• iselinbst

 • Forsiden
 • Add meg
 • Facebook
 • Instagram
 • Gammelt blir nytt - tv bord  I går fant jeg ut at vi hadde denne i kjelleren. Jeg har ikke tenkt over den, men Kim har bare brukt den til å ha våpen samlingen sin til pynt på. Den er jo perfekt størrelse til å bruke som tv bord, så da fant jeg like gjerne frem malingen med det samme. Jeg pusset, og satt i gang med maling. Jeg tror jeg må gjøre en bedre malejobb senere, men jeg hadde ikke grunning tilgjengelig i går kveld.

  Jeg skal kjøpe nye håndtak på den, og da blir den nok kjempe bra tror jeg. Litt av dekoren er borte, men det får heller bare være sånn. Og når Minato er for stor til Jumperooen sin, så skal jeg kjøpe meg en fin sjeselong til å ha i hjørnet der.

  Tenkte å kjøpe en av disse fra ikea, men er litt usikker på hvilke. Tror jeg heller mest mot de første, men jeg får se på dem en dag jeg er på ikea.

  Hva syns dere?

   

  Day 12 - Utsikten fra huset

  Jeg klarte visst dette veldig dårlig, så jeg får ta disse dagene litt innimellom. Idag var det i hvertfall utsikten vår som sto for tur. Det har vært veldig varierende vær idag, og nett når jeg hadde kameraen foran meg så regnet det så klart. Men dere ser i hvertfall hva vi ser fra stuevinduet vårt da.
  Jeg må si jeg er veldig fornøyd med beliggenheten på huset/tomten vår. Det kunne faktisk ikke vært bedre tror jeg.. Eller det hadde gjort seg med nyoppusset hus, med en nydelig veranda og et stort badebasseng i hagen, men det får vi ta etter hvert tror jeg.

  Hva ser dere ut stuevinduet?

  Tv rommet - bilder

  Siden det har blitt veldig lite interiør på bloggen i det siste så tenkte jeg at jeg kunne vise dere siste oppussings prosjekt her i huset. Det har veldig lite med meg å gjøre, siden det ikke er jeg som har innredet dette rommet (eneste rommet jeg har gitt Kim helt frie tøyler, hehe). Dette er da gutterommet, men vi andre får så klart også lov å komme på besøk for å se en film i blant.

  Madelen er godt plassert i godstolen sin for å teste ut nye tven. Nå er det endelig klart for innflytting, etter masse malingsjobb, nytt tak og diverse. Dette er da det rommet vi hadde som stue før.

  Sofaen er fra Novasolo.no, og puffen kan festen på begge sider av sofaen.  Her fikk gamle tv bordet mitt også plass.  Kan vel ærlig innrømme at jeg er lite fan av baksiden her, men det var visst eneste måten det gikk an å feste rumperisterene i denne sofaen, hehe. Det ser jo helt forferdelig ut, men jeg tror han skulle finne på en bedre løsning.
  Jeg syns det er utrolig greit at han har sitt eget rom til alt dette, for det er veldig lite fint med store høytalere og suber midt i stuen.

  Andre som har eget rom til tv rom?

  Bare to dager

  I dag har dagen flydd, og plutselig var det kveld. Vi tenkte vi skulle få vasket hele huset idag, men det er lite som har blitt gjort. På mandag reiser vi til London, og da hadde det vært greit å kunne slappe av når vi kommer hjem igjen, i stede for å begynne med full hus vask. Vi har i det minste fått satt opp nytt tv bord (bilde kommer) og hengt opp de siste gardinene i stuen. Tv rommet til Kim har vi også fått gjort sånn ca. ferdig. Det mangler enda gardiner, diverse kabler og litt pynt på veggen, men alt dette får vi ta litt etter litt.

  Minato har vært ganske umulig idag, så det har gått masse tid med på å prøve å gjøre han til lags. Han har spist minimalt med mat, og har vært utrolig sutrete og trett. Han renner på øynene hele dagen, men det er pga. øyevippene hans går inn på øye. Jeg tenkte å ta det opp med helsesøster neste gang, for det virker så det plager han. Det er helt normalt på noen asiater, men viss det blir en plage så må det gjøres noe med det. Ene tanten hans har det også, men Kim har ikke.
  Nå tenkte jeg at jeg skulle få meg litt søvn. Det har blitt alt for lite om dagene, og jeg må ofte sove en time ekstra. I morgen er vi klare for bursdag til min bror, og full innspurt på ryddefronten. Jeg har så vidt begynt å pakke, så det er vel også på tide.

  Natta!

  Andre som har barn med samme problem med øynene?

  My walk in closet

  Nå er det utrolig lenge siden jeg har skrevet noe som helst om interiør, så jeg tenkte det var på tide. Hele huset er omtrent kaos om dagene, men nett idag så var garderoben min ganske ryddig, hehe. Jeg har forandret litt siden sist jeg delte bilde derfra, men det er enda midlertidig løsning.  Dette er egentlig senge gavlen som va hadde bak sengen vår, men det tok så utrolig stor plass. Jeg er ikke så veldig fan av den, men den passer fint til jeg finner meg noe annet jeg liker. Speilet tenkte jeg at jeg kunne male hvitt, siden jeg er utrolig glad i hvitt interiør.  Her har jeg kjoler, blazer og nett nå noen av Kim sine fin klær. Jeg har enda ikke fått opp hyllene som står bak her, men når de kommer opp så har jeg endelig plass til flere sko. Dere ser i hvertfall noen av skoene mine i hyllen her.  Her har jeg plassert hverdagsklærene mine foran vinduet (hadde ikke mer plass). I JC skoeskene har jeg belter og korsetter i den andre.  Jeg må være den personen i verden som har minst tilbehør. JEg er så utrolig dårlig på å kjøpe sånne ting, syns rett og slett det er en kjedlig ting å handle inn.  Nett nå har jeg bare den sminken jeg ikke bruker så ofte opp, men jeg tenkte jeg skulle flytte alt opp. Og så skal jeg ha en "nydelig" rød hjertestol midlertidig.  Nydelige barna mine må jo også få være her. Det må jo være noe av dem i alle rom. Vi har ikke mange bilder som er fremkalt av Minato enda, så da ble det et lys etter dåpen.

   

  Har dere egen garderobe? Jeg vil gjerne se gode tips fra dere.

  Day 11 - 3 favoritter fra garderoben  1. Mulberry Alexa Oversized, min garantert førsteplass og baby nr 3.  2. Metallic genser fra Vila, denne begynner å bli veldig godt brukt. Er omtrent alltid til vask. (hva skjer med at bildene automatisk ligger seg ned på blogg?)  3. Topp fra hm, denne søte lace toppen er ganske ny, men den er utrolig søt.

   

  Har dere noen plagg dere liker bedre enn andre?

  Jonsok feiring

  Hei på dere!

  I dag fikk vi faktisk startet dagen så sent som klokken 9, siden Minato for en gang skyld ville sove litt lenger enn vanlig. Madelen har sovet hos tante Anja i natt, så da var vi bare tre til frokost. Kim laget hærlig sunn frokost, med Eggrull med spinat inni. Jeg pleier ikke være så glad i så mye egg, for jeg pleier bli dårlig, men dette var utrolig godt.

  Litt utpå dagen gikk vi i Jonsok tog, og min søster var Jonsokbrud. Det var ikke mye folk, men det var kjekt for Madelen å få være med fordi om. Både Minato og Madelen spiste seg god og mett på boller som ble servert. Vi hadde også med oss den nye Emmaljunga Monkey i tog, og den er utrolig god. Jeg er enda ikke sikker på om jeg skal velge den eller Ozone, men en av de blir det i August.
  Etter denne festen var det klart for en ny en, og da reiste vi opp til mormoren til Kim. Der var hele familien samlet, og det ble litt grilling av pølser og koteletter med tilbehør.

  Etter at vi kom hjem har vi begynt å pakke litt til vi skal til London om en uke. Jeg må jo pakke til hele familien, så det er greit å være ute i god tid. Vi har også prøvd å ommøblere litt oppe, og prøver å få litt bedre plass. Det hadde vært utrolig fint med litt mer lagerplass til diverse sengetøy, duker osv. Vi har også fått satt opp nye kjøkkentet og bord+stoler på Madelen sitt rom. Dette kommer det bilde av når alt er klart.

  Hva har dere gjort idag?

  Minato 10 mnd

  I dag fyller Minato allerede 10 mnd, og det er bare to mnd igjen til han er hele 1 år. Da blir det Minato`s første bursdagsfeiring, og det blir spennende. Jeg må vel snart begynne å planlegge, for jeg føler jeg er litt seint ute. Det er utrolig mye som har skjedd nå på en måned, og på utviklingsfronten har det skjedd mye. Kim har jo vært borte i 3 uker, så han såg det nok ekstra godt. Han har enda ikke fått noen tenner, men de kommer nok en gang de også rekner jeg med.  Søvn:

  På søvnfronten så har det vært litt så som så de siste dagene, noe jeg tror skyldes at det snart er tenner på vei. På en vanlig dag pleier han våkne mellom 06.00 - 07.30, for å så sovne igjen i vognen etter to timer (mellom 08.00 - 09.30). Det varierer veldig hvor lenge han sover på denne luren, for det kan være alt fra 1 time til 4 timer. Viss han bare sover 1 time, så har han som oftest tre lurer på dagen før det er leggetid på kvelden. Men viss han sover 3-4 timer, så pleier han bare ha en til litt utpå dagen. Men som sakt, så varierer dette veldig og vi går i grunn bare etter humøret hans. Leggetid på kvelden prøver vi å ha til rundt 20.00, for da legger Madelen seg. Men Minato er ofte veldig trøtt før det, så han sovner mellom 19.30 - 20.30.
  Måltider:

  ca. 07.30 - Grøt måltid (ferdig kjøpt på butikken)
  ca. 12.00 - Fruktmos eller babyyogurt + skive med leverpostei
  ca. 15.00 - Middag (enten glass eller hjemmelaget)
  ca. 17.00 - Frukt i babyfeederen
  18.30 - Kveldsgrøt
  20.00 - En flaske melk i sengen (ja, jeg vet det er en uvane)
  Motorikk:

  Her har det skjedd så utrolig mye. Minato har hengt litt etter med å snu seg, krabbe osv. Men nå den siste måneden har det blitt fart på gutten. Da Kim reiste på jobb hadde han nett nært å krabbe litt, og han klarte å reise seg opp til sofaen en gang. Nå er han over alt!! Han krabber på som bare det, både vanlig og han går på knærene. Han reiser seg opp etter ting, og går mens han holder seg fast med en eller begge hendene. Han er veldig tøff, og slipper seg ofte (men setter seg ned etter noen sekunder). Folk sier at han er utrolig sterk i beina, og står utrolig stødig. I går klatret han opp i vinduskarmen også. Jeg merker det er fint på tide å kjøpe inn alt av kantbeskyttekser, skuffelåser osv.

  Han er jo så klart veldig på å følge etter Madelen, så nå får hun ikke fred. Hun flytter seg rundt i huset, og han er i helene på henne med det samme. Skal hun på do, så finner jeg som oftest han kliss våt i dusjen noen sekunder etter. Han er veldig flink å rive ned alt hun lager, så når han sover på dagen er hun på sitt beste.

  Minato kan også klappe, vinke og nå har han lært "high five". Han elsker å danse, og danser som bare det når jeg setter på techno sangene. Han er nett som sin mor, og skal ikke ha noe barnesanger han, det blir da alt for kjedlig.

  Språk:

  Nå er det en del bevisst snakking, selv om mange av ordene han sier enda ikke er bevisste. Han har en stund sakt mamma og pappa, og det gjør han enda. Han er veldig tydlig på ja og nei, og når det er nei så rister han på hodet sitt (ja, det sier han med ord). Madelen går for "dytte" om dagene, og han følger etter henne og roper etter "dytte". Han prøver seg på å si "puse" til pusen, og da kommer "puu". Han har også sakt tante, men det ser ut til at han har glemt det ut igjen, hehe.
  De fleste kan:
  - Vinker "hadet" - Kan
  - Plukker opp ting med pinsettgrep - kan
  - Kryper godt, går med støtte - Kan

  Halvparten kan:
  - Rett ord for mamma og pappa - Kan
  - Forstår navnet sitt og "nei" - Kan
  - Viser hva han vil ha - Kan (han peiker eller strekker seg mot det han vil)

  Noen få kan:
  - Drikker fra kopp - Kan ikke
  - Står alene et par sekunder - Kan
  - Putter objekter inn i en boks - Det har vi ikke prøvd, har ikke putteboks.

   

  Hvor gammelt er ditt barn?

  Day 10 - 5 sanger jeg hører på

   

   

   

   

   

  Hører du på noen av de samme?

  Day 9 - Steder jeg vil besøke + dårlig mor

  Jeg klarte så klart å glemme hele bloggen i går, så da blir vi en dag hengende etter her. I dag var det å vise dere 5 land/byer jeg veldig gjerne vil besøke, og det er ikke så veldig lett å velge ut så få.

  Japan, Tokyo - Det første jeg tenkte på var så klart Tokyo. Det er ingen andre steder i verden jeg heller vil besøke, og jeg gleder meg såå mye til vi får bestillt oss biletter (da kan jeg endelig begynne å skrive de eviglange listene mine).  Singapore - Etter å ha sett mange fine bilder av det flotte hotellet med basseng på taket, så har jeg utrolig lyst til Singapore. Dette er også et perfekt sted pga. det har alt. Det er en av de beste storbyene, men samtidig har de nydelige strender.
  Sør - Korea, Seoul - Så klart måtte det komme enda en stoby, for det er jo det jeg liker. En eller annen gang må vi besøke Seoul, for det er jo her Kim kommer fra.
  Jamaica - Etter å ha lest bloggen til Livingdoll, så fikk jeg plutselig lyst å besøke dette nydelige stedet. Jeg har aldri tenkt over Jamaica i det hele, men det krystallklare vannet fikk meg til å ombestemme meg.
  Italia - I Italia er det veldig mange steder jeg gjerne vil se. Jeg og Kim har bestemt oss for at vi skal gifte oss på Sicilia, for denne øya falt vi begge for. Men jeg har også lyst å besøke steder som Venezia, Milano, Firenze osv.

  I dag har vært en utrolig tung dag, og jeg var så sliten at jeg måtte ringe for litt backup. Jeg tror Minato holder på å få tenner nå, så det er sutring hele dagen. Han spiser omtrent ingenting, og viss jeg går ut av rommet hyler han. Han presterte så klart med å våkne kvart over 4 i går natt, og sovnet igjen klokken 6 (for å så stå helt opp halv 7). Jeg kjenner at humøret mitt har vært utrolig dårlig idag, og jeg har sikkert hatt alt for liten tolmodighet med både Madelen og Minato. Utpå dagen i dag klarte jeg ikke holde øynene oppe lenger, og kjente at jeg trengte litt hjelp. Heldigvis stilte snille Lene og Monica opp, og tok med seg begge to i et par timer. Jeg fikk sovet, og jeg merket at det hjalp godt på (siden jeg i tillegg kjente migrenen kom sigende). Jeg syns det er utrolig flaut å måtte spørre om hjelp, og jeg må si jeg føler meg som en ganske dårlig mor. Men jeg vil si det hadde vært verre om jeg hadde sovnet på sofaen, og ikke hørt når Minato våknet ute i vognen sin.

  Andre som noen gang kjenner de er så slitne at de bare MÅ ha hjelp? (eller er det bare meg .. :P)

  Day 8 - Dagens "weheartit"  Dagens favoritt bilder fra Weheartit ble litt av alt. Love it!

  Day 7 - Bilde av deg selv fra idag

  Da har jeg faktisk klart en hel uke med oppdateringer hver dag. Det spørs om jeg klarer dette i 30 dager (siden jeg er på ferie i noen av dem), men jeg skal prøve.
  Idag var det bilde av meg som sto for tur, og det blir det ganske lite av på bloggen. Det er som oftest jeg som tar bilder (idag også da, men men), og da blir det ikke så mange av meg.
  Nå er vi nett kommet fra 50 årsdagen til Svigemor, og jeg har nett fått lagt to alt for overtrette unger. Håper på å få sovet litt lenger enn halv 7 i morgen, men det er vel for mye å forlange uansett, hehe. Jeg burde vel i grunn ha ryddet litt opp her, for det ser ikke ut i et eneste rom i hovedetasjen, men det tviler jeg på at jeg gidder. Så da blir det litt data tid, og kanskje litt kake og jordbær på meg da.

  Hva gjør dere idag?

  Day 6 - 10 favoritt blogger

  10 favoritt blogger var dagens utfordring, og det var ikke så lett å velge bare 10 for meg. Jeg leser utrolig mange blogger, og har en laaang liste med faste blogger i mine favoritter over her. Nå kommer ingen i rekkefølge, men jeg plukket ut de jeg leser mest.

  1. Siljenn

   

  2. Malinoglucas  3. Mammasilje  4. Livingdoll  5. Sophie Elise


  6. Frumaela

   

  7. Marthe Borge

   

  8. Andrea

   

  9. Malene

   

  10. Divamamma

   

  Leser dere noen av de samme?

   

  Strandvær

  I dag måtte jeg og Minato starte dagen kvart over seks, og det var seigt. Det er veldig typisk at han skal våkne så tidlig de dagene jeg ikke får sove om kvelden.. I går hadde jeg noe utslett under puppen og nedover magen, og det klødde noe sykt. Jeg klarte ikke finne noe stilling å sove i, og siste gang jeg så på klokken før jeg klarte å sovne var den halv 2. Jeg merker øynene er tunge idag, og det svir.

  Minato er lagt seg for første lur, og det regner som bare det ute. Han er heldigvis godt pakket inn i vognen, under det supre regntrekket vi har, så han har det bare bra. Madelen har nett våknet, og er enda ikke kommet seg ned. Jeg må vel hive i meg noe frokost jeg også, for til nå har jeg levd på pepsi max, hehe. Etter frokost får vi bare sette oss å vente på at været skal bli bedre, for jeg satser på at værmeldingen er rett og at det letter opp idag.

  Siste fine dagen hadde vi på Tirsdag, og den var virkelig nydelig. Første badet hadde jeg på Mandag, og det var ikke så veldig kaldt i grunn. Jeg var faktisk uti to ganger, og det klarte jeg ikke på tirsdagen. Jeg tror nok det hadde noe med det at det var varmere i luften på tirsdag. Jeg, Minato og Malin gikk tidlig ned på stranden, og hadde pakket med oss alt fra badebasseng til Minato, snacks, madrasser og solkrem. Jeg savnet det UV-teltet da, for det ble litt varmt for Minato i lengden. Jeg fikk ekkelt skille både på puppene og rumpa, men jeg kan vel si at jeg på en måte liker det, for det betyr jo at jeg får litt farge. 

  Da Madelen kom hjem fra barnehagen så heiv vi i oss litt middag, og tok en tur ned igjen til stranden. Litt greit at Madelen fikk kjølt seg litt ned også, etter en lang dag i barnehagen. Hun syns visst ikke det var så veldig kaldt, for hun hadde ingen problemer med vann høyt oppover magen.  Minato koste seg i vannet. Vi hadde ikke kjøpt inn noe basseng til han, så da tok vi bare ene badeleken til Madelen, og fylte vann i den. Det funket jo kjempe bra.

   

  Andre som har badet i år?

  Day 5 - kjendis du ligner på

  Åååh, denne måtte jeg bare ta fra mobilen. Jeg har i grunn aldri tenkt over hvilken kjendis jeg ligner på, så jeg lastet ned en app som kunne teste det.

  Så idag tok Lene et bilde av meg, og vi skjekket opp i dette. Vi trodde vi skulle le oss i hjel når min match kom opp, vi lo til tårene spratt..

  Min match var nemlig... Woody Allen av alle personer i denne verden, hahaha.

  Såå, da fikk dere en god latter fra meg idag.. Bare hyggelig!

  Day 4 - siste innkjøp

  God kveld! I dag har vi vært en tur til Bergen, og det har vært en laang dag. Det er jammen krevende å ha med seg to små av og til altså, i hvertfall når man skal få gjort ting innen et tidsrom. Men vi fikk i hvertfall gjort det meste vi skulle, og det ble så klart noen nye ting på oss. Jeg fant ut at siden jeg hadde kjøpt noe denne dagen, så stokket jeg litt om på 30 day challengengen min, så idag ble det; siste innkjøp.

  Jeg fikk sikret meg et par plagg på det store Cubus salget, og sparte litt penger. Madelen har ikke fått så veldig mye idag, men det var ikke hun som trengte mest nett nå. Hun fikk seg en gummebåt og en ponny på lekebutikken, og etterpå kjøpte jeg noen klær til henne. Badedrakt var noe hun trengte, og solhatt har hun ønsket seg lenge (hun er vel ikke for stor til det?!). Resten av hennes klær fikk jeg på cubus salg. Minato har endelig fått seg gå leke, som jeg har tenkt på å kjøpe til han veldig lenge. Han har også fått de første skoene sine idag, og valget falt på Superfit. De var utrolig gode på foten, og han elsket dem.

  Jeg har også begynt å tenke på syden turen, og fikk kjøpt uv-telt, uv-drakt og hatt til han.. Jeg fant verdens nydeligste bukse og genser på barnashus, og måtte bare plukke det med meg. Jeg har begynt å se på nytt bilsete til han også, for i løpet av sommeren blir vi nok til å kjøpe et større. Minato har også fått seg verdens fineste vogn idag av farmoren, den helt nye Emmaljunga Monkey. Den er såå fin, og jeg vil også ha den (selv om jeg ikke kommer til å kjøpe). Kan nok låne den ned her også i blandt, for den var jammen fin. Minner om ozone, bare enda mindre.

  Hva syns dere om kjøpene mine?

  Sommerplaner 2013

  Denne sommeren er det ikke så veldig mye som står på planen, men da skal jo Kim være på jobb 6 uker av den også da. Vi planlegger hele tiden at vi skal få gjort noe i hagen, men det ser ikke ut til at det blir så mye av det i år heller. Når vi først kan gjøre noe, så utnytter vi heller tiden på å reise litt eller bare slappe av på stranden med barna.

  London - 1.7-4.7

  Da skal jeg og Kim på tur uten barn, og jeg gleder meg veldig til det. Vi skal også ha med oss Malin og Fredrik, så har vi litt selskap. Det er ikke det at det ikke er gøy å reise med de små, men det er godt med litt fri også. Jeg gleder meg nok aller mest til shopping jeg da, og har allerede planlagt alt ned til hver minste detalje.
  Tyrkia - 25.8 - 1.9(?)

  Da er det tid for en liten familie tur til Tyrkia. Vi skal bo på samme hotell som sist vi var der, Blue Village Pacha Bay. Det skal bli utrolig deilig med en uke med bare soling og avslapping (INGEN shopping.. etter gode erfaringer fra sist. Det finnes jo bare fake, fake og.. fake). Denne turen reiser vi sammen med Kim sin familie, og det er greit å være flere når man er i syden syns jeg.  Mikkelparken

  Det blir nok hvertfall to turer til Mikkelparken i sommer. Det er en ganske grei plass å reise, med tanke på at det ikke er noe langt, og det er en fin dagstur. For Madelen og Minato er det perfekt, og det trenger ikke være noe større for dem enda. Første turen blir nok nå i slutten av Juni regner jeg med.  Resten av ferien blir vi nok hjemme. Kanskje vi tar et par småturer, men ikke noe store greier. Sommeren går så for uansett, så dette er nok mer enn nok. Etter sommeren begynner jeg å jobbe igjen, så da er det tilbake for fullt for alle.

  Hva skal dere i sommer?

  Day 3 - 10 fakta om meg

  10 fakta om meg som kanskje ikke alle vet:

  - Jeg biter negler (og da mener jeg det, jeg har omtrent ikke negler)

  - Jeg virkelig hater grønne støvler, det er noe av det verste jeg vet.

  - Når jeg ser en veps, så hyler jeg så høyt at den blir redd og stikker av.

  - Jeg er alltid veldig redd for at det skal bli brann, har alltid vært det. Hver natt før jeg legger meg så tenker jeg på hva jeg skal gjøre viss det skjer.

  - Jeg har bare hatt et skikkelig seriøst forhold, og det har vart siden jeg var 14 år.

  - Jeg sliter meg kronisk migrene, og spenningshodepine. Så jeg går rundt med hodepine omtrent hele tiden, utrolig kjipt.

  - Jeg har silikon. Rett og slett fordi jeg ikke taklet å vise meg selv i bikini etter to graviditeter.

  - Jeg tåler ikke Ruccola (av alle ting :p)

  - Jeg har ikke lappen, og er livredd for å ta den. Jeg får helt panikk av tanken på å lærekjøre på veien.

  - Jeg er avhengig av å kjøpe ting, og bestille ting på nett. Det er det samme om det er til meg, eller andre, det er noe av det beste jeg vet. Jeg må tvinge meg selv til å ikke bestille ting.


  Noe dere ikke visste om?

  Day 2 - Ditt forhold

  Skriv litt om kjæresten din, og forholdet deres:

  Jeg og Kim har gått på skole sammen i mange år, helt fra barneskolen. Vi har hatt mange timer sammen på skolen, men aldri være noe gode venner. Jeg var vel i grunn veldig lite fan av han, og syns han var så teit. Han trodde jo så klart han var "super" kul, og det var jo såå teit, hehe. På ungdomsskolen begynte vi å snakke litt mer sammen når vi var på fest og sånn, men ikke så mye. Etter en del problemer på skolen som vi havnet i, så begynte vi å snakke sammen mer. Da sa Kim at han hadde likt meg kjempe lenge (jeg vet, super klissete, hehe). Dette var da når jeg gikk i 9 klasse, og vi ble sammen en liten stund etter. Det varte bare i et par måneder, for jeg var overhode ikke klar for noe fast forhold. Men da høsten kom, så ble vi sammen igjen. Etter det har vi holdt sammen, og nå har vi snart vært ilag i 7 år.

  Kim er en utrolig hærlig person, som betyr hele verden for meg. Det er jo så klart ikke bare perfekt, for krangle kan vi virkelig gjøre (eller jeg kan, han krangler faktisk aldri). Han går meg ofte på nervene, men jeg elsker han for det. Selv om vi har veldig få felles interesser så syns jeg likevel at vi passer utrolig godt sammen.

  Vi har perioder der ting blir veldig kjedlig, og det er alt for lett å bare gjøre ting hver for oss. Selv om vi er i samme rom så gjør vi ulike ting, men da må vi skjerpe oss igjen. Vi har begynt å ha to faste dager i uken der vi skal gjøre noe sammen om kveldene, og det er mer enn nok når vi bor sammen og går oppå hverandre hele tiden. Da gleder jeg meg på en måte litt ekstra til de dagene, der vi bare kan slappe av sammen, og vi bare kan ligge på sofaen og se film, spille kort eller noe annet.

  Kim har holdt ut med meg, og ikke klagd en eneste gang gjennom min dypeste depresjons periode. Da måtte han holde ut med alt fra gråting, panikkanfall og å bli skjelt ut for egentlig ingenting. Han prøvde hele tiden å forstå hva jeg gikk gjennom, og det går jo ikke an for noen som ikke har opplevd det selv. Jeg er så utrolig glad for det, og setter utrolig stor pris på det.

  Så fint oppsummert så har vi det veldig bra sammen, og har to av verdens fineste unger sammen.  Har så klart mistet absolutt alle gamle bilder av oss to sammen. Men jeg elsker dette bilde her, fra oslo 2011.

  Love you <3

  30 day challenge - day 1

  Noen bilder av deg fra barndommen din:
  Bilder av meg og mine 5 søsken.  Fra ungdomsskole tider.

   

  Liker dere sånne challenge greier?

  Forever 21 - wishes  Nå er det utrolig lenge siden jeg har satt sammen ønske kollasjer, så jeg tenkte det var på tide. Denne gangen ble det fra forever21, siden vi snart skal til London. Jeg gleder meg utrolig mye, å har så klart planlagt alle butikkene jeg skal innom for lengst. Jeg vet ikke helt hvordan det skal gå med bare to hele dager, men vi får gjøre det beste ut av det.

  Noe dere likte?

  Rampegutt

  I dag var endelig det fine været tilbake, selv om dagen startet ganske kald. I går måtte jeg til og med ta på varmepumpen igjen, og det er jo faktisk Juni. Men idag skinte solen fra tidlig om morningen, og det vet jeg fordi Minato fant ut at vi skulle starte dagen klokken 6 i dag. Det er jo bare super typisk at nett den ene dagen jeg var våken til nesten 1, så skal han stå opp tidlig. Men vi kom oss på beina, og jeg klarte å få bort trettheten ganske fort da jeg oppdaget været ute.

  Klokken var ikke mer enn 10 når vi tok oss en tur (sammen med Madelen også, og hun pleier helst ikke å like å være med å få Minato til å sove). Det var utrolig deilig når vi måtte hive av oss genseren allerede så tidlig. Det ble ikke lange luren, for så klart hadde Minato bæsjet omtrent med det samme vi satt fra oss vognen. Det er ikke bare bare å bytte bleie på den gutten for tide, for det er litt av en liten ramp. Jeg kan ikke huske at vi hadde det sånn med Madelen. Han nekter å ligge på ryggen, og snur seg med det samme. Jeg må jo holde han, så han står jo omtrent på hodet når jeg skal bytte bleie. Vi har prøvd å la han få holde mange spennende ting, men han har gjennomskuet det etter x-antall ganger.

  Utpå dagen idag ble det bare enda varmere. Jeg fant ut jeg jeg skulle prøve å slappe litt av mens Minato tok lur nr 3 (for jeg pleier ikke ta meg tid til sånne ting), så jeg fant frem den minste bikini toppen jeg hadde (for å slippe så mye skille) og la meg ned på et teppe i hagen. Jeg var litt redd for at naboene skulle komme hjem fra jobb der jeg lå, men hva gjør man ikke for å bli litt tan. Jeg fikk i det minste litt farge, i hvertfall til å være meg som absolutt ikke blir brun.

  Vi fikk også brukt en times tid på stranden, og Minato har holdt sin første krabbe. Jeg tror ikke har skjønte at den levde, for han holdt den med knyttnevene igjen, hehe. Vannet var iiiskaldt, men vi måtte i det minste teste litt med tærene. Jeg tror ikke det var så kaldt vann Minato hadde ventet seg, for han er jo kjempe glad i den varme gode badevannet.

  Heldigvis så var begge ungene eksemplariske med legge tiden, og sovnet med det samme. Så da fikk jeg tid til å ta igjen alt den tapte ryddingen, før jeg avsluttet med en iskald pepsi max og Paradise.  Andre som sliter med bleie bytting? Noen gode tips?

  Ny sponsor + søt pakke

  Hei hei! Da ble det jammen en liten pauseuke igjen, da. Disse dagene har jeg hatt nok å henge fingrene i, for Kim reiste på jobb på tirsdag. Han kommer hjem igjen 20 Juni tror jeg, så frem til det er det bare meg og ungene. Det er egentlig bare kos nå som Minato og er blitt så stor, men vi savner så klart pappaen.

  Men nå over til noe helt annet. Jeg har nemlig fått meg en ny sponsor på bloggen min, nemlig Mammas Hverdag (her). Jeg gleder meg til samarbeid, og satser på at dette kan bli gøy. Personen bak siden lager fantastiske ting, alt i fra smokkesnorer, vognleker, armbånd, luer, interiør og mye annet fint. Jeg anbefaler dere alle å ta en titt på hva hun har til salgs.

  Jeg fikk min egen lille velkomst gave:  Jeg syns dette var helt hærlig, og jeg elsket at det står "Stolt Mamma" (for det er jo nett det jeg er). Jeg elsket at det er laget i sånt gummi materiale, for da slipper jeg at det klør, skraper eller klemstrer huden min mellom noen perler/steiner). Så til alle dere stole mammaer der ute, ta en titt her.

   

  Les mer i arkivet »Mars 2014 »Februar 2014 »Januar 2014
  Iselin - Ung 2 barns mamma

  Matbloggtoppeniselinbst

  Søk i bloggen

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Lenker

  Bloggdesign

  Fra RRH Webdesign
  hits