh
  (/) Amme innlegg (ull og bomull)
  (X) Elektrisk brystpumpe
  (X) Brystvorte krem
  (X) Melkeoppsamler

   

  Klær tar jeg etter hvert, så det kommer jeg tilbake til.

  Noe spesielt jeg mangler?

  Lørdag og hærlige pizzaboller

  Idag har var det iskaldt når vi sto opp, så vi satt like gjerne på varmepumpen. Litt kjipt å måtte bruke den når det er Juni, men det er vel bare sånn det er. Vi har gjort mye nyttig idag føler jeg, og det første var å lære hode, skulder, kne og tå på japansk. Utrolig moro, så den må vi øve litt på hver dag. Madelen lærer litt nye ord hver dag, så vi må bare passe på at vi bruker det i blandt. I tolv tiden kom Malin ned til oss, så da begynte vi å male babyrommet. Vi har kommet ganske langt nå, og jeg tror at viss vi bruker et par dager til så er vi helt ferdige. Det er jo et ganske stort rom, så vi har allerede brukt ca. 5 liter maling, og kommer nok til å bruke langt over 5 liter til.

  Etter malingen så var vi utrolig sultne, så vi bestemte oss for å lage noen pizzaboller. Vi hadde noen pølser som måtte brukes, så dette var i grunn perfekt. De ble kjempe gode, og vi gode og mette. Etter mat ble Madelen med farmoren opp til oldemor i dalen for å grille. Hun er enda ikke kommet hjem, så jeg sitter her og venter på henne nå. Malin er nett gått hjem, og jeg vurderer å ta en dusj før Madelen kommer. Vi hadde ikke lys på badet når vi sto opp idag, og vi var tom for lyspærer. Men mamma kom med noen nett i sted, så da fikk jeg skiftet (litt kjipt å gå på do og dusje i mørket, hehe).

  Dette er det vi koste oss med når vi såg dyrepasserne i går, kjempe koslig. Madelen syns det er så gøy at vi ser det programmet sammen, og hun syns det er kjempe spennende. Litt ekstra stas med et fint fat med frukt og sjokolade på en fredagskveld da.

  Hva gjøre dere i helgen?

  Enda en fredag

  Idag har Madelen fridag fra barnehagen (noe hun har hver fredag), så vi har sovet litt ekstra. Hun var utrolig urolig i natt, og jeg tror det er på grunn av alle fluene som er over alt. Det er så kaldt idag, så med en gang jeg sitter meg ned begynner jeg å fryse. Jeg har prøvd å gå rundt å vaske og rydde i hele dag, mest for å holde varmen, men bekkenet mitt er virkelig ikke enig med meg idag. Alt er jo vondt for tiden, men jeg har så mye å gjøre. Vi klarer oss fint uten Kim foreløpig, men jeg kjenner at av og til skulle han vært her. Som når Madelen er trett og ikke vil gå selv, eller når telefonen ringer og den er oppe, eller når jeg handler mye og nesten ikke klarer å bære posene, hehe. Men vi klarer oss fint, men vi gleder oss til han kommer hjem.

  Nå er Madelen med tante Malin, så da fikk jeg betalt noen regninger og blogget litt. Hun vil helst være med alle disse tantene sine hele tiden, og mamma og pappa er ikke noe gøy for tiden. Det er jo bare koslig det, men hadde vært fint om hun ville lye litt mer av og til, hehe. Hun skulle komme ned klokken 7, så da får vi se om hun er samarbeidsvillig eller om jeg må hente henne.

  Hva har dere gjort idag?

  Nytt til lillebror

  Fixoni

  Hva syns du?

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits